Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nostradamus leghátborzongatóbb jóslata 2023-ra
  2023-02-04 19:00:07, szombat
 
 NOSTRADAMUS LEGHÁTBORZONGATÓBB JÓSLATA 2023-RA


Michel de Nostredame francia orvos, asztrológus és látnok a jóslatairól ismert. Nostradamus az 1500-as években élt, a pestisek és járványok idején, amikor az okkultizmus és az asztrológia a mindennapi élet része volt. Évekig pestisdoktorként dolgozott, és némi státuszt szerzett azzal, hogy a betegeknek gyógynövényes főzeteket adott, amelyek úgy tűnt, hogy a fertőzöttek egy részén segítenek. Ez viszont azt eredményezte, hogy orvosi munkájáért jól megfizették, és végül meghívták, hogy a kor híres tudósaival dolgozzon együtt.

Felesége és gyermekei halála után azonban Nostradamus felhagyott az orvoslással, és az okkultizmusra helyezte a hangsúlyt. Elkezdte leírni híres jóslatait, amelyeket 1555-ben könyv formájában publikált. Hamarosan olyan ismert lett, hogy Medici Katalin meghívta az udvarába, ahol nemcsak a gyermekeinek írt horoszkópokat, hanem végül (meglehetősen pontosan) megjósolta férje, II. Henrik király halálát is.

1558-ra Nostradamus kiadta jóskönyvének kibővített változatát, amely immár több mint 2000 évre előre tekintett a jövőbe, jóslatait egy tál gyógynövényekkel teli víz előtt meditálva látomásaira alapozta és ezt kombinálta akkoriban tudományosnak számító elemzésekkel: az égitestek matematikai mozgása alapján jósolta meg az eljövendő eseményeket.
Az életrajz szerint a látnok a francia forradalomtól kezdve a Hirosima és Nagaszaki bombázásán át a 9/11-es támadásig mindenféle fontos történéseket megjósolt. Hogy a jóslatok valóban igazak volt-e ezeknek a történelmi eseményekre, az attól függ, hogy mennyire vagy hajlandó elfogadni a konkrét részletek hiányát. Nostradamus például állítólag megjósolta Hitler felemelkedését. A jóslat így szólt: "Európa nyugati részének mélyéről / Szegény emberek között születik majd egy kisgyermek / Aki nyelvével nagy csapatot csábít el". Ez állítólag Hitler szónoki képességeire és hatalmas hadseregére utal. Bár a megfogalmazás meglehetősen homályos, sokan úgy vélik, hogy ez jó értelmezése a próféciájának.Nostradamusnak elég sötét jóslatai voltak 2022-re, többek között olyan dolgokat "látott előre", mint az infláció, az éhínség és egy lehetséges aszteroida becsapódása. Mivel a COVID-19 világjárvány és az orosz-ukrán háború sok nemzet gazdaságát súlyosan érinti, és a benzinárak és az infláció is nagyon magas, úgy tűnik, hogy legalább a jóslatnak ez a része helytálló volt. A 2022-re vonatkozó jóslat még éhínségre is utalt a következő szavakkal: "Olyan magas a búza ára, / Hogy az ember felbolydul" - ez a jóslat úgy tűnik, máris valóra vált, mivel a háború miatt sok időre leállt a gabonaexport Ukrajnából.

Túlságosan hihető ahhoz, hogy ne legyen félelmetesA 2023-as évre Nostradamus a harmadik világháború kitörését jövendölte. Egyik verse így szól: ,,Hét hónap a nagy háborúban, halottak gonosz tettek miatt". Szól olyan emberekről is, akik bunkerekből és búvóhelyekről térnek elő. Gazdasági szempontból is rendkívül viharos év áll előttünk, írásai szerint nagy gazdasági válság, éhínség vár a világra. Sorainak elemzői szerint 2023-ban több terrortámadás történhet az európai nagyvárosokban. Egyesek szerint arról is említést tesz, hogy a pápa jövőre lemond, és egy ,,fenyegető" ember veszi át a katolikus egyház vezetését.

A 2023-ra vonatkozóan a jóslatok ijesztőek. Egy nagy konfliktus jóslatával kezdik, amely potenciálisan örökre megváltoztathatja a világot: "Hét hónap nagy háború / emberhalál a gonoszságtól". Mivel az ukrajnai háború nem mutatja jelét annak, hogy hamarosan véget érne, a nagy háborúra vonatkozó jóslat a harmadik világháború 2023-as kezdetére utalhat.

