Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A gondolat gyógyító ereje
  2018-04-14 15:06:09, szombat
 
 



A természet felruházott minket egy bámulatos “gyógymóddal", ami minden betegségre megoldást kínál. Csak meg kell tanulnunk használni!
Az öngyógyításnak két lépcsőfoka van. Az első, az izmok ellazítása.

A második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást.

Az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz. Ehhez meg kell ismernünk önmagunkat és meg kell értenünk, hogy mi vagyunk a felelősek az egészségünkért. Így minden szervet kezelni tudunk, csakúgy mint az érzékszerveket, mint a látás, a hallás stb.

Relaxáció
A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen. 2 - 5 perc alatt elkezdesz relaxálni.

Öngyógyítás
A sejteknek olyan mentális képességeik vannak mint a gyerekeknek. Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket.

A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot - a szeretet forrását és az energiáét. Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben. Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket és egészséget hoz helyettük.

Mondd magadban: Minden lélegzet közelebb visz a teljes megtisztuláshoz. A testemben lévő fény gyógyító energia.

Tedd a jobb kezed a tested azon részére, ahol tudod, hogy gyulladás, vagy más egészségügyi probléma van. Vizualizáld, hogy a kezedből az energia áramlik az adott részre és elolvasztja a gyulladást, a betegséget, ahogyan a napsugár a havat.

Csak egy könnyed példa, de mindenki rendelkezik képzelőerővel és kialakíthatja a saját gyógyító vizualizációját. Relaxálj és indítsd be a tudatalattid öngyógyító képességét.

Amikor úgy érzed, hogy van egy kis időd, alkalmazhatod ezt a módszert, de a legjobb, ha egyedül vagy a helyiségben. Aki szereti a zenét, bekapcsolhat egy kellemes dalt is közben.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: vizualizációját, megtisztuláshoz, érzékszerveket, öngyógyításnak, egészségünkért, tudatalattiban, behajlíthatod, képzelőerővel, alkalmazhatod, kialakíthatja, öngyógyítást, egyenletesen, gyógyításhoz, vizualizálni, szétszóródik, egészségügyi, tudatalattid, bekapcsolhat, betegségeket, megtisztítja, határozottan, meghallgatja, személyisége, utasításokat, helyiségben, öngyógyítás, vizualizáld, képességeit, fogsorodhoz, eltávolítja, képességeik, parancsokat, gyógymóddal, makacsabbak, rendelkezik, gyerekeknek, természet felruházott, bámulatos “, izmok ellazítása, öngyógyítás folyamán, saját képességeit, földre tégy, puha takarót, karjaidat tedd, tested mellé, tenyereid nézzenek, ujjaidat enyhén, lábfej kifelé, fejed fordítsd, szádat nyisd, nyelvedet nyomd, felső fogsorodhoz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hernádkak  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Az embernek fiatal korában van  Vágy, élet és sugár  Jó éjszakát  Benned is ezerféle szín van  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Az embernek fiatal korában van  Isten áldja  Jóga férfiaknak  Imádkozás Krisztus értelméért  Szent-Györgyi Albert gondolata  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Március  Nem mindegy  Nyíljatok meg  A magyar sajtó napja március 1...  Dóró Sándor: Tétova lét  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ted Engstrőm gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Hernádkak  Kezdet  Isten áldja  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Fújjad márciusi szél . . .  Meghitt estéken . . .  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Esti kép  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  William Shakespeare-től idéze...  Egyet értesz?  Ted Engstrőm gondolata  Fújjad márciusi szél . . .  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Atyám !  ...és mégis ráismersz  Nemzeti  Nemzeti  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Alvó cica  Imádkozás Krisztus értelméért  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Szép Álmokat  A kávé  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
természet felruházott, bámulatos &#8220, izmok ellazítása, öngyógyítás folyamán, saját képességeit, földre tégy, puha takarót, karjaidat tedd, tested mellé, tenyereid nézzenek, ujjaidat enyhén, lábfej kifelé, fejed fordítsd, szádat nyisd, nyelvedet nyomd, felső fogsorodhoz, szemeidet csukd, sejteknek olyan, beteg sejteket, beteg szervet, gyerek lenne, saját személyisége, szív megértőbb, kedves parancsokat, szíved belülről, kicsi lángot, szeretet forrását, láng megnő, egész testedben, teljes tested, teljes megtisztuláshoz, testemben lévő, jobb kezed, tested azon, energia áramlik, adott részre, könnyed példa, saját gyógyító, tudatalattid öngyógyító, kellemes dalt, vizualizációját, megtisztuláshoz, érzékszerveket, öngyógyításnak, egészségünkért, tudatalattiban, behajlíthatod, képzelőerővel, alkalmazhatod, kialakíthatja, öngyógyítást, egyenletesen, gyógyításhoz, vizualizálni, szétszóródik, egészségügyi, tudatalattid, bekapcsolhat, betegségeket, megtisztítja, határozottan, meghallgatja, személyisége, utasításokat, helyiségben, öngyógyítás, vizualizáld, képességeit, fogsorodhoz, eltávolítja, képességeik, parancsokat, gyógymóddal, makacsabbak, rendelkezik, gyerekeknek, felruházott, elindítsunk, elolvasztja, valamelyik, önmagunkat, egészséget, betegségre, elképzelni, gyulladást, betegséget, határozott, öngyógyító, lépcsőfoka, ellazítása, képességét, elkezdesz, használni, relaxáció, felelősek, sejteknek, természet, relaxálni, megértőbb, kéréseket, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 538
  • e Hét: 1501
  • e Hónap: 14492
  • e Év: 190367
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.