Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vízkúra – Japán ősi gyógymód
  2015-10-04 15:42:26, vasárnap
 
  Japánban élnek a világon a legtovább az emberek. Egészségesebben táplálkoznak, mint az európaiak, azon felül sok természetes gyógymódot használnak, mint például a vízkúra. Gyógyítási filozófiájuk azt sugallja, hogy a legjobb gyógymód a megelőzés, illetve használják a természetben rejlő ősi erőt.

Egy Japánban és Ázsia több részén elterjedt ősi gyógymód az úgynevezett éhgyomra való vízivás, ami jól ismert és bevett gyakorlat az ottani emberek között.

A japán orvosi társadalom is elismeri ezt a gyógymódot, mint mellékhatások nélküli és rendkívül eredményes gyógyír sok súlyos betegségére.

A japán vízterápia kezeli a következő betegségeket, tüneteket:

Fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás panaszok, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok.

Maga a vízkúra módszere rendkívül egyszerű és bárki könnyedén elvégezheti. A kúrához nem ajánlatos klóros, esetlegesen más szennyeződésekkel is teli csapvizet inni, sem ásványvizet. A legjobb a tisztított csapvíz.

A vízkúra lényege: Igyon vizet éhgyomorra!

-Reggel, ahogy felébred, első dolga legyen (még fogmosás előtt), hogy éhgyomorra igyon 4-6 pohár (1-1,4 liter) vizet egyszerre.

-Csak 1 óra elteltével reggelizhet meg!

-Súlyosabb betegségek esetén a kúrát az első hetekben napi 3x később napi 2x ajánlatos elvégezni. Minden esetben fontos, hogy a vízivás előtt és után egy órával ne együnk semmit.

-Lefekvés előtt 2 órával ne igyunk üdítő italt vagy alkoholt.

Akinek nehezére esik meginni ennyi vizet egyszerre, használja a fokozatosság elvét és napról napra növelje a mennyiséget. Előbb-utóbb hozzá fog szokni. Ha nem tudjuk egyszerre meginni ezt a mennyiséget, a felénél tartsunk egy 2 perces szünetet és aztán folytassuk tovább.

Krónikus betegségek esetén, mint pl. ízületi gyulladás, ajánlott, hogy az első héten csak három napig csinálják a kúrát, majd a második héttől minden nap.

A vízkúránk nincsenek mellékhatásai, az első néhány napon kellemtelen lehet a sok víz a gyomorban, de ez pár perc után elmúlik, majd néhány nap után megszokjuk. Természetesen a reggeli vizeletürítés sokkal intenzívebb lesz és ez a mennyiség megindítja a reggeli székletet is. Nagyon ritka esetben érezhet fejfájást vagy kisebb kellemetlen érzést az első pár napban, de ez a méregtelenítés jele, a szervezet küzd azért, hogy megszabaduljon a felhalmozódott mérgektől.

Természetesen napközben megismételhetjük a kúrát 2x-3x is, fontos, hogy előtte és utána egy órával ne együnk és ne feledkezzünk el a só beviteléről sem: minden 4.-5. pohár vízhez tegyünk egy teáskanál jó minőségű sót.

Hihetetlen, de ez az egyszerű vízkúra pár hónap alatt rákból, cukorbetegségből, magas vérnyomásból gyógyított ki számtalan embert, sikertörténetek sora született meg. Aki nem szenved semmilyen súlyos betegségben az is nagyszerűen fogja érezni magát és jelentős energiaszint emelkedést és állapotjavulást fog tapasztalni. A kúra ugyanis tisztítja a vastagbelet és elősegíti, hogy a tápanyagok felszívódjanak, segíti a fogyást, lassítja az öregedést, regenerálja a sejteket, kimossa a mérgeket a vérünkből, bőrünk feszes és sugárzó lesz, energiával töltődünk fel, segít leküzdeni és elviselni a stresszt, segíti a nyirokcsomó működését és a gyulladások leküzdését, erősíti szerveinket és immunrendszerünket is.

