Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elég a káoszból!
  2022-07-15 20:45:44, péntek
 
 







ELÉG A KÁOSZBÓL!


A Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye:


Országszerte növekszik szellemi honvédőink felháborodása az ellenzéki pártok részéről szított, a KATA-törvénnyel kapcsolatos utcai tüntetések kapcsán. Közvélemény-kutatások jelzik, hogy Budapest lakosságának többsége tűrhetetlennek tartja a közlekedés folyamatos akadályozását, néhány száz ember magamutogató bulizását, ötórai teázását a hidakon.

A háború közelsége, az energiaválság súlyos, társadalmunkat érintő megráz-kódtatásait inflációs környezetben kell a kormánynak kezelnie. A lényeg, hogy a jól érzékelhetően felelős intézkedések a kormány részéről csakis az egyre jobban összetartó, józan lakosság közreműködésével valósíthatók meg.

Most, míg lehet, dolgozni kell és nem öncélú tüntetésekkel borzolni a kedélyeket, akadályozni az építő munkát. Még mindig jobban állunk, mint sok nyugati ország. Ez nem magától van és nem is az ellenzék országrontó igyekezetének eredménye. Hazánké, országunké.

A fővárosi irányítási káosz megszüntetése érdekében velünk együtt a vidék is készen áll.

Gyurcsány Ferenc pedig készülhet - az összepakolásra.


Link








VAN JÓ ÉS ROSSZ HÍDBLOKÁD, BIZONY!
2022. július 13.


Egészen parádés!

A magyarországi baloldal, amelyet a népítélet április 3-án (sokadszorra) móresre tanított, most egy olyan adóért tüntet, amelyet a Fidesz talált ki, és amelyet a magyarországi baloldal annak idején a parlamentben nem szavazott meg, ellenben azóta is többször ócsárolt.

Ám most, hogy - részben a multik trükközései, részben a háborús infláció miatt - a kormány szűkebbre szabná az adózási kiskapukat, ugyanezek a liberónácik verik a tamtamot, és lezárják a Margit hidat. Hát erre írtam, hogy parádés.

S mindeközben a világ legsemmirekellőbb, leglustább, (mindenre is) legalkalmatlanabb főpolgármestere, Karigeri üdvözletét küldi a fővárosi közlekedést (hozzá hasonlóan) megbénító hídblokádolóknak. Azt írja: megérti a dühüket, és szerinte joguk van a szabad politikai véleménynyilvánításhoz. Elvégre szegről-végről kollégák ők, rokonlelkek, Gergely és a tüntetők is ugyanabban utaznak: a város totális megbénításában. Hogy pár napja, a tizenhét év fegyházzal sújtott Budaházy György melletti Erzsébet hídi blokádnál Karácsony még illegális demonstrációról, komoly fennakadásról és a békés tüntetők büntetőjogi felelősségéről beszélt, kit érdekel?! Karácsonyt biztos nem. Az egy hete volt, most meg most van. Az rossz hídblokád volt, ez meg jó. Bizony!

Ezeknek semmi sem számít. Nincsenek elveik, erkölcseik, épkézláb gondolataik. Egy dolog van csak, az élteti őket: a hatalom akarása. Hát ezért mentek most ki pár százan bergestül, hadházystul a Margit hídra hisztizni. Mert nehogy már a multik ne katáztathassák az ételfutáraikat!

Amúgy valójában csak annyi történik, hogy az április 3-i elnáspángolás után a magyarországi baloldal - három hónap talajkeresés után - épp föltápászkodik, és toporzékol, amiért a lőtéri kutyának sem kellenek. Pedig így van ez jól.

Borítókép: Tüntetők a Margit hídon (Fotó: Kurucz Árpád)

Pilhál Tamás - www.magyarnemzet.hu


Link








ZÚG A MOCSKOS FIDESZ A NYUGATI TÉREN, A CSŐCSELÉK ELÁLLTA A VILLAMOSOK ÚTJÁT
2022. július 13.

Nyugati tér!

A tér több sarkában rendőrautók állnak.

A legtöbb rendőr a Nyugati tér és a Szent István körút találkozásánál várakozik.

Időről időre felcsendül az "Orbán takarodj!" és a "Mocskos Fidesz!".

Két rendőrautó megpróbált áthaladni a téren, de a tüntetők, továbbra is "mocskos Fidesz"-t kiabálva, elállták az útjukat. Végül visszatolattak a kocsikkal. Galériánkban a cikk alján megtaláljátok a képeket.

Letáboroztak a sínekre:

Közben nagyjából 100 rendőr felsorakozott a tér oldalánál.

