Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Narancsbőrgyilkos táplálékok
  2020-03-31 22:38:47, kedd
 
  Lassan közeledik a meleg időszak. Ilyenkor a nők többsége vad fogyókúrába kezd és próbál a narancsbőrtől megszabadulni. Nem kell drága kezelésekre költeni, hisz mint oly sok mindenben, a narancsbőr elleni küzdelemben is a segítségünkre lehetnek a természetes módszerek.

Az egyik ilyen természetes módszer, pontosabban fűszer a sáfrány, amely gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és még a zsírsejtek elszaporodását is sikeresen meggátolja. A sáfrány az izomtónusra is pozitívan hat, illetve a bőrt sokkal simábbá és ragyogóbbá varázsolja.

A sötét gyümölcsök közül például a fekete áfonya nagyon sok antioxidánst tartalmaz, de a kollagéntermelést is fokozza, illetve az új bőrsejtek növekedését is megtámogatja. Mivel antioxidánsokban is bővelkedik, így hatékonyan képes csökkenteni és megszüntetni a szervezetben kialakuló gyulladásokat, ami azért nagyon jó hír, mivel gyakran a gyulladás talaján jön létre a narancsbőr. A fekete áfonya emellett lassítani tudja a bőr öregedési folyamatait, illetve nagyon hatékony a ráncok és a száraz bőr ellen is.

A grépfrút is tartalmaz gyulladáscsökkentő tápanyagokat, nagyon hatékony a bőrhidratáló hatása és a narancsbőr egyik leghatékonyabb természetes ellensége.

Az avokádó nagyon gazdag egyszeresen telítetlen zsírokban és a rosttartalma is kiemelkedő. A rostok nemcsak a vércukorszint helyreállításában játszanak kiemelkedő szerepet, de az olyan toxinok semlegesítésében, kiürítésében is aktívan részt vesznek, amelyek a narancsbőr kialakulásáért felelősek.

Vízre minden embernek szüksége van. A rendszeres, vagyis az elegendő vízfogyasztással tudjuk a leghatékonyabban eltávolítani a szervezetünkből a méreganyagokat. Hiszen a sejtek is csak akkor juthatnak elegendő tápanyaghoz és csak akkor biztosítják számunkra a fiatalos megjelenést, ha vízzel látjuk el azokat.

A zöld leveles zöldségek közül a kelkáposzta és a spenót is sok rostot és magnéziumot tartalmaz. Mindemellett gazdag forrásai a zeaxantinnak és a luteinnek, amelyek nemcsak a bőrhidratációban vesznek részt, de megakadályozzák a bőrsejtek károsodását is.

A görögdinnye likopinban gazdag, ami nagyon jót tesz a vérkeringésnek. Rendszeres fogyasztásával esélyt sem adunk a narancsbőr kialakulásának. A likopin az öregedési folyamatokat is lassítani tudja.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Címkék: antioxidánsokban, vízfogyasztással, leghatékonyabban, bőrhidratációban, semlegesítésében, szervezetünkből, megakadályozzák, kialakulásáért, méreganyagokat, fogyasztásával, kialakulásának, leghatékonyabb, vérkeringésnek, elszaporodását, segítségünkre, gyulladásokat, megszabadulni, narancsbőrtől, vércukorszint, antioxidánst, mindemellett, zeaxantinnak, folyamatokat, megtámogatja, megszüntetni, bőrhidratáló, kiürítésében, szervezetben, rosttartalma, eltávolítani, tápanyagokat, természetes, kezelésekre, folyamatait, csökkenteni, küzdelemben, meleg időszak, narancsbőrtől megszabadulni, narancsbőr elleni, segítségünkre lehetnek, természetes módszerek, egyik ilyen, zsírsejtek elszaporodását, bőrt sokkal, sötét gyümölcsök, fekete áfonya, szervezetben kialakuló, gyulladás talaján, bőrhidratáló hatása, narancsbőr egyik, avokádó nagyon, rostok nemcsak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 16  Esti kép  Ibolya  Mi a különbség  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Alvó cica  Esti kép  Március 15-re emlékve  Mi a különbség  Mély, puha álom - sárga féltés  Esti kép  Imádkozás Krisztus értelméért  Sötétség és világosság  Por  Márciusi eső  Por  Sajnos ezt elBalogozták  Alvó cica  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Esti kép  Rejtő Jenő versei  Éljen a magyar szabadság!  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Házi botox  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Ted Engstrőm gondolata  A csonk és a facsemete  Az agyat és a csontokat is erő...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Esti kép  Amikor még rangja volt...  Ne engedd el kezem!  Egyet értesz?  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Esti kép  Alvó cica  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Imádkozás Krisztus értelméért  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  A Mindenható Istenben bízva  Rochefoucauld - a bölcs  Gősi Vali - Tükre lennék...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Por  A magyar sajtó napja március 1...  Kokárda  Az ünnepről  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Akinek vaj van a fején...  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Paul David Tripp Március 16  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
meleg időszak, narancsbőrtől megszabadulni, narancsbőr elleni, segítségünkre lehetnek, természetes módszerek, egyik ilyen, zsírsejtek elszaporodását, bőrt sokkal, sötét gyümölcsök, fekete áfonya, szervezetben kialakuló, gyulladás talaján, bőrhidratáló hatása, narancsbőr egyik, avokádó nagyon, rostok nemcsak, vércukorszint helyreállításában, olyan toxinok, narancsbőr kialakulásáért, elegendő vízfogyasztással, leghatékonyabban eltávolítani, fiatalos megjelenést, zöld leveles, bőrhidratációban vesznek, bőrsejtek károsodását, görögdinnye likopinban, narancsbőr kialakulásának, öregedési folyamatokat, antioxidánsokban, vízfogyasztással, leghatékonyabban, bőrhidratációban, semlegesítésében, szervezetünkből, megakadályozzák, kialakulásáért, méreganyagokat, fogyasztásával, kialakulásának, leghatékonyabb, vérkeringésnek, elszaporodását, segítségünkre, gyulladásokat, megszabadulni, narancsbőrtől, vércukorszint, antioxidánst, mindemellett, zeaxantinnak, folyamatokat, megtámogatja, megszüntetni, bőrhidratáló, kiürítésében, szervezetben, rosttartalma, eltávolítani, tápanyagokat, természetes, kezelésekre, folyamatait, csökkenteni, küzdelemben, növekedését, fogyókúrába, tápanyaghoz, károsodását, görögdinnye, magnéziumot, kelkáposzta, biztosítják, megjelenést, izomtónusra, egyszeresen, rendelkezik, pontosabban, rendszeres, kiemelkedő, ragyogóbbá, gyümölcsök, narancsbőr, hatékonyan, telítetlen, likopinban, bővelkedik, varázsolja, meggátolja, zsírsejtek, ellensége, lassítani, kialakuló, sikeresen, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 293
  • e Hét: 1256
  • e Hónap: 14247
  • e Év: 190122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.