Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
  2020-07-04 22:00:11, szombat
 
   
 


HATALMAS VAGYON FELETT RENDELKEZNEK A VÖRÖSBÁRÓK
Origó 2020. július 4. szombat. 13:59


Baloldali bankár, a dolgozóit kisemmiző sajtómágnás, bukott miniszterelnök és egykori munkásőr is szerepel aközött a tizenhárom baloldali gazdasági-politikai szereplő között, akik hatalmas vagyon felett rendelkeznek az Origo listája szerint.

A balliberális álhírgyártó propaganda csak Mészárosról beszél, a vörös bárókról nem. Hiánypótló cikk következik.Az Önök emberei, a vörösbárók is kapnak támogatást. Nem az alapján hozok döntést, hogy kinek milyen színe van, mert a gazdaságot nem lehet pártalapon építeni. Aki értelmes fejlesztési programmal érkezik, az kap támogatást - reagált Szakács Lászlónak a Kisfaludy-programmal kapcsolatos kérdésére Orbán Viktor az azonnali kérdések órájában hétfőn.


Bajnai Gordon az üzleti szférából érkezett a politika világába

Bár a miniszterelnök nem nevezte meg pontosan, kik a vörösbárók, az Origo összegyűjtötte, többek között kikre gondolhatott. A listán vannak olyanok is, akiknek nincsenek vállalkozásaik, így támogatásokra sem pályáznak, de óriási vagyonuk van, amelyet sok esetben vitatott körülmények között szereztek.


A 13 VÖRÖS BÁRÓVarga Zoltán

A Central Médiacsoport vezérigazgatója-tulajdonosa éppen a hetekben okozott hatalmas botrányt, amikor kiderült, hogy tulajdonostársaival másfél milliárd forint osztalékot vett ki a többek között a 24.hu-t is tulajdonló Central Médiából, miközben alkalmazottainak a koronavírus-járványra hivatkozva csökkentette a fizetését.


Másfél milliárdot vettek ki a Central Médiacsoportból Fotó: Facebook/Centrál Médiacsoport

Felcsuti Péter

Felcsuti a Magyar Bankszövetség korábbi elnöke. A Raiffeisen Bank vezérigazgatója volt 2007-től 2010-ig, a rengeteg magyart adósságba taszító magyarországi devizahitelezés egyik kitalálója. Rendszeresen bírált minden olyan intézkedést, amely a bankok teherviselésére irányult. A rendszerváltás előtt részt vett az ország eladósításában, a 2000-es években a devizahitelezés egyik kitalálója és felfuttatója volt (ezzel akarta a Raiffeisen Bank pozícióját javítani a piacvezető OTP-vel szemben). Felcsuti pénzügyi körökben szerzett befolyását és bankárként szerzett vagyonát a politikában is megpróbálta kamatoztatni: egyik alapítója volt a Bajnai Gordon-féle Együttnek, amit komoly összeggel támogatott. A rendszerváltás előtt az MNB-ben részt vett a hitelfelvételek lebonyolításában (így az ország eladósításában). Elkötelezett kommunista volt, még a munkásőrségbe is belépett.


Futó Péter

A Futureal-csoport alapító társtulajdonosának, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) elnökének becsült vagyona jelenleg 97,1 milliárd forint, amivel a 11. helyre került a Forbes 2019-ben kiadott ,,50 leggazdagabb magyar" című kiadványában. Korábban társa volt (Nyíri Viktorral együtt) Kákosy Csaba SZDSZ-közeli, volt gazdasági miniszternek egykori társaságában, az Omega 99 Ingatlanforgalmazó Kft.-ben.Leisztinger Tamás

A szocialistaközeli vállalkozót 86 milliárdra becsült vagyonával a 14. helyre rangsorolták az idei ,,100 leggazdagabb magyar" című kiadványban. A baloldali kormányok idején alaposan beavatkozott a politikába: sokan őt sejtették Hagyó Miklós felbukkanása, valamint egyes gyanús BKV-s ügyletek mögött. Tüttő Kata, Karácsony Gergely egyik helyettese sokáig az élettársa volt. Jelenleg egyik cégével, a Proton Trade Zrt.-vel tulajdonolja a radikális baloldali napilapot, a Népszavát. A Gyurcsány-korszak egyik legismertebb korrupciógyanús ügye is a nevéhez kapcsolódik: ő vette meg közbeszerzési eljárás nélkül, nagyon olcsón a baloldali vezetésű XI. kerületi önkormányzattól a Kopaszi-gátat. Az ügyben Molnár Gyula akkori baloldali polgármestert másodfokon 8 hónap börtönre ítélték (végül a Kúria bizonyítékok hiányára hivatkozva felmentette).Oszkó Péter

