Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyszermentes antibiotikumok
  2016-05-08 21:52:56, vasárnap
 
  Íme, nyolc gyógyszermentes antibiotikum, ami segíthet:

A laboratóriumban előállított gyógyszerek előtt elődeink a természetben keresték a gyógyírt bajukra. A pirulák helyett gyógy- és fűszernövényeket, élelmiszereket használtak antibiotikumként.
A túlzásba vitt gyógyszerhasználat egyre jellemzőbb korunk társadalmára. Amint a gyógyszeripari antibiotikumok betörtek a piacra némileg háttérbe szorították a természetes gyógymódokat. Azonban akadnak, akik még napi rendszerességgel használják a természet "antibiotikumait" és egészségükön tapasztalják a holisztikus gyógyítás eredményességét. Íme néhány holisztikus antibiotikum forrás, melyek alkalmazása előtt ajánlott felkeresni természetgyógyász szakembert a dózisok és adagolás pontos meghatározásának érdekében.

Oregánó
Az olasz konyha alap fűszere, nem csak tésztaételeink ízesítésére kiváló, de támogatja az emésztést és fogyást is. A növényben található karvakrol olaj felveszi a harcot a fertőzést okozó baktériumokkal. Az oregánó hatásos a candida ellen, de az influenzás tünetek jelentkezésekor szintén ez legyen az első dolog, melyet alkalmazunk.

Almabor-ecet
Az elmúlt években egyre gyakrabban hallhattunk, olvashattunk az almaecet és az almabor-ecet gyógyító hatásáról. Antibiotikus és fertőtlenítő tulajdonságai vannak, lúgosítja a szervezetet. Gyomorégésre savkötő gyógyszerek helyett alkalmazhatunk almaecetet. Csökkenti a koleszterinszintet, besegít a fogyásba és a rák megelőzésére is ajánlják. Helyileg sterilizálása, fertőtlenítésre szintén használható.

Méz
Amellett, hogy megédesíti az életet, gondolta volna, hogy a mézet az ókori rómaiak a csatamezőn megsérült harcosaik ápolására is használtak? Antibakteriális hatását a sebgyógyításban és a fertőzések megelőzésénél fejti ki. A mézben található enzim felszabadítja a hidrogén-peroxidot, melynek következtében a sérülések természetes gyógyítójává válik.

Fokhagyma
Nem csak ételeink ízesítésére és leheletünk szagosítására szolgál a fokhagyma. Megfázásra kiváló gyógyír lehet, ilyenkor mézzel együtt a leghatásosabb. A mézben lévő allicin óvja egészségünket a baktériumok és paraziták ellen.

Grapefruit mag kivonat
A vírusok és baktériumok több mint 800 fajtájával veszi fel eredményesen a harcot a grapefruit magja, de több mint száz gombatörzs és megannyi parazita ellen is hatásosnak bizonyult. Gazdag antioxidánsokban, lúgosít és ráadásul a bélflóra működését is stabilizálja.

Extra-szűz kókusz olaj
Csordultig tele van antioxidánssal, az immunrendszer és az agyműködést aktivizálja és egyensúlyba hozza a koleszterin- és vércukorszintet, a pajzsmirigyműködéssel együtt. Ha ez nem lenne elég a pozitív hatásainak felsorolásából, még a lipid bevonatú vírusok elpusztítására is alkalmazzák. Ilyen vírusok például a HIV, a herpesz , a citomegalovírus, az influenza, a különféle patogén baktériumok , beleértve a liszteriózis kórokozóját.

Erjesztett ételek
A fermentálást már évszázadok óta használják az ételek hosszú távú megőrzésére. Ám kimutatták, hogy a bélflóra megújítására, rákmegelőzésre és a fertőzések ellen is hatásos. A házi savanyúságokat tehát ne csak pörköltek mellé fogyasszuk, hanem tudatosan, egészségmegőrzésre!

