Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kékestető : Medical Hotel- inkább mocskos Hotel
  2016-11-04 19:59:01, péntek
 
   
  Ha légzőszervi betegséged van - felejtsd el, mert a 157-es szobában több port nyelsz , mint egy nagyvárosban.
De ha tesztelni szeretnéd az immunrendszeredet, kreativitásod akkor egy próbát megér.
Ehhez javaslok néhány ötletet:

A foglalás gyors korrekt interneten keresztül is lehet.
- Ha a 157-es szobába belépsz óvatosan ....ki a szőnyegeket mert azonkívül, hogy nagyon poros ismeretlen eredetű hajszálakat, vagy egyéb szőrzetet látsz rajta csomókban is. Igen jót tesz neki az erkélyen a köd és a pára, megduzzadnak a szőnyeg szálai és nem lesz olyan poros - bár ha felszeded a szőnyeget a papucsod alatt recseg a törmelék és a kosz. ( a szőnyegeket nyugodtan hagyd kint az erkélyen - hiszen ezzel az alapvető gond nem oldódik meg )

- Célszerű áttörölni azokat a bútorokat amit használsz: ágy támlája, székek,asztal, éjjeliszekrény,stb..
Ime az eredmény:








- De sebaj ha segítséget kérsz a második emeleti szobalánytól - akinek ehhez a szinthez ugyan nincs köze- ebédjét is otthagyva azonnal a segítségedre siet.( Utólag is köszönetem érte )
- A padlón szabad szemmel is látványos por így eltűnik, de kérlek ne nagyon rendezd át a szobát mert az ágyakról elszabadulnak a porcicák - igaz ezek nem karmolnak de felmosás után még ilyenek vannak tömegével :




- Ha a székeken gyanús foltokat látsz- ne ijedj meg szép tiszta törölközőket adnak- ezekkel letakarhatod.

- Ne hidd el, ha felhívod őket előre , hogy van -e fűtés október elején - mert azt mondják van. Ez csak részben igaz- mert este 9-re jéghidegek a radiátorok és kerek 9 Celsius fok van a szobában - célszerű kinyitni a szoba bejáratát - mert a folyóson sokkal melegebb van. Továbbá ha Te is túrázásra készülsz biztos viszel magaddal egy rezsót meleg tea készítésére - ez most nagyon jól jön melegítésre - és a magaddal vitt polár és termotakarókkal már ki lehet bírni. Úgy halottam a rutinosak hősugárzót is visznek magukkal.

- A fürdőszobából domestos- szal eltávolítottam a penészt - de a lerakódott vízkő oldása rád vár a zuhanytálcán:-)
Sorolhatnám még az egyéb felháborító dolgokat - de fontos tudni, hogy a második emeleten szépen takarított szobák és korrekt berendezés is van ( ezzel reklámozzák magukat ). Igaz, hogy éppen alig voltak a szállóban ( 5-7 ember a három emeleten ) akkor is ezeket az első emeleti régi,( műszakilag nagyon lepukkant ( folyamatosan öblítő WC, széteső szék, rozzant bejárati ajtó stb...) mocskos szobákat kell kiadniuk szabályuk szerint.
Vajon hogyan lehet bejutni egy rendezett szobába ? Főleg azért érdekes mert az árak ugyanazok - jelenleg 15 800 Ft / nap kétszemélyes szobára - reggelivel (+ idegenforgalmi adó + parkolási díj )

Apró sztori : azt elhatároztuk , hogy ebből a koszfészekből elég volt -sajnos most jelenleg nincs más szálláslehetőség Kékestetőn, gyorsan körbe jártuk a környező falvakat kocsival - hátha találunk rendes szállást. Vannak is olcsóbbak szebbek és főleg tiszták. Az egyik helyen - nagyon jó egyéb szolgáltatások mellett is nagyon szép rendezett szobákkal - meglepően alacsony árat hallva érdeklődve kérdeztem meg : Nekem kell takarítani ?
A válasz kérdés volt : Kékestetőről jött ?


Az igazsághoz tartozik, hogy a bejáratnál portások korrektül gyorsan intézkednek kocsi ügyben,
Az étteremben a felszolgálók nagyon barátságosak és a második emeleti szobalányok is igyekeznek segíteni a felmerülő problémák megoldásában- akkor is ha nem az ő feladatuk.