A japán vízkúra engedhetetlen feltétele a jó víz! Az ásványvíz nem mindig megbízható és, mint tudjuk a csapvíz is rengeteg kívánnivalót hagy maga után. A szűrőkancsó sem a leggazdaságosabb megoldás, ráadásul szűrésminőségi problémák is lehetnek.
Forrás : Vizmegoldas.hu illetve : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: leggazdaságosabb, megismételhetjük, cukorbetegségből, állapotjavulást, egészségesebben, sikertörténetek, felszívódjanak, tüdőbetegségek, szűrésminőségi, méregtelenítés, felhalmozódott, megszabaduljon, természetesen, vizeletürítés, engedhetetlen, mellékhatásai, mellékhatások, szívrendszeri, cukorbetegség, természetben, fokozatosság, energiaszint, szembetegség, betegségeket, feledkezzünk, táplálkoznak, filozófiájuk, vérnyomásból, kívánnivalót, mennyiséget, szűrőkancsó, nyirokcsomó, reggelizhet, vastagbelet, ásványvizet, betegségére, legjobb gyógymód, természetben rejlő, úgynevezett éhgyomra, ottani emberek, japán orvosi, japán vízterápia, következő betegségeket, vízkúra módszere, tisztított csapvíz, vízkúra lényege, első hetekben, vízivás előtt, fokozatosság elvét, felénél tartsunk, első héten, második héttől,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Szép álmokat!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép napot kívánok  Nagyon különös  Örülök, hogy látlak!  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete István - Akác  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Hogy lehet megtartani  Egy lelki imádság  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Éretlen vers  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Neked tudnod kell  Png kutya  Nagyi telefonál  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Reggel van  Nem számIt  Kaffka_Margit  Kellemes délutánt kívánok  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Png lepke  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Reménység és erő Krisztustól e...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  A televizió nem a kultúrát kép...  Még csak most kezdődik a nap  Nem méltó hozzád  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Akarat  Nagyon különös  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap  Julian Brass gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Popper Péter szavai  Albert Einsteinről  Szívem  Garai Gábor - Takarítás  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Erdőn  Idő  Bounty krémes  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
legjobb gyógymód, természetben rejlő, úgynevezett éhgyomra, ottani emberek, japán orvosi, japán vízterápia, következő betegségeket, vízkúra módszere, tisztított csapvíz, vízkúra lényege, első hetekben, vízivás előtt, fokozatosság elvét, felénél tartsunk, első héten, második héttől, vízkúránk nincsenek, első néhány, reggeli vizeletürítés, mennyiség megindítja, reggeli székletet, méregtelenítés jele, szervezet küzd, felhalmozódott mérgektől, kúrát 2x-3x, egyszerű vízkúra, kúra ugyanis, tápanyagok felszívódjanak, nyirokcsomó működését, gyulladások leküzdését, japán vízkúra, leggazdaságosabb megoldás, leggazdaságosabb, megismételhetjük, cukorbetegségből, állapotjavulást, egészségesebben, sikertörténetek, felszívódjanak, tüdőbetegségek, szűrésminőségi, méregtelenítés, felhalmozódott, megszabaduljon, természetesen, vizeletürítés, engedhetetlen, mellékhatásai, mellékhatások, szívrendszeri, cukorbetegség, természetben, fokozatosság, energiaszint, szembetegség, betegségeket, feledkezzünk, táplálkoznak, filozófiájuk, vérnyomásból, kívánnivalót, mennyiséget, szűrőkancsó, nyirokcsomó, reggelizhet, vastagbelet, ásványvizet, betegségére, kellemetlen, regenerálja, természetes, székrekedés, beviteléről, intenzívebb, mindenfajta, úgynevezett, gyulladások, betegségben, elvégezheti, vizmegoldas, tapasztalni, gyulladásos, nagyszerűen, szerveinket, kellemtelen, esetlegesen, betegségek, elteltével, reumatikus, emelkedést, eredményes, tisztított, anyagcsere, folyamatok, folytassuk, vízterápia, éhgyomorra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 389
  • e Hét: 9171
  • e Hónap: 40657
  • e Év: 245358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.