Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Immunerősítésre
  2017-11-18 23:11:44, szombat
 
  A 10 legjobb gyógynövény és fűszer, mellyel megerősíthetjük immunrendszerünket

A testünkben működő rendszerek közül az immunrendszer az egyik legjobb példa annak komplex hatékonyságára. Sejtek és szervek hálózatán keresztül védelmezi folyamatosan testünket a fertőzésektől és megbetegedésektől.

Az immunrendszer bármilyen, a test számára ismeretlen ,,betolakodóval" szemben fellép és megindítja védekezését, legyen az baktérium, vírus, gomba, vagy fokozott hőhatás, de a szintetikus gyógyszerekben, hormonkészítményekben is találhatók olyan méreganyagok, melyek az immunrendszerből esetenként hibás működést válthatnak ki, súlyos esetben és hosszú távon akár autoimmun betegségekhez vezetve.

Segítsük szervezetünk védekező rendszerét (immunrendszer) olyan ősi, természetes gyógymódokkal, melyek mellékhatások nélkül képesek pozitív hatást kiváltani.
Hogyan védjük meg immunrendszerünket?

Az immunrendszer ezért általában sérülékeny terület, melyet nem árt támogatnunk azáltal, hogy ellátjuk a megfelelő tápanyagokkal, elégséges pihenéssel és testmozgással. Friss kutatások is kimutatták, hogy ha az előbbi tényezőket teljesítjük, miközben megszabadulunk az olyan káros szokásoktól, mint a dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás, az nagyban segít megőrizni immunrendszerünk megfelelő működését.

Ételek, melyek védik immunrendszerünket

1, Echinacea - Az echinacea népszerű immunrendszer erősítő, melyet fogyaszthatunk teaként megfőzve, vagy cseppek formájában, és mind a megfázás, mind a légzőszervi fertőzések esetén hatékony.

2, Ginzeng - A ginzengnek több változata is van, a legtöbbször használt változat az ún. koreai ginzeng. Aktív komponensei gyulladáscsökkentőek, illetve kutatások kimutatták, hogy segítenek megelőzni a rákot, diabéteszt. A ginzeng fogyasztása még a pszichére is pozitív hatással van.

3, Fokhagyma - A fokhagymát már évezredek óta használják természetes gyógyszerként. Számtalan kutatás tanúsította már gyulladáscsökkentő, vírus- és gombaölő, immunrendszer erősítő hatását.

4, Kaliforniai paprika - A többi paprikaváltozattal ellentétben a kaliforniai paprika nem tartalmaz kapszaicint, viszont tartalmazza a likopin nevű karotinoidot, és a béta-karotint is, mely egyrészt A-vitaminná alakul a szervezetben, másrészt pedig csökkenti a rák, a makula degeneráció és a hályog kialakulásának esélyét.

5, Gyömbér - A gyömbér szintén bizonyítottan csökkenti a gyulladást, a szív- és érrendszeri betegségek gyakoriságát, a vérrögök kialakulását és a magas koleszterinszintet.

6, Kurkuma - Az Indiában már régóta főzésre és gyógyításra is használt gyökérnövény hatékony antioxidánsokat tartalmaz, melyek antibakteriális és gyulladásgátló hatásúak, azáltal, hogy serkentik a mellékvese működését, mely hormonokat bocsát ki a gyulladás csökkentésére. A kurkuma védi a májat az alkoholfogyasztás és bizonyos toxinok mérgező hatásáról, illetve segít az emésztési problémák esetén is.

7, Gingko Biloba - A gingko biloba levelek hatékony antioxidánsokat tartalmaznak, melyek még a különböző sugárzások általi károsodások ellen is védenek, illetve a szabad gyökök hatástalanításán kívül az agykárosodást is megelőzhetik. .

8, Ganoderma - A reishiként is ismert kínai gyógygomba nagy hagyománnyal rendelkezik a gyógyítás terén, rendkívül hatékony immunerősítő lévén régóta alkalmazzák Kínában a hosszú élet és tartós egészség eléréséért. Friss kutatások szerint rendkívül hatékonyan előzi meg a rákot, illetve a vesefertőzéseket.

9, Astragalus, avagy csüdfű - Szintén Kínából származik ez a gyógynövény, mely stimulálja az immunrendszert, segíti az emésztést, és a mellékvese működését, illetve vízhajtóként is kiváló. A benne található poliszacharidok és flavonoidok hatása révén csökkenti a túlzott gyomorsavat, serkenti az anyagcserét, és a méreganyagok kitisztítását a szervezetből.

