Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rovarok és pókok ellen - természetesen
  2017-07-22 19:07:19, szombat
 
  Nézzük hát, hogyan készíthetjük el ezt a permetet! A lakásban megjelenő pókok, rovarok, legyek és egerek minden alkalommal pánikot keltenek, és kiirtásuk sokszor nagyon nehézkes lehet. Számos problémát okozhatnak, mint amilyen például a csípések utáni bőr irritáció.

Ilyen esetben, első gondolatunk leszaladni az üzletbe, és megvásárolni valamilyen hatásos, de ugyanakkor kémiai összetételű vegyszert, az irtás céljából. De ezeknek a vegyszereknek számos mellékhatása ismert, melyek károsak lehetnek úgy saját magunk, mint házi kedvenceink egészségére. Okozhatnak viszketést és légzési nehézséget is.

Ezen vegyszerek kiküszöbölésére törekedve, bemutatunk néhány természetes védekezési módszert, melyeket alkalmazva, sikeresen távol tarthatóak ezek a kellemetlen ,,vendégek".

Nézzük tehát, milyen praktikákat alkalmazhatunk az adott esetekben:

Az ecet - megtalálható bármelyik élelmiszerüzletben. Egy szórófejes üvegbe töltsünk ecetet és permetezzük be vele a problémás helyeket. A rovarok hamarosan eltűnnek az ecet erős illatának köszönhetően.

A mentaillóolaj - szintén hasznos lehet a rovarok irtásában. Vízzel keverve az illóolajat permetezzük be a ház problémás részeit, a sarkokat, a pókok kedvenc helyét. Erős illatának köszönhetően a menta elűzi az ízeltlábúakat.

A szódabikarbóna - szintén természetes rovarirtó szerként működik, mivel érintkezve vele, a rovarok azonnali pusztulását eredményezi.

Az illóolajak, mint az eukaliptusz - a levendula - és a rozmaring olaj szintén nagyon hasznos a rovarok lakásból való kiűzésére. Ezeket az illóolajokat szórófejes üvegbe téve, permetezzük be a rovarok által ellepett területeket. Használatuk után rovarmentes lesz, és nem mellesleg kellemes illatúvá válik az otthonunk.

A rovarok irtására használható házi szer az őrölt bors és a szilikagéles tasak, melyet minden újonnan vásárolt cipő dobozában megtalálhatunk. Ha kibontunk néhány kis tasakot és szétszórjuk a tartalmát, végleg megszabadulhatunk a rovaroktól.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Címkék: kiküszöbölésére, szódabikarbóna, alkalmazhatunk, megtalálhatunk, ízeltlábúakat, mentaillóolaj, vegyszereknek, köszönhetően, illóolajokat, megtalálható, mellékhatása, készíthetjük, megvásárolni, szilikagéles, gondolatunk, praktikákat, kedvenceink, egészségére, természetes, kellemetlen, összetételű, permetezzük, területeket, szétszórjuk, használatuk, rovarmentes, eukaliptusz, használható, pusztulását, eredményezi, tarthatóak, érintkezve, szórófejes, bemutatunk, viszketést, rovaroktól, lakásban megjelenő, csípések utáni, irtás céljából, vegyszereknek számos, kellemetlen „, adott esetekben, szórófejes üvegbe, problémás helyeket, rovarok hamarosan, ecet erős, rovarok irtásában, illóolajat permetezzük, pókok kedvenc, menta elűzi, rovarok azonnali, levendula –,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Illuziói ne legyen senkinek, a...  Szép Álmokat  Törött csészék  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Jó éjszakát  Hernádkak  Szép estét  Por  Dóró Sándor: Tétova lét  A tékozló és Isten gondviselés...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Ez a miénk!  Csörög a telefonom  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Esti kép  A Mindenható Istenben bízva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nemzeti  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Március 15 emlékére virágba bo...  Nyíljatok meg  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A gyász  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Szép estét  Mi a különbség  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  A közszereplő  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  A gyomorrontás tojással is kez...  Törött csészék  A nemzet csak akkor...  A magyar sajtó napja március 1...  Az agyat és a csontokat is erő...  Üdvözöllek az oldalamon  A nemzet csak akkor...  Heltai Jenő: Szabadság  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem kell ide békemenet  Jó éjszakát  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Könnyáztatta asszonysorsok  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Esti kép  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Paul David Tripp Március 17  Házi botox  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  A csonk és a facsemete  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Március 15 emlékére virágba bo...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
lakásban megjelenő, csípések utáni, irtás céljából, vegyszereknek számos, kellemetlen &#8222, adott esetekben, szórófejes üvegbe, problémás helyeket, rovarok hamarosan, ecet erős, rovarok irtásában, illóolajat permetezzük, pókok kedvenc, menta elűzi, rovarok azonnali, levendula &#8211, rozmaring olaj, rovarok lakásból, illóolajokat szórófejes, rovarok által, rovarok irtására, őrölt bors, szilikagéles tasak, kiküszöbölésére, szódabikarbóna, alkalmazhatunk, megtalálhatunk, ízeltlábúakat, mentaillóolaj, vegyszereknek, köszönhetően, illóolajokat, megtalálható, mellékhatása, készíthetjük, megvásárolni, szilikagéles, gondolatunk, praktikákat, kedvenceink, egészségére, természetes, kellemetlen, összetételű, permetezzük, területeket, szétszórjuk, használatuk, rovarmentes, eukaliptusz, használható, pusztulását, eredményezi, tarthatóak, érintkezve, szórófejes, bemutatunk, viszketést, rovaroktól, nehézséget, vegyszerek, védekezési, alkalommal, alkalmazva, ugyanakkor, leszaladni, okozhatnak, illóolajak, valamilyen, illóolajat, kibontunk, törekedve, illatának, tartalmát, rovarirtó, irtásában, problémás, sikeresen, kiűzésére, bármelyik, hamarosan, esetekben, mellesleg, levendula, rozmaring, otthonunk, dobozában, irritáció, kiirtásuk, vegyszert, megjelenő, problémát, szerként, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 128 db bejegyzés
e év: 463 db bejegyzés
Összes: 49256 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1186
  • e Hét: 4764
  • e Hónap: 24626
  • e Év: 200501
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.