Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem akarunk rasszista polgármestert!
  2020-01-30 22:15:15, csütörtök
 
   
 NEM AKARUNK RASSZISTA POLGÁRMESTERT!


Tüntetés Niedermüller Péter rasszista kijelentése ellen


A Demokratikus Koalíció politikusa még egy január 23-i televíziós nyilatkozatában gyalázta a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket, rémisztő képződménynek nevezve őket.

A Fidesz és a Fidelitas Budapest-erzsébetvárosi szervezete és és Hír TV-s Sajtóklub. által meghirdetett demonstráció résztvevői, akik ma este teljesen megtöltöttük az Erzsébet körutat a városrész polgármesteri hivatala előtti területen, az ellenzéki politikus azon kijelentése ellen tiltakoztunk, amelyben ,,rémisztő képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.Többezres, erős üzeneteket megfogalmazó, a normalitás pártján álló tüntetéssel egyidejűleg
néhány ellentüntető demonstrált az Erzsébet körút túloldalán. Az egész rendezvény alatt fújoltak, fütyültek, felerősített zeneszámokkal és nyomdafestéket nem tűrő hangon provokáltak és próbálták megzavarni tüntetésünket. A demonstráció miatt nem járt a 4-6-os villamos a Blaha és az Oktogon között.

A demonstrációt azért tartottuk, mivel Niedermüller Péter, a DK helyi polgármestere korábban azt mondta,

a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak "rémisztő képződmények".

Szerintünk nem lehet tovább tűrni azt, hogy lepatkányozzanak bennünket, lenézzék a normalitást, a kereszténységet. Békésen szeretnénk elérni, hogy Niedermüller Péter lemondjon, mert “ilyen embernek nincs helye a közéletben".A demonstráció elején a Magyar és a Székely himnusz után Reviczky Gábor szavalta el Radnóti Miklós egyik versét. Huth Gergely, a tüntetés moderátora arról beszélt, hogy felháborító, hogy Niedermüller Péter és Karácsony Gergely támogatói még Radnóti versét sem tudták csöndesen meghallgatni. Még Radnóti versét sem tisztelték meg Niedermüller hívei.Illés: Niedermüller vonuljon vissza a közélettől!

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, nem tűrhetjük, hogy ilyen gyűlöletkeltő politikus polgármesteri székben üljön, mert ha ezt engedjük, a balliberálisok miatt a közbeszéd ismét lejtőre jut.

A továbbiakban úgy fogalmazott: tudjuk, hogy mit várhatunk Niedermüllertől és Gyurcsánytól, emlékszünk arra, hogy miként gyalázták meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját, és hogyan sodródtak kormányzásuk alatt devizahiteles családok a szakadék szélére. Ezután feltette a kérdést: mit várhatunk azoktól a jogvédőktől, akik a tisztességes magyar emberek helyett a börtöntöltelékeket és a migránsokat védik Soros György pénzéből. ,,Hol van ilyenkor a TASZ és a Helsinki Bizottság?" - kérdezte a szónok.

Illés Boglárka azt mondta: felszólítják az ellenzéket és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy ne mosdassák tovább Niedermüller Pétert, és felszólítják a polgármestert, hogy vonuljon vissza a közélettől.Azbej: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon


Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldözetést, és erről nem vesz tudomást a világ.
Míg keleten felrobbantják, nyugaton bezárják, addig Magyarországon új templomok épülnek
- tette hozzá. A magyar kormány kiáll az üldözött keresztények mellett. Niedermüller nyilatkozata után egyértelműen ki kell állni a keresztényellenes izgatás ellen - mondta az államtitkár. Most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristan azt üzente nekik, hogy a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul. "Nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok."