Nostradamus legnagyobb jóslatai közül néhány azt a gondolatot járják körül, hogy a világ három Antikrisztust fog látni. Az "Antikrisztust" nem egy bibliai alaknak látta, hanem egy zsarnoknak, aki hatalmas háborúkat indít, amely sok ember halálát eredményezi. Sokan úgy vélik, hogy Napóleon és Hitler volt az első kettő, és így maradt hely a harmadik megjelenésére. Az ukrajnai háborúval és a nukleáris háború fenyegetésével, amely közelebb van, mint valaha, lehet, hogy a harmadik gonosz alak hamarosan felemelkedik?

Ha Nostradamus jóslatai helyesek, akkor a megfelelő időben vagyunk ahhoz, hogy a következő nagy zsarnok megmutassa magát. Hosszú globális háborút jósolt, amely a modern Nostradamus szakértők szerint a következő néhány évben érkezik el.

Nostradamus jóslatai egészen 3797-ig tartanak, így ez talán jó hír, hiszen ezek szerint a világ, ahogy mi ismerjük, valószínűleg nem ér véget 2023-ban. Abban azonban a Nostradamus szakértők egyetértenek, hogy 2023 a mélyreható változások és katasztrófák éve lesz. A 2023-ra vonatkozó jóslataiban állandóan szerepel egy nagy háború, ahogyan egy nagy birodalom pusztulását is említi, ami értelmezhető Kínaként vagy, ami még időszerűbb - Oroszországként.

A globális háború mellett Nostradamus pénzügyi káoszt, politikai instabilitást, szegénységet, egy új pápát jósolt, aki katasztrófát jelent az egyház számára, valamint polgári káoszt és bevándorlási problémákat is látni vélt 2023-ra. Bár ezek közül a jóslatok közül sok elég homályos ahhoz, hogy számos helyzetre és országra vonatkozzon, nagyon egyértelmű, hogy legalább a háborús jóslat nagyon is Európára vonatkozik -- ami különösen félelmetes.

Ez Nostradamus leghátborzongatóbb jóslata 2023-ra: A jelen szörnyűségeit nézve nem nehéz belegondolni, hogy valóra válik.

Beteljesül a jóslat? Sötét képet festett Nostradamus

A jövendölések szerint tehát egy újabb viharos év vár ránk. Nostradamus legendás próféciái ugyanis nem sok jót ígérnek 2023-ra.NOSTREDAMUS HUNGARICUS - Nostradamus magyar jóslatai

Nostradamus élete végén, öregen és betegen kapta a megrendelést egy magyar főembertől, hogy írjon próféciákat Magyarországról. Ez a "nagyhírű és vitéz" nemzet fia háromezer ezüstöt fizetett Nostradamusnak ezért a munkáért, s a megrendelő személyében a 99. vers alapján gróf Zrínyi Miklósra ismerünk, a szigetvári hősre, aki valóban három hónappal élte túl a jóslatok szerzőjét, s 1566. szept. 8.-án halt hősi halált. Mint a vers megjósolja, a "pogány" török még valóban 120 évig uralja Magyarországot, és Zrínyi valóban két nép, a magyar és a horvát közös hőse, hisz Csáktornya szülötte. Nem tudhatjuk, Zrínyi milyen módon vette fel a kapcsolatot Nostradamussal, talán első felesége, Frangepán Katalin, talán a második feleség, Rosenberg Éva grófnő közvetítésével. Nehezebb a helyzet a jelenkori történelemmel kapcsolatban, hiszen óhatatlanul sok mindent "beleérzünk" beleolvasunk a próféciákba. Ki-ki a maga meggyőződése szerint helyettesítse be a lehetséges személyeket: Nostradamus - vagy hamisítója - itt is óvatosan fogalmaz: érdekes és izgalmas ez a gyűjtemény - üzenet a régmúltból, vagy otromba csalás Nostradamus nevében, - aki persze talán szélhámos volt maga is. Bár, ki tudja!?

Ha elolvassuk a közel 100 versből álló próféciákat, bizony sok mindenre ráismerhetünk, amik közül bizony nagyon sok megtörtént:99. vers - Részlet


62.

Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet ér,
s az emberek apraját eldobják,
és hiába lesznek a pénzek egyre szebbek,
súlyuk miatt már a koldusok sem hordják.
Értéke nem lesz semmi a munkának,
és nem lesz semmi haszna a pénznek,
uzsorások magyar földre licitálnak,
gazdagok helyett fizetnek a szegények.

66.