Link



Tüntetnek a csövesek az Oktogonnál

Link



Gulyás Gergely: Gyurcsány Ferenc áll a tüntetések mögött

Link



Helyzet van! Fokozott készültségbe helyezték a honvédséget

Link







"Légy becsületes, tisztességes és igaz! Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök kell. Hamis szó, hamis cselekedet ingoványba vezet. Aki csalásra épít: nyakát töri. A felelőtlen ember homokra épít, amit elfúj a szél, és elmos az eső. A becsületesség olyan, mint a sziklakő: kemény és maradandó. Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van."
/Wass Albert/











 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: közreműködésével, hídblokádolóknak, főpolgármestere, demonstrációról, felelősségéről, katáztathassák, visszatolattak, föltápászkodik, tűrhetetlennek, ételfutáraikat, megbénításában, összepakolásra, találkozásánál, társadalmunkat, elnáspángolás, magyarországi, érzékelhetően, megszüntetése, energiaválság, tüntetésekkel, igyekezetének, fennakadásról, akadályozását, becsületesség, megtaláljátok, felsorakozott, felháborodása, letáboroztak, országszerte, készültségbe, tisztességes, galériánkban, magamutogató, környezetben, parlamentben, talajkeresés, ellenzéki pártok, közlekedés folyamatos, háború közelsége, energiaválság súlyos, kormánynak kezelnie, kormány részéről, egyre jobban, építő munkát, ellenzék országrontó, fővárosi irányítási, magyarországi baloldal, népítélet április, olyan adóért, multik trükközései, háborús infláció, kormány szűkebbre, ELÉG KÁOSZBÓL, Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, Gyurcsány Ferenc, ROSSZ HÍDBLOKÁD, Budaházy György, Kurucz Árpád, Pilhál Tamás, MOCSKOS FIDESZ NYUGATI TÉREN, CSŐCSELÉK ELÁLLTA VILLAMOSOK ÚTJÁT, Szent István, Mocskos Fidesz, Gulyás Gergely, Wass Albert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Png telefon  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Ágai Ágnes – Csendélet  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png ház  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Szabolcska Mihály – Ákác...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Esti kép  Nevem  Png férfi  Tavaszi kép  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  Hazára minden embernek szükség...  Próbálj meg ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mi lenne ha  A másik dolog,  Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Kellemes délutánt kívánok  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Leonardo da Vinci gondolata  Nevem  Alázat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Bounty krémes  A Megváltó szolgálatában  Png kutya  Erdőn  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png nő  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  A boldog családok mind hasonló...  A jó emberek mindig szépek mar...  A kételkedés kezelése  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Png ház  Reggel van  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete István - Akác  Png férfi  Kellemes délutánt kívánok  Png férfi  Rátalálsz  Hazára minden embernek szükség...  Szívem  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki pártok, közlekedés folyamatos, háború közelsége, energiaválság súlyos, kormánynak kezelnie, kormány részéről, egyre jobban, építő munkát, ellenzék országrontó, fővárosi irányítási, magyarországi baloldal, népítélet április, olyan adóért, multik trükközései, háborús infláció, kormány szűkebbre, adózási kiskapukat, liberónácik verik, világ legsemmirekellőbb, fővárosi közlekedést, szabad politikai, város totális, békés tüntetők, rossz hídblokád, élteti őket, hatalom akarása, lőtéri kutyának, legtöbb rendőr, cikk alján, tüntetések mögött, emberi értékek, felelőtlen ember, becsületesség olyan, csalásra épült, közreműködésével, hídblokádolóknak, főpolgármestere, demonstrációról, felelősségéről, katáztathassák, visszatolattak, föltápászkodik, tűrhetetlennek, ételfutáraikat, megbénításában, összepakolásra, találkozásánál, társadalmunkat, elnáspángolás, magyarországi, érzékelhetően, megszüntetése, energiaválság, tüntetésekkel, igyekezetének, fennakadásról, akadályozását, becsületesség, megtaláljátok, felsorakozott, felháborodása, letáboroztak, országszerte, készültségbe, tisztességes, galériánkban, magamutogató, környezetben, parlamentben, talajkeresés, gyümölcsözne, lakosságának, magyarnemzet, valósíthatók, intézkedések, nemzeteknek, akadályozni, kódtatásait, országrontó, mindeközben, közlekedést, trükközései, liberónácik, sokadszorra, országoknak, honvédséget, hadházystul, gondolataik, kapcsolatos, büntetőjogi, közvélemény, rendőrautók, rokonlelkek, rendőrautó, felcsendül, irányítási, országunké, tisztesség, villamosok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3541
  • e Hét: 11996
  • e Hónap: 51817
  • e Év: 229692
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.