Hol vannak a csillagszemű momentumosok, amikor megalázott embereket kellene védeni?
- tette fel a kérdést. Sajnálom, hogy nincs most itt valahol Niedermüller, amikor minden esetben szónokolt a kirekesztés ellen. Távozzon a közéletből, és vigye magával azt a keserű gyűlöletet, amit képvisel - zárta szavait Azbej Tristan.Bayer: a mi dolgunk az ellenállás

Bayer Zsolt újságíró, publicista beszédében kiemelte, ma a világban azokat a napokat éljük, amikor a ,,Niedermüller Pétereket" piedesztálra emelik. Úgy folytatta: ma ugyanígy piedesztálra emelik az erőszaktevőket, az őket mentegető bírákat, az iskolakerülőket és ott társaikat bántalmazókat, valamint a tanárverőket és azokat, akik mindezért milliós kártérítést kapnak.

,,A határokat eltüntetni akarókat és a nyitott társadalomról hallucinálókat, az isteni és természeti törvényeket semmibe vevőket, a férfiasság és a nőiesség tagadóit és üldözőit, a hagyományos család gyűlölőit, minden deviancia, betegség, torzlelkűség imádóit, a hagyományok leköpdösőit, az erő, a kiválóság és minden hierarchia tagadóit, a nemzeti lét gyilkosait manapság szintén piedesztára emelik. És ezeknek a szemében mi vagyunk a rettenetes képződmények"

- fogalmazott. Bayer Zsolt azt mondta:

,,A mi dolgunk az ellenállás és annak kimondása, miszerint a bűn soha nem kérheti számon az erényt."


A publicista beszéde után a Nélküled című számot énekeltük el.
Hollik: ne féljetek!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a demonstráción úgy fogalmazott: Niedermüller Péter mondatai azt bizonyítják, hogy

,,a keresztény szabadság elvesztése csupán egy kormányváltásnyira van tőlünk".

Most már pontosan tudjuk, hogy

Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni

- figyelmeztetett a politikus.

Úgy vélekedett: félelmetes az, amit Niedermüller több millió honfitársunkról mondott. Ám még félelmetesebb az, hogy utóbb megerősítette gondolatait, és nem kért bocsánatot, vagyis, amit mondott, azt úgy is gondolta - fűzte hozzá.

A továbbiakban II. János Pál pápa szavait idézte, aki egy kommunista országból indulva azt üzente: ,,Ne féljetek!" Ezért bárki is fenyegesse a magyar keresztényeket, mi mindig ki fogjuk mondani, hogy nem félünk - hangoztatta.

A keresztény emberek a szabad akaratot tartják a Jóisten egyik legnagyobb ajándékának, ezért a keresztény ember csak demokrata lehet. Ám, aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata - mondta Hollik István.Bajkai István: Azonnal mondjon le Niedermüller Péter


Bajkai István szörnyű mondatnak, intoleranciának és lealacsonyításnak nevezte Niedermüller Péter szavait. A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta, Magyarországon természetes, hogy mindenki békében élhet. Niedermüller hideg szívvel ontotta ránk az átkot - tette hozzá. A DK politikusa súlyosan megszegte az esküjét, amit polgármesterré választása után tett az alaptörvényre.

Saját magát leplezte le ez a kalandorpárt, amely a gyűlölet és kirekesztés egyik legfőbb képviselője Magyarországon - mondta Bajkai.

Egy embertelen gyurcsányi világnézetnek a része Niedermüller Péter is
- tette hozzá. Azt kellett megélnünk, hogy egy belvárosi polgármester a heteroszexuális, fehér keresztényeket rémisztő képződménynek nevezze.

Ha nem védjük meg magunkat, akkor a gyűlöleten alapuló anarchista keresztényellenes nézet fog felfalni minket - hangsúlyozta Bajkai. Szólt arról is, hogy Niedermüller számára bizonyosan szimpatikusabbak az idegen kontinensekről érkező migránsok.

Azonnal mondjon le Niedermüller Péter a polgármesteri tisztségéről, kérjen bocsánatot, és távozzon örökre a közéletből - mondta Bajkai.