Bajnai Gordon pénzügyminisztere szintén jelentős vagyont halmozott fel cégeivel. A 2010-es kormányváltást követően nem szakadt el a politikától: neve megtalálható a Bajnai-féle és George Soros által támogatott Haza és Haladás Egyesület alapítói között. Később volt felettesével ismertette az Együtt gazdaságpolitikai programját. Bár hosszú távon nem lett sikeres a projekt, a párt 2018-ban megszűnt, Oszkó azóta is rendszeresen véleményt nyilvánít belpolitikai ügyekben. Vagyonára jellemző, hogy egyik luxusingatlanát - amelyet az építési szabályzat megsértésével építtetett - 700 millió forintért árulta.Veres János

Gyurcsány Ferenc pénzügyminisztere a mai napig befolyásos baloldali közszereplő. Politikai karrierje a rendszerváltás előtt indult, amikor a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) nyírbátori városi bizottságának gazdaságpolitikai titkára lett. A szocialista politikus Medgyessy Péter bukása után kormányzati pozícióhoz jutott: az új miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc kabinetfőnökének nevezte, ahonnan Draskovics Tibor miniszteri székét örökölte meg. Csúfos bukása ellenére a mai napig elmondja a véleményét a közéleti kérdésekről. Áprilisban például arról beszélt egy televíziós interjúban, hogy a koronavírus-járvány miatt teljes gazdasági összeomlás jöhet Magyarországon. Vagyonát többek között
egy svájci adóparadicsomba bejegyzett offshore-cégen keresztül szerezte, melyet egy stróman képviselt a hatóságok előtt. Amikor emiatt a sajtóban offshore-lovagnak nevezték, Veres perelt, de vesztett.

Puch László

Az MSZP volt pénztárnokának, elsőszámú gazdasági háttéremberének és parlamenti képviselőjénekkarrierje bőven a rendszerváltás előtt kezdődött, amikor 1980-ban belépett az MSZMP-be. 1994 és 2014 között az Országgyűlés tagja volt, a szocialista párt frakciójának szürke eminenciásaként tevékenykedett. A pártpolitika mellett a baloldali kormány munkájában is részt vett: előbb a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, közvetlenül ezután a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkárának nevezték ki. A politikai elit köreiben eltöltött évei alatt nemcsak politikai, hanem médiabeli és gazdasági befolyása is megnőtt: évekig tulajdonolta a Népszavát, amit aztán Leisztinger Tamásnak adott tovább, cégeivel pedig rengeteg közpénzt szerzett az MSZP-SZDSZ kormányok idején. Elképesztő vagyont halmozott fel, amit mi sem mutat jobban, minthogy feleségével és gyerekeivel 80 millió forint értékű luxusjachtot üzemeltet.


Kupper András

Kupper András üzletemberé volt korábban a Centrum parkolási szolgáltató, amelynek 23 vezetője ellen büntetőeljárás indult. A Centrum-birodalom több kerületben is érintett volt parkolós csalásokban. Bár sokáig úgy tűnt, hogy Kupperék parkolópályára kerülnek, nem így lett. Legutóbb Horváth Csaba, Zugló szocialista polgármestere akart tőlük parkolóórákat venni, a botrány hatására azonban úgy tűnt, kénytelen volt meghátrálni. Csakhogy pár hónappal később érkezett a hír: az MSZP-s polgármester 278 millió forintért vett parkolóórákat Kupper korábbi cégétől, a C-Ware Kft.-től. A nagyvállalkozót egyébként egy zuglói ügy kapcsán nyolcvanezer rendbeli csalás miatt ítélte el a bíróság.


