Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nostradamus szerint :
  2014-10-01 08:57:20, szerda
 
   
 



Nostradamus szerint a harmadik világháború küszöbén állunk:

Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit - állítják orosz és francia kutatók, akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros jóslatát fejtették meg.

A kutatócsoport szerint egyértelmű, hogy a 16. századi francia reneszánsz neves alakja a Fekete-tenger északi partjainál zajló konfliktussorozatról beszélt, melyet sok erőszak fog követni. Ezek pedig a harmadik világháború kitörésének kiindulópontját jelenthetik.

A jóslatban az áll, hogy Európa ebben a háborúban el fog pusztulni, és a konfliktusban egy halálos biológiai fegyvert is bevetnek, ami a pestisnek egy ismeretlen változata lesz.

Amikor Nostradamus ezeket a jóslatokat vetette papírra a Krím még török uralom alatt volt, és 1774 után került orosz befolyás alá, amit szintén megjósolt az asztrológus.

A francia kutatók azt is elmondták, hogy a Krím-félsziget alatt hatalmas mennyiségű földönkívüli eredetű energia található, és ez a kiváltója a krími konfliktusnak, ami majd világháborúvá dagad. 2016-ra Európa lakossága a minimálisra csökken, és a kevés számú túlélő különböző betegségekben fog szenvedni - mondja Alexander Lazarev, a kutatócsoport ukrán tagja, aki szerint a háború 2025-ben érhet véget.
Forrás: filantropikum

SZUROMI ESZTERTŐL KAPTAM :

Nostradamus 10 jóslata 2014-re:

Michel de Nostredame (más néven Nostradamus) egy 16. századi francia filozófus volt, aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során, beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler felemelkedését, Napóleon vereségét, és a 9/11-i terrorista cselekményeket. Napjainkban nincs sok látnok, aki valóban képes lenne megjósolni a jövőt. Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat, és ezeket használta jóslataihoz. Íme a 10-es lista, amit 2014-re jósolt.

1. Oroszország békét teremt
Ha az oroszok "nem" szövetségesek Európával és a nyugattal ennek a háborúnak az elején, állítja Nostradamus episztolájában, egy északi király Aquilon-ból (utalás Oroszországra) végül segít, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Az Egyesült Államok és Oroszország még sohasem álltak szemtől szembe, különösen a szíriai konfliktus során. Érdekes lesz látni, hogy ez a prófécia hogyan fog lejátszódni. Vajon a 2014-es krími háború vezet a békéhez Oroszországgal? Kétséges, hogy Oroszország kevesebbet akarna, mint dominanciát a világban, de úgyis meglátjuk, hogy mi fog történni.

2. Izrael sorsa
Izrael sorsa továbbra is tisztázatlan Nostradamus előrejelzéseit tekintve. Azonban levelének 34. bekezdésében Nostradamus azt állítja, hogy Jeruzsálemet minden oldalról megtámadják, és a nyugati haditengerészeti erő (az Egyesült Államokból és más Újvilági nemzetektől) segíteni fognak jövőbeni ellenségeik elleni harcukban.

3. A pólusok olvadni fognak
Ez az, ahonnan a sok globális felmelegedés tudós és kutató kapja az információit? Lehet, hogy ez történik? Ha megnézzük a magas hőmérsékletet északon, akkor valószínűleg hihető, hogy a jóslat valóra válik. Ugyanakkor a Déli-sark még fagyosan hideg, és nincs drasztikus hőmérséklet változás, amit el lehetne könyvelni.

4. A Fehér Ház játékai
Azt is kijelentette, hogy a "Fehér Ház" a háborúval játszik, és azt tervezik, hogy elpusztítják a világot... kezdve az arab világban, ahol ez olyan, mint egy sakkjátszma számukra. A két fél közötti feszültség még soha nem volt könnyű, különösen a terrorizmus elleni harcban. Sem Irakban, sem Afganisztánban nem látták még a békét, mióta az amerikaiak beléptek az országba, hogy "demokráciát" hozzanak.

5. A világ vége
Nostradamus egy kétértelmű kijelentést tett, mellyel azt hiteti el, hogy az iraki háború/invázió volt az első komoly jel (a mi idővonalunkon), hogy a világ, mint tudjuk, a végéhez közeledik. De van számos előrejelzés és prófécia, főleg a Majáké, melyek közül egyik sem vált valóra.

6. Robbanások a Közel-Keleten
Sok robbanás fog bekövetkezni az egész közel-keleti térségben, és azt mondta, hogy repülőgépek fognak aláhullani az égből. A Közel-Kelet drasztikus változásokat és polgári zavargást látott az elmúlt két évben. Az Arab Tavasz fokozta a polgárháborút több mint 10 országban, köztük Tunéziában, Egyiptomban, Bahreinben, Szomáliában, Líbiában és Szíriában. Már láttuk a Malajziai Légitársaság 370-es járatának eltűnését. Egy másik gépet egy észak-koreai rakéta talált el majdnem 2 nappal korábban. Bármi lehetséges.

7. Lángokban a Közel-Kelet
Az Öböl-államokban a Közel-Keleten a benzint és az olajat fel fogják gyújtani.

8. Szokatlan bolygóegyüttállások
Azt is megemlítette, hogy a szokatlan bolygóegyüttállások és egyéb csillagászati típusú változások hatalmas eseményeket indítanak el a Földön.

