Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Visszeres láb kiegészítő kezelése
  2019-11-04 19:05:07, hétfő
 
  A visszeres láb nagy odafigyelést és rendszeres orvosi ellenőrzést igényel. Természetesen léteznek úgynevezett kiegészítő kezelések, amelyek szintén lassíthatják a betegség lefolyását és a kellemetlen tüneteket is csökkenteni tudják. Ha visszeres a lába és valamilyen gyógyszert szed, a természetes módszerek alkalmazás előtt minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét és tanácsát.

Visszér esetén hasznunkra lehet az olívaolaj, a fokhagyma, az almaborecet, a Cayenne-bors, a petrezselyem, a szőlőmagolaj, a fenyőkéreg, a körömvirág és természetesen az életmódbeli változások.

Az egyik leggyakrabban alkalmazott gyógynövény a visszerek kezelésére a vadgesztenye. A vadgesztenyében megtalálható az eszcin nevű vegyület, amely csökkenteni tudja a visszeres láb fájdalmát és duzzanatát.

A szőlőmagolajat lehet használni izomgyulladás esetén, az izomfájdalmat is eredményesen csökkenti. A szőlőmagolaj erősíti a kapilláris falakat, emellett gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik és elősegíti az egészséges vér áramlását a végtagokban.

A körömvirág olyan antioxidánsban gazdag, mint a C-vitamin, amely alapvető bőrvédő tulajdonsággal rendelkezik, emellett fenntartja a vénák és a hajszálerek egészségét is. A körömvirág csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot. Készítsen főzetet körömvirágból. Hagyja egy kicsit hűlni, majd borogassa ezzel a forrázattal a lábát.

A fenyőkéreg is erősíti a kapilláris ereket, emellett elősegíti az erek rugalmasságát, javítja a vér áramlását és vérnyomáscsökkentő szerepe is kiemelkedő.

Visszerek ellen a petrezselyem is sokat segíthet, hiszen gazdag forrása a C-vitaminnak, amely vitamin elősegíti a kollagéntermelést, emellett a sérült erek gyógyításában is részt vesz. A petrezselyem rutint is tartalmaz, amely nagyon hatékony az erek egészségének fenntartásában.

Az almaecet vértisztító hatással rendelkezik, illetve gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő. Keverjen el 2 dl vízben egy kiskanál ecetet és fogyassza azt naponta két alkalommal. Hordozóolajjal elkeverve be is kenheti az érintett területet, de csak óvatosan, mivel az ecet bőrirritációt okozhat.

A Cayenne-bors nemcsak bioflavonoidokat, hanem C-vitamint is tartalmaz, így ez a fűszer fenntartja az egészséges véráramlást és enyhíti a végtagokban keletkezett fájdalmat.

Az olívaolajat gyengéden masszázsolajként is használhatjuk, hiszen olyan értékes vegyületekkel van tele, amelyek hasznosak lehetnek gyulladás, fájdalom esetén, és javítják a sérült erek és hajszálerek állapotát.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: masszázsolajként, bioflavonoidokat, vadgesztenyében, antioxidánsban, hordozóolajjal, fenntartásában, szőlőmagolajat, tulajdonsággal, gyógyításában, bőrirritációt, körömvirágból, izomgyulladás, vegyületekkel, rugalmasságát, természetesen, izomfájdalmat, használhatjuk, leggyakrabban, petrezselyem, szőlőmagolaj, kezelőorvosa, vadgesztenye, egészségének, megtalálható, odafigyelést, eredményesen, lassíthatják, alkalmazott, keletkezett, gyógynövény, úgynevezett, almaborecet, hajszálerek, forrázattal, életmódbeli, ellenőrzést, betegség lefolyását, kellemetlen tüneteket, természetes módszerek, életmódbeli változások, egyik leggyakrabban, visszerek kezelésére, vadgesztenyében megtalálható, eszcin nevű, szőlőmagolajat lehet, szőlőmagolaj erősíti, kapilláris falakat, körömvirág olyan, hajszálerek egészségét, körömvirág csökkenti, kicsit hűlni, kapilláris ereket,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kövesd a cowboyt!  Adakozás  A kételkedés kezelése  Irgalom és ítélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Erdőn  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cicák  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tavaszi kép  Őrizkednünk kell...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy lelki imádság  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy bizonyos határt  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  képre írva  Lóhere  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png telefon  Png kislány  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png kutya  Szép napot kívánok  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Nagyi telefonál  Hazára minden embernek szükség...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hiányzik  Adakozás  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
betegség lefolyását, kellemetlen tüneteket, természetes módszerek, életmódbeli változások, egyik leggyakrabban, visszerek kezelésére, vadgesztenyében megtalálható, eszcin nevű, szőlőmagolajat lehet, szőlőmagolaj erősíti, kapilláris falakat, körömvirág olyan, hajszálerek egészségét, körömvirág csökkenti, kicsit hűlni, kapilláris ereket, erek rugalmasságát, sérült erek, petrezselyem rutint, erek egészségének, almaecet vértisztító, kiskanál ecetet, érintett területet, ecet bőrirritációt, fűszer fenntartja, egészséges véráramlást, végtagokban keletkezett, olívaolajat gyengéden, masszázsolajként, bioflavonoidokat, vadgesztenyében, antioxidánsban, hordozóolajjal, fenntartásában, szőlőmagolajat, tulajdonsággal, gyógyításában, bőrirritációt, körömvirágból, izomgyulladás, vegyületekkel, rugalmasságát, természetesen, izomfájdalmat, használhatjuk, leggyakrabban, petrezselyem, szőlőmagolaj, kezelőorvosa, vadgesztenye, egészségének, megtalálható, odafigyelést, eredményesen, lassíthatják, alkalmazott, keletkezett, gyógynövény, úgynevezett, almaborecet, hajszálerek, forrázattal, életmódbeli, ellenőrzést, olívaolajat, csökkenteni, rendelkezik, végtagokban, kellemetlen, természetes, vértisztító, véráramlást, körömvirág, duzzanatot, változások, egészséges, kezelésére, egészségét, kapilláris, fenntartja, duzzanatát, vitaminnak, valamilyen, fenyőkéreg, kiemelkedő, alkalmazás, alkalommal, rendszeres, kiegészítő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 667
  • e Hét: 9449
  • e Hónap: 40935
  • e Év: 245636
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.