Bajnai Gordon megbukott miniszterelnökként Fotó: MH

Bajnai Gordon

A bukott miniszterelnök, a Haza és Haladás Alapítvány alapítója, és az Együtt alapítója az üzleti szférából érkezett a politika világába. Már a rendszerváltás előtt kapcsolatba került Gyurcsány Ferenccel, akinek sokáig egyik legfőbb bizalmasa volt. Mint ismert, 2009-ben éppen a DK jelenlegi elnökét váltotta a miniszterelnöki székben. A baloldal 2010-es választási bukását követően az Egyesült Államokba utazott. Miután komoly tengerentúli kapcsolatokra tett szert, ismét visszatért. A George Soroshoz köthető Center for American Progress (CAP) támogatásával megalapította a Haza és Haladás Alapítványt, amiből később kinőtt az Együtt. Sokáig úgy tűnt, hogy Bajnai lehet a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje a 2014-es parlamenti választáson, végül az MSZP-s Mesterházy Attilára esett a baloldali pártok választása. Ezt követően Bajnai visszalépett az aktív politizálástól, és egy londoni központú globális pénzügyi tanácsadó cég egyik vezetőjeként dolgozik. Az elmúlt években ismét aktivizálta magát: a főpolgármester-választáson Karácsony Gergelyt támogatta, amiért cserébe az új városvezető több emberének is fontos pozíciót adott. A rendszerváltás utáni egyik legsúlyosabb botrány a nevéhez kötődik: a Wallis Zrt. pénzügyi manőverei miatt a libatenyésztők közül sokan földönfutók lettek, közülük kilencen az öngyilkosságba menekültek. Legutóbb az derült ki, hogy egy ideig személyesen irányította a baloldali propagandalapot, az Indexet.


Kóka János (k) a szocialisták gyűrűjében a Parlamentben 2010-ben
Fotó: MH

Kóka János

Az SZDSZ korábbi elnöke, országgyűlési képviselője, Gyurcsány Ferenc volt gazdasági és közlekedési minisztere Bajnaihoz hasonlóan szintén az üzleti világból érkezett. 2006 és 2008 között miniszterként kudarcot kudarcra halmozott: ,,reformpolitikája" rekordnépszerűtlenséget hozott, amiben jelentős szerepet játszott meghirdetett vasúti reformja. Eredetileg 27 vasúti szárnyvonal bezárását tervezte, azonban az országos tiltakozás miatt meghátrált. 2007-ben Fodor Gáborral szemben az SZDSZ elnökének választották, a Hír TV által nyilvánosságra hozott felvételek tanúsága szerint csalások történtek a pártkongresszuson. 2007 és 2009 között az SZDSZ parlamenti frakciójának vezetője volt, az általa vezetett képviselőcsoport biztosította a többséget Bajnai Gordon megválasztásához és a Bajnai-kormány intézkedéseihez. A kormányváltást követően nem hosszabbította meg párttagságát, a politika világából kilépve az üzleti szférában helyezkedett el.


Dunai György

A nagyvállalkozó a Forbes 2009-es listája szerint 39,1 milliárd forintos vagyonával a 39. legtehetősebb magyar. Az építőipar régi szereplője, övé a Thermal Hotel Visegrad is. Dunai felbukkant a Kulcsár Attila-féle brókerbotrányban: a VIP-listás ügyfél sikkasztás vádjával állt bíróság elé, azonban később felmentették. Nem ez volt az egyetlen büntetőügye: ellene és Garamszegi Gábor volt MSZP-s önkormányzati képviselő ellen pénzmosás és hűtlen kezelés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség 2014-ben. A vád szerint az általuk igazgatott Betonút 2002-ben két részletben, színlelt vagyonkezelési szerződés részeként adott át 1,8 milliárd forintot a brókerügyben felbukkant Britton Llc.-nek, amelynek nagy része később Dunai és Garamszegi svájci számlájára került.


Gráf József

A szocialista agrárvállalkozó Moszkvában folytatott posztgraudális tanulmányokat, később TSZ-elnök. 1970 óta az MSZMP tagja, a rendszerváltáskor az MSZP-be lép át. Országgyűlési képviselő, majd Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányában földművelésügyi miniszter. Gyurcsány lemondásakor még az is felmerül, hogy ő lesz a miniszterelnök. Több cég igazgatósági, illetve felügyelő bizottsági tagja volt a rendszerváltozást követően. 2004-ben a Gráf közvetett tulajdonában lévő Invest-Group Bóly Rt. szerezte meg az egyik legjelentősebb mezőgazdasági vállalkozást, a Bóly Rt.-t. A privatizáció hatalmas botrányt okozott, mert Gráf és társai áron alul jutottak a céghez és gazdagodtak meg.Simor András

A Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke jelentős szerepet játszott a devizahitelezés elszabadulásában. Pályafutását a rendszerváltás előtt kezdte az MNB-ben, és itt szerzett kapcsolatai révén gazdagodott meg. 1989-ben az egyik első magyarországi brókercég, a felerészben a Budapest Bank tulajdonában lévő Creditanstalt Értékpapír Rt. vezérigazgatója, ők szervezték a legnagyobb magyarországi tőzsdére lépéseket, indították az első magyar kötvényalapot és az első nyílt végű befektetési alapot. Később a brókercég tulajdonosának vezérigazgatója lett.

