Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ölelj meg egy fát ....
  2019-11-12 13:04:11, kedd
 
 



A fáknak gyógyító erejük van. Ölelj át egy fát és érezni fogod.

Erős pozitív aurával rendelkeznek, amit azonnal érezhetsz, mihelyt belépsz egy fa koronája alá. A fa energiája jótékonyan hat ránk: megtisztítja az energiamezőnket, oldja a feszültséget, megnyugtat, és erővel, pozitív energiával tölt fel.

A fa-terápia a német származású, természetgyógyászatban jártas Manfred Himmel által vált hivatalossá, aki rájött, hogy a fáknak gyógyító erejük van. A fák földből, vízből, levegőből és napfényből szívnak magukba energiát.

Talán te is tapasztaltad már, amikor bánatos, kimerült voltál, esetleg szerelmi bánat, csalódás ért, hogy egy parkban vagy erdőben tett séta milyen megnyugtatóan hat a testre és a lélekre, és utána már nem is látjuk olyan sötéten a helyzetet.

A fákkal való kapcsolat gyógyító erejű is lehet, mivel az egyes fáknak különböző kisugárzásuk van, mindegyik másra használható. Ehhez nem kell mást tennünk, mint felhasználnunk gyógyító kisugárzását.


A fák, mint a legtöbb növény nélkülözhetetlenek számunkra, hiszen oxigént termelnek, amit mi belélegzünk. A leveleiből akár gyógyitalokat készíthetünk.
A fákban gyógyító energia rejlik. Van néhány fa, amelyik mindenkire jó hatással van, de nem árt, ha tudod, hogy melyik a ,,te fád", vagyis melyik az, amelyik levezetheti a testedből a negatív energiát és feltölthet pozitívval.

Az emberiség évezredek óta alkalmazza a fa-terápiát. Ha nem használna, már bizonyára a feledés homályába veszett volna, ma senki nem tudna róla.

A közeli testi kapcsolat egy fával visszaadja az embernek az elvesztett energiáját. Feltölt, akár az áram az akkumulátort. A fák energetikai tere április és október között a legerősebb. Ez megkönnyíti a városi ember dolgát, hiszen általában e két hónap közé esik a nyári szabadságok ideje is. Ilyenkor nap mint nap használhatod az ingyenes frissítő energiát.

Ha teheted, naponta egyszer ölelj meg egy fát, vagy legalább dőlj a törzsének teljes testeddel. Egy-egy ilyen ölelő érintés időtartama minimum tíz, de inkább húsz percig tartson. Ha csak teheted, szép megtermett, egészséges példányt szemelj ki.

A fa terápia a legjobb megoldás testi illetve lelki eredetű gondokra. A különböző fafajták más és más panaszokra hozhatnak enyhülést.



A fa-terápia mindenki számára (vény nélkül) használható, kellemes és egyszerű módszer.
Nem kell mást tenned, csak menj ki az erdőbe, a kertbe vagy a közeli parkba, és öleld meg a legszimpatikusabb, egészséges fát! (Nem lesz véletlen, hogy melyikre esik a választásod)


Ha megtaláltad, vagy már van kedvenc fád, akkor jól teszed, ha minél gyakrabban felkeresed. Beszélgethetsz a fáddal - akár gondolatban is - kiöntheted neki a szívedet (hidd el, nem kotyogja ki a titkaidat), kérdezhetsz tőle, és talán választ vagy megoldást is kapsz a kérdésedre. (Ne feledd, Buddha is egy fa, a Bódhifa alatt ülve világosodott meg...)


Azon betegek, akik zöld növényzetet látnak, gyorsabban felépülnek, ez az oka annak is, hogy a wellnesscentrumok fás zöldterületeket választanak környezetül.
Az Egyesült Államokban folytatott legújabb kutatások igazolták ezt az elméletet: azok a betegek, akik kórházi szobájuk ablakából sivár betonépületek helyett fákat és zöld növényzetet látnak, gyorsabban felépültek, illetve terápiájukhoz kevésbé erős gyógyszereket kellett használni.