Több ezren tüntettek Niedermüller kijelentése miatt

Link
NIEDERMÜLLERNEK TAKARODNIA KELL

Hír TV 2020. január 30., csütörtök 22:06


Ahogyan arról már mindenki értesült, Niedermüller Péter, aki egyelőre a Demokratikus Koalició nevű szektában politizál, pontosan egy héttel ezelőtt olyan nagyívű ámokfutást rendezett az ATV stúdiójában, hogy a botrány keltette földrengés utórezgései még mindig éreztetik hatásukat.

A nevezett ámokfutás monumentalitását mi sem jellemzi jobban, hogy végre az a történelmi pillanat is bekövetkezett, hogy a Jobbik is kénytelen volt elhatárolódni Gyurcsány Sancho Panzájától. Ami tényleg azt mutatja, hogy Niedermüller ezúttal túl messzire ment.

Eddig ugyanis a néppártosodott (értsd: balliberálissá lett) Jobbik vezetősége egy árva nyikkanást sem volt hajlandó kipréselni magából, ha és amennyiben új barátaik mondjuk Szent István helyett Lukács Györgyöt, Árpád fejedelem helyett Göncz Árpádot, Wass Albert helyett Esterházy Pétert, Dörner György helyett pedig Alföldi Róbertet preferálták.

Egy idő után már azon sem lepődtünk volna meg, ha a Jobbik sajtóosztálya egy álmos reggelen egy olyan nyilatkozattal lepi meg a nyilvánosságot, amelyben örömmel tudatják, hogy a párt székházában lesz az első gendersemleges mosdó, az alagsorában pedig egy ízlésesen berendezett melegbár fog helyet kapni, amit kedvenc alkotójuk, Alföldi Róbert nyit majd meg.

A nagy ellenzéki összefogdosásban ugyanis a Jobbik minden a jobboldalhoz, a konzervativizmushoz, és a kereszténységhez kapcsolódó értéket elengedett. Nem volt más választása. Hiszen melyik ex skinhead szeretné, hogy a Gyurcsány házaspár és Kéri László rosszalló tekintete égesse ki a retináját?

Na ugye.

De Niedermüller "úr" a heteroszexuális, a fehér, keresztény embereket gyalázó mondataival átlépte a Rubicont.

Olyan gyönyörű éket vert az összefogást erőltető, különböző világnézetű pártok közé, hogy öröm nézni a kialakult pánikot.

Mert bizony, bizony ez történt.

Van egy pont, ami után már nem lehet a “szent" céllal, a Fidesz leváltásának ígéretével befogni a szavazók, a tagság száját.

A DK és a Jobbik szavazói közötti különbség a cukisodás és a néppártosodás ellenére még mindig hatalmas.

A Jobbik szavazóival bizonyos dolgokat már nem lehet lenyeletni. Még akkor sem ha a pirula O1G címkés parizerbe lett elrejtve.

A DK politikusa óriási hibát vétett.

Azt hitte még mindig tart a túlóra törvény bevezetése miatt kialakult kegyelmi állapot. Amikor együtt menetelt a szivárvány és az árpádsávos zászlós.

De annak az időszaknak vége van.

Hiába védi körömszakadtáig Bauer Tamás Niedermüllert, hiába magyarázza a bizonyítványát Rónai Egonnak maga a főszereplő. Az ominózus mondatok védhetetlenek, kimagyarázhatatlanok.

Niedermüllernek mindenképpen távoznia kell.

És ahogyan a dolgok jelenleg állnak, ezt a távozást pont a szövetségesei fogják kikényszeríteni.

