Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdemes megfontolni
  2018-04-13 21:02:00, péntek
 
  Tartsd be ezt a 7 spirituális törvényt, boldogabb és nyugodtabb életed lesz!

A következő 7 szakrális-spirituális törvény betartásával jobbá teheted az életedet, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehetsz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.

1. A vetés-betakarítás törvénye
Biztosan te is hallottad azt a mondást, hogy “ki mint vet, úgy arat". Nos, ez bármennyire is hihetetlen, a spirituális 7 törvényének egyike, ami arról szól, hogy olyan kapcsolat- és viszonyrendszert tudsz kialakítani, ahogyan az emberekhez viszonyulsz. Tehát, ha azt várod el másoktól, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell másokat.

2. Az alkotás törvénye
Nagyon figyelj arra, hogy mit gondolsz, mit hozol létre, mert az ember képes egyaránt bevonzani a jót, és a rosszat is. És nem mindegy, hogy melyik ölt testet.

3. Az alázatosság törvénye
Mindenben igyekezz alázatos lenni, még az olyan dolgokban is, amelyeket nem egészen értesz. Egy idő után képes leszel jobban megismerni önmagadat, ami számtalan előnnyel járhat.

4. A hála törvénye
Ha nem is teljesült még minden álmod, azért ne ess kétségbe. Inkább légy hálás mindazért, amit elértél, amit megvalósítottál, és szeresd ezt az életet.

5. A szeretet törvénye
A szeretet olyan erős energiával rendelkezik, amely minden nehézséget képes legyőzni. Ezért szeresd az ellenségedet, és önmagadat, így baj nem érhet.

6. A megbocsátás törvénye
Ne csak szeresd, hanem bocsáss is meg az ellenségednek, így te is megnyugodhatsz. Szabadulj meg a nyomasztó érzelmektől, és megkönnyebbül a lelked.

7. A hit törvénye
Higgy bármiben, az megvalósulhat. A hit egy olyan óriási erő, amely útjába nem állhat semmi. Semmi sem lehetetlen, bármit tégy, azt tedd szívvel és lélekkel.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: viszonyrendszert, megvalósítottál, megnyugodhatsz, megvalósulhat, ellenségednek, megkönnyebbül, betartásával, tiszteljenek, ellenségedet, betakarítás, kialakítani, megbocsátás, spirituális, törvényének, bármennyire, alázatosság, érzelmektől, rendelkezik, viszonyulsz, lehetetlen, nyugodtabb, tisztelned, hihetetlen, emberekhez, nehézséget, megismerni, energiával, dolgokban, következő, bevonzani, amelyeket, mindenben, szakrális, önmagadat, mindazért, boldogabb, vetés-betakarítás törvénye, emberekhez viszonyulsz, alkotás törvénye, ember képes, alázatosság törvénye, olyan dolgokban, hála törvénye, szeretet törvénye, szeretet olyan, megbocsátás törvénye, nyomasztó érzelmektől, olyan óriási,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kutya  Facebookon kaptam  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Nevem  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bertolt Brecht -től idézet  Sokan azt tartják  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kutya  Az engedelmesség miért nem vál...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Őrizkednünk kell...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Reggel van  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az engedelmesség miért nem vál...  képre írva  Soha ne kedvezz...  Popper Péter szavai  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A boldog családok mind hasonló...  Nem méltó hozzád  Sokan azt tartják  Kaffka_Margit  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyon különös  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fehér virág  Idő  A sors  Neked tudnod kell  Őrizkednünk kell...  Még csak most kezdődik a nap  Esti kép  Reggel van  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akik bántanak téged  Őrizkednünk kell...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Nem számIt  Kerüld el az evangélium örömén...  Akik bántanak téged  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
vetés-betakarítás törvénye, emberekhez viszonyulsz, alkotás törvénye, ember képes, alázatosság törvénye, olyan dolgokban, hála törvénye, szeretet törvénye, szeretet olyan, megbocsátás törvénye, nyomasztó érzelmektől, olyan óriási, viszonyrendszert, megvalósítottál, megnyugodhatsz, megvalósulhat, ellenségednek, megkönnyebbül, betartásával, tiszteljenek, ellenségedet, betakarítás, kialakítani, megbocsátás, spirituális, törvényének, bármennyire, alázatosság, érzelmektől, rendelkezik, viszonyulsz, lehetetlen, nyugodtabb, tisztelned, hihetetlen, emberekhez, nehézséget, megismerni, energiával, dolgokban, következő, bevonzani, amelyeket, mindenben, szakrális, önmagadat, mindazért, boldogabb, szabadulj, teljesült, nyomasztó, hallottad, kapcsolat, számtalan, másoktól, gondolsz, törvénye, előnnyel, szeretet, legyőzni, kétségbe, igyekezz, alázatos, bármiben, egyaránt, lélekkel, törvényt, csalódni, biztosan, életedet, figyelj, alkotás, lehetsz, másokat, egészen, mondást, rosszat, szeresd, mindegy, ahogyan, szívvel, próbáld, törvény, teheted, elértél, bocsáss, testet, inkább, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1680
  • e Hét: 3818
  • e Hónap: 35304
  • e Év: 240005
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.