Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Véget ért a tokiói olimpia
  2021-08-08 20:30:18, vasárnap
 
   
 VÉGET ÉRT A TOKIÓI OLIMPIA


A magyar küldöttség hat arany, hét ezüstöt és hét bronzérmet szerzett.


A tokiói Olimpiai Stadionban rendezett vasárnapi záróünnepségen kialudt a láng, ezzel véget ért a XXXII. nyári olimpia a japán fővárosban.

A zárt kapuk mögött megtartott több mint kétórás műsor központi részében a 206 delegáció zászlója érkezett a stadionba, a magyart a Tokióban aranyérmes kajakos, Kopasz Bálint vitte. Aztán az olimpia hősei, maguk a sportolók vonultak be az arénába és vegyültek el a küzdőtéren.

Az olimpiai lobogót Koike Juriko tokiói kormányzó átadta Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének, aki Anne Hidalgónak, a három év múlva rendező Párizs polgármesterének nyújtotta át.

A hivatalos program a láng kialvásával és tűzijátékkal ért véget.

A július 23-án kezdődött játékokon 206 nemzet több mint 11 ezer sportolója vett részt, Magyarország pedig hat arannyal, valamint hét-hét ezüsttel és bronzzal a 15. helyen végzett az éremtáblázaton.


LinkA tokiói olimpia összes magyar érme egy videóban

Link
BRAVÚR, HÚSZ ÉREMMEL ZÁRTUK A TOKIÓI OLIMPIÁT


Mutatjuk kik és milyen sportágban állhattak dobogóra a magyar versenyzők.
2021-08-08 19:58:27
Szerkesztő: MTI, Sávoly Boglárka


A magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnapi bronzérme azt jelenti, hogy Magyarország 6 arannyal, valamint 7-7 ezüsttel és bronzzal, azaz húsz éremmel zárt a tokiói olimpián, ez az utóbbi 25 év legjobb eredménye.


Az 1996-os atlantai játékok óta, amikor eggyel több, 21 dobogós helyezés született, rendre kevesebb volt a medálok száma.

A 2000-es sydneyi olimpián és a 2004-es athénin 17-17, Pekingben 2008-ban tíz, Londonban 2016-ban 18, míg legutóbb, Rióban 2016-ban 15 érmet nyert a magyar csapat.


Az első hat helyezésen alapuló pontszámítást tekintve a tokiói szereplés az atlantait is felülmúlta. Akkor 151 pontot gyűjtött Magyarország, míg a japán fővárosban 156-ot. Ennél többet legutóbb a 11 aranyat hozó barcelonai játékokon sikerült szerezni, 211-et.

Tokióban 10 negyedik, 9 ötödik és 3 hatodik helyet értek el a piros-fehér-zöld színek képviselői.

Magyarország - a tokióival együtt - 183 aranyérmet, 158 ezüstöt és 181 bronzot szerzett ötkarikás játékokon.A magyar érmesek és pontszerzők (az első hat között végzettek):

ARANY:

Szilágyi Áron (férfi kard egyéni)
Milák Kristóf (úszás, 200 m pillangó)
Kopasz Bálint (kajak-kenu, K-1 1000 m)
Lőrincz Tamás (birkózás, kötöttfogás, 77 kg)
Tótka Sándor (kajak-kenu, K-1 200 m)
Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra (kajak-kenu, K-4 500 m)


EZÜST:
Siklósi Gergely (férfi párbajtőr egyéni)
Milák Kristóf (úszás, 100 m pillangó)
Varga Ádám (kajak-kenu, K-1 1000 m)
Berecz Zsombor (vitorlázás, Finndingi)
Lőrincz Viktor (birkózás, kötöttfogás, 87 kg)
Rasovszky Kristóf (nyíltvízi úszás, 10 km)
Csipes Tamara (kajak-kenu, K-1 500 m)

BRONZ:

férfi kardcsapat (Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Szatmári András, Gémesi Csanád)
Tóth Krisztián (cselgáncs, 90 kg)
Kozák Danuta, Bodonyi Dóra (kajak-kenu, K-2 500 m)
Kovács Sarolta (öttusa)
Hárspataki Gábor (karate, 75 kg)
női vízilabda-válogatott (Gangl Edina, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Gyöngyössy Anikó, Illés Anna, Keszthelyi Rita, Leimeter Dóra, Magyari Alda, Parkes Rebecca, Rybanska Natasa, Szücs Gabriella, Szilágyi Dorottya, Vályi Vanda)
férfi vízilabda-válogatott (Angyal Dániel, Hárai Balázs, Erdélyi Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Viktor, Pásztor Mátyás, Varga Dénes, Vámos Márton, Vogel Soma, Zalánki Gergő)