Ezüstkolloid
Kezdetben helyileg fertőtlenítő, fertőzésgátló hatása miatt alkalmazták. Belsőleg antibiotikumként fertőzések kezelésére csak később kezdték el használni. Az epilepszia, a gonorrhea és a megfázás ellen igen hatásos lehet, de mivel az ezüst nehézfém, ezért mérgező mivolta miatt mindenképpen keressünk fel szakembert alkalmazása előtt.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr antibiotikumok   
Címkék: antibiotikumként, antioxidánsokban, rendszerességgel, fűszernövényeket, meghatározásának, fertőtlenítésre, jelentkezésekor, citomegalovírus, antibiotikumait, vércukorszintet, eredményességét, antibakteriális, gyógyszermentes, sebgyógyításban, laboratóriumban, antioxidánssal, savanyúságokat, antibiotikumok, baktériumokkal, alkalmazhatunk, elpusztítására, tésztaételeink, felsorolásából, gyógyszeripari, rákmegelőzésre, élelmiszereket, megelőzésénél, szagosítására, következtében, tulajdonságai, fertőzésgátló, egészségünket, felszabadítja, leghatásosabb, immunrendszer, sterilizálása, laboratóriumban előállított, természetben keresték, gyógyírt bajukra, pirulák helyett, túlzásba vitt, gyógyszeripari antibiotikumok, piacra némileg, természetes gyógymódokat, holisztikus gyógyítás, olasz konyha, növényben található, fertőzést okozó, oregánó hatásos, candida ellen, influenzás tünetek, első dolog,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Jó éjszakát  Levél lány  Nem azt látja  Egy hét kihagyás  Paul David Tripp Március 28  Nárcisz  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Reményik Sándor: Itt most virá...  Az angyali üdvözlet  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Márciuzs 24.  Minden kedves látogatómnak sze...  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Agárdi Gábor gondolata  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Öröknek hinni . . .  Leereszkedés és olvadás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne hagyd  Jó éjszakát  Vérnyomáscsökkentés  Nem jár  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  képre írva  Öröknek hinni . . .  Vérnyomáscsökkentés  2004-es kivégzés után  Paul David Tripp Március 28  Paul David Tripp Március 26  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Soli Deo gloria  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Alvó cica  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Alvó kisfiú  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
laboratóriumban előállított, természetben keresték, gyógyírt bajukra, pirulák helyett, túlzásba vitt, gyógyszeripari antibiotikumok, piacra némileg, természetes gyógymódokat, holisztikus gyógyítás, olasz konyha, növényben található, fertőzést okozó, oregánó hatásos, candida ellen, influenzás tünetek, első dolog, elmúlt években, almabor-ecet gyógyító, ókori rómaiak, csatamezőn megsérült, fertőzések megelőzésénél, mézben található, sérülések természetes, mézben lévő, grapefruit magja, bélflóra működését, agyműködést aktivizálja, pozitív hatásainak, lipid bevonatú, különféle patogén, liszteriózis kórokozóját, ételek hosszú, bélflóra megújítására, fertőzések ellen, házi savanyúságokat, megfázás ellen, ezüst nehézfém, antibiotikumként, antioxidánsokban, rendszerességgel, fűszernövényeket, meghatározásának, fertőtlenítésre, jelentkezésekor, citomegalovírus, antibiotikumait, vércukorszintet, eredményességét, antibakteriális, gyógyszermentes, sebgyógyításban, laboratóriumban, antioxidánssal, savanyúságokat, antibiotikumok, baktériumokkal, alkalmazhatunk, elpusztítására, tésztaételeink, felsorolásából, gyógyszeripari, rákmegelőzésre, élelmiszereket, megelőzésénél, szagosítására, következtében, tulajdonságai, fertőzésgátló, egészségünket, felszabadítja, leghatásosabb, immunrendszer, sterilizálása, antibiotikus, egészségükön, antibiotikum, liszteriózis, mindenképpen, fermentálást, olvashattunk, megújítására, természetben, tapasztalják, gyomorégésre, ezüstkolloid, fertőtlenítő, társadalmára, stabilizálja, megelőzésére, gyógymódokat, eredményesen, gyógyítójává, hallhattunk, használható, ízesítésére, alkalmazzák, kórokozóját, gyógyszerek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 137 db bejegyzés
e év: 472 db bejegyzés
Összes: 49265 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 803
  • e Hét: 6044
  • e Hónap: 25906
  • e Év: 201781
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.