10, Macskakarom - A macskakarom nevű gyógynövény Peruból származik, melyet gyomorbántalmak esetén alkalmaznak. Napjainkban azonban egyre inkább ismert immunrendszer erősítő hatása is, hiszen képes megküzdeni a fertőzésekkel és a degeneratív betegségekkel.

Tudjunk róluk, fogyasszuk egyiket-másikat, néha kombinálhatunk is két-három félét.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: immunrendszerünk, hatástalanításán, immunrendszerből, vesefertőzéseket, antioxidánsokat, megerősíthetjük, gyomorbántalmak, poliszacharidok, antibakteriális, gyulladásgátló, fogyaszthatunk, immunrendszert, megszabadulunk, gyógyszerekben, hatékonyságára, kombinálhatunk, kialakulásának, betegségekhez, immunrendszer, testmozgással, betolakodóval, csökkentésére, bizonyítottan, agykárosodást, mellékhatások, gyógyszerként, gyógymódokkal, tápanyagokkal, fertőzésekkel, kitisztítását, betegségekkel, fertőzésektől, tartalmaznak, méreganyagok, folyamatosan, szervezetünk, testünkben működő, egyik legjobb, immunrendszer bármilyen, test számára, szintetikus gyógyszerekben, immunrendszerből esetenként, immunrendszer ezért, megfelelő tápanyagokkal, előbbi tényezőket, olyan káros, túlzott alkoholfogyasztás, nagyban segít, echinacea népszerű, légzőszervi fertőzések, ginzengnek több, legtöbbször használt, Gingko Biloba, Szintén Kínából,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rőzsehordó nő szobra  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  A tékozló és Isten gondviselés...  Ted Engstrőm gondolata  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Cicus virággal  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Esti kép  Nem mindegy  Imádkozás Krisztus értelméért  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Aztán itt van egy másik szerep...  Amikor még rangja volt...  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  A közszereplő  képre írva Március 15 -re emlé...  Szép álmokat!  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  A halolaj és a hal még a migré...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Heltai Jenő: Szabadság  Márciusi eső  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Könnyáztatta asszonysorsok  Hernádkak  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Könnyáztatta asszonysorsok  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Magyarország ilyen hely.  Kezdet  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  A szív és a cselekvés egységes...  Imádkozás Krisztus értelméért  Alvó kislány  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Isten áldja  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Szép estét  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Paul David Tripp Március 17  Gősi Vali - Tükre lennék... 
Bejegyzés Címkék
testünkben működő, egyik legjobb, immunrendszer bármilyen, test számára, szintetikus gyógyszerekben, immunrendszerből esetenként, immunrendszer ezért, megfelelő tápanyagokkal, előbbi tényezőket, olyan káros, túlzott alkoholfogyasztás, nagyban segít, echinacea népszerű, légzőszervi fertőzések, ginzengnek több, legtöbbször használt, ginzeng fogyasztása, kaliforniai paprika, likopin nevű, makula degeneráció, hályog kialakulásának, gyömbér szintén, vérrögök kialakulását, mellékvese működését, gyulladás csökkentésére, kurkuma védi, emésztési problémák, gingko biloba, különböző sugárzások, szabad gyökök, gyógyítás terén, hosszú élet, benne található, túlzott gyomorsavat, méreganyagok kitisztítását, macskakarom nevű, degeneratív betegségekkel, immunrendszerünk, hatástalanításán, immunrendszerből, vesefertőzéseket, antioxidánsokat, megerősíthetjük, gyomorbántalmak, poliszacharidok, antibakteriális, gyulladásgátló, fogyaszthatunk, immunrendszert, megszabadulunk, gyógyszerekben, hatékonyságára, kombinálhatunk, kialakulásának, betegségekhez, immunrendszer, testmozgással, betolakodóval, csökkentésére, bizonyítottan, agykárosodást, mellékhatások, gyógyszerként, gyógymódokkal, tápanyagokkal, fertőzésekkel, kitisztítását, betegségekkel, fertőzésektől, tartalmaznak, méreganyagok, folyamatosan, szervezetünk, immunerősítő, szervezetből, hagyománnyal, megelőzhetik, vízhajtóként, kialakulását, gyökérnövény, karotinoidot, szervezetben, gyakoriságát, támogatnunk, érrendszeri, legtöbbször, degeneratív, komponensei, alkalmazzák, macskakarom, fogyasztása, degeneráció, rendelkezik, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 128 db bejegyzés
e év: 463 db bejegyzés
Összes: 49256 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 3899
  • e Hónap: 23761
  • e Év: 199636
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.