4. hely:

Verrasztó Dávid (úszás, 400 m vegyes)
Márton Anna (női kard egyéni)
Vas Kata Blanka (hegyikerékpár)
Kenderesi Tamás (úszás, 200 m pillangó)
Kapás Boglárka (úszás, 200 m pillangó)
Csipes Tamara, Medveczky Erika (kajak-kenu, K-2 500 m)
Olasz Anna (nyíltvízi úszás, 10 km)
Csizmadia Kolos (kajak-kenu, K-1 200 m)
Kozák Danuta (kajak-kenu, K-1 500 m)
Nádas Bence, Kopasz Bálint (kajak-kenu, K-2 1000 m)

5. hely:

Salim Omar (tekvondó, 58 kg)
Hosszú Katinka (úszás, 400 m vegyes)
Péni István (légpuska)
Pupp Réka (cselgáncs, 52 kg)
férfi 4x100 méteres gyorsváltó (Milák Kristóf, Szabó Szebasztián, Bohus Richárd, Németh Nándor)
Telegdy Ádám (úszás, 200 m hát)
Szőke Alex (birkózás, kötöttfogás, 97 kg)
Balla Virág, Takács Kincső (kajak-kenu, C-2 500 m)
Muszukajev Iszmail (birkózás, szabadfogás, 65 kg)

6. hely:

Mihályvári-Farkas Viktória (úszás, 400 m vegyes)
Lucz Dóra (kajak-kenu, K-1 200 m)
Marosi Ádám (öttusa)


Magyarország hat arannyal, hét ezüsttel és hét bronzzal a 15. helyen zárt a tokiói olimpia éremtáblázatán, melyen az Egyesült Államok küldöttsége végzett az élen.

Az ötkarikás játékokon 65 ország szerzett aranyat és 93 harcolt ki dobogós helyezést.

Amennyiben a népességet is nézzük, elmondhatjuk, hogy a nálunk kevesebb lakószámmal rendelkező országok közül csak Új-Zéland és Hollandia tudott minket megelőzni.Éremtáblázat

Helyezés - Ország - Arany - Ezüst - Bronz

1. Egyesült Államok - 39 - 41 - 33
2. Kína - 38 - 32 - 18
3. Japán - 27 - 14 - 17
4. Nagy-Britannia - 22 - 21 - 22
5. Orosz Olimpiai Bizottság - 20 - 28 - 23
6. Ausztrália - 17 - 7 - 22
7. Hollandia - 10 - 12 -14
8. Franciaország - 10 - 12 -11
9. Németország - 10 - 11 - 16
10. Olaszország - 10 - 10 - 20
11. Kanada - 7 - 6 - 11
12. Brazília - 7 - 6 - 8
13. Új-Zéland - 7 - 6 - 7
14. Kuba - 7 - 3 - 5
15. MAGYARORSZÁG - 6 - 7 - 7
16.Koreai Köztársaság - 6 - 4 - 10
17. Lengyelország - 4 - 5 - 5
18. Csehország - 4 - 4 - 3
19. Kenya - 4 - 4 - 2


LinkÉREMESŐ TOKIÓBAN, A MAGYAR SPORTCSODÁTÓL VOLT HANGOS AZ ELMÚLT 16 NAP
Origo2021.08.08. 10:56


Egy hihetetlen körülmények között megrendezett olimpián sikerült a magyar küldöttségnek 20 érmet nyerni, ráadásul mindezt összesen kilenc különböző sportágban. Szilágyi Áron és Kozák Danuta beírták magukat a sport halhatatlanjai közé, mellettük is sikerült történelmet írnia több versenyzőnknek Tokióban. Magyar szempontból vasárnap reggel a vízilabda-bronzmérkőzéssel és egy nagy győzelemmel véget értek az ötkarikás játékok a japán fővárosban, így összefoglaltuk az elmúlt bő két hét minden lényeges eseményét, természetesen a magyar érmes helyezésekkel a középpontban.

Több szempontból is egyedülálló és különleges volt a tokiói olimpia. Egyrészt még sosem kellett ötkarikás játékokat egy világjárvány miatt egy évvel elhalasztani, másrészt olyanra sem volt még példa, hogy rendkívül szigorú egészségügyi intézkedések mellett, végül a nézők teljes kizárásával bonyolítsanak le egy olimpiát. Nos, 2021-ben, ebben a szó szerint páratlan évben ez is sikerült.

