Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
10 pszichológiai trükk, amit minden embernek ismernie kell!
  2017-03-28 22:04:58, kedd
 
  Minden ember önmagában egy egyedi univerzum. Vannak, akik kommunikációban verhetetlenek, mások írásban, számolásban, rajzolásban, mozgásba jók és még sorolhatnak. Ez a diverzitás teszi világunkat színesé, széppé.

1. Ha szeretnénk tudni, hogy valaki kedvel-e bennünket, mikor beszélgetünk, válasszunk ki egy szót, és mikor azt a bizonyos szót, vagy annak szinonimáját az illető kiejti, mosolyogjunk rá. Ha az illető kedvel bennünket, gyakrabban fogja használni az adott szót.

2. Szeretnénk, hogy egy illető komolyan vegye, amit mondunk? Akkor minden esetben, ha valami konkrétumról esik szó, tegyük hozzá, hogy azt édesapánktól tanultuk. Ettől hitelesebbnek fogunk tűnni.

3. Ha mindig szeretnénk nyerni a kő-papír-olló játékban, akkor még mielőtt elkezdenénk a mutogatást, kérdezzünk valamit az “ellenfelünktől". A megfigyelések szerint a kérdés válaszolása után a másik ember legtöbbször ollót mutat majd.

4. Ha el szeretnénk kerülni azt, hogy reggel a metrón nem érezzük magunkat bezsúfolva, ami miatt gyakran nehéz közlekedni, induljunk el egyenesen előre, egy fix pontot nézve, így az emberek ha felfigyelnek ránk, félre állnak az utunkból.

5. Ha szeretnénk, hogy a család brokkolit egyen, mondjuk azt, hogy kész a brokkoli, és mindenki tehet magának, amennyit akar. Ha választás elé állítjuk a családot, hogy brokkolit, vagy hamburgert szeretnének enni, biztos, hogy az utóbbi mellett döntenek.

6. Ha az az érzésünk támad, hogy valaki figyel, ásítsunk egyet. Az ásítás ragályos, így a leselkedő is ásítani fog.

7. Ha azt szeretnénk, hogy a barátunk segítsen a dobozok cipelésében, kezdjünk el mesélni egy történetet és közbe nyomjunk a kezébe egy dobozt. A lényeg, hogy egy pillanatra se álljunk le a mesével, hogy ne legyen ideje gondolkozni.

8. Ha jó benyomást szeretnénk valakiben kelteni, kézfogás előtt melegítsük fel a kezünket, mert így barátságosabb légkört teremthetünk.

9. Ha valaki bizalmát el szeretnénk nyerni, értsünk mindenben egyet vele.

10. Ha segítséget szeretnénk kérni, mondjuk a következőt: "Szükségem lenne a segítségedre." Az emberek többsége ilyenkor bűntudatot érez, így nagyon kevesen utasítanak majd vissza.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: kommunikációban, ellenfelünktől, verhetetlenek, hitelesebbnek, megfigyelések, barátságosabb, segítségedre, szinonimáját, édesapánktól, felfigyelnek, beszélgetünk, konkrétumról, mosolyogjunk, teremthetünk, rajzolásban, elkezdenénk, legtöbbször, gondolkozni, cipelésében, szeretnének, számolásban, válaszolása, sorolhatnak, diverzitás, következőt, hamburgert, utasítanak, szeretnénk, pillanatra, kérdezzünk, mutogatást, segítséget, gyakrabban, melegítsük, történetet, bűntudatot, egyedi univerzum, diverzitás teszi, bizonyos szót, illető kiejti, illető kedvel, adott szót, illető komolyan, kő-papír-olló játékban, megfigyelések szerint, kérdés válaszolása, másik ember, család brokkolit, utóbbi mellett, ásítás ragályos, barátunk segítsen, dobozok cipelésében,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Fekete István - Akác  Png cica  Akarat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Éretlen vers  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Png cica  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png telefon  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  A sors  Reggel van  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Png telefon  Radikális szeretet  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Egy hatékony szolga  Julian Brass gondolata  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyon különös  Minden harmadik...  Fehér virág  Hiányzik  Szívem tiéd  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem számIt  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Ágai Ágnes – Csendélet  Gonosz démon-álarc  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egyedi univerzum, diverzitás teszi, bizonyos szót, illető kiejti, illető kedvel, adott szót, illető komolyan, kő-papír-olló játékban, megfigyelések szerint, kérdés válaszolása, másik ember, család brokkolit, utóbbi mellett, ásítás ragályos, barátunk segítsen, dobozok cipelésében, emberek többsége, kommunikációban, ellenfelünktől, verhetetlenek, hitelesebbnek, megfigyelések, barátságosabb, segítségedre, szinonimáját, édesapánktól, felfigyelnek, beszélgetünk, konkrétumról, mosolyogjunk, teremthetünk, rajzolásban, elkezdenénk, legtöbbször, gondolkozni, cipelésében, szeretnének, számolásban, válaszolása, sorolhatnak, diverzitás, következőt, hamburgert, utasítanak, szeretnénk, pillanatra, kérdezzünk, mutogatást, segítséget, gyakrabban, melegítsük, történetet, bűntudatot, közlekedni, bezsúfolva, világunkat, válasszunk, egyenesen, bennünket, valakiben, használni, választás, induljunk, benyomást, szükségem, brokkolit, leselkedő, mindenben, univerzum, önmagában, állítjuk, családot, barátunk, brokkoli, kézfogás, kezünket, mindenki, amennyit, utunkból, bizalmát, magunkat, játékban, tanultuk, bizonyos, nyomjunk, mozgásba, komolyan, érzésünk, ilyenkor, ragályos, ásítsunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 593
  • e Hét: 2731
  • e Hónap: 34217
  • e Év: 238918
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.