Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bodza
  2014-10-24 20:47:36, péntek
 
   
 



A bodza, mint az egyik leghatékonyabb vírusölő

A legtöbben sajnos még mindig gyógyszerekhez nyúlunk, amikor egy influenza, vagy bármely más vírussal találkozunk.
Virális fertőzéseknél azonban a gyógyszerek csak a tüneteket kezelik, a valódi okot azonban nem orvosolják. Csak az immunrendszer képes erre. A vírusok, ezek a nagyon kicsi fertőző ágensek, a testben csak akkor okoznak betegséget, ha az immunrendszer nem teszi a dolgát.

Az immunrendszer folyamatosan sakkban tartja a kórokozókat. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a test nagyon gyakran ellenséges vírusokkal küzd, amelyek viszont nem eredményeznek betegségeket. Ez azért van, mert az immunrendszer képes semlegesíteni ezeket a vírusokat mielőtt azok replikálódnának. Így a leghatékonyabb módja annak, hogy elkerüljük a vírusok által okozott betegségeket az az, ha egy jól működő erős immunrendszert tartunk fenn.

Amikor az immunrendszer nem működik, használj fekete bodzát Amikor az immunrendszer valamilyen oknál fogva képtelen ezt a munkát elvégezni, bevethetjük a bodza erejét, amely az egyik leghatékonyabb vírusölő hírében áll. Sok természetes megoldásról és egyéb technikákról olvasni, de arra az esetre amikor a vírusokkal kell felvenni a harcot, a bodza rendkívül nagy hatékonysággal öli meg a vírusokat.

A bodzát, amely történetesen egy igen erős antioxidáns is, már évszázadok óta használják a népi gyógyászatban (és ma is, számos országban szerte a világon) kezelik vele a megfázást, influenzát, sebeket (helyileg alkalmazva) és még azt is kimutatták, hogy hatásos a herpes simplex vírus ellen is.

Egy 2001-ben megjelent tanulmány az amerikai National Library of Medicine-ben kijelentette, hogy a bodzakivonat "természetes antivirális tulajdonságokkal rendelkezik, különösen az influenza vírus különböző törzseit tekintve." Egy másik 2004-ben megjelent tanulmány, az influenza lefolyásának hosszáról azt írja: a tünetek átlagosan négy nappal hamarabb múlnak el abban az esetben, amikor a beteg bodzakivonatot használt, a kellő gyógyszermennyiség is szignifikánsan kevesebb volt azoknál akik bodza kivonatot szedtek a placebót szedő csoporttal szemben.
University of Maryland gyógycentruma pedig a következőket írja: "A bodza gyulladáscsökkentő, vírusellenes és daganatellenes tulajdonságokkal rendelkezik" és "az egyik tanulmány szerint a bodza megölheti a H1N1 vírust is. "

Miért olyan hatékony a bodza? A tudósok azt feltételezik, hogy a fekete bodza egy olyan adott vegyületet tartalmaz, amely bevonja a vírusokat és távol tartja őket az egészséges sejtektől. Az az igazság, hogy a tudomány sem tudja az okát biztosan annak, hogyan működik a fekete bodza. A benne lévő hatóanyag a természet olyan ismeretlen molekulái közé tartozik, amelyek rejtélyes módon működnek a szervezetben.

Az emberi test és azon titokzatos képességei, amellyel gyógyít és leküzdi a betegségeket nem mindig azonosítható, vagy mennyiségileg meghatározható. A test és az elme hihetetlenül összetett és komplexitása különösen jól működik.

Úgyhogy nem tudják miért, de ha a következő alkalommal influenza környékez, ne rohanj a gyógyszertárba, inkább készítsd el saját fekete bodza elixíredet és máris jobban leszel!

Hozzávalók: kétharmad csésze fekete bodza 3 és fél csésze víz 2 csipet friss vagy szárított gyömbér gyökér 1 teáskanál fahéj por fél teáskanál szegfűszeg vagy szegfűszeg por 1 csésze nyers méz (termelői piacról)

Elkészítése:
Öntsünk vizet egy közepes serpenyőbe és adjuk hozzá a bodzát, gyömbért, fahéjat és a szegfűszeget (ne adjunk hozzá mézet még!) Forraljuk fel, majd fedjük le és lassú tűzön körülbelül 45 percig vagy egy órát is főzhetjük, amíg a folyadék mennyisége csaknem a felére csökkent. Ekkor vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni ahhoz, hogy kezelni lehessen. Öntsük át szűrőn egy üvegedénybe vagy tálba. Dobjuk ki a bodzát (vagy a komposztba vele!) és hagyjuk, hogy a folyadék kihűljön.
Amikor már nem meleg, adjunk hozzá 1 csésze mézet és keverjük el jól. Amikor a mézet jól belekeverted, az egész szirupot átöntheted egy barna színű gyógyszertári üvegbe és KÉSZ IS: gyerekek is imádják!

