Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fokhagymás méz
  2019-02-22 20:58:16, péntek
 
 



A súlycsökkentés nem egyszerű feladat. Léteznek olyan táplálkozási gyakorlatok, amelyek segíthetnek a gyorsabb eredmény elérésében, ilyen például a reggeli meleg víz fogyasztása étkezés előtt.

Van azonban egy kevésbé ismert otthoni gyógymód, fogyókúrás módszer, amely szintén segíthet. Ez pedig nem más, mint a nyers fokhagyma fogyasztása mézzel párosítva. A méz és a fokhagyma kombinációja nem hangzik túl bizalomgerjesztőnek, de nagyon hasznos a fogyás és az általános jólét szempontjából. A nyers fokhagyma például nagyon ajánlott az emésztés javítására és a test méregtelenítésére.

Valójában a nyers fokhagyma számos egészségügyi probléma orvoslásában segíthet, úgy mint magas vérnyomás és magas koleszterinszint csökkentése. Ez azért van, mert sok hasznos ásványi anyag és bioaktív vegyület van jelen ebben a sápadt és csípős, ízfokozó növényben.

A fokhagymás méz rendszeres fogyasztása megnöveli az immunitást, harcol a nátha és az influenza ellen, erősíti az emésztőrendszert, megtisztítja a testet, és hatékony a fogyókúrában is.

Ha valaki méregteleníteni szeretné a szervezetét, akkor mindenképpen forduljon a természethez, mert a fokhagyma és a méz ütős párosa ebben is segíthet. Mindkettő kitűnő méregtelenítő hatásokkal rendelkezik.

De ennek a párosnak a legjobb hatása az, hogy segítségünkre lehet a testsúlycsökkentésben, mivel csökkentik az étvágyat és elősegítik az emésztőrendszer működését. Márpedig az egészségügyi szakemberek szerint a jó emésztőrendszer kulcsfontosságú a gyorsabb és hatékonyabb fogyás szempontjából. Így a méz és a fokhagyma ideális párosítás lehet, ha meg szeretnénk szabadulni egy kevés súlyfeleslegtől.

A nyers fokhagyma jobb tápanyagprofil, mint a főtt változata, így az előbbi segíti csak elő a súlycsökkenést. Hasonlóképpen a kora reggeli órákban fogyasztott méz is elősegíti a zsír jobb metabolizálását. A méz zsír- és koleszterinmentes, segít az éhségrohamok megakadályozásában.

Hogyan készítse el a nyers fokhagymás mézet? Szüksége lesz organikus fokhagymára és nyers mézre, illetve egy üvegedényre, amelyben tárolhatja a fogyókúrát elősegítő szert. Hámozzon meg néhány fokhagymagerezdet, és aprítsa fel azokat. Tegye bele egy befőttesüvegbe, majd öntse fel annyi mézzel, amennyi ellepi. Ezután tegye rá a tetejét az üvegre. Hagyja állni egy hétig a mézben a fokhagymát, amíg a tápanyagok megfelelően kioldódnak. Minden reggel mártson a mézbe egy kiskanalat. Ügyeljen arra, hogy fokhagyma is legyen benne. Fogyassza el. Várjon 30-40 percet, csak azután reggelizzen.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: koleszterinszint, emésztőrendszert, emésztőrendszer, súlyfeleslegtől, méregteleníteni, metabolizálását, kulcsfontosságú, súlycsökkentés, befőttesüvegbe, súlycsökkenést, tápanyagprofil, szempontjából, méregtelenítő, segítségünkre, hasonlóképpen, megtisztítja, orvoslásában, táplálkozási, kombinációja, fogyókúrában, egészségügyi, éhségrohamok, természethez, mindenképpen, fokhagymára, fogyasztása, fogyasztott, rendelkezik, megfelelően, üvegedényre, csökkentése, szervezetét, szakemberek, hatékonyabb, reggelizzen, gyakorlatok, gyorsabb eredmény, reggeli meleg, kevésbé ismert, nyers fokhagyma, fokhagyma kombinációja, általános jólét, emésztés javítására, test méregtelenítésére, influenza ellen, legjobb hatása, emésztőrendszer működését, egészségügyi szakemberek, fokhagyma ideális, kevés súlyfeleslegtől, főtt változata, előbbi segíti,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A jó emberek mindig szépek mar...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Garai Gábor - Takarítás  Szívem tiéd  A jó emberek mindig szépek mar...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Éretlen vers  Png fotel  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zilahy Lajos gondolata  Nem méltó hozzád  Png ház  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Fekete István - Akác  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Leonardo da Vinci gondolata  Mai harmónia kártyám  Nevem  Facebookon kaptam Annuska bar...  Radikális szeretet  Alázat  Szívem  Tanuld meg ezt a versemet  Nevem  Png nő  Szívem tiéd  Egy hatékony szolga  Kövesd a cowboyt!  Őrizkednünk kell...  Mindig jusson idő nevetni  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Png fotel  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png fotel  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Csak a fogyatkozás látható  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akik bántanak téged  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Fekete István - Akác  Julian Brass gondolata  Akik bántanak téged  Erdőn  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
gyorsabb eredmény, reggeli meleg, kevésbé ismert, nyers fokhagyma, fokhagyma kombinációja, általános jólét, emésztés javítására, test méregtelenítésére, influenza ellen, legjobb hatása, emésztőrendszer működését, egészségügyi szakemberek, fokhagyma ideális, kevés súlyfeleslegtől, főtt változata, előbbi segíti, kora reggeli, zsír jobb, nyers fokhagymás, fogyókúrát elősegítő, tápanyagok megfelelően, koleszterinszint, emésztőrendszert, emésztőrendszer, súlyfeleslegtől, méregteleníteni, metabolizálását, kulcsfontosságú, súlycsökkentés, befőttesüvegbe, súlycsökkenést, tápanyagprofil, szempontjából, méregtelenítő, segítségünkre, hasonlóképpen, megtisztítja, orvoslásában, táplálkozási, kombinációja, fogyókúrában, egészségügyi, éhségrohamok, természethez, mindenképpen, fokhagymára, fogyasztása, fogyasztott, rendelkezik, megfelelően, üvegedényre, csökkentése, szervezetét, szakemberek, hatékonyabb, reggelizzen, gyakorlatok, segíthetnek, kioldódnak, fogyókúrás, immunitást, tápanyagok, tárolhatja, fogyókúrát, fokhagymás, rendszeres, elérésében, javítására, elősegítik, szeretnénk, szabadulni, kiskanalat, csökkentik, fokhagymát, hatásokkal, vérnyomás, fokhagyma, párosítás, influenza, organikus, működését, mindkettő, forduljon, megnöveli, növényben, elősegítő, változata, általános, fogyassza, elősegíti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 138
  • e Hét: 8920
  • e Hónap: 40406
  • e Év: 245107
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.