A koronavírus-világjárvány árnyékában azonban

a magyar küldöttség egész egyszerűen remekelt, és a kilenc különböző sportágban megszerzett 20 érmével az elmúlt negyedszázad legeredményesebb nyári olimpiáját tudhatja maga mögött.

Érdemes ízlelgetni ezeket a szavakat, egy alig tízmilliós ország a világ sportnagyhatalmai közül nem is egyet maga mögé utasítva több sportágban is megmutatta, hogy a legjobb, vagy ott van az élmezőny elején.

A hazai sportélet fejlődése megkérdőjelezhetetlen az elmúlt években, ehhez elég csak a riói olimpiára gondolni, amelyen 15 érmet (8-3-4) szereztek sportolóink, de mindössze négy sportágból jött össze ez a termés. Tokióban aztán ebből a szempontból is kiválóan szerepelt a magyar küldöttség, mert mind az érmek számában, mind a sportágak számában jelentősen előrelépett.Milák Kristóf két érmet, egy aranyat és egy ezüstöt szerzett Tokióban Forrás: MTI/Kovács Tamás

A japán fővárosban már kilenc sportág legjobbjait adta Magyarország, azaz sikerült bő kétszer annyi sportágban felállni a dobogó valamelyik fokára, mint Rióban.

A részletes eredményeket tekintve is történelmi olimpia volt a mostani. Szilágyi Áron megvédte a címét az ötkarikás játékokon a kard egyéni versenyszámban, tette mindezt ráadásul immár másodszor, azaz sorozatban a harmadik olimpiai elsőségét gyűjtötte be. A Vasas sportolója ezzel örökre beírta magát az egyetemes sport nagy almanachjába, mert előtte még soha, senkinek nem sikerült kard egyéniben három egymás utáni olimpián is aranyérmet szerezni.
Szilágyi mellett Kozák Danuta is halhatatlan lett azzal, hogy Tokióban az eddig megszerzett öt olimpiai aranyérme mellé a női kajak négyesnek (Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra) köszönhetően meglett a hatodik elsősége is az ötkarikás játékokon.

A 34 éves édesanya ezzel hatszoros olimpiai bajnok lett, amivel megelőzte a magyar női örökranglistán eddig hozzá hasonlóan öt-öt aranyéremmel álló tornász Keleti Ágnest és az úszó Egerszegi Krisztinát.

Ráadásul Kozák a magyar örökrangsorban utolérte a vívó Kovács Pált és Kárpáti Rudolfot, s az összesen nyolc dobogós helyével - hat első, valamint egy-egy második és harmadik - a hét elsőséggel (plusz egy ezüsttel és két bronzzal) csúcstartó Gerevich Aladár mögött minden idők második legeredményesebb magyar olimpikonja lett.Kozák Danutáról (balról a harmadik) csak szuperlatívuszokban lehet beszélni Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ha már a történelemírásnál tartunk, Milák Kristóf korábban már átadta a múltnak az amerikai úszófenomén,

Michael Phelps 200 méter pillangón elért világrekordját, most pedig az olimpiai csúcsát írta át a fiatal sportoló. Milák 200 méteren gyakorlatilag tönkreverte a mezőnyt, ritkán látott fölénnyel lett aranyérmes.

A 21 éves úszó aztán a 100 méteres pillangón is rajthoz állt, és hihetetlenül izgalmas döntőt vívott az amerikai Caeleb Dressellel, aki csak centiméterekkel tudta Milákot maga mögé utasítani az aranyért folyó csatában.

Az aranyérmek tekintetében, továbbra is a víznél maradva, a kajakosok is ,,összelapátoltak" három elsőséget Japánban. Korábban már írtunk a női négyesről, mellettük Tótka Sándor az olimpiától ,,búcsúzó" 200 méteres kajak sprint számot nyerte, ráadásul rajt-cél győzelemmel. A rövidtáv mellett a hosszabb táv is feküdt a magyaroknak, Kopasz Bálint a királykategóriás férfi K-1 1000 méteren ellentmondás nem tűrően verte vetélytársait és állhatott fel a dobogó legfelsőbb fokára.Kopasz Bálint (középen) vasárnap a záróünnepségen viszi majd a magyar zászlót Forrás: AFP/Philip Fong

Ebben a számban legutóbb magyar versenyző 1968-ban nyert aranyérmet, így Kopasz 53 éves csendet tört meg. A 24 éves sportolóra a versenyzés után egyébként még egy fontos feladat hárul majd, ő viszi a magyar küldöttség zászlóját az olimpia záróünnepségén.