1998-ban a Budapesti Értéktőzsde elnöke lett, majd a Deloitte leányvállalatának vezetője lett. Ez összeférhetetlen volt a tőzsdeelnöki pozícióval, de egy egyszerű ígérettel megoldotta: a Deloitte üzletfeleinek ügyében nem jár el. Miután Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lett, ő lett az egyik tanácsadója. 2007-ben pedig az MNB elnöke lett. 2009-ben a sajtó észrevette, hogy milliárdos
vagyonának 90 százaléka eltűnt a vagyonnyilatkozatából - kiderült, hogy ciprusi offshore-befektetésekben tartja. Ekkor megígérte, hogy cégeit eladja, ennek teljesítését azonban később többször is vitatták.


Link

 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: lebonyolításában, megválasztásához, elszabadulásában, alkalmazottainak, kabinetfőnökének, brókerbotrányban, összeférhetetlen, reformpolitikája, képviselőcsoport, nagyvállalkozót, agrárvállalkozó, devizahitelezés, miniszterelnöki, földművelésügyi, propagandalapot, korrupciógyanús, intézkedéseihez, vezérigazgatója, háttéremberének, adóparadicsomba, hitelfelvételek, médiacsoportból, teherviselésére, luxusingatlanát, eminenciásaként, önkormányzattól, befektetésekben, államtitkárának, magyarországon, miniszterelnök, nyilvánosságra, hosszabbította, nagyvállalkozó, rendszerváltás, kormányváltást, pénztárnokának, dolgozóit kisemmiző, tizenhárom baloldali, balliberális álhírgyártó, vörös bárókról, alapján hozok, azonnali kérdések, üzleti szférából, politika világába, listán vannak, hetekben okozott, többek között, rengeteg magyart, bankok teherviselésére, rendszerváltás előtt, ország eladósításában, 2000-es években, HATALMAS VAGYON FELETT RENDELKEZNEK VÖRÖSBÁRÓK, Szakács Lászlónak, Orbán Viktor, Bajnai Gordon, VÖRÖS BÁRÓ, Varga Zoltán, Central Médiacsoport, Central Médiából, Central Médiacsoportból Fotó, Centrál Médiacsoport, Felcsuti Péter, Magyar Bankszövetség, Raiffeisen Bank, Bajnai Gordon-féle Együttnek, Futó Péter, Gyáriparosok Országos Szövetsége, Nyíri Viktorral, Kákosy Csaba SZDSZ-közeli, Ingatlanforgalmazó Kft, Leisztinger Tamás, Hagyó Miklós, Tüttő Kata, Karácsony Gergely, Proton Trade Zrt, Molnár Gyula, Oszkó Péter, George Soros, Haladás Egyesület, Veres János, Gyurcsány Ferenc, Magyar Szocialista Munkáspárt, Medgyessy Péter, Draskovics Tibor, Puch László, Közlekedési Minisztérium, Energiaügyi Minisztérium, Leisztinger Tamásnak, Kupper András, Legutóbb Horváth Csaba, C-Ware Kft, Haladás Alapítvány, Gyurcsány Ferenccel, Egyesült Államokba, George Soroshoz, American Progress, Haladás Alapítványt, MSZP-s Mesterházy Attilára, Karácsony Gergelyt, Wallis Zrt, Kóka János, Fodor Gáborral, Dunai György, Thermal Hotel Visegrad, Kulcsár Attila-féle, Garamszegi Gábor, Fővárosi Főügyészség, Britton Llc, Gráf József, Invest-Group Bóly Rt, Bóly Rt, Simor András, Magyar Nemzeti Bank, Budapest Bank, Creditanstalt Értékpapír Rt, Budapesti Értéktőzsde, Miután Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Png fagyi  James Allen: A gondolatok hatá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Picasso és Bardot  Finom volt  Kellemes napot kívánok  Kellemes délutánt kívánok!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Sikerült  Hello augusztus, üdvözöllek  Leroskasztott...  Nyári kép  Kocka tök  Szép hétvégét ! ......  Nyári kép  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viszlát július  bay bay július!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Az idei porcelán szív  Sikerült  Png virág  Facebookon kaptam  Figyelsz?!  Szép estét kedves látogatóimna...  Szúnyogok ellen természetesen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Carmen Bernos de Gasztold: A m...  James Allen: A gondolatok hatá...  