Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A gondolat gyógyító ereje
  2018-04-14 15:06:09, szombat
 
 



A természet felruházott minket egy bámulatos “gyógymóddal", ami minden betegségre megoldást kínál. Csak meg kell tanulnunk használni!
Az öngyógyításnak két lépcsőfoka van. Az első, az izmok ellazítása.

A második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást.

Az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz. Ehhez meg kell ismernünk önmagunkat és meg kell értenünk, hogy mi vagyunk a felelősek az egészségünkért. Így minden szervet kezelni tudunk, csakúgy mint az érzékszerveket, mint a látás, a hallás stb.

Relaxáció
A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen. 2 - 5 perc alatt elkezdesz relaxálni.

Öngyógyítás
A sejteknek olyan mentális képességeik vannak mint a gyerekeknek. Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket.

A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot - a szeretet forrását és az energiáét. Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben. Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket és egészséget hoz helyettük.

Mondd magadban: Minden lélegzet közelebb visz a teljes megtisztuláshoz. A testemben lévő fény gyógyító energia.

Tedd a jobb kezed a tested azon részére, ahol tudod, hogy gyulladás, vagy más egészségügyi probléma van. Vizualizáld, hogy a kezedből az energia áramlik az adott részre és elolvasztja a gyulladást, a betegséget, ahogyan a napsugár a havat.

Csak egy könnyed példa, de mindenki rendelkezik képzelőerővel és kialakíthatja a saját gyógyító vizualizációját. Relaxálj és indítsd be a tudatalattid öngyógyító képességét.

Amikor úgy érzed, hogy van egy kis időd, alkalmazhatod ezt a módszert, de a legjobb, ha egyedül vagy a helyiségben. Aki szereti a zenét, bekapcsolhat egy kellemes dalt is közben.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: vizualizációját, megtisztuláshoz, érzékszerveket, öngyógyításnak, egészségünkért, tudatalattiban, behajlíthatod, képzelőerővel, alkalmazhatod, kialakíthatja, öngyógyítást, egyenletesen, gyógyításhoz, vizualizálni, szétszóródik, egészségügyi, tudatalattid, bekapcsolhat, betegségeket, megtisztítja, határozottan, meghallgatja, személyisége, utasításokat, helyiségben, öngyógyítás, vizualizáld, képességeit, fogsorodhoz, eltávolítja, képességeik, parancsokat, gyógymóddal, makacsabbak, rendelkezik, gyerekeknek, természet felruházott, bámulatos “, izmok ellazítása, öngyógyítás folyamán, saját képességeit, földre tégy, puha takarót, karjaidat tedd, tested mellé, tenyereid nézzenek, ujjaidat enyhén, lábfej kifelé, fejed fordítsd, szádat nyisd, nyelvedet nyomd, felső fogsorodhoz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pitypang szökőkút  Tanmese  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Paul Éluard - És egy mosoly  Esterházy Péter: Harmonia c...  Vannak emberek  Paul David Tripp Április 15  Borzasztó  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Vidámság  Szép estét kedves látogatóimna...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Paul Éluard - És egy mosoly  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Csend  Egy tavasz  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  képre írva  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Kertem  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cicák  Somlyó Zoltán - Orgonával  Előfordul, hogy  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Szabó T. Anna - Pitypang  Jó éjszakát  Hogyan válunk hűségesekké?  Szép estét kedves látogatóimna...  Robin Wight pitypang szobra  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Reményik Sándor: Pierrot &...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Alvó cica  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Pitypang szökőkút  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Minden tavaszból őrizz..  Szép estét kedves látogatóimn...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Vito Giaquinto gondolata  Spenót fasírttal  Emlékezz  Facebookon kaptam  A felvilágosodás... 
Bejegyzés Címkék
természet felruházott, bámulatos &#8220, izmok ellazítása, öngyógyítás folyamán, saját képességeit, földre tégy, puha takarót, karjaidat tedd, tested mellé, tenyereid nézzenek, ujjaidat enyhén, lábfej kifelé, fejed fordítsd, szádat nyisd, nyelvedet nyomd, felső fogsorodhoz, szemeidet csukd, sejteknek olyan, beteg sejteket, beteg szervet, gyerek lenne, saját személyisége, szív megértőbb, kedves parancsokat, szíved belülről, kicsi lángot, szeretet forrását, láng megnő, egész testedben, teljes tested, teljes megtisztuláshoz, testemben lévő, jobb kezed, tested azon, energia áramlik, adott részre, könnyed példa, saját gyógyító, tudatalattid öngyógyító, kellemes dalt, vizualizációját, megtisztuláshoz, érzékszerveket, öngyógyításnak, egészségünkért, tudatalattiban, behajlíthatod, képzelőerővel, alkalmazhatod, kialakíthatja, öngyógyítást, egyenletesen, gyógyításhoz, vizualizálni, szétszóródik, egészségügyi, tudatalattid, bekapcsolhat, betegségeket, megtisztítja, határozottan, meghallgatja, személyisége, utasításokat, helyiségben, öngyógyítás, vizualizáld, képességeit, fogsorodhoz, eltávolítja, képességeik, parancsokat, gyógymóddal, makacsabbak, rendelkezik, gyerekeknek, felruházott, elindítsunk, elolvasztja, valamelyik, önmagunkat, egészséget, betegségre, elképzelni, gyulladást, betegséget, határozott, öngyógyító, lépcsőfoka, ellazítása, képességét, elkezdesz, használni, relaxáció, felelősek, sejteknek, természet, relaxálni, megértőbb, kéréseket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3931
  • e Hét: 14045
  • e Hónap: 27794
  • e Év: 232495
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.