Szokásos adag: fél teáskanál- 1 teáskanál gyerekeknek és fél evőkanál -1 evőkanál felnőtteknek. Ha influenzás leszel, ezt a normál dózist ismételd 2-3 óránként a napi 1 adag helyett, amíg a tünetek elmúlnak. Hűtőben tárolandó.
Forrás: NaturaHirek.com
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: tulajdonságokkal, replikálódnának, leghatékonyabb, gyógyszerekhez, daganatellenes, szignifikánsan, hatékonysággal, bodzakivonatot, immunrendszert, meghatározható, gyógyszertárba, immunrendszer, eredményeznek, gyógyászatban, semlegesíteni, fertőzéseknél, mennyiségileg, gyógycentruma, gyógyszertári, komplexitása, hihetetlenül, szegfűszeget, belekeverted, felnőtteknek, betegségeket, folyamatosan, történetesen, kijelentette, bodzakivonat, következőket, technikákról, lefolyásának, szervezetben, feltételezik, azonosítható, vírusellenes, egyik leghatékonyabb, legtöbben sajnos, gyógyszerek csak, tüneteket kezelik, valódi okot, immunrendszer képes, nagyon kicsi, testben csak, immunrendszer folyamatosan, legtöbb ember, test nagyon, vírusokat mielőtt, leghatékonyabb módja, vírusok által, immunrendszer valamilyen, munkát elvégezni, National Library, KÉSZ IS,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Akarat  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png cica  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Adakozás  képre írva  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Bertolt Brecht -től idézet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Rátalálsz  Szép álmokat!  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép napot kívánok  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Lóhere  Paul David Tripp Április 20  Németh László tollából  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Fekete István - Akác  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png ház  Lóhere  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Éretlen vers  Kaffka_Margit  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Popper Péter szavai  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Németh László tollából  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Fekete István - Akác  Lóhere  Próbálj meg ...  Nevem  Facebookon kaptam  Png kislány  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép napot kívánok  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png cica  Sokan azt tartják 
Bejegyzés Címkék
egyik leghatékonyabb, legtöbben sajnos, gyógyszerek csak, tüneteket kezelik, valódi okot, immunrendszer képes, nagyon kicsi, testben csak, immunrendszer folyamatosan, legtöbb ember, test nagyon, vírusokat mielőtt, leghatékonyabb módja, vírusok által, immunrendszer valamilyen, munkát elvégezni, bodza erejét, esetre amikor, vírusokkal kell, bodza rendkívül, igen erős, népi gyógyászatban, herpes simplex, 2001-ben megjelent, amerikai National, influenza vírus, másik 2004-ben, influenza lefolyásának, tünetek átlagosan, beteg bodzakivonatot, placebót szedő, következőket írja, egyik tanulmány, bodza megölheti, fekete bodza, olyan adott, egészséges sejtektől, okát biztosan, benne lévő, természet olyan, emberi test, elme hihetetlenül, következő alkalommal, közepes serpenyőbe, folyadék mennyisége, felére csökkent, üvegedénybe vagy, komposztba vele, folyadék kihűljön, egész szirupot, barna színű, normál dózist, tünetek elmúlnak, tulajdonságokkal, replikálódnának, leghatékonyabb, gyógyszerekhez, daganatellenes, szignifikánsan, hatékonysággal, bodzakivonatot, immunrendszert, meghatározható, gyógyszertárba, immunrendszer, eredményeznek, gyógyászatban, semlegesíteni, fertőzéseknél, mennyiségileg, gyógycentruma, gyógyszertári, komplexitása, hihetetlenül, szegfűszeget, belekeverted, felnőtteknek, betegségeket, folyamatosan, történetesen, kijelentette, bodzakivonat, következőket, technikákról, lefolyásának, szervezetben, feltételezik, azonosítható, vírusellenes, rendelkezik, gyerekeknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5948
  • e Hét: 14730
  • e Hónap: 46216
  • e Év: 250917
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.