Apáti Bence

 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: kereszténységhez, összefogdosásban, monumentalitását, lepatkányozzanak, szimpatikusabbak, heteroszexuális, niedermüllertől, figyelmeztetett, kikényszeríteni, intoleranciának, honfitársunkról, nyilatkozatában, niedermüllernek, körömszakadtáig, főpolgármestert, kereszténységet, iskolakerülőket, kontinensekről, keresztényeket, polgármesterré, magyarországon, hallucinálókat, megsegítéséért, legüldözöttebb, balliberálisok, erőszaktevőket, niedermüllerék, nyomdafestéket, erzsébetvárosi, bizonyítványát, gendersemleges, néppártosodott, nyilvánosságot, balliberálissá, nyilatkozattal, sajtóosztálya, január 23-i, városrész polgármesteri, ellenzéki politikus, normalitás pártján, egész rendezvény, demonstráció miatt, 4-6-os villamos, demonstrációt azért, demonstráció elején, tüntetés moderátora, balliberálisok miatt, közbeszéd ismét, 1956-os forradalom, szakadék szélére, tisztességes magyar, migránsokat védik, AKARUNK RASSZISTA POLGÁRMESTERT, Tüntetés Niedermüller Péter, Demokratikus Koalíció, Fidelitas Budapest-erzsébetvárosi, TV-s Sajtóklub, Niedermüller Péter, Reviczky Gábor, Radnóti Miklós, Huth Gergely, Karácsony Gergely, Illés Boglárka, Soros György, Helsinki Bizottság, Niedermüller Pétert, Azbej Tristan, Bayer Zsolt, Niedermüller Pétereket”, Hollik István, Niedermüllerék Szent István, János Pál, Bajkai István, NIEDERMÜLLERNEK TAKARODNIA KELL, Demokratikus Koalició, Gyurcsány Sancho Panzájától, Szent István, Lukács Györgyöt, Göncz Árpádot, Wass Albert, Esterházy Pétert, Dörner György, Alföldi Róbertet, Alföldi Róbert, Kéri László, Bauer Tamás Niedermüllert, Rónai Egonnak, Apáti Bence,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.29. 22:42 Koronavírus - A kulcsfontosságú dolgozók szükségszállásáról rendelkezik a n...
03.29. 22:23 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán
03.29. 21:42 Koronavírus - Felfüggesztette elnökválasztási kampányát a fő lengyel ellenz...
03.29. 21:32 Koronavírus - Moszkvában kötelező házi karantént rendeltek el
03.29. 21:23 Koronavírus - Franciaországban 250 beteget szállítottak át túlterhelt kórhá...
03.29. 21:22 A WADA elnöke figyelmeztette a vétkeseket
03.29. 21:13 Koronavírus - Fauci: fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet ...
03.29. 21:12 Tour de France - Május közepéig döntenek a verseny sorsáról
03.29. 20:13 BM katasztrófavédelem: Magyarország kész csatlakozni az Európai Bizottság p...
03.29. 20:12 Koronavírus - Orbán: egyetlen magyar sincs egyedül!
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kijárási korlátozás  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást......  Szent-Gály Kata: Keresztúton  Közbenjáró imádság járvány ide...  Vihogó zebrák  Szombattalan szombat - Háromsz...  Png nő  A kereszt átölelése azt jelent...  Tanulni kellene ebből a helyze...  Apostoli hitvallás  Mai harmónia kártyám  Napi cukik  Kellemes hétvégét  Kijárási korlátozás  Ördög-puli  Maradjatok otthon.......  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Szombat délben szentségimádást...  Ordítani tudnék  Boldogan ébredek minden reggel  Gondolatok nagyböjt 5. vasárna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harmónia......  Közbenjáró imádság járvány ide...  Szép napot  Rózsák kosárban  Süni vízparton  A járvány legyűrte a globalizm...  Énekelj, míg szenvedsz  Tények  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt  Szentírás üzenete - 2020. márc...  Ne hagyj el Istenem . . .  50 éve szabadult  Imádság  Érdekes házak  A tavasz a kedvenc évszakom  Gondolatok  Hetvenöt év. Körülbelül ennyit...  