Mint tudjuk a fáknak gyógyító ereje van. Már ősidők óta használják terápiának. Ha fáradt vagy, lehangolt, vagy esetleg fáj valamilyen porcikád, szerelmi csalódás ért, nem kell mást tenned, mint keresni egy megfelelő élő fát és át kell ölelni, egybeolvadni-, együtt lélegezni Vele! És még pénzbe sem kerül.

Az ősidők óta tudják, hogy a fákban gyógyító erők rejtőznek. AFa-terápiát már az ókori görögök és rómaiak, a kelták és az indiánok is alkalmazták. Ők úgy tartották, hogy a fáknak szellemük, lelkük van, akik képesek erőt adni, segíteni rajtuk.

Őseink egyértelműen hittek a fáktól kapott gyógyító, nyugtató, harmonizáló energiákban. Már a rómaiak, a görögök és a kelták is tudtak erről. Egyesek szerint a pozitív földsugárzások különösen felerősítik a fák segítő erejét, például a Föld szívcsakrájánál, a Pilisben, vagy a szintén intenzív energiával bíró Bükkben - például Bükkszentkereszten. Ezeken a helyeken a fák energiaáramlása szorosan összekapcsolódhat az emberével, hogy így legyen annak segítségére.
A fa-terápia civilizált világunkban sajnos feledésbe merült, pedig ősidők óta ismert volt. (Így például az első sápadt arcúak igencsak nagy szemeket meresztettek a fákat ölelgető indiánok láttán, akik néhány perc múlva újult erővel mennek tovább...)


Egy tartalmas ölelés a fának és visszaölelés a fától!

Ha szomorúság gyötri, vagy csak fel szeretne töltődni pozitív energiákkal, menjen ki a természetbe!

A jótékony hatás elérése érdekében nem kel mást tennünk, mint felhasználnunk a fa ,,gyógyító" erejét!

Ne szégyelljék magukat, ha kedvük támad kipróbálni a faterápiát, egyszerűen menjenek ki a természetbe, és öleljék meg az Önöknek legszimpatikusabb fát! És azonnal érezni fogják a jótékony hatását!
Minden fafajta más-más területekre hat, így érdemes figyelembe venni a kiválasztásnál a fa fajtáját is!

A klasszikus fa-terápia esetén válasszunk ki egy jól megtermett, idős, egészséges fát, amihez lehetőleg mindennap, de legalább hetente háromszor eljárunk, s 15-20 percig töltődünk a fa energiájával!

Hogyan kell megölelni a fát?

A fa-ölelés többfél módon is történhet, a lényeg, hogy tested valamelyik része érintkezzen a fával.

A legelterjedtebb mód, hogy a homlokodat, mellkasodat és hasadat nekitámasztod a fa törzsének, és két karoddal átöleled azt (bal kéz van felül). Hunyd le a szemed és lélegezz mélyeket. Lazíts. Figyeld meg, hogy mit érzel a tenyeredben: meleget? csiklandozást? bizsergést? csipkedést? Majd fordulj meg, hogy a nyakad, a gerinced, a hátad és a lábad érintkezzen a törzzsel.

Ha élvezni akarjuk egy fa jótékony kisugárzását, homlokunkat, mellkasunkat és hasunkat érintsük öt percig a fatörzshöz! A bal kezünk felfelé, a jobb lefelé mutasson, majd forduljunk meg, hogy nyakszirtünk, gerincünk és a lábunk is érinthesse a törzset!

A terápia módja: öleld át a fatörzset, homlokodat támaszd neki, csukd be a szemed és próbáld meg érezni, ahogyan átveszi a tested a fa energiáját. Itt fizikai folyamatok zajlanak, a fa és az ember része a természetnek, tehát ami történik, az is természetes folyamat. Nem csupán a képzeletedben, hanem a valóságban is lejátszódik és elindul a gyógyulás.

Csukott szemmel nyugodt légzés, a rossz gondolatokat kiengedni, a fáét be.

Teheted azt is, hogy leülsz a fa alá, és háttal a törzsének támaszkodva pihensz, meditálsz. Képek, gondolatok és érzelmek törhetnek elő belőled, melyekre érdemes odafigyelni és átgondolni.

Ha álmatlanságban szenvedsz, akkor meztelen talpaddal érintsd egy fa törzsét tíz percig!


Hogyan kezdj hozzá?

1. Válassz magadnak egy fát. Lehetőleg idős - és persze egészséges lombkoronájú, törzsű - fát keress.

2. Próbálj meg úgy elhelyezkedni, hogy tested minél nagyobb felülete érintkezzen a fa törzsével, vagyis a homlokod, a mellkasod, a hasad és a térded is próbáld ,,odatapasztani" a fához. Ne legyél görcsös, állj lazán.

3. Bal kezed a korona, jobb kezed a gyökerek irányába fordítsd, és érintsd a kart is a fa törzséhez.

4. Lélegezz nyugodtan, ritmusosan, egyenletesen. Csukd be a szemed, és érezd, amint a fa energiája átáramlik testedbe.

5. 10-15 perc elteltével, háttal is érintkezz a fával, tehát a gerinced is támaszd neki.

Fontos!

A faterápia lényege a testi-lelki feltöltődés. Ne válasszunk olyan pózt, amely kényelmetlen számunkra, hiszen akkor testünk az ellazulás helyett inkább görcsbe rándul. Ha nem tudjuk, hogyan helyezkedjünk, az is elegendő, ha egyszerűen átöleljük a fát. Szintén nem érdemes a perceket számolni. Annyi időt töltsünk a fánál, amennyi kellemes számunkra. Mindezt mezítláb végezzük.


A fa energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az energia lesüllyed a gyökerekbe!

Kevesen tudják, hogy a faölelést a kora reggeli, vagy a délelőtti órákban kell végezni. Ebben az időszakban adja le az energiáit. Délután, és este visszaszedi, és újra töltődik. Ilyenkor nem érdemes ölelgetni, mert elvesz belőlünk is. A fa gyógyító energiái reggel a lombkoronában, este pedig inkább a gyökérben erősebbek.

Melyiket válasszam?

A fa-terápiát évtizedek óta kutató német szakember, Manfred Himmel szerint az alaptézis: mindig a fa választ ki téged.
Mindenkinek más faj, más egyed segíthet, az emberi szervezet pedig megérzi, melyik számára az ideális fa. (Érdekesség egyébként, hogy reggel a koronában, este pedig a gyökerekben koncentrálódik a fa ereje.)

Melyik fa mire jó?

Találjuk meg az igazit! Minden fafajta más-más területekre hat, így a fa típusát is érdemes figyelembe venni a választásnál.


Tölgyfa
Energiát és erőt adó.

Rendezi a gondolatokat, segít dönteni, és élesíti az elmét. Ha nehéz feladatnak nézel elébe, esetleg kishitű vagy, oltalmat találhatsz a tölgyfa törzsénél. Lelkedet erősíti, hiszen a fa átadja a tölgyerdőben sétáló embernek erejét. Javítja a vérkeringést és nagyobb teljesítményre ösztönzi a nyirokrendszert. Hamarabb és nagyobb mértékben tisztul a szervezet, a káros anyagok lebontása felgyorsul. Egyes, faterápiával foglalkozó kutatók és amatőrök arra jutottak, hogy a tölgy még a jellem pozitív tulajdonságait is erősíti. Segít a helyes döntések meghozatalában. Méregtelenít.



Bükk
Az egyik legerősebb energetizáló hatással rendelkező fa.

Az egyik legerősebb energiamezővel rendelkező fafajta, lehangoltság, depresszió, fáradtság és stressz ellen is célszerű megölelni - vagy nekitámaszkodni - legalább tíz percre. Segít abban, hogy megszabadulj a rosszkedvtől, visszaadja az életkedvedet, ráadásul élénkítő hatással is bír. Ha stresszes az életed, akkor a bükkfa áldásos hatását ne hagyd ki. Erősíti a teherbírásodat, és megszabadít a gyötrő gondolatoktól. Mindenképpen érdemes hétvégén meglátogatnod egy ilyen fát, hogy végre kiengedhesd a gőzt, ami felgyülemlett benned a hét során. Elűzi a depressziót, a rosszkedvet, és segíti a pozitív gondolatok áramlását! A sok munka után érdemes hétvégén megölelni egy bükkfát, oldja a stresszt és feltölt energiával. A bükk sugárzása fejfájás és migrén esetén hasznos, illetve támogatja a szellemi munkát. Serkenti a koncentrációt és a szellemi munkát, kiegyensúlyozza az érzelmeket, lendületbe hozza az életerőt.



Fenyő
A felső légutakat tisztítja, segít a reumatikus elváltozások gyógyításában, illetve kiváló idegesség ellen, nyugtató hatású. ugyan elég nehéz átölelni, de nem lehetetlen.



Fűzfa
A depresszió ellen jó és lázcsökkentő hatású, különösen a gyermekek fizikai, és szellemi fejlődését, befolyásolja pozitívan, sőt, állítólag az agresszív állatokat is megfékezi. Ideges vagy? Kiválóan alkalmas, hogy háborgó idegeidet megnyugtassa. Sok benned az indulat? Bármilyen furcsa is, ezen egy fűzfa tud segíteni, elhessegeti a negatív gondolatokat és csak pozitív energiával tölt fel. Itt is a jó nagy, minimum ötméteres fát érdemes megölelni.

Nyírfa
Jó kedvet és kreatívitást adó.

A tavasz és a fiatalság mágikus fája. Elűzi a szorongást, a melankóliát és a kedvtelenséget. Megnyugszik a lelked, ha ezt fát öleled a kebledre. Erősíti a belső látás képességét. Fejleszti ösztöneinket, amire ezen túl bátran támaszkodhatunk. Erősíti a megérzéseket, segíti a jó és a rossz energiák közötti különbségtételt. A nyírfaterápia segítségével könnyebben átláthatunk másokon, így minimálisra csökkenthetjük annak az esélyét, hogy az orrunknál fogva vezessenek. Segít leküzdeni a szorongást, félelmet, és a pánikot. Depresszió, szorongás, kedvetlenség ellen öleld át. Jókedvre derít. A fűz hatását egészíti ki, és a vese, illetve a hólyag munkájának erősítésében és bőrbetegségek esetén is segít.

Diófa
A diófa fejleszti a döntéshozó képességet, ezáltal támogatja a hatékony problémamegoldást. Erőt ad, szorgalmassá, aktívvá és ellenállóvá tesz.



Gesztenyefa
Ha kavarognak benned az érzelmek, ha szorongsz, akkor neked a gesztenyefa tövében kell egy kis segítséget kérned a feltöltődésre.

Különösen annak 30-50 méteres példánya a vérkeringést erősíti és reuma ellen hat. Japánban különleges gyógymellényt árusítanak, belevarrt gesztenyével, amit éjszaka kell viselni. A tüdőgyulladás gyógyulását is gyorsítja. Enyhíti a reumát, tüdőgyulladást. Stimulálja a vérkeringést. A szerelmi bánat, és a csalódottság elűzője. A fa elszívja a negatív érzéseket, és lelkedet megnyugvással tölti el. Erős szeretetenergiát áraszt magából, begyógyítja a lelki sebeket, erőt ad szakítás után, és segít jobbá tenni a kapcsolatunkat. Alkalmas arra is, hogy érzelmeiddel tisztába jöjj. Ha kétségek gyötörnek, esetleg sokat szorongsz, akkor a gesztenyefa lombjai alatt keress menedéket. A cseresznyéhez hasonlóan érdemes közösen megölelnünk a párunkkal.

Hársfa
Pótolja az elvesztett testi és lelki erőt.

Egy kis lelkierőért forduljunk e fához, ugyanis az érzelmi problémák legjobb ,,orvosa", de lázcsillapító hatása is van. A szerelem klasszikus fája. A germánoknál a hárs szent fa volt, a szerelmesek fája: az a fa, amely termékenységet és jómódot ad. A fa-terápia során éppen ezért a szerelem képességét erősíti. Szerelmet gerjeszt. Támogatja a test mozgékonyságát, meghosszabbítja az életet, és megfiatalít. A hársfa amellett, hogy hosszú életű, akár 500 évig sem korhad el. Ha szerelmi csalódáson vagy túl, ha boldogtalannak érzed magad, akkor neked a hársfára van szükséged. Ez a fa képes eltört szívedet újból összeragasztani. Nála megnyugvást találsz, és enyhülnek érzelmi panaszaid.

Fekete bodza
Felfrissíti a szervezetet, meggyorsítja a sebek gyógyulását és vizelethajtó hatása is van. Legalább 8-10 méter magas fát érdemes átölelni, hogy a hatás meglegyen.

Cseresznyefa
Egyesek úgy tartják a cseresznyefa a szerelmesek fája. Emellett oldja a gátlásokat, erősíti az önbizalmat. Gátlásos vagy szexuális téren? Akkor a gyönyörűséges cseresznyefa vár téged. Ez a fa oldja a szexuális gátlásokat, és segít abban, hogy érzelmeinket megélhessük.

Kőrisfa
Segít erősebbé tenni. Aktiválja a tudatalattit, és erősíti az akaraterőt.

Égerfa
Spirituális fa, a misztikusok, mágusok és boszorkányok fája. Akik nem nyitottak a spiritualitásra, kerüljék el, mert összezavar és nyugtalanságot okoz!

Fügefa
Megtisztítja az ember auráját és elméjét, erősíti a szívet és az idegeket, segít reumatikus fájdalmak esetén.

Tiszafa
Köszvény, reuma és májbetegségek esetén segít, érintése után azonban mossunk kezet, mert a fa és a tűlevelek mérgezőek!

Tuja
A tuja támogatja a saját értékeink felismerését, ezáltal megkönnyíti a függőségektől való elszakadást.

Eukaliptuszfa
Színes, kámforillatú, szalagosan hámló kérge kimerültség ellen használt népi gyógyszer.

Almafa
Az édes illat vonzza az embert, és javítja a hangulatát. Alkalmazás: A lehangolt és szomorú embernek hasznos az almafa derűs kisugárzása.

Indiai vasfa
A buddhisták szent fája. Aromás kérge összehúzó, izzasztó hatású.

