Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A stégről dobhatták a Dunába VV Fanni holttestét
  2021-02-09 20:00:11, kedd
 
 





A stégről dobhatták a Dunába WW Fanni holttestét


Az FBI kiderítette: Stégről dobhatták a Dunába VV Fanni holttestét

Megdöbbentő fordulat: előkerülhet a meggyilkolt lány holtteste. A rendőrség 30 méterre leszűkítette azt a területet, ahol Fannit a Dunába dobhatták. A szörnyű részletekről az ügy nyomozója beszélt a bíróságon.

Újabb tárgyalási nappal folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye a Fővárosi Törvényszéken, ahol dr. Farkas Gabriella bírónő szakértőket, genetikusokat hallgatott meg, s most először a nyomozás vezetőjét, Szamosi Csabát is kifaggatta.

Az ügyvivő rendőr a saját nyomozati dokumentációik s az FBI vizsgálata alapján részletesen válaszolt a bírónő kérdéseire, s arról is, hogy az elemzések alapján a pontos helyszín is megvan, ahol a vádlott megszabadulhatott Novozánszki Fanni testétől. Az FBI emberei Utah államból utaztak Budapestre, s műhold alapján nyomoztak.

,,30 méterre leszűkítettük a területet, s azon belül is két pont van, ahol betehette a vádlott a Dunába a holttestet. A legvalószínűbbnek azt gondoljuk, hogy van egy stég körülbelül 10 méterre a volt kompkikötőtől, s ez a legjobb pont a vízbe dobásra, ha valaki úgy gondolkodik, hogy soha ne kerüljön elő a holttest" - jelentette ki Szamosi, aki nem rejtette véka alá azon véleményét sem, hogy szerinte a vádlottnak óriási mázlija van.

- Azt gondolom, ha úgy történt minden, ahogy azt mi valószínűsítjük, akkor szerencséje volt az elkövetőnek, ugyanis a vizsgálatok alapján kimondható, hogy teljesen életszerűtlen, és semmi esetre sem történhetett meg, hogy a test a bedobás helyén maradt, a víz ugyanis biztosan elsodorta.

Az FBI kiderítette: Stégről dobhatták a Dunába VV Fanni holttestét




A vezető nyomozó vallomása szerint tehát minden bizonnyal a Dunában van a valóságshow-szereplő holtteste, a kérdés csak az, hogy valaha előkerül-e még. Szamosinak erre is van egy elmélete, s nem kizárt, hogy egyszer még meglesz Fanni.

"Ha súly nélkül helyezte el, van egy kevés esély rá, hogy előkerül Fanni, de ha súllyal került le, vagy időközben leszakadt a test, vagy elvágta egy hajócsavar, lehet, soha nem is jön föl."

Szamosi tényei mellett azonban számtalan kérdés merült fel más szakértők vallomása kapcsán, s például a vádlott bérelt autóját vizsgáló szakember nem tudott egyértelmű választ adni, hogy holttest bolyhosította-e ki az autó ülését, vagy a kocsiban szállítottak-e nehezéket.


Harmincméteres pontossággal tudják, hol dobhatták a lányt a folyóba MTI





- Azt gondolom, még 5 kiló súlyt sem tud a zsebében cipelni az ember, ahogy azt az egyik dokumentumban állítják, hát még többet. A vádlott albérletének tulaja cáfolja, hogy László bármilyen nehezéket elvitt volna onnan, a szakértő azt, hogy nehezék lett volna a kocsiban, sőt azt is, hogy Fanni meg lett volna kötözve - mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, B. László korábbi védője, s egyben nagybátyja. Tehát nem dobta a vízbe, és nem volt a csomagtartóban Fanni - állítják.

A tárgyalást a bírónő a genetikus szakértők vallomásánál megszakította, s az egyre kacifántosabb gyilkosság február 15-én folytatódik...

A bírónő beszólt a vádlottnak
A bírónő helyretette a vádlottat, otthoni méricskéléseire hivatkozva próbálta cáfolni az FBI vizsgálatát.
- "Tehát, ön home office-ban Google-tervezővel méreget, és ezt állítja szembe az FBI nyomozati anyagával?" - reagált a bírónő, aki költői kérdéssel éreztette: a vádlott ezen cáfolata gyenge lábakon áll.


Drámai jelenet a bíróságon. Szamosi főnyomozó visszanézett a Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóra /Dombóvári Tamás/





 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: meggyilkolásával, méricskéléseire, valószínűsítjük, dokumentációik, csomagtartóban, harmincméteres, leszűkítettük, kompkikötőtől, genetikusokat, bolyhosította, életszerűtlen, törvényszéken, dokumentumban, kacifántosabb, megszakította, pontossággal, részletekről, történhetett, vallomásánál, folytatódott, leszűkítette, albérletének, szállítottak, visszanézett, vizsgálatát, szakértőket, folytatódik, helyretette, részletesen, gondolkodik, valóságshow, megdöbbentő, novozánszki, kiderítette, elkövetőnek, vizsgálatok, stégről dobhatták, meggyilkolt lány, szörnyű részletekről, nyomozás vezetőjét, ügyvivő rendőr, saját nyomozati, bírónő kérdéseire, elemzések alapján, pontos helyszín, vádlott megszabadulhatott, stég körülbelül, volt kompkikötőtől, legjobb pont, vízbe dobásra, vádlottnak óriási, vizsgálatok alapján, Dunába VV Fanni, Dunába WW Fanni, Fővárosi Törvényszéken, Farkas Gabriella, Szamosi Csabát, Novozánszki Fanni, Brodmann Péter, Dombóvári Tamás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Még csak most kezdődik a nap  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Ne kapaszkodj magasabbra,  Lóhere  Szép estét  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Adakozás  Nevem  Alvó cicák  Németh László tollából  Png rózsa csokor  Neked tudnod kell  Akarat  Png rózsa csokor  Éretlen vers  Rátalálsz  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Boldog születésnapot a ma ünne...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Alázat  Fekete István - Akác  Tanuld meg ezt a versemet  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Elköszönt  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Soha ne kedvezz...  Png kislány  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Őrizkednünk kell...  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Őrizkednünk kell...  Png telefon  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szép napot kívánok  George Gordon Lord Byron: Inez...  Garai Gábor - Takarítás  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png cica  Akik bántanak téged  Png rózsa csokor  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A másik dolog,  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép napot kívánok  Png lepke  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
stégről dobhatták, meggyilkolt lány, szörnyű részletekről, nyomozás vezetőjét, ügyvivő rendőr, saját nyomozati, bírónő kérdéseire, elemzések alapján, pontos helyszín, vádlott megszabadulhatott, stég körülbelül, volt kompkikötőtől, legjobb pont, vízbe dobásra, vádlottnak óriási, vizsgálatok alapján, bedobás helyén, vezető nyomozó, kérdés csak, kevés esély, vádlott bérelt, autó ülését, kocsiban szállítottak-e, zsebében cipelni, egyik dokumentumban, vádlott albérletének, csomagtartóban Fanni, genetikus szakértők, egyre kacifántosabb, bírónő beszólt, bírónő helyretette, vádlott ezen, meggyilkolásával, méricskéléseire, valószínűsítjük, dokumentációik, csomagtartóban, harmincméteres, leszűkítettük, kompkikötőtől, genetikusokat, bolyhosította, életszerűtlen, törvényszéken, dokumentumban, kacifántosabb, megszakította, pontossággal, részletekről, történhetett, vallomásánál, folytatódott, leszűkítette, albérletének, szállítottak, visszanézett, vizsgálatát, szakértőket, folytatódik, helyretette, részletesen, gondolkodik, valóságshow, megdöbbentő, novozánszki, kiderítette, elkövetőnek, vizsgálatok, előkerülhet, szerencséje, gyilkossági, meggyilkolt, kérdéseire, vizsgálata, hivatkozva, hallgatott, holttestet, kifaggatta, budapestre, egyértelmű, hajócsavar, vádlottnak, tervezővel, szamosinak, véleményét, tárgyalást, holttestét, gyilkosság, kimondható, jelentette, nagybátyja, körülbelül, tárgyalási, elemzések, dobhatták, számtalan, vallomása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1949
  • e Hét: 5097
  • e Hónap: 44918
  • e Év: 222793
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.