Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az antibakteriális koriandermag-olaj
  2019-09-06 23:23:58, péntek
 
 



Biztonságos antibakteriális szer: koriandermag-olaj

A koriandermag-olaj károsítja a bakteriális sejtek membránját és ez végül sejtpusztuláshoz vezet. A korianderolajat több mint 12-féle baktériumtörzsre vizsgálták, amelyben az E. coli és a szalmonella is szerepelt. A baktériumok jelentős hányada elpusztult ennek az olajnak a hatására.

Ezt az olajat szerelmi bájitalokba keverték az ókori rómaiak. Sokan úgy válik, hogy a növény tápanyagai potenciálisan növelhetik a szexuális aktivitást, segíthetnek az erekciós diszfunkcióban, illetve az ideiglenes impotenciában.

A koriandermag-olaj a baktériumok ellen is hat, segít a test és a száj dezodorálásában, vagyis segíthet a kellemetlen lehelet és a testszag megszüntetésében. Gombaellenes szerként is lehet használni, de megfázást, hányingert és gyomorbetegségeket is lehet a segítségével gyógyítani.

Ez az olaj segít enyhíteni az emésztőrendszeri problémákat, mint például emésztési zavarok vagy gyomorfájdalom. Egy nemrégiben készült tanulmány arról is beszámolt, hogy a koriandermag-olaj segíthet leküzdeni az élelmiszer okozta mérgezési tüneteket.

A koriandermag-olaj segít a fájdalom csökkentésében. Használhatja fogfájás, izomfájdalom és a menstruációs fájdalom kezelésére.

Ez az olaj nyugtató hatással lehet azokra az emberekre, akik valamilyen sokkot vagy traumát voltak kénytelenek átélni.

A sportolók is széles körben használják, hiszen ez az olaj segít megszüntetni az izomfájdalmat és a görcsökre is jó hatással van.

A koriandermagokat már a Biblia is megemlíti, a fáraók sírjában is találtak ilyen magvakat. A fáraók az örök szeretet szimbólumának tartották, ezért is tartozott a temetési szertartásokhoz ez a gyógynövény.

A koriander nagy százalékban tartalmaz linaloolt és a gyakran használják lábfájdalom elleni készítményekben, főleg kenőcsökben, krémekben.

Rossz lehelet megelőzésére cseppentsen pár csepp olajat egy deciliter vízbe, majd öblögessen ezzel az eleggyel.

Keverjen össze egy evőkanálnyi szezámolajat pár csepp koriandermag-olajjal és masszírozza ezt az elegyet a fájdalmas területre, legyen szó bármilyen testrészéről is.

Amennyiben a libidóját szeretné fokozni, úgy cseppentsen két csepp olajat a fürdővizébe. Emésztési problémákra mézzel elkeverve javasolják fogyasztani, viszont nagyon óvatosan kell vele bánni, mert allergiás reakciót is kiválthat. Ha belsőleg szeretné használni, feltétlenül kérje ki kezelőorvosa vagy egy fitoterapeuta tanácsát.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: megszüntetésében, emésztőrendszeri, sejtpusztuláshoz, koriandermagokat, baktériumtörzsre, készítményekben, szertartásokhoz, antibakteriális, korianderolajat, dezodorálásában, gyomorfájdalom, csökkentésében, diszfunkcióban, szimbólumának, fitoterapeuta, izomfájdalmat, potenciálisan, impotenciában, izomfájdalom, menstruációs, testrészéről, gombaellenes, segítségével, koriandermag, használhatja, megszüntetni, szezámolajat, kezelőorvosa, megelőzésére, százalékban, biztonságos, baktériumok, cseppentsen, gyógynövény, problémákat, segíthetnek, koriandermag-olaj károsítja, bakteriális sejtek, korianderolajat több, baktériumok jelentős, olajat szerelmi, ókori rómaiak, növény tápanyagai, szexuális aktivitást, erekciós diszfunkcióban, ideiglenes impotenciában, baktériumok ellen, száj dezodorálásában, kellemetlen lehelet, testszag megszüntetésében, segítségével gyógyítani, olaj segít,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png lepke  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nevem  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Png virág  Png férfi  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  A másik dolog,  Paul David Tripp Április 21  Nem tudhatod  Bertolt Brecht -től idézet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A sors  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Bounty krémes  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Adakozás  Bertolt Brecht -től idézet  Png nő  Szép estét  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png csokor  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nevem  Png virág  Alvó cicák  Elköszönt  A boldog családok mind hasonló...  Nem számIt  Németh László tollából  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Png férfi 
Bejegyzés Címkék
koriandermag-olaj károsítja, bakteriális sejtek, korianderolajat több, baktériumok jelentős, olajat szerelmi, ókori rómaiak, növény tápanyagai, szexuális aktivitást, erekciós diszfunkcióban, ideiglenes impotenciában, baktériumok ellen, száj dezodorálásában, kellemetlen lehelet, testszag megszüntetésében, segítségével gyógyítani, olaj segít, emésztőrendszeri problémákat, nemrégiben készült, koriandermag-olaj segíthet, élelmiszer okozta, koriandermag-olaj segít, fájdalom csökkentésében, menstruációs fájdalom, olaj nyugtató, fáraók sírjában, örök szeretet, temetési szertartásokhoz, koriander nagy, gyakran használják, deciliter vízbe, evőkanálnyi szezámolajat, fájdalmas területre, libidóját szeretné, fitoterapeuta tanácsát, megszüntetésében, emésztőrendszeri, sejtpusztuláshoz, koriandermagokat, baktériumtörzsre, készítményekben, szertartásokhoz, antibakteriális, korianderolajat, dezodorálásában, gyomorfájdalom, csökkentésében, diszfunkcióban, szimbólumának, fitoterapeuta, izomfájdalmat, potenciálisan, impotenciában, izomfájdalom, menstruációs, testrészéről, gombaellenes, segítségével, koriandermag, használhatja, megszüntetni, szezámolajat, kezelőorvosa, megelőzésére, százalékban, biztonságos, baktériumok, cseppentsen, gyógynövény, problémákat, segíthetnek, masszírozza, kénytelenek, bakteriális, bájitalokba, kenőcsökben, feltétlenül, kellemetlen, problémákra, szalmonella, fogyasztani, evőkanálnyi, lábfájdalom, fürdővizébe, gyógyítani, valamilyen, hányingert, javasolják, öblögessen, ideiglenes, aktivitást, amennyiben, használják, vizsgálták, membránját, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1707
  • e Hét: 6552
  • e Hónap: 38038
  • e Év: 242739
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.