Juharfa
Ha elönt a belső nyugtalanság, tartózkodj egy kis időt juharfa közelében.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: szeretetenergiát, energiaáramlása, energiamezőnket, szívcsakrájánál, támaszkodhatunk, különbségtételt, zöldterületeket, legelterjedtebb, nekitámaszkodni, összeragasztani, meghosszabbítja, kiegyensúlyozza, spiritualitásra, nyirokrendszert, álmatlanságban, boldogtalannak, tüdőgyulladást, kiválasztásnál, koncentrálódik, termékenységet, teherbírásodat, kapcsolatunkat, beszélgethetsz, meghozatalában, energiamezővel, nyugtalanságot, felhasználnunk, földsugárzások, kedvtelenséget, csökkenthetjük, mozgékonyságát, tulajdonságait, teljesítményre, májbetegségek, képzeletedben, feltöltődésre, fáknak gyógyító, német származású, parkban vagy, fákkal való, egyes fáknak, legtöbb növény, leveleiből akár, fákban gyógyító, negatív energiát, emberiség évezredek, feledés homályába, közeli testi, fával visszaadja, elvesztett energiáját, városi ember, nyári szabadságok, Manfred Himmel, Egyesült Államokban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó baby  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Törött csészék  Könnyáztatta asszonysorsok  A gyász  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Törött csészék  Dóró Sándor: Tétova lét  Könnyáztatta asszonysorsok  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Alvó cica  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Szeretettel  Kokárda  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Rochefoucauld - a bölcs  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Ez a miénk!  Alvó cica  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kávé  Márciusi eső  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Atyám !  Március 15 emlékére virágba bo...  Paul David Tripp Március 15  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Por  Atyám !  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  képre írva Március 15 -re emlé...  Alvó cica  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Esti kép  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  A gyász  Ibolya  Por  Por  Jó éjszakát  Könnyáztatta asszonysorsok  Gősi Vali - Tükre lennék...  Fújjad márciusi szél . . .  Esti kép  Facebookon kaptam  A gyász  Paul David Tripp Március 15  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Alvó baby  A Mindenható Istenben bízva  Heltai Jenő: Szabadság  A közszereplő  A tékozló és Isten gondviselés...  Kezdet  A Mindenható Istenben bízva  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A magyar sajtó napja március 1...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Éljen a magyar szabadság!  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Paul David Tripp Március 15  A csonk és a facsemete  Jó éjszakát  Az élet 
Bejegyzés Címkék
fáknak gyógyító, német származású, parkban vagy, fákkal való, egyes fáknak, legtöbb növény, leveleiből akár, fákban gyógyító, negatív energiát, emberiség évezredek, feledés homályába, közeli testi, fával visszaadja, elvesztett energiáját, városi ember, nyári szabadságok, ingyenes frissítő, törzsének teljes, legjobb megoldás, különböző fafajták, fa-terápia mindenki, kertbe vagy, közeli parkba, fáddal &#8211, ókori görögök, fáknak szellemük, fáktól kapott, pozitív földsugárzások, szintén intenzív, fa-terápia civilizált, első sápadt, fákat ölelgető, tartalmas ölelés, jótékony hatás, jótékony hatását, klasszikus fa-terápia, fa-ölelés többfél, lábad érintkezzen, jobb lefelé, terápia módja, ember része, rossz gondolatokat, törzsének támaszkodva, gyökerek irányába, faterápia lényege, testi-lelki feltöltődés, ellazulás helyett, perceket számolni, energia lesüllyed, kora reggeli, délelőtti órákban, időszakban adja, gyökérben erősebbek, fa-terápiát évtizedek, emberi szervezet, gyökerekben koncentrálódik, tölgyfa törzsénél, tölgyerdőben sétáló, káros anyagok, jellem pozitív, helyes döntések, egyik legerősebb, bükkfa áldásos, gyötrő gondolatoktól, pozitív gondolatok, bükk sugárzása, szellemi munkát, felső légutakat, reumatikus elváltozások, depresszió ellen, gyermekek fizikai, agresszív állatokat, negatív gondolatokat, fiatalság mágikus, belső látás, rossz energiák, nyírfaterápia segítségével, orrunknál fogva, hólyag munkájának, diófa fejleszti, döntéshozó képességet, hatékony problémamegoldást, gesztenyefa tövében, vérkeringést erősíti, tüdőgyulladás gyógyulását, szerelmi bánat, csalódottság elűzője, negatív érzéseket, lelki sebeket, gesztenyefa lombjai, cseresznyéhez hasonlóan, elvesztett testi, érzelmi problémák, szerelem klasszikus, hárs szent, szerelmesek fája, fa-terápia során, szerelem képességét, test mozgékonyságát, hársfa amellett, sebek gyógyulását, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 361
  • e Hét: 1324
  • e Hónap: 14315
  • e Év: 190190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.