Szóval nem tudom miért "medical" szálló- mert szerintem itt csak beteg lehet az ember. Lehet, hogy kevés a beteg a szanatóriumban - és így próbálják a létszámot növelni?
A legeldugottabb úgynevezett kulcsosházakban is nagyobb a tisztaság !


Visszasírjuk Kányai uram fogadóját - ami tényleg retró - de mindig tiszta volt és Kányai uramnál jobb fogadóst nem is tudtunk elképzelni- nagyon várjuk hátha újra megnyitják. Hosszú- hosszú évek óta voltunk ott vendégek - és minden évben többször is visszajártunk.
 
 
0 komment , kategória:  Kirándulások üdülések   
Címkék: szálláslehetőség, termotakarókkal, kulcsosházakban, szanatóriumban, eltávolítottam, éjjeliszekrény, legeldugottabb, idegenforgalmi, szolgáltatások, fürdőszobából, koszfészekből, visszajártunk, elszabadulnak, kreativitásod, megduzzadnak, kékestetőről, törölközőket, szobalánytól, barátságosak, zuhanytálcán, visszasírjuk, segítségedre, kétszemélyes, letakarhatod, felszolgálók, nagyvárosban, elhatároztuk, megoldásában, folyamatosan, intézkednek, készítésére, szőnyegeket, reklámozzák, hajszálakat, úgynevezett, felháborító, 157-es szobában, próbát megér, foglalás gyors, 157-es szobába, szőnyegeket mert, szőnyeg szálai, papucsod alatt, szőnyegeket nyugodtan, alapvető gond, bútorokat amit, második emeleti, szinthez ugyan, segítségedre siet, padlón szabad, szobát mert, ágyakról elszabadulnak, Medical Hotel-, Visszasírjuk Kányai,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Levél lány  Szép estét kedves látogatóimna...  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  képre írva  Apu  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  A szeretetről  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Odaadja  Facebookon kaptam  Óraállítás  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Krisztinától  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Alvó kisfiú  Alvó kutya  Mi van, ha?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Mire jók ?  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Óraállítás  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  képre írva  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Maci az északi fény alatt  Sonka vásár  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Minden kedves látogatómnak sze...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a vezetőt  Válaszok a halál után  Graffiti bölcsesség  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Odaadja  Márciuzs 24.  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  üdvözöllek!  Nem hazudnak  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egy hét kihagyás  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Alvó baby  virágvasárnap  Sadhguru idézet  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
157-es szobában, próbát megér, foglalás gyors, 157-es szobába, szőnyegeket mert, szőnyeg szálai, papucsod alatt, szőnyegeket nyugodtan, alapvető gond, bútorokat amit, második emeleti, szinthez ugyan, segítségedre siet, padlón szabad, szobát mert, ágyakról elszabadulnak, székeken gyanús, szoba bejáratát, folyóson sokkal, rezsót meleg, magaddal vitt, rutinosak hősugárzót, fürdőszobából domestos-, lerakódott vízkő, egyéb felháborító, második emeleten, három emeleten, első emeleti, rendezett szobába, árak ugyanazok, koszfészekből elég, környező falvakat, egyik helyen, igazsághoz tartozik, bejáratnál portások, felszolgálók nagyon, felmerülő problémák, létszámot növelni, legeldugottabb úgynevezett, szálláslehetőség, termotakarókkal, kulcsosházakban, szanatóriumban, eltávolítottam, éjjeliszekrény, legeldugottabb, idegenforgalmi, szolgáltatások, fürdőszobából, koszfészekből, visszajártunk, elszabadulnak, kreativitásod, megduzzadnak, kékestetőről, törölközőket, szobalánytól, barátságosak, zuhanytálcán, visszasírjuk, segítségedre, kétszemélyes, letakarhatod, felszolgálók, nagyvárosban, elhatároztuk, megoldásában, folyamatosan, intézkednek, készítésére, szőnyegeket, reklámozzák, hajszálakat, úgynevezett, felháborító, sorolhatnám, légzőszervi, melegítésre, szobalányok, takarított, műszakilag, takarítani, hősugárzót, betegséged, elképzelni, érdeklődve, ismeretlen, radiátorok, reggelivel, bejáratnál, köszönetem, lerakódott, igazsághoz, berendezés, segítséget, interneten, megnyitják, kékestetőn, jéghidegek, igyekeznek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 137 db bejegyzés
e év: 472 db bejegyzés
Összes: 49265 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 178
  • e Hét: 5419
  • e Hónap: 25281
  • e Év: 201156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.