Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ganoderma gyógyhatásai
  2019-02-27 11:33:41, szerda
 
 



A ganoderma különleges gyógyhatásai:


Régen az emberek csak annyit tudtak, hogy "a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít", de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években kínai és más nemzetiségű tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát, így kiderült róla hogy:

- Vértisztító,

- méregtelenítő,

- vizelethajtó,

- májkímélő,

- bélműködést szabályozó,

- szívműködést elősegítő,

- vérnyomás-beállító,

- nyugtató-,

- köhögéscsökkentő és köptető hatású,

- emellett hozzájárul a tumornövekedés gátlásához is.

A ganoderma legfontosabb alkotóelemei:

1. Szerves germánium (Ge): akár másfélszeresére is megnöveli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.

2. Poliszacharidok: ezek a szerves vegyületek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.

3. Keserű íz. A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínûsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.

A ganoderma orvostudományi alapjai: Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.

- Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.

- Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.

- Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.

- Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist.

- Optimalizálja a mellékvesekéreg működését.

- Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint az immunrendszer hatékonyságát.

- Lassítja az időskori agyi funkció-csökkenést.

- Csökkenti az allergia elleni szerek mellékhatásait.

- Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását.

- Hozzájárul a daganatos betegségek megelőzéséhez és blokkolja a tumorsejtek anyagcseréjét. Megakadályozza a rákos betegek tumorembólia miatti hirtelen halálát. Megakadályozza a trombózis kialakulását, feloldja a trombint, fokozza a tumorellenes gyógyszerek hatékonyságát. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.

- A ganoderma jelentősen csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait emlő-, vastagbél- vagy gyomorrákmûtéten átesett pácienseknél.

- Megakadályozza a rákos áttétek kialakulását, csökkenti a fájdalmat és hosszabb élettartam lehetőségét nyújtja. A ganoderma a Polyporaceae gombák családjába tartozik, és fogyasztását hatékony rákkezelési módszerként tartják számon Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Oroszországban és Skóciában.

- A ganoderma hatékonyan védelmet jelent, optimalizálja az emésztőrendszer működését. Elhízás miatt nem kell kalóriacsökkentett diétát kezdeni. Kutatásaink rámutattak, hogy a ganodermát fogyasztó sovány embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Nincs jelentősége az életkornak, a nemnek, az egészségi állapotnak, a ganoderma minden esetben lehetővé teszi, hogy megmaradjon az optimális testsúly és külalak. Rendszeres szedés esetén a ganoderma optimalizálja a felépítő és lebontó folyamatokat.

- A ganoderma hatékony a csípő- és váll-, és egyéb ízületi fájdalmak gyógyításában.

- A ganoderma a nőgyógyászati problémák, például a menstruációs görcsök, szédülés, klimax stb. kezelésében is hatékonynak bizonyult.

- A ganoderma terhes és vajúdó nők számára egyaránt szükséges.

- A ganoderma jelentős mértékben gyógyíthatja a vesebetegségeket.

A ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: "adaptogén" (helyreállítja a megbomlott egyensúlyt). A japán kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait

A ganoderma szedését követően néhányan ,,ellenhatásokat" tapasztalhatnak, különösen a fogyasztás kezdeti időszakában: szédülés, gyengeség-érzés, gyakori vizelési és székelési inger jelentkezhet. Ez normális jelenség, és azt jelzi, hogy megindult a tárolt méreganyagok távozása a szervezetből. A cukorbetegek sok cukrot veszíthetnek, a reumás betegek átmenetileg erősebb fájdalmat tapasztalhatnak. Ez a jelenség csupán a szervezet normális, funkcionális alkalmazkodása. Semmire nem utal a ganoderma hatékonyságán kívül. A páciensek fizikai állapotától függően pár napon belül ezek a tünetek megszűnnek.

Mivel a ganoderma természetes hatóanyag, hagyományos gyógyszerekkel együttesen is alkalmazható, azok mellékhatásait is csökkentheti.

GANODERMA ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ

Az egészség megőrzésére: kezdeti időszak (első tizenöt nap): vegyünk be egy kapszulát reggel és egyet lefekvés előtt. A tizenötödik napot követően napi egy kapszula elég (alkalmanként egy kapszula).

A reumás, légcsőhuruttal vagy fájdalommal küszködő páciens naponta kétszer, reggeli és vacsora előtt szedje, amíg a tünetek meg nem szűnnek. Ezt követően elég a napi egy kapszula. Fájdalom esetén bármikor szedhető (alkalmanként egy kapszula).

A hepatitises, tumoros, cukorbeteg páciensek naponta több mint három alkalommal szedjék, alkalmanként 1-2 kapszulát. Ha szükséges, az 1-2 kapszula napi 4-5 alkalommal is szedhető.
Birtalan Katalin: Természetgyógyász Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: köhögéscsökkentő, vesebetegségeket, milliomodrészben, emésztőrendszer, poliszacharidok, vércukorszintet, immunrendszerét, alapfunkcióinak, hatékonyságának, kutatóintézetek, tapasztalhatnak, mellékvesekéreg, felhalmozódását, másfélszeresére, megakadályozza, tumornövekedés, orvostudományi, megerősítették, alkalmazkodása, gyógyszeripari, vörösvérsejtek, panaxgyökérben, mellékhatásait, ellenhatásokat, súlygyarapodás, oroszországban, gyógyszerekkel, légcsőhuruttal, gyógyításában, tulajdonságot, tapasztalható, helyreállítja, nyilvánította, nőgyógyászati, anyagcseréjét, hasnyálmirigy, ganoderma különleges, emberek csak, ganoderma megőrzi, utóbbi években, együttműködő kórházak, tumornövekedés gátlásához, ganoderma legfontosabb, szövetek elhalását, ganoderma 800-2000, szerves vegyületek, szervezet immunrendszerét, japán orvos-, poliszacharidok kapcsolatából, egyiket vagy, ganoderma mindegyiknél, alkotóelemek kombinációja, Kazuhiko Asai, Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban, Shigeru Yuji, Egyesült Államokban, GANODERMA ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ, Birtalan Katalin,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Szép napot kívánok  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Idő  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Tavaszi kép  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  A sors  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Elköszönt  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png csokor  Alázat  Egy bizonyos határt  Szívem  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png telefon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Neked tudnod kell  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hazára minden embernek szükség...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Alvó cicák  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Irgalom és ítélet  Elköszönt  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Nagyon különös  Png férfi  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nagyi telefonál  Nem számIt  Makszim Gorkij gondolata  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  A sors  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  Bertolt Brecht -től idézet 
Bejegyzés Címkék
ganoderma különleges, emberek csak, ganoderma megőrzi, utóbbi években, együttműködő kórházak, tumornövekedés gátlásához, ganoderma legfontosabb, szövetek elhalását, ganoderma 800-2000, szerves vegyületek, szervezet immunrendszerét, japán orvos-, poliszacharidok kapcsolatából, egyiket vagy, ganoderma mindegyiknél, alkotóelemek kombinációja, hatékonyság biztosítása, ganoderma orvostudományi, következő alapfunkcióinak, szabad zsírok, hasnyálmirigy működését, vérben található, vörösvérsejtek membránjait, ganoderma adenozint, vérlemezkék felhalmozódását, mellékvesekéreg működését, szervezet természetes, immunrendszer hatékonyságát, időskori agyi, allergia elleni, antigének által, daganatos betegségek, tumorsejtek anyagcseréjét, rákos betegek, trombózis kialakulását, tumorellenes gyógyszerek, ganoderma jelentősen, kemoterápia mellékhatásait, rákos áttétek, ganoderma hatékonyan, emésztőrendszer működését, ganodermát fogyasztó, elhízottaknál pedig, egészségi állapotnak, ganoderma minden, optimális testsúly, ganoderma optimalizálja, ganoderma hatékony, nőgyógyászati problémák, menstruációs görcsök, ganoderma terhes, ganoderma jelentős, megbomlott egyensúlyt, japán kórházak, ganoderma pozitív, ganoderma szedését, fogyasztás kezdeti, tárolt méreganyagok, reumás betegek, jelenség csupán, szervezet normális, ganoderma hatékonyságán, páciensek fizikai, tünetek megszűnnek, ganoderma természetes, egészség megőrzésére, kapszulát reggel, tizenötödik napot, kapszula elég, köhögéscsökkentő, vesebetegségeket, milliomodrészben, emésztőrendszer, poliszacharidok, vércukorszintet, immunrendszerét, alapfunkcióinak, hatékonyságának, kutatóintézetek, tapasztalhatnak, mellékvesekéreg, felhalmozódását, másfélszeresére, megakadályozza, tumornövekedés, orvostudományi, megerősítették, alkalmazkodása, gyógyszeripari, vörösvérsejtek, panaxgyökérben, mellékhatásait, ellenhatásokat, súlygyarapodás, oroszországban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5154
  • e Hét: 13936
  • e Hónap: 45422
  • e Év: 250123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.