Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tengeri só előