Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pártos Csilla megtámadta Pécsi Ildikó végrendeletét
  2021-07-18 19:15:35, vasárnap
 
 







MEGDÖBBENTŐ FORDULAT A HAGYATÉKI TÁRGYALÁSON:
PÁRTOS CSILLA MEGTÁMADTA PÉCSI ILDIKÓ VÉGRENDELETÉT
2021.07.17. 03:30 Bors


Váratlan fordulat történt Pécsi Il­­dikó hagyatéki tárgyalásán. A meghallgatáson megjelent Pártos Csilla ügyvédje, hogy közölje: a színésznő volt menye megtámadja a végrendeletet.


A koronavírus-járvány miatt hosszú hónapokig húzódott a tavaly december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, amelyre végül körülbelül egy héttel ezelőtt került sor. Éppen Szűcs Lajos halálának első évfordulóján, akivel Pécsi több mint fél évszázadon át élt regénybe illő szerelemben.

A színésznő halála után érdekes helyzet állt elő, ugyanis - ahogy arról korábban beszámoltunk - Ildikó két végrendeletet írt. Az egyiket az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél hagyta, a másikat egy ismeretlen helyen, és mivel az a későbbi, azt kell figyelembe venni. Az sokáig rejtély volt, hogy mi áll a titkos tes­tamentumban.

A színésznő mesés örökséget hagyott maga után, s mivel hárman - Ildikó fia, Szűcs Csaba, az unoka, Csabika és a fogadott fiú, L. Péterfi Csaba - is a várományosai lehettek, megjósolható volt az újabb családi háborúskodás. A hadüzenet most meg is érkezett.

A Bors információi szerint a hagyatéki tárgyalás nem várt fordulatot tartogatott. Megjelent rajta ugyanis Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának az ügyvédje, méghozzá azért, hogy megtámadja a végrendeletet! Ennek alapja az lehet, hogy az idős, gyászoló színésznő vélhetően nem volt olyan mentális állapotban, hogy teljes felelősséggel rendelkezhessen va­gyonáról.



A végrendelet megtámadásának alapja vélhetôen az, hogy a mûvésznô a férje halála után nem volt olyan mentális állapotban, hogy rendelkezzen vagyonáról - Ripost





A Bors megkereste Pártos Csillát, aki éveken ke­resztül pereskedett Pé­csivel a színésznő impozáns, Csepp­kő utcai in­gatlanáért. A jógaoktató meglehetősen rövidre zárta a beszélgetést: kedvesen, de roppant határozottan közölte, hogy nem szeretne ebben a témában megszólalni.


Újabb családi háborúskodást robbanthat ki Pártos Csilla bejelentése a hagyatéki tárgyaláson - Bors





De mi a helyzet az örökség többi várományosával?

L. Péterfi Csaba, a színésznő legfőbb bi­zalmasa lapunknak el­mondta, hogy meg­hívást sem kapott a meg­hallgatásra, ami azt jelenti, hogy nincs az örökösök kö­zött.

- Nem voltam jelen a tárgyaláson, nem is hívtak, de azt már többször hang­súlyoztam, hogy nekem Ildikó szellemi öröksége a fontos, azt viszem tovább. Ezért szerveztem a Pécsi Ildikó Keleti Éva szemével című fotókiállítást, és ezért hoztam létre a Pécsi Ildikó Színtársulatot is. Én annyi mindent kaptam Ildikótól az évek során, hogy azt anyagiakkal nem is lehet kifejezni - nyilatkozta a Borsnak L. Péterfi Csaba.



L. Péterfi Csaba Pécsi Ildikó szellemi örökségét gondozza. Képünkön Keleti Éva fotóművésszel





Hogy mi lesz így az örökség sorsa, az egyelőre rejtély, ám az biztos, hogy Pécsi Ildikó hagyatéki ügye még sok meglepetést tartogathat.

Bármelyik végrendelet megtámadható

Bármelyik végrendelet sikeresen megtámadható, amennyiben a Polgári Törvénykönyv által előírt valamely érvénytelenítő feltételnek megfelel. Egy végrendeletet négy feltétel alapján lehet megtámadni. Amennyiben bármelyik hiba fennáll, jogosan bízhatunk a sikerben. Érvénytelen a végrendelet, ha az örökhagyó végrendelkezési képessége hiányzik, nincs meg a végrendelkezés szándéka, végrendeleti akaratát nem a törvényes alakban teszi meg, a végrendelet tartalma nem felel meg a törvény feltételeinek.


Link



Komoly harc indulhat Pécsi Ildikó hagyatékáért

Link



Váratlan fordulat: Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletével kapcsolatban

Link



Mesés örökséget hagyott maga után Pécsi Ildikó

Link



A szomszéd állítja: fia kiüríti Pécsi Ildikó gödöllői házát

Link



Szívszorító: halála után vált valóra Pécsi Ildikó álma

Link



Pécsi Ildikó előre eltervezte temetése minden apró részletét

Link









 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: rendelkezhessen, végrendeletével, végrendelkezési, várományosával, megtámadásának, meghallgatáson, érvénytelenítő, végrendelkezés, színtársulatot, fotókiállítást, végrendeletet, feltételeinek, háborúskodást, végrendeletét, fotóművésszel, felelősséggel, törvénykönyv, végrendeleti, hagyatékáért, évfordulóján, határozottan, megjósolható, megtámadható, beszámoltunk, háborúskodás, meglehetősen, várományosai, rendelkezzen, kapcsolatban, beszélgetést, végrendelet, érvénytelen, meglepetést, szerelemben, tárgyaláson, hallgatásra, meghallgatáson megjelent, színésznő volt, tavaly december, héttel ezelőtt, színésznő halála, ismeretlen helyen, sokáig rejtély, titkos tes­tamentumban, színésznő mesés, várományosai lehettek, újabb családi, hadüzenet most, hagyatéki tárgyalás, végrendelet megtámadásának, férje halála, színésznő impozáns, Pártos Csilla, Pécsi Ildikó, MEGDÖBBENTŐ FORDULAT HAGYATÉKI TÁRGYALÁSON, PÁRTOS CSILLA MEGTÁMADTA PÉCSI ILDIKÓ VÉGRENDELETÉT, Pécsi Il­­dikó, Éppen Szűcs Lajos, Magyar Györgynél, Szűcs Csaba, Péterfi Csaba, Pártos Csillának, Pártos Csillát, Pécsi Ildikó Keleti Éva, Pécsi Ildikó Színtársulatot, Borsnak, Péterfi Csaba Pécsi Ildikó, Képünkön Keleti Éva, Polgári Törvénykönyv,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  A hagyma antibakteriális hatás...  Zilahy Lajos mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Vannak emberek  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Magamnak  Bársony székben  Robert Merle tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Robert Merle tollából  Tavaszi este  Jázmin  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Szép estét  Van néhány kérdés, amin gondol...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Nevelőszülőkhöz adták,  Tavaszi este  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Különleges  Müller Péter tollából  Robert Merle tollából  Alvó cicák  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jázmin  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Vidámság  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Nagy és kis csodák  Martin Buber, A haszidim meséi  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Önmaga ellenére  Vidámság  Jánosházy György: Fogd a kezem  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Nagy és kis csodák  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Anyámról való emlékek  Borzasztó  Hamvas Béla  Robin Wight pitypang szobra  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam Krisztinától  Töröld le  Borzasztó  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
meghallgatáson megjelent, színésznő volt, tavaly december, héttel ezelőtt, színésznő halála, ismeretlen helyen, sokáig rejtély, titkos tes­tamentumban, színésznő mesés, várományosai lehettek, újabb családi, hadüzenet most, hagyatéki tárgyalás, végrendelet megtámadásának, férje halála, színésznő impozáns, jógaoktató meglehetősen, témában megszólalni, hagyatéki tárgyaláson, örökség többi, színésznő legfőbb, örökösök kö­zött, évek során, örökség sorsa, egyelőre rejtély, végrendeletet négy, örökhagyó végrendelkezési, végrendelkezés szándéka, törvényes alakban, végrendelet tartalma, törvény feltételeinek, szomszéd állítja, rendelkezhessen, végrendeletével, végrendelkezési, várományosával, megtámadásának, meghallgatáson, érvénytelenítő, végrendelkezés, színtársulatot, fotókiállítást, végrendeletet, feltételeinek, háborúskodást, végrendeletét, fotóművésszel, felelősséggel, törvénykönyv, végrendeleti, hagyatékáért, évfordulóján, határozottan, megjósolható, megtámadható, beszámoltunk, háborúskodás, meglehetősen, várományosai, rendelkezzen, kapcsolatban, beszélgetést, végrendelet, érvénytelen, meglepetést, szerelemben, tárgyaláson, hallgatásra, tamentumban, anyagiakkal, tartogatott, feltételnek, nyilatkozta, tartogathat, szívszorító, koronavírus, tárgyalásán, ügyvédjénél, megszólalni, pereskedett, megdöbbentő, információi, bejelentése, állapotban, amennyiben, megkereste, vagyonáról, megtámadja, eltervezte, megtámadta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 257
  • e Hét: 11335
  • e Hónap: 33823
  • e Év: 211698
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.