Róka, s hiéna vezeti a népet,
alattuk szétesik az ország,
a róka egyedül sokat téved,
a hiéna megássa a sírját.
Végtelen a nép ostobasága,
de lassan feltámad az új erő,
nem hallgat róka hiéna szavára,
Pannónia nem lesz dögtemető.

75.

Jön új nemzedék, mely erős lesz,
és nem szégyelli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erőt vesz,
s nem csak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
és végre büszke lesz minden fia,
mert ámulatba ejti egész Európát
ezerszáz évnek elteltével Pannónia.

84.

Az írott szó elhal majd,
és egyre szegényebb lesz a beszéd,
a nemzetre egy talány hoz bajt,
mely elveszi az emberek eszét.
Egész nap otthonukban ülnek,
bámulnak hazug, mozgó képeket,
s mire a bálványok ledőlnek,
már alig születnek gyermekek.

86.

Ötven esztendő lejártán új világ lesz,
a magyarok végre kézbe veszik sorsuk.
Nem a pénz lesz az úr, hanem a munka,
a törvény az uzsorásokat súlytja.
Az ország még sokáig nem lesz gazdag,
de többé senki sem hal éhen,
a néppel új királyt is választanak,
s kezdődik elölről minden, mint régen.

89.

Amit értelmes elme el sem képzel,
az megtörténik majd Hungáriában.
Senki nem boldogul erővel, sem ésszel,
csak gyilkos ármány és ravaszság van.
Dolgozni akarnál, de nincs munka,
pedig a földek parlagon hevernek,
aki eddig a munkát csak unta,
most koldusa lesz az idegeneknek.

90.

Az erdőn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdőn innen fogynak,
az ő küzdelmük hozza el a békét
és egységét minden magyaroknak.

94.

Keletről primitív, barbár horda tör
Magyarországra, nem először.
A nép minden vagyonát elhordja,
a csőcselék a mélyből előtör.
Megérkeznek a haza elárulói,
sértődöttek, és idegenek,
tíz évig tudják a népet zsarolni:
vörös és sárga a címerben eggyek.

97.

Csak temetni tudnak, nem ünnepelni,
erejük gyorsan elfogy, szalmaláng,
türelmesek, de kitartásuk semmi,
vezérük rosszul végzi mindahány.
Költőiket elfelejtik gyorsan,
akárcsak régi énekeiket,
magyar se marad sok a honban,
de magyarul szólnak az idegenek.

98.

Immár vén és beteges koromban
távoli nemzetnek ködképeit láttam,
Isten a tanúm, hogy amit eddig mondtam,
megtörténik egyszer majd a valóságban.
Nagyhírű és vitéz nemzet fia kérte,
lebbentsem elotte föl a jövő fátylát, -
háromezer ezüst volt a munkám bére,
örvendenek neki koldusok és árvák.

99.

Akinek mindezt írtam rendelésre,
három hónappal él tovább mint magam.
Csatát veszít, de a harcnak nem lesz vége,
minden ledőlt toronynak súlya van.
A pogány még százhúsz évig itt lesz,
de egyre jobban gyengül -
személye két nemzet közt híd lesz,
s utódja nagy művet ír a küzdelemről.


Link


 
 