A vízből kicsit kilépve, a birkózószőnyegre tekintve Lőrincz Tamás gyakorlatilag filmbe illő módon zárt le egy nem mindennapi pályafutást.

A 34 éves kötöttfogású birkózó az egyik legsűrűbb mezőnyben, a 77 kg-osok között élete utolsó versenyének utolsó meccsén aranyérmet szerzett, amivel teljes lett az éremgyűjteménye. A kétgyermekes családapa így az eddigi Európa-bajnoki, világbajnoki és olimpiai ezüstérmes helyezései mellé feltehette az i-re a pontot, és olimpiai bajnokként hagyhatja ott a birkózószőnyeget.

Tamás mellett a másik Lőrincz testvér, Viktor is bejutott a saját, 87 kg-os súlycsoportjának a döntőjébe, ahol nagyot küzdve végül ezüstérmet szerzett. Ezzel egyazon olimpián egy arany- és egy ezüstérmet hoztak össze a testvérek, ami egészen egyedülálló teljesítmény a sportban.A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózót (elöl, b2) és az ezüstérmet szerzett Lőrincz Viktor birkózót (elöl, b) köszöntik a Liszt Ferenc-repülőtéren Forrás: MTI/Mónus Márton

Az egyedülállót egy másik sportoló, a vitorlázó Berecz Zsombor is elmondhatja magáról, aki Finndingi versenyszámban ezüstérmes lett az olimpián, amivel a magyar vitorlázás legfényesebb érmét szerezte az ötkarikás játékokon.

A vízen maradva, de sportágat váltva a kajak négyesben aranyat nyert Csipes Tamara egyéniben is remekelt. Női kajak 500 méteren az új-zélandiak ikonja, Lisa Carrington mögött (Carrington Tokióban három aranyérmet is nyert) másodikként csapott a célba, így egy arany- és egy ezüstéremmel zárta a tokiói játékokat. Varga Ádám is ezüstérmes lett egy klasszis mögött férfi kajak egyes 1000 méteren, méghozzá Kopasz Bálint mögött jött be, így ezen a távon a dobogó első két fokára magyar versenyző állhatott.

A nyílt vízen nemcsak kajakon, hanem úszásban is jól ment a magyar küldöttségnek, a férfiak 10 km-es versenyszámában Rasovszky Kristóf mindenkit megvert, akit csak lehetett, így a hihetetlenül úszó Florian Wellbrock mögött a második lett a táv döntőjében.Berecz Zsombor a vitorlázók Finndingi versenyében lett második, ez a szám Tokió után búcsúzik az olimpiai programtól Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezüstérmek tekintetében még Siklósi Gergely révén férfi párbajtőr egyéniben is volt magyar dobogós. A vívásnál maradva a férfi kardcsapat is felállhatott a dobogóra, annak is a harmadik fokára, miután a Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Szatmári András, Gémesi Csanád összeállítású kvartett egész nap szépen vívva megnyerte a harmadik helyért kiírt mérkőzését.

A csapatok vonalán továbbhaladva női vízilabdásaink egy egészen fantasztikus és izgalmas meccset játszottak a bronzéremért az orosz olimpiai csapattal, és végül, többek között egy kapusgólnak is köszönhetően 11-9-re nyertek. Ezzel Bíró Attila csapata is történelmet írt, mert még sosem szereztek női sportolóink ebben a versenyszámban érmet az ötkarikás játékokon. Továbbra is ezen a vonalon maradva, csak sportágat váltva a Kozák Danuta - Bodonyi Dóra női kajak kettes az 500 méteres távon a harmadik helyen ért célba.Hárspataki Gábor a karate otthonában, Japánban lett dobogós, ami egészen elképesztő teljesítmény Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Egyéni számokban is remekül helyt álltak versenyzőink, három különböző sportágban hárman is harmadik helyet szereztek Tokióban. A cselgáncsozó Tóth Krisztián a 90 kg-os kategóriában nyert bronzérmet, Kovács Sarolta öttusában mondhatta el magáról ugyanezt, és a karate őshazájában debütáló sportágban Hárspataki Gábor a 75 kg-os mezőnyben állhatott fel a dobogó harmadik fokára a férfi egyéni küzdelem kategóriájában.