9. Szokatlan időjárási jelenségek
Írásaiban Nostradamus szokatlan időjárási eseményeket és természeti kataklizmákat / katasztrófákat említett, melyek még jobban fokozódnak a jelenlegi állapothoz képest. Leírta az eseményeket, ahol a "Víz úgy fog emelkedni, ahogy a föld fog aláhullani." Idén áprilisban már láthattuk a világ sok részét elborító havazást. 2014-ben mérhettük a leghidegebb hőmérsékleteket is.

10. Obama: Az utolsó elnök
Nostradamus azt jósolta, hogy Obama lesz a győztes a 2013-as választásokon, de azt is megjósolta, hogy ő lesz Amerika utolsó elnöke. Ez azt jelenti, hogy elérkezett az idő az Egyesült Államok számára, hogy átadja a fáklyát valaki másnak? Ki lesz a következő szuperhatalom? Kína? Oroszország? Észak-Korea? Semmi sem biztos.
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/nostradamus-10-joslata-2014-re.html#.U6w0 05R_tA0
KÖSZÖNÖM szépen ESZTER!
 
 
0 komment , kategória:  Próféciák, jóslatok  
Címkék: haditengerészeti, hőmérsékleteket, következményeit, kiindulópontját, katasztrofális, afganisztánban, cselekményeket, oroszországgal, előrejelzéseit, episztolájában, meggyilkolását, felemelkedését, katasztrófákat, oroszországra, kataklizmákat, kutatócsoport, betegségekben, hőmérsékletet, konfliktusban, polgárháborút, konfliktusnak, világháborúvá, idővonalunkon, csillagászati, filantropikum, szuperhatalom, közelmúltbeli, szövetségesek, választásokon, felmelegedés, jeruzsálemet, kijelentette, legismertebb, információit, ujvilagtudat, valószínűleg, harmadik világháború, ukrajnai konfliktus, újabb négysoros, kutatócsoport szerint, halálos biológiai, ismeretlen változata, jóslatokat vetette, francia kutatók, krími konfliktusnak, minimálisra csökken, kevés számú, kutatócsoport ukrán, háború 2025-ben, történelem során, 10-es lista, nyugattal ennek, Amikor Nostradamus, Alexander Lazarev, SZUROMI ESZTERTŐL KAPTAM, Egyesült Államok, Egyesült Államokból, Fehér Ház, Arab Tavasz, Malajziai Légitársaság, Írásaiban Nostradamus,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  különleges  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Sorsunk miatt...  Mindent de mindent visszakap  Paul David Tripp Április 12  Egy tavasz  Egyszerű  Egy tavasz  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Magamnak  Jázmin  Otthon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Magyar költészet napja  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  40 felett  Egy barátság története  Márai Sándor tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Vidámság  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  Jó éjszakát  Az ember  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A sorsod  Zilahy Lajos gondolata  Tanácsok egy pszichológustól  Ott van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Vannak emberek  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  József Attila - Kopogtatás nél...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Robert Merle tollából  Mindent de mindent visszakap  A felvilágosodás...  IGEN így  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Vannak emberek  A hagyma antibakteriális hatás...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  jó reggelt  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Martin Buber, A haszidim meséi  A felvilágosodás...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Különleges 
Bejegyzés Címkék
harmadik világháború, ukrajnai konfliktus, újabb négysoros, kutatócsoport szerint, halálos biológiai, ismeretlen változata, jóslatokat vetette, francia kutatók, krími konfliktusnak, minimálisra csökken, kevés számú, kutatócsoport ukrán, háború 2025-ben, történelem során, 10-es lista, nyugattal ennek, északi király, szíriai konfliktus, prófécia hogyan, 2014-es krími, békéhez Oroszországgal, nyugati haditengerészeti, pólusok olvadni, magas hőmérsékletet, jóslat valóra, háborúval játszik, arab világban, sakkjátszma számukra, terrorizmus elleni, amerikaiak beléptek, világ vége, kétértelmű kijelentést, iraki háború, első komoly, végéhez közeledik, egész közel-keleti, polgárháborút több, másik gépet, észak-koreai rakéta, jelenlegi állapothoz, leghidegebb hőmérsékleteket, utolsó elnök, 2013-as választásokon, fáklyát valaki, következő szuperhatalom, haditengerészeti, hőmérsékleteket, következményeit, kiindulópontját, katasztrofális, afganisztánban, cselekményeket, oroszországgal, előrejelzéseit, episztolájában, meggyilkolását, felemelkedését, katasztrófákat, oroszországra, kataklizmákat, kutatócsoport, betegségekben, hőmérsékletet, konfliktusban, polgárháborút, konfliktusnak, világháborúvá, idővonalunkon, csillagászati, filantropikum, szuperhatalom, közelmúltbeli, szövetségesek, választásokon, felmelegedés, jeruzsálemet, kijelentette, legismertebb, információit, ujvilagtudat, valószínűleg, változásokat, tisztázatlan, földönkívüli, asztrológiát, bekövetkezni, asztrológusa, elpusztítják, megemlítette, bekezdésében, légitársaság, tudományokat, jelenthetik, nemzetektől, oroszország, nostradamus, ellenségeik, egyiptomban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2456
  • e Hét: 12570
  • e Hónap: 26319
  • e Év: 231020
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.