Szép napos tavasz, kedves kike...  Óraátállítás.....  Boldogan ébredek minden reggel  Közbenjáró imádság járvány ide...  Szép napot  Kellemes délutánt  Imádság  Mai harmónia kártyám  Titkok, melyeket nem vihetek m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kis GIF képek  Tudtad? Ő maga is csodálatos  Soha, soha ne érd be kevesebbe...  Png nő  Kijárási korlátozás  Gondolat  Kijárási korlátozás  Kellemes kávézást......  Kellemes kávézást  Cica lámpával  Lelki erőben gazdag - áldott ...  Tekerés  Félek  Maradj otthon videó gyűjtemény  Pio atya így köszöntötte a tér...  Pethes Mária : Benedictio  Eper tejszínhabbal  Maradj otthon videó gyűjtemény  Hetvenöt év. Körülbelül ennyit...  Szép francia kép  Szombattalan szombat - Háromsz...  Imádság  Mai harmónia kártyám  4. nagyböjti hét szombat  Aranyosi Ervin: Esély a holnap...  Szemeimet a hegyekre emelem, o...  Facebookon kaptam  Kedves elégedetlenek és hiszti...  Boldogan ébredek minden reggel  Közbenjáró imádság járvány ide...  Maradj otthon videó gyűjtemény  Harmónia......  Szentmise - 2020. március 26.  Kellemes kávézást......  Szép napot kedves barátaim ! ....  Hetvenöt év. Körülbelül ennyit...  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Png rózsa  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Kijárási korlátozás  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Kis GIF képek  Pethes Mária : Benedictio  Szép délutánt!  Kellemes kávézást......  Betty Boop  Napi cukik 
Bejegyzés Címkék
január 23-i, városrész polgármesteri, ellenzéki politikus, normalitás pártján, egész rendezvény, demonstráció miatt, 4-6-os villamos, demonstrációt azért, demonstráció elején, tüntetés moderátora, balliberálisok miatt, közbeszéd ismét, 1956-os forradalom, szakadék szélére, tisztességes magyar, migránsokat védik, legüldözöttebb vallás, üldözött keresztények, magyar kormány, keresztényellenes izgatás, keresztényüldözés végül, csillagszemű momentumosok, kirekesztés ellen, keserű gyűlöletet, világban azokat, napokat éljük, őket mentegető, határokat eltüntetni, nyitott társadalomról, nőiesség tagadóit, hagyományos család, hagyományok leköpdösőit, publicista beszéde, keresztény szabadság, kommunista országból, magyar keresztényeket, keresztény emberek, szabad akaratot, keresztény ember, keresztények ellen, átkot &#8211, embertelen gyurcsányi, része Niedermüller, belvárosi polgármester, gyűlöleten alapuló, idegen kontinensekről, polgármesteri tisztségéről, héttel ezelőtt, botrány keltette, nevezett ámokfutás, árva nyikkanást, álmos reggelen, olyan nyilatkozattal, párt székházában, első gendersemleges, alagsorában pedig, ízlésesen berendezett, nagy ellenzéki, kereszténységhez kapcsolódó, összefogást erőltető, kialakult pánikot, tagság száját, néppártosodás ellenére, túlóra törvény, árpádsávos zászlós, időszaknak vége, bizonyítványát Rónai, ominózus mondatok, dolgok jelenleg, távozást pont, szövetségesei fogják, kereszténységhez, összefogdosásban, monumentalitását, lepatkányozzanak, szimpatikusabbak, heteroszexuális, niedermüllertől, figyelmeztetett, kikényszeríteni, intoleranciának, honfitársunkról, nyilatkozatában, niedermüllernek, körömszakadtáig, főpolgármestert, kereszténységet, iskolakerülőket, kontinensekről, keresztényeket, polgármesterré, magyarországon, hallucinálókat, megsegítéséért, legüldözöttebb, balliberálisok, , ,
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 71 db bejegyzés
Összes: 3912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1315
  • e Hét: 1315
  • e Hónap: 47622
  • e Év: 167435
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.