Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ikerláng-lélekpár
  2015-09-19 17:58:04, szombat
 
   
 



Manapság egyre több spirituális beállítottságú emberhez eljut az az információ, hogy létezik a másik fele, azaz az eleve elrendelt LÉLEK PÁRJA, másnéven: ikerlángja.

A felemelő történetek, novellák, írások látnak napvilágot, amelyek az Olvasóra hatalmas hatással vannak, ugyanis kialakul benne a vágy, hogy ő maga is "ilyet" szeretne. Holott, oly kevés írásban tűntetik fel az "ilyen" párkapcsolat mélységeit és árnyoldalait, pedig a valóságban ezek is ugyanúgy jelen vannak, mint bármilyen más párkapcsolatnál.

Fantasztikus dolog megtalálni az ikerlángod/lélektársad. De ugyanakkor hatalmas feladat is. Sajnos az ezzel kapcsolatos írások többsége, egy idilli mesevilágba repíti az Olvasót, melyből most mindenkit ki szeretnék józanítani.

Milyen mélységekről tesznek kevésbé említést?
Az ikerlángok, lélektársak, olyan éles tükrei egymásnak, hogy esélyük sincs a jelen, illetve előző életes fájdalmakat és sérüléseiket elrejteni!

Az ikerlángoknak vagy a (magas tudati szinten álló) lélektársaknak tudatosnak és képzettnek kell lenniük ahhoz, hogy az aktuális feladatokat sikeresen megoldják.
A párkapcsolat kezdeti szakaszán a jelen életes blokkok (más néven: nem az emelkedést szolgáló viselkedés minták) kerülnek felszínre mindkét fél esetében. Idővel, szembenézhetnek az előző életeikben egymásnak elkövetett cselekedetekkel, sérelmekkel is.

A jó hír az, hogy, olyan társat kaphatsz kedves Olvasó, aki abban erősebb és tapasztaltabb, amiben Te most gyengébb vagy, ezáltal tud társad támogatni Téged. Ez fordítva is jellemző.

Így tudtok egymás segítségére lenni, mindamellett, hogy jó társak, szeretők és barátok vagytok. Idővel aztán "terapeutává" válhattok, így a megszerzett tapasztalatotokkal másokat tudtok pártfogolni és erősíteni.

Milyen fiktív képek lehetnek most a köztudatban az ikerlélekkel kapcsolatban?
- Csak az ikerlelkeddel lehetsz boldog.
- Az ikelélek-szerelem örökké tart és sosem bomlik szét a frigyük.
- Ha megismered az ikerlelked/lélektársad már semmit nem kell tenned, hiszen örökké tartó romantikus szerelemben lesz részetek.
- Kizárólag az ikerlelkeddel teljesedhetsz ki.

A reális valóság:
- Akár ikerlángoddal, akár lélektársaddal vagy párkapcsolatban, mindkét kapcsolódásban lehetsz boldog. Ez rajtad és párodon múlik!
- A társad a szabad akarata lévén bármikor visszaléphet, akár el is hagyhat, mint bármely más hétköznapi ember.
- Nem azért ismerkedtetek meg egymással, hogy örökkön örökké csupa boldogságban legyetek (Hozzáteszem, ilyen nem létezik!), hanem a célból, hogy EGYMÁS MELLETT FEJLŐDJETEK. Ez minden párkapcsolatra igaz, de az ikerlánggal való kapcsolatban különösen.
- Az emelkedettség érzése (valaminek a hatására, lehet ez egészen kis apróság is) átválthat egyik pillanatról a másikra mély depresszióvá, hiszen a társadtól hallott szavak, kritikák mélyebben érintenek minket. Ezért szükséges kellő tudatossággal rendelkezni, hogy amíg a másik padlón van, Te tudd őt emelni és bátorítani!

Olyan ez, mintha egy intenzív tanfolyamon vennétek részt, ugyanis szinte minden egyes nap tartogat számotokra megoldandót. A társaddal kölcsönösen beleláttok egymás lelkébe, így aztán megismered a párod és saját magad árny oldalait, démonjait is. Az összes berögzült negatív viselkedés mintát, amellett, hogy szereted és támogatod őt. Ez az, ami a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETRE TANÍT.

Amikor látod őt valójában, a múltban elkövetett hibáival, mond:
- El tudod-e fogadni?
- Felül tudsz-e emelkedni saját magadon?
- Képes vagy-e így szeretni?
- Készen állsz-e szembe nézni a tudatalattid mélységéből előtörő félelmekkel, fájdalmakkal? (Így ő maga is megismerheti a Te gyengeségeidet és gyarlóságaidat.)
- Kész vagy-e felébreszteni a rejtett erőidet?

A lélektársi/ikerláng kapcsolat hozományai:
- Megismered önmagad és párod mélységeit és magasságait, ennek eredménye, hogy elmélyül a kettötök közti bizalom és egymás iránti elköteleződés vágya.
- Még tudatosabbá váltok, többször vagytok a jelenben az itt és mostban.
- A feladatok sikeres megoldása önbizalmatok és az önbecsülésetek növekedésével is jár.
- Fejlődik az empatikus készségetek. Mivel félszavakból is megértitek egymást, ezért a köztetek lévő kommunikáció is sokkal őszintébb és letisztultabb.Legyen szó akár párkapcsolati feladatról, akár az élet mindennapi dolgairól együtt könnyebben meg tudjátok oldani!
- Türelmesebbek és elfogadóbbak lesztek másokkal.
- Gyors és hatékony lelki fejlődésben lehet részetek. Az együtt töltött idő alatt halmozottan boldognak fogjátok érezni magatokat, mert idővel megtanultok élni egymásban egymásért.

