Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miről árulkodik az arcunk?
  2020-03-15 22:32:52, vasárnap
 
  Az arcunk nemcsak azt árulja el másoknak, hogy mit érzünk vagy esetleg mit gondolunk, hanem a betegségeket is előre jelezheti.

Nyilván vannak olyan emberek, akik száraz arcbőrrel rendelkeznek, de a nagyon száraz arcbőr és ajak betegségről is árulkodhat. Olyan betegség is megbújhat a háttérben, amely érinti a verejtékmirigyek működését, de pajzsmirigybetegség vagy akár még cukorbetegség is meghúzódhat a háttérben. A pajzsmirigybetegség tünete lehet többek között, ha valaki folyton fázik, de a súlygyarapodás és a fáradtság is. A cukorbetegség tünete lehet a gyakori vizelési inger, az állandó szomjúság és a homályos látás.

A szőrösödés is utalhat komoly egészségügyi problémára. Testszőrzet megjelenhet az állon és ajkak fölött. Ez a policisztás ovárium szindróma egyik tünete. Ez egy hormonális egyensúlyhiány, amikor is a férfi nemi hormon szintje megemelkedik.

A szemhéjon megjelenhetnek puha, sárga foltok, amely a szívbetegség előrevetítője is lehet. Akinél ilyen tünetek jelentkeznek, nagyobb eséllyel lesz gondja az artériájával, és nagyobb eséllyel kap szívrohamot - legalábbis a hozzáértők szerint.

A szem alatti táska és puffadás is betegségre utalhat. Ez lehet az egyik jele az allergiának. Ilyenkor még apró hajszálerek is megjelenhetnek ezen a bőrfelületen.

Ha az arc színe megváltozik, az is lehet jele valamilyen betegségnek. A sápadt arcszín jelezheti a vérszegénységet. Ha az arc sárga tónusúvá válik, akkor a háttérben májbetegség húzódhat meg. Ha az arc színének kékes árnyalata van, vagy az ajkak színeződnek kékre, akkor az utalhat szív- vagy tüdőbetegségre. Ilyenkor a körmök is ölthetnek kékes színezetet.

Az arcon az is megmutatkozik, ha az emésztéssel vannak gondok. A viszkető piros dudorok lisztérzékenységre utalhatnak. Ez egy olyan autoimmun betegség, amikor a szervezet nagyon rosszul tolerálja a glutént. Ha pillangó alakzatban jelenik meg az orcán egy nagy, piros folt, az is egy autoimmun betegséget jelezhet, melynek lupusz a neve.

Ekcémára utal, ha kis, piros pörsenések jelennek meg az arcon és az arc szárazzá válik. Hajszálerek is kialakulhatnak az orron, az orr tövében és az orcákon, ez pedig rosacerára utalhat.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: verejtékmirigyek, vérszegénységet, megjelenhetnek, egyensúlyhiány, súlygyarapodás, tüdőbetegségre, kialakulhatnak, cukorbetegség, megmutatkozik, előrevetítője, rendelkeznek, egészségügyi, jelentkeznek, artériájával, megemelkedik, bőrfelületen, betegségeket, szívbetegség, meghúzódhat, testszőrzet, policisztás, allergiának, májbetegség, hajszálerek, megváltozik, betegségnek, megjelenhet, szívrohamot, színeződnek, emésztéssel, betegségről, betegséget, hozzáértők, legalábbis, rosacerára, alakzatban, arcunk nemcsak, nagyon száraz, verejtékmirigyek működését, cukorbetegség tünete, gyakori vizelési, állandó szomjúság, homályos látás, policisztás ovárium, hormonális egyensúlyhiány, férfi nemi, szemhéjon megjelenhetnek, szívbetegség előrevetítője, hozzáértők szerint, szem alatti, egyik jele, sápadt arcszín,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png fotel  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kislány  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Fehér virág  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyon különös  Png nő  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png nő  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sokan azt tartják  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Png cica  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem tudhatod  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png csokor  Nagyi telefonál  Png rózsa csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Mai harmónia kártyám  Bounty krémes  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Alázat  Png fotel  Png virág  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mindig jusson idő nevetni  Ne kapaszkodj magasabbra,  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Akarat  Rátalálsz  A sors  Jó éjszakát  Minden harmadik...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png csokor  Png nő  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  Hiányzik  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
arcunk nemcsak, nagyon száraz, verejtékmirigyek működését, cukorbetegség tünete, gyakori vizelési, állandó szomjúság, homályos látás, policisztás ovárium, hormonális egyensúlyhiány, férfi nemi, szemhéjon megjelenhetnek, szívbetegség előrevetítője, hozzáértők szerint, szem alatti, egyik jele, sápadt arcszín, háttérben májbetegség, ajkak színeződnek, utalhat szív-, emésztéssel vannak, viszkető piros, olyan autoimmun, szervezet nagyon, autoimmun betegséget, verejtékmirigyek, vérszegénységet, megjelenhetnek, egyensúlyhiány, súlygyarapodás, tüdőbetegségre, kialakulhatnak, cukorbetegség, megmutatkozik, előrevetítője, rendelkeznek, egészségügyi, jelentkeznek, artériájával, megemelkedik, bőrfelületen, betegségeket, szívbetegség, meghúzódhat, testszőrzet, policisztás, allergiának, májbetegség, hajszálerek, megváltozik, betegségnek, megjelenhet, szívrohamot, színeződnek, emésztéssel, betegségről, betegséget, hozzáértők, legalábbis, rosacerára, alakzatban, színezetet, hormonális, valamilyen, szőrösödés, árulkodhat, betegségre, problémára, utalhatnak, pörsenések, arcbőrrel, autoimmun, háttérben, jelezheti, szemhéjon, gondolunk, szomjúság, fáradtság, árnyalata, szindróma, tolerálja, ölthetnek, szervezet, megbújhat, működését, ekcémára, homályos, eséllyel, puffadás, viszkető, ilyenkor, betegség, jelennek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 645
  • e Hét: 5490
  • e Hónap: 36976
  • e Év: 241677
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.