Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Állítsa meg az autoimmun betegséget!
  2020-03-10 21:33:52, kedd
 
  Egy-egy autoimmun betegségnek sok tünete lehet, illetve kialakulásának oka is nagyon szerteágazó. Autoimmun betegséget okozhat az életmód, a környezet, az étrend és akár a krónikus stressz is. De miért is küzdenek manapság olyan sokan ezzel a betegséggel? Számos tényező okozhatja, hogy a szervezet a saját sejtjei ellen fordul. Sajnos a hagyományos kezelések csupán a tünetek elfedésére koncentrálnak és a hagyományos orvoslásban meg vannak róla győződve, hogy erre a betegségre nincs hathatós gyógymód. Eközben a betegség továbbra is a remisszió és a fellángolások ciklusain megy keresztül.

Az természetes, hogy az emberi test egészséges akar maradni és mi, emberek is azt szeretnénk, hogy az egyensúlyi állapot fennmaradjon. Hozzáértők úgy vélik, hogy ezt az egyensúlyt sok minden felboríthatja. Például a kémiai irritáló szerek, a rossz táplálkozás, a környezeti toxinok, a gyógyszerek, a baktériumok és a vírusok. Azonban egyes tudósok úgy vélik, hogy igenis helyre lehet állítani a szervezet egészségét, illetve vannak olyan lehetőségek, amelyeket kiaknázva elkerülhetjük ezt a sok esetben rettegett betegséget.

Szakértők szerint mindössze három olyan tényező van, amely kulcsszerepet játszik az autoimmun betegség kialakulásában. Az egyik ilyen a táplálkozás. A ma embere sok feldolgozott élelmiszert fogyaszt, amelyek nagy része csak minimális tápértékkel rendelkezik, közben pedig változatos mennyiségű káros vegyi anyagokat és egyéb egészségtelen összetevőket tartalmaz. Ezekben a táplálékokban még a legalapvetőbb vitamin és ásványi anyag sincs meg.

A mai világban sok ember tapasztalja meg a krónikus stresszt, amely közvetlen hatással van a fizikai és a mentális egészségre. A mai világ rengeteg minden stresszt szolgáltat, hiszen a média is a folyamatos bűnözést és erőszakot közvetíti, illetve az emberi kapcsolatok is nagyon meglazultak, az emberek nagy része tapasztalja meg a magányt, a mellőzöttség érzését.

Az autoimmun betegségek kialakulásának harmadik oka a toxinok. A túlzott antibiotikum-használat, a gyógyszerek, a nehézfémek, a gyenge vízminőség, a szmog mindennapi részei az életünknek. Idővel a testünk már képtelen megbirkózni ezekkel a negatív hatásokkal.

A bélrendszer egészségesen tartása, a bélflóra egyensúlyának megőrzése nagy fontosságú az immuntűrés kialakításában és az autoimmun betegség gyógyításában.

Az ételérzékenység gyulladásos folyamatot indít el a bélrendszerben, ami tovább károsodik, így még több kórokozó jut el a véráramba, amely erősíti a gyulladást a test különböző szerveiben és szöveteiben. A legfontosabb, hogy kiiktassa az életéből azokat a táplálékokat, amelyek gyulladást idéznek elő. A gyulladás így fokozatosan csökkeni fog, így a test képes lesz javítani és gyógyítani önmagát.

Az instabil vércukorszint szintén szerepet játszik a gyulladás kialakulásában. Az emelkedett vércukorszint csökkenti az immunrendszer erejét. Fontos, hogy stabilizálja a vércukorszintjét, mert ez is egy lépés a gyógyulás irányába.

A D-vitamin befolyásolja az egyensúlyt a veleszületett és az adaptív immunválaszok között. Tanulmányok igazolják, hogy a D-vitamin-hiány összefügg az autoimmun betegségek kialakulásával és a fertőzésre való fogékonysággal.