0 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
Címkék: pestisdoktorként, gyógynövényekkel, magyarországról, oroszországként, magyarországot, nostradamussal, nostradamusnak, magyarországra, fenyegetésével, nagyvárosokban, felemelkedését, közvetítésével, ezeregyszázból, terrortámadás, tudományosnak, búvóhelyekről, ráismerhetünk, horoszkópokat, megjelenésére, antikrisztust, potenciálisan, történelemmel, szörnyűségeit, okkultizmusra, megfogalmazás, helyettesítse, próféciájának, forradalomtól, instabilitást, gyógynövényes, felemelkedik, eredményezte, valószínűleg, értelmezhető, egyetértenek, gyermekeinek, jóslatairól ismert, 1500-as években, mindennapi élet, betegeknek gyógynövényes, részén segítenek, okkultizmusra helyezte, égitestek matematikai, eljövendő eseményeket, életrajz szerint, francia forradalomtól, jóslatok valóban, történelmi eseményekre, attól függ, konkrét részletek, megfogalmazás meglehetősen, lehetséges aszteroida, NOSTRADAMUS LEGHÁTBORZONGATÓBB JÓSLATA, Medici Katalin, NOSTREDAMUS HUNGARICUS, Zrínyi Miklósra, Frangepán Katalin, Rosenberg Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Fontos kipróbálnunk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyógynövények, amelyek csillap...  A természet elképesztő patikáj...  Terjed az SMS-NYAK szindróma  Az alacsony vérnyomás furcsa o...  Facebookon kaptam  Kezdjük a napot citromos vízze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gabi születésnapja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kiábrándulás modern korunk  Fontos kipróbálnunk  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hagymatea  Térden állva jövök Hozzád  A természet elképesztő patikáj...  Ne csüggedj!  Minden mulandó.  Facebookon kaptam  Egy estén majd eljövök ide  Egyed Ágnes - Kökörcsin  Facebookon kaptam  Bertalan László: - RÍ A BŰV-VI...  Alvó kislány  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  Facebookon kaptam  Tulipános szép napot!  Ő gondot visel rád!  A nők után a virág a legkedves...  A modell  Gabi születésnapja  Facebookon kaptam  Ő gondot visel rád!  Tavaszi óraátállítás  Minden mulandó.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az egó nem más mint a valódi é...  Tavaszi óraátállítás  Facebookon kaptam  Hagymatea  Tanulni kellene  Egészséges életmód  Bagolypihi  A tavaszi allergiának nem musz...  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyed Ágnes - Kökörcsin  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kezdjük a napot citromos vízze...  Ahogy nézlek Téged elszáll min...  3 rövid ima ami erővel tölti f...  A nők után a virág a legkedves...  Facebookon kaptam  Aktuális emlék 10 éves hóesés  Szibériai Scylla virág  Térden állva jövök Hozzád  Minden mulandó.  Március – Kikelet hava  Aktuális emlék 10 éves hóesés  Gyöngyös báliruha  A bölcsnek  A kiábrándulás modern korunk  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Gesztenyefák  Aranyosi Ervin: Tavaszt csodál...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Idézet  Andrea napra  Amikor öreg leszel  Gabi születésnapja  Reggeli  Facebookon kaptam  Éjszakai bosszúság  Szeretettel bárkinek ki erre j...  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Gyümölcsoltás  A természet elképesztő patikáj...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jó reggelt, jó napot! 
Bejegyzés Címkék
jóslatairól ismert, 1500-as években, mindennapi élet, betegeknek gyógynövényes, részén segítenek, okkultizmusra helyezte, égitestek matematikai, eljövendő eseményeket, életrajz szerint, francia forradalomtól, jóslatok valóban, történelmi eseményekre, attól függ, konkrét részletek, megfogalmazás meglehetősen, lehetséges aszteroida, orosz-ukrán háború, része helytálló, 2022-re vonatkozó, következő szavakkal, ember felbolydul, háború miatt, gabonaexport Ukrajnából, 2023-as évre, harmadik világháború, nagy háborúban, európai nagyvárosokban, pápa jövőre, katolikus egyház, 2023-ra vonatkozóan, jóslatok ijesztőek, nagy konfliktus, ukrajnai háború, nagy háborúra, gondolatot járják, világ három, bibliai alaknak, első kettő, harmadik megjelenésére, ukrajnai háborúval, nukleáris háború, harmadik gonosz, megfelelő időben, következő nagy, modern Nostradamus, következő néhány, mélyreható változások, 2023-ra vonatkozó, nagy háború, nagy birodalom, globális háború, egyház számára, jóslatok közül, háborús jóslat, jelen szörnyűségeit, jövendölések szerint, újabb viharos, magyar főembertől, megrendelő személyében, szigetvári hősre, jóslatok szerzőjét, vers megjósolja, horvát közös, kapcsolatot Nostradamussal, második feleség, jelenkori történelemmel, maga meggyőződése, lehetséges személyeket, pénz egyre, emberek apraját, pénzek egyre, róka egyedül, hiéna megássa, vének nemzedéke, emberek eszét, bálványok ledőlnek, magyarok végre, pénz lesz, uzsorásokat súlytja, megtörténik majd, földek parlagon, munkát csak, ország jobbja, erősebb elrabolja, mélyből előtör, haza elárulói, népet zsarolni, címerben eggyek, jövő fátylát, munkám bére, pestisdoktorként, gyógynövényekkel, magyarországról, oroszországként, magyarországot, nostradamussal, nostradamusnak, magyarországra, fenyegetésével, nagyvárosokban, , ,
2023.03 2023. Március 2023.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 72 db bejegyzés
Összes: 4582 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 942
  • e Hét: 14449
  • e Hónap: 97195
  • e Év: 249080
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2023 TVN.HU Kft.