Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tüdő betegségeire
  2019-10-01 12:14:09, kedd
 
  9 növény, ami visszafordítja a tüdő károsodását, megvéd a fertőzéstől, és segíti a tüdő működését :

Valahányszor felmerül egy köhögés, hideg, vagy orrdugulás, nem éri el az egyes kereskedelmi gyógyszert a szekrény előtt próbálja kezelni a problémát természetesen.

Számos természetes gyógynövények és a növények, amelyek nyugtatják a tüneteket, és megakadályozzák a további szövődmények.

Ez a kilenc közül erősíti az immunrendszert, elősegíti az egészséges tüdő és harcot megfázás és fertőzések:

Borsmenta
A borsmenta tartalmaz mentolt, ami nagyban egyszerűsíti a légzés, és ellazítja az izmokat a légutakat. Ugyancsak jó torlódás és gazdag antioxidánsokban, amelyek megakadályozzák a számos betegség.

Osha Root
Ez gyökér őshonos a Rocky hegyvidéki területen, és tartalmazza a kámfor és más vegyületek, amelyek támogatják a tüdőt, boost forgalomba őket, és ezáltal segíti a légzést.

Eukaliptusz
Eucalyptus tartalmazza számos köhögés cukorkák és köhögés elleni szirupok, mert tartalmaz cineol, egy vegyület, amely küzd torlódások, csillapítja a köhögés, és kezeli a gyulladás a sinus részeket. A antioxidánsok erősítik az immunrendszert.

útifű levél
Útifű levél is erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságai, így csillapítja a száraz köhögés, kezeli a tüdő irritációk és megfázás, és elősegíti a nyálka termelést a tüdőben.

Zsálya
Sage illóolajok és zsálya tea rendkívül kedvező esetében légúti megbetegedések és tüdő problémák. A belégzésével aromás tulajdonságú törli az orrmelléküregek és csillapítja tüdő problémákat.

édesgyökér
Édesgyökér tisztítja a gyulladt nyálkahártya és erősíti az immunrendszert, és különösen előnyös az a gyomor, a tüdő, és a torok. Segít a szervezetnek eltávolítani a nyálkát, és megnyugtatja a torok irritáció.

Kakukkfű
Ez a közös gyógynövény lehet használni a harcot mellkasi torlódás, köszönhetően a nagy teljesítményű fertőtlenítő illóolajok. Kakukkfű olaj egy természetes antibiotikum, és anti-gombás. Drinking kakukkfű tea is segít megtisztítani a baktériumok és vírusok a harcot a szervezetben a fertőzés.

Molyhos ökörfarkkóró
Molyhos ökörfarkkóró hatékonyan törli a túlzott mennyiségű nyálka a tüdőben, tisztítja a hörgők, és csillapítja a gyulladás a légutak. A levelek és virágok használják előállítására hatásos növényi kivonat.

Oregano
A vitaminok és tápanyagok ezen a szántóföldön erősíti az immunrendszert. Ugyancsak magas carvacrol és rozmaringsavat, ami jár, mint a természetes duzzanatát csökkentő és csökkenti a hisztamin. Támogatja az egészségügyi, a légutakat és segít légáramlást az orron.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: antioxidánsokban, antimikrobiális, megakadályozzák, orrmelléküregek, antibakteriális, immunrendszert, rozmaringsavat, megbetegedések, visszafordítja, tulajdonságai, gyógynövények, előállítására, megtisztítani, teljesítményű, antioxidánsok, természetesen, szervezetnek, megnyugtatja, valahányszor, nyálkahártya, szántóföldön, eltávolítani, egészségügyi, antibiotikum, szövődmények, egyszerűsíti, tulajdonságú, ökörfarkkóró, köszönhetően, szervezetben, belégzésével, kereskedelmi, fertőtlenítő, fertőzéstől, tartalmazza, baktériumok, tüdő károsodását, tüdő működését, egyes kereskedelmi, szekrény előtt, problémát természetesen, további szövődmények, kilenc közül, egészséges tüdő, borsmenta tartalmaz, számos betegség, sinus részeket, antioxidánsok erősítik, száraz köhögés, tüdő irritációk, nyálka termelést, belégzésével aromás, Osha Root,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png cica  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Facebookon kaptam  Png cica  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A Megváltó szolgálatában  Png telefon  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Neked tudnod kell  Sose bánj semmit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png rózsa csokor  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png lepke  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Lóhere  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Jó éjszakát  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 21  Png kutya  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Lóhere  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Tanuld meg ezt a versemet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem tiéd  Egy hatékony szolga  Nagyi telefonál  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 20  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sokan azt tartják  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hogy lehet megtartani  Boldog születésnapot a ma ünne...  Őrizkednünk kell...  Akarat  Mi lenne ha  Szép napot kívánok  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem méltó hozzád  Nevem  Reggel van  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  Az engedelmesség miért nem vál... 
Bejegyzés Címkék
tüdő károsodását, tüdő működését, egyes kereskedelmi, szekrény előtt, problémát természetesen, további szövődmények, kilenc közül, egészséges tüdő, borsmenta tartalmaz, számos betegség, sinus részeket, antioxidánsok erősítik, száraz köhögés, tüdő irritációk, nyálka termelést, belégzésével aromás, gyulladt nyálkahártya, szervezetnek eltávolítani, torok irritáció, közös gyógynövény, harcot mellkasi, nagy teljesítményű, természetes antibiotikum, túlzott mennyiségű, szántóföldön erősíti, természetes duzzanatát, antioxidánsokban, antimikrobiális, megakadályozzák, orrmelléküregek, antibakteriális, immunrendszert, rozmaringsavat, megbetegedések, visszafordítja, tulajdonságai, gyógynövények, előállítására, megtisztítani, teljesítményű, antioxidánsok, természetesen, szervezetnek, megnyugtatja, valahányszor, nyálkahártya, szántóföldön, eltávolítani, egészségügyi, antibiotikum, szövődmények, egyszerűsíti, tulajdonságú, ökörfarkkóró, köszönhetően, szervezetben, belégzésével, kereskedelmi, fertőtlenítő, fertőzéstől, tartalmazza, baktériumok, eukaliptusz, természetes, légáramlást, csillapítja, gyógynövény, problémákat, károsodását, édesgyökér, hegyvidéki, mennyiségű, hatékonyan, torlódások, használják, illóolajok, irritációk, forgalomba, eucalyptus, támogatják, vegyületek, orrdugulás, gyógyszert, nyugtatják, duzzanatát, egészséges, tápanyagok, fertőzések, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1658
  • e Hét: 10440
  • e Hónap: 41926
  • e Év: 246627
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.