Facebookon kaptam  Hamarosan kezdődik a 196. Anna...  Kancsal történelem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Png nő  igen, hiányzik  Az évszázad esküvője, ami egy ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kála  Péntek......  Szeretettel Kedves Látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Kék rózsa  Facebookon kaptam  Hamarosan kezdődik a 196. Anna...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Png nő  Nyári kép  100 Ft-os szépítő, avagy mire ...  Hamarosan kezdődik a 196. Anna...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  196. Anna-bál 2021-07-31. 18.0...  Éljen a nyár!  Facebookon kaptam  Temetőben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem csak az embernek van lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni: Őszibarack  Kellemes délutánt kívánok!  Pável Colton István: Szerelemr...  Finom volt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Png virág  Vízcseppes rózsa  Antoine de Saint-Exupéry: A k...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosoly......  Könnycsatorna  Leroskasztott...  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Az igaz művész  Fekete István: Tévedések  Facebookon kaptam  A világ arra való, hogy szép l...  Kellemes délutánt kívánok ! .....  Könnycsatorna  Kornis Mihály tollából  Nyári kép 
Bejegyzés Címkék
dolgozóit kisemmiző, tizenhárom baloldali, balliberális álhírgyártó, vörös bárókról, alapján hozok, azonnali kérdések, üzleti szférából, politika világába, listán vannak, hetekben okozott, többek között, rengeteg magyart, bankok teherviselésére, rendszerváltás előtt, ország eladósításában, 2000-es években, devizahitelezés egyik, piacvezető OTP-vel, hitelfelvételek lebonyolításában, szocialistaközeli vállalkozót, idei &#8222, baloldali kormányok, élettársa volt, radikális baloldali, nevéhez kapcsolódik, baloldali vezetésű, ügyben Molnár, 2010-es kormányváltást, párt 2018-ban, építési szabályzat, szocialista politikus, közéleti kérdésekről, televíziós interjúban, svájci adóparadicsomba, stróman képviselt, hatóságok előtt, sajtóban offshore-lovagnak, szocialista párt, pártpolitika mellett, baloldali kormány, politikai elit, botrány hatására, nagyvállalkozót egyébként, bukott miniszterelnök, miniszterelnöki székben, baloldal 2010-es, baloldali összefogás, 2014-es parlamenti, baloldali pártok, aktív politizálástól, londoni központú, elmúlt években, rendszerváltás utáni, nevéhez kötődik, libatenyésztők közül, öngyilkosságba menekültek, ideig személyesen, baloldali propagandalapot, szocialisták gyűrűjében, üzleti világból, országos tiltakozás, általa vezetett, többséget Bajnai, kormányváltást követően, politika világából, üzleti szférában, építőipar régi, egyetlen büntetőügye, általuk igazgatott, brókerügyben felbukkant, szocialista agrárvállalkozó, rendszerváltozást követően, egyik legjelentősebb, privatizáció hatalmas, devizahitelezés elszabadulásában, egyik első, legnagyobb magyarországi, első magyar, első nyílt, brókercég tulajdonosának, tőzsdeelnöki pozícióval, egyszerű ígérettel, egyik tanácsadója, sajtó észrevette, lebonyolításában, megválasztásához, elszabadulásában, alkalmazottainak, kabinetfőnökének, brókerbotrányban, összeférhetetlen, reformpolitikája, képviselőcsoport, nagyvállalkozót, agrárvállalkozó, devizahitelezés, miniszterelnöki, földművelésügyi, propagandalapot, korrupciógyanús, , ,
2021.07 2021. Augusztus 2021.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 218 db bejegyzés
Összes: 4204 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 35
  • e Hét: 944
  • e Hónap: 944
  • e Év: 365344
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.