Összefoglalván:
Töröld ki a hamis ábrándokat! Ez nem egy kényelmes, fájdalommentes párkapcsolati modell.

A harmonikus párkapcsolatért érdemes mindennap tenni, hiszen ez maga a CSODA. Amint felszámolod az ,,árny" oldaladat, démonjaidat, az ISTENI OLDALAD MEGERŐSÖDIK!

A magasabb rendű cél: férfinek és nőnek egyaránt, hogy mindketten kibontakoztassák az isteni mivoltukat.Igazából minden párkapcsolat célja ez, de az ikerlánggal való kapcsolat egy intenzívebb fejlődési lehetőség ennek megvalósítására.

A cikket érdemes többször elolvasni, a valóságot tükrözi. Olyan tapasztalatok összessége, mely segíteni kívánja az Olvasót abban, hogy tisztábban lásson.

Kedves Olvasó, köszönöm a figyelmet, amelyet e cikk olvasására szántál. Kivánom, hogy az itt leírtak váljanak hasznodra!

Forrás : Yvette Marie /jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: kibontakoztassák, cselekedetekkel, párkapcsolatban, párkapcsolatnál, szembenézhetnek, megvalósítására, párkapcsolatért, összefoglalván, lélektársaddal, párkapcsolatra, fájdalommentes, kapcsolódásban, gyengeségeidet, gyarlóságaidat, önbecsülésetek, beállítottságú, lélektársaknak, tapasztalatok, ikerlelkeddel, emelkedettség, ikerlángoknak, párkapcsolati, teljesedhetsz, tudatossággal, tapasztaltabb, ikerlángoddal, ismerkedtetek, elköteleződés, felébreszteni, letisztultabb, türelmesebbek, növekedésével, megismerheti, párkapcsolat, ikerlélekkel, mindamellett, másik fele, eleve elrendelt, felemelő történetek, valóságban ezek, ezzel kapcsolatos, idilli mesevilágba, ikerlángoknak vagy, aktuális feladatokat, párkapcsolat kezdeti, jelen életes, emelkedést szolgáló, előző életeikben, ikerlélekkel kapcsolatban, ikerlelkeddel lehetsz, ikelélek-szerelem örökké, ikerlelkeddel teljesedhetsz, LÉLEK PÁRJA, EGYMÁS MELLETT FEJLŐDJETEK, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETRE TANÍT, ISTENI OLDALAD MEGERŐSÖDIK, Kedves Olvasó, Yvette Marie,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Hamvas Béla  Jan Twardowski - Siessünk  Az ember  Szép estét  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Alvó cica  Mindent de mindent visszakap  József Attila – Keresek ...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Zilahy Lajos mondta  Szép estét  Az ember emlékekből áll  Bársony székben  Sorsunk miatt...  Anyák napjára  Az ember  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Zilahy Lajos mondta  Szép estét kedves látogatóimn...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Müller Péter tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Eduardo Sacheri gondolata  Önmaga ellenére  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  különleges  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Magamnak  Kertem  Horváth Szilvia tollából  Annyira tisztelem a szabadságo...  különleges  Ma van a magyar költészet napj...  Töröld le  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Vidámság  Már Gárdonyi Géza is méltatta  A felvilágosodás...  Egy barátság története  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Krisztinától  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
másik fele, eleve elrendelt, felemelő történetek, valóságban ezek, ezzel kapcsolatos, idilli mesevilágba, ikerlángoknak vagy, aktuális feladatokat, párkapcsolat kezdeti, jelen életes, emelkedést szolgáló, előző életeikben, ikerlélekkel kapcsolatban, ikerlelkeddel lehetsz, ikelélek-szerelem örökké, ikerlelkeddel teljesedhetsz, reális valóság, szabad akarata, ikerlánggal való, emelkedettség érzése, másikra mély, társadtól hallott, másik padlón, intenzív tanfolyamon, társaddal kölcsönösen, összes berögzült, múltban elkövetett, tudatalattid mélységéből, rejtett erőidet, kettötök közti, feladatok sikeres, önbecsülésetek növekedésével, empatikus készségetek, köztetek lévő, élet mindennapi, együtt töltött, hamis ábrándokat, harmonikus párkapcsolatért, magasabb rendű, isteni mivoltukat, intenzívebb fejlődési, cikket érdemes, valóságot tükrözi, kibontakoztassák, cselekedetekkel, párkapcsolatban, párkapcsolatnál, szembenézhetnek, megvalósítására, párkapcsolatért, összefoglalván, lélektársaddal, párkapcsolatra, fájdalommentes, kapcsolódásban, gyengeségeidet, gyarlóságaidat, önbecsülésetek, beállítottságú, lélektársaknak, tapasztalatok, ikerlelkeddel, emelkedettség, ikerlángoknak, párkapcsolati, teljesedhetsz, tudatossággal, tapasztaltabb, ikerlángoddal, ismerkedtetek, elköteleződés, felébreszteni, letisztultabb, türelmesebbek, növekedésével, megismerheti, párkapcsolat, ikerlélekkel, mindamellett, kapcsolatban, fantasztikus, önbizalmatok, sérüléseiket, mélységekről, félszavakból, fájdalmakkal, kommunikáció, árnyoldalait, visszaléphet, elfogadóbbak, boldogságban, tudatalattid, depresszióvá, tudatosabbá, halmozottan, ikerlánggal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1348
  • e Hét: 7704
  • e Hónap: 21453
  • e Év: 226154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.