A glutationt mesterséges antioxidánsnak tartják, amely a sejtjeink biztonsági őre és védelmezi a sejteket az szabad gyökök károsító hatásaitól. A glutation nagyon fontos szerepet játszik az immuntolerancia kialakulásában. A glutation növeli a T-sejtek működését és modulálja az immunaktivitást. Ezért is nagyon fontos a glutationszint optimalizálása.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: vércukorszintjét, immuntolerancia, ételérzékenység, immunaktivitást, kialakulásában, kialakulásával, kialakulásának, kialakításában, bélrendszerben, fogékonysággal, glutationszint, antioxidánsnak, optimalizálása, vércukorszint, immunrendszer, fellángolások, gyógyításában, táplálékokban, legalapvetőbb, koncentrálnak, felboríthatja, kulcsszerepet, egészségtelen, immunválaszok, elkerülhetjük, veleszületett, egyensúlyának, antibiotikum, összetevőket, egészségesen, fennmaradjon, mellőzöttség, táplálékokat, befolyásolja, stabilizálja, feldolgozott, krónikus stressz, saját sejtjei, hagyományos kezelések, tünetek elfedésére, hagyományos orvoslásban, betegségre nincs, betegség továbbra, fellángolások ciklusain, emberi test, egyensúlyi állapot, kémiai irritáló, rossz táplálkozás, környezeti toxinok, szervezet egészségét, autoimmun betegség, egyik ilyen,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Andrássy Réka - A bolond Böske  39 ígéret  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Pitypang szökőkút  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten hűségének mértéke  Pitypang szökőkút  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  jó reggelt  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Szívek  Paul David Tripp Április 15  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét  Önmaga ellenére  Andrássy Réka - A bolond Böske  Különleges  James Allen  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Az ember  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Szép álmokat!  Van néhány kérdés, amin gondol...  Megígért békesség  József Attila – Keresek ...  Ma van a magyar költészet napj...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Vidámság  Martin Buber, A haszidim meséi  James Allen  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Szép estét  Zilahy Lajos gondolata  Martin Buber, A haszidim meséi  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péter: Harmonia c...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Töröld le  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Otthon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Egy gondolat 
Bejegyzés Címkék
krónikus stressz, saját sejtjei, hagyományos kezelések, tünetek elfedésére, hagyományos orvoslásban, betegségre nincs, betegség továbbra, fellángolások ciklusain, emberi test, egyensúlyi állapot, kémiai irritáló, rossz táplálkozás, környezeti toxinok, szervezet egészségét, autoimmun betegség, egyik ilyen, legalapvetőbb vitamin, krónikus stresszt, mentális egészségre, folyamatos bűnözést, emberi kapcsolatok, emberek nagy, mellőzöttség érzését, autoimmun betegségek, gyenge vízminőség, szmog mindennapi, negatív hatásokkal, bélrendszer egészségesen, bélflóra egyensúlyának, immuntűrés kialakításában, ételérzékenység gyulladásos, test különböző, életéből azokat, test képes, instabil vércukorszint, gyulladás kialakulásában, emelkedett vércukorszint, immunrendszer erejét, gyógyulás irányába, adaptív immunválaszok, fertőzésre való, glutationt mesterséges, sejtjeink biztonsági, szabad gyökök, glutation nagyon, immuntolerancia kialakulásában, glutation növeli, glutationszint optimalizálása, vércukorszintjét, immuntolerancia, ételérzékenység, immunaktivitást, kialakulásában, kialakulásával, kialakulásának, kialakításában, bélrendszerben, fogékonysággal, glutationszint, antioxidánsnak, optimalizálása, vércukorszint, immunrendszer, fellángolások, gyógyításában, táplálékokban, legalapvetőbb, koncentrálnak, felboríthatja, kulcsszerepet, egészségtelen, immunválaszok, elkerülhetjük, veleszületett, egyensúlyának, antibiotikum, összetevőket, egészségesen, fennmaradjon, mellőzöttség, táplálékokat, befolyásolja, stabilizálja, feldolgozott, legfontosabb, természetes, gyógyszerek, tapasztalja, lehetőségek, baktériumok, meglazultak, orvoslásban, hagyományos, kapcsolatok, tápértékkel, élelmiszert, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2186
  • e Hét: 12300
  • e Hónap: 26049
  • e Év: 230750
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.