Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A citrom héj / levélben kaptam
  2017-05-07 21:25:34, vasárnap
 
   
  A CITROM HÉJA

A paprikában és a citrom héjában rejlő csodálatos anyag felfedezéséért Szent-Györgyi Albert 1941-ben Nobel-díjat kapott.

Mi, magyarok sem tudtuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kellene beszélni.
Hangosan kéne ezt a világ felé kiáltanunk !!! Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki az egész citromot felhasználja és abból nem pocsékol el semmit.
Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne menjen pocsékba?

Egyszerű... Tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőszekrény mélyhűtő rekeszébe. Amikor meg-fagyott, akkor dolgozd fel, vagyis reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az
élelmiszereidre.
Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti-szószra, a rizsre, a sushira, de a halétre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit valaha kóstoltál.

Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha nem a betegség megelőzése és az, hogy új ízeket adj az ételeidnek?!

Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve.
A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget azzal, hogy kiűzi, eltávolítja a test mérgező anyagait.
A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására.
10.000-szer erősebb a kemoterápiánál.
Mi miért nem tudunk erről semmit? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot.
Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája van.Legismertebbek a citrom és édes citrom (lima).

A gyümölcsöt többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki.
Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak. Van, aki azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen. Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.

Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az 1970 óta végzett több, mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja a legtöbb ráktípus: a végbél-, a mell-, a prosztata-, a tüdő- és a hasnyál-mirigyrák rosszindulatú sejtjeit.

Bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az Adriamycin termék, a rákos sejtek növekedésének fékezésére. ( Ez a világon leginkább alkalmazott kemoterápiás gyógyszer.)

És ami még ennél is bámulatosabb: A citromkivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem befolyásolja az egészséges sejteket.

Megjegyzés : csak a biocitrom héj alkalmas

 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: felhasználásának, citromkivonattal, bebizonyosodott, élelmiszereidre, mikrobaellenes, tulajdonítanak, felfedezéséért, többféleképpen, kemoterápiánál, elpusztítására, fogyaszthatjuk, laboratóriumok, legismertebbek, növekedésének, rosszindulatú, legérdekesebb, információnak, csodálatosabb, tulajdonságot, laboratóriumi, bámulatosabb, kemoterápiás, hűtőszekrény, felhasználja, felhasználni, elhallgatják, befolyásolja, gyártójáról, édességeket, szintetikus, bántalmakat, vendéglátós, citromfának, alkalmazott, eltávolítja, daganatokra, citrom héjában, világ felé, egész citromot, teljes citromot, hűtőszekrény mélyhűtő, vártnál csodálatosabb, teljes citrom, betegség megelőzése, citrom héja, citrom leve, egészséget azzal, test mérgező, csodás termék, rákos sejtek, szintetikus verzió, gondosan elzárt, CITROM HÉJA, Szent-Györgyi Albert,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emlékezz  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  39 ígéret  képre írva  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Sík Sándor - Ha jő a perc  Bornyi Veronika haiku verse  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Ma van a magyar költészet napj...  Jan Twardowski - Siessünk  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 12  James Allen  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Tanmese  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Robert Merle tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Csend  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Müller Péter tollából  képre írva  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Vidámság  Egy tavasz  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó éjszakát  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy gondolat  Csend  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csend  Mindent de mindent visszakap  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Szép estét  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Jan Twardowski - Siessünk  Zilahy Lajos mondta  Robert Merle tollából  Hogyan válunk hűségesekké?  Töröld le  Minden tavaszból őrizz..  Mindig lesz olyan  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Alvó cicák  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Egy párkányon  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Paul David Tripp Április 12  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Spenót fasírttal  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jázmin  Ma van a magyar költészet napj...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Előfordul, hogy  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Bársony székben  Előfordul, hogy  Van néhány kérdés, amin gondol... 
Bejegyzés Címkék
citrom héjában, világ felé, egész citromot, teljes citromot, hűtőszekrény mélyhűtő, vártnál csodálatosabb, teljes citrom, betegség megelőzése, citrom héja, citrom leve, egészséget azzal, test mérgező, csodás termék, rákos sejtek, szintetikus verzió, gondosan elzárt, nagy konszernek, citromfának több, gyümölcsöt többféleképpen, daganatokra fejt, növény kipróbált, mikrobaellenes spektrum, gombák ellen, belső paraziták, idegi bántalmakat, világ egyik, világon leginkább, citromkivonattal végzett, ráknak csak, rosszindulatú sejtjeit, egészséges sejteket, felhasználásának, citromkivonattal, bebizonyosodott, élelmiszereidre, mikrobaellenes, tulajdonítanak, felfedezéséért, többféleképpen, kemoterápiánál, elpusztítására, fogyaszthatjuk, laboratóriumok, legismertebbek, növekedésének, rosszindulatú, legérdekesebb, információnak, csodálatosabb, tulajdonságot, laboratóriumi, bámulatosabb, kemoterápiás, hűtőszekrény, felhasználja, felhasználni, elhallgatják, befolyásolja, gyártójáról, édességeket, szintetikus, bántalmakat, vendéglátós, citromfának, alkalmazott, eltávolítja, daganatokra, szorbeteket, elpusztítja, szabályozza, gyártásában, csodálatos, sokmilliós, gyümölcsöt, egészséges, érdekeltek, lehámozása, gyógymódja, konszernek, fékezésére, megelőzése, fagylaltra, kiáltanunk, paprikában, egészséget, adriamycin, vérnyomást, kábítószer, megjegyzés, legnagyobb, ételeidnek, bizonyosan, kipróbált, rekeszébe, szórhatsz, biocitrom, kivonatok, vizsgálat, kóstoltál, prosztata, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3931
  • e Hét: 14045
  • e Hónap: 27794
  • e Év: 232495
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.