A végére is maradt csattanó: férfi vízilabdásaink a görögöktől elszenvedett 9-6-os vereség után a spanyolokkal találkoztak a bronzmeccsen, amelyet kiváló játékot bemutatva megnyertek, megszerezve ezzel a magyar küldöttség 20. érmét is Tokióban.A győztes magyar férfi vízilabda-válogatott Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Maddie Meyer

Erről az olimpiáról még egészen biztosan nagyon sokat fogunk beszélni. A következő nyári játékokat 2024-ben a francia fővárosban, Párizsban rendezik meg.


LinkA tokiói olimpia összes magyar érme egy videóban

Link
Képeken a tokiói olimpia záróünnepsége

LinkEnnyi pénzt kapnak a magyar pontszerzők
Jóval többet érnek az érmes helyezések, mint öt évvel ezelőtt.

LinkEnnyi pénzjutalmat kapnak a sikeres tokiói magyar olimpikonok

Link 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Címkék: királykategóriás, birkózószőnyeget, birkózószőnyegre, polgármesterének, bronzmérkőzéssel, legeredményesebb, súlycsoportjának, versenyszámában, centiméterekkel, összelapátoltak, éremgyűjteménye, kategóriájában, éremtáblázatán, versenyszámban, vízilabdásaink, éremtáblázaton, örökranglistán, halhatatlanjai, világrekordját, összefoglaltuk, örökrangsorban, záróünnepségén, záróünnepségen, versenyzőnknek, helyezésekkel, összeállítású, gyakorlatilag, küldöttségnek, természetesen, bonyolítsanak, lengyelország, továbbhaladva, záróünnepsége, hegyikerékpár, sportcsodától, franciaország, magyar küldöttség, tokiói Olimpiai, japán fővárosban, zárt kapuk, olimpia hősei, sportolók vonultak, olimpiai lobogót, hivatalos program, láng kialvásával, július 23-án, tokiói olimpia, magyar versenyzők, magyar férfi, tokiói olimpián, 1996-os atlantai, medálok száma, VÉGET ÉRT TOKIÓI OLIMPIA, Olimpiai Stadionban, Kopasz Bálint, Koike Juriko, Thomas Bachnak, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Anne Hidalgónak, HÚSZ ÉREMMEL ZÁRTUK TOKIÓI OLIMPIÁT, Sávoly Boglárka, Szilágyi Áron, Milák Kristóf, Lőrincz Tamás, Tótka Sándor, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra, Siklósi Gergely, Varga Ádám, Berecz Zsombor, Lőrincz Viktor, Rasovszky Kristóf, Decsi Tamás, Szatmári András, Gémesi Csanád, Tóth Krisztián, Kovács Sarolta, Hárspataki Gábor, Gangl Edina, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Gyöngyössy Anikó, Illés Anna, Keszthelyi Rita, Leimeter Dóra, Magyari Alda, Parkes Rebecca, Rybanska Natasa, Szücs Gabriella, Szilágyi Dorottya, Vályi Vanda, Angyal Dániel, Hárai Balázs, Erdélyi Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Viktor, Pásztor Mátyás, Varga Dénes, Vámos Márton, Vogel Soma, Zalánki Gergő, Verrasztó Dávid, Márton Anna, Kata Blanka, Kenderesi Tamás, Kapás Boglárka, Medveczky Erika, Olasz Anna, Csizmadia Kolos, Nádas Bence, Salim Omar, Hosszú Katinka, Péni István, Pupp Réka, Szabó Szebasztián, Bohus Richárd, Németh Nándor, Telegdy Ádám, Szőke Alex, Balla Virág, Takács Kincső, Muszukajev Iszmail, Mihályvári-Farkas Viktória, Lucz Dóra, Marosi Ádám, Egyesült Államok, Orosz Olimpiai Bizottság, Koreai Köztársaság, ÉREMESŐ TOKIÓBAN, MAGYAR SPORTCSODÁTÓL VOLT HANGOS AZ ELMÚLT, Tokióban Forrás, Kovács Tamás, Keleti Ágnest, Egerszegi Krisztinát, Ráadásul Kozák, Kovács Pált, Kárpáti Rudolfot, Gerevich Aladár, Kozák Danutáról, Michael Phelps, Caeleb Dressellel, Philip Fong, Liszt Ferenc-repülőtéren Forrás, Mónus Márton, Lisa Carrington, Carrington Tokióban, Florian Wellbrock, Czeglédi Zsolt, Ezzel Bíró Attila, Alexander Nemenov, Getty Images, Maddie Meyer,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Halloween  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zöld fluorit kristály  Őszi kép  Isten igazságossága  A szeretet tiszta viszonyokat ...  Png nő  Erős immunrendszerért  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Ametiszt  Szűzanya !  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Halhatatlan boldog percek . ....  Üdvösség  Facebookon kaptam  Kutyus mászni tanítja a bébit ...  Tökpofa  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretetben gazdag - áldott V...  Jobb emésztés és fogyás gyömbé...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Félek a zord , hideg téltől ...  Facebookon kaptam  Tarr Balázs - Halloween  Facebookon kaptam  Fluorit-Muscovit  Ide nem jutunk el, azaz a több...  Szakályné Nagy Irén - Hallowee...  Facebookon kaptam  Bibliai közmondások  Emberi lélek  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Isten  így múlnak el  Isten bátorító szavai a félénk...  Rákellenes szuperételek  Facebookon kaptam  Őszi gyertyák  Hány hívő érte el az égi célt  Lila fluorit  Tökpofa  Boldog születésnapot a ma ünne...  Őszi kép  Szamárbusz........  Facebookon kaptam  Mi az, ami valójában megmarad?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét - jó éjszakát kíván...  Szép estét  „Bárcsak minden nap  Facebookon kaptam  Őri István : Öröm  Facebookon kaptam  Az alvó kertben  Isten  „Bárcsak minden nap  Üdvösség  Szép mai napot !........  Őszi kép  Facebookon kaptam  Szűzanya !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töredékes a tudásunk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cselekedet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mi az, ami valójában megmarad?  Krisztus  Facebookon kaptam  Az élet állomásai........  Kellemes kávézást  Makacs reményeimbe vetett hit...  Facebookon kaptam  Tökpofa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gothloli - Halloween éjjelén  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A szeretet tiszta viszonyokat ...  Pihi  Ellentmondás a történelem.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar küldöttség, tokiói Olimpiai, japán fővárosban, zárt kapuk, olimpia hősei, sportolók vonultak, olimpiai lobogót, hivatalos program, láng kialvásával, július 23-án, tokiói olimpia, magyar versenyzők, magyar férfi, tokiói olimpián, 1996-os atlantai, medálok száma, 2000-es sydneyi, 2004-es athénin, magyar csapat, tokiói szereplés, piros-fehér-zöld színek, tokióival együtt, magyar érmesek, ötkarikás játékokon, nálunk kevesebb, hihetetlen körülmények, magyar küldöttségnek, sport halhatatlanjai, nagy győzelemmel, ötkarikás játékok, magyar érmes, világjárvány miatt, évvel elhalasztani, nézők teljes, kilenc különböző, elmúlt negyedszázad, alig tízmilliós, világ sportnagyhatalmai, élmezőny elején, hazai sportélet, elmúlt években, riói olimpiára, érmek számában, sportágak számában, ezüstöt szerzett, dobogó valamelyik, részletes eredményeket, kard egyéni, harmadik olimpiai, egyetemes sport, eddig megszerzett, hatodik elsősége, úszó Egerszegi, magyar örökrangsorban, vívó Kovács, összesen nyolc, történelemírásnál tartunk, amerikai úszófenomén, olimpiai csúcsát, fiatal sportoló, amerikai Caeleb, aranyért folyó, aranyérmek tekintetében, víznél maradva, olimpiától &#8222, rövidtáv mellett, királykategóriás férfi, dobogó legfelsőbb, záróünnepségen viszi, magyar zászlót, számban legutóbb, versenyzés után, fontos feladat, olimpia záróünnepségén, vízből kicsit, birkózószőnyegre tekintve, egyik legsűrűbb, kétgyermekes családapa, eddigi Európa-bajnoki, másik Lőrincz, ezüstérmet hoztak, ezüstérmet szerzett, másik sportoló, vitorlázó Berecz, magyar vitorlázás, vízen maradva, kajak négyesben, új-zélandiak ikonja, ezüstéremmel zárta, tokiói játékokat, klasszis mögött, dobogó első, nyílt vízen, hihetetlenül úszó, második lett, vitorlázók Finndingi, szám Tokió, olimpiai programtól, vívásnál maradva, férfi kardcsapat, harmadik fokára, , ,
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 298 db bejegyzés
Összes: 4279 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1680
  • e Hét: 6652
  • e Hónap: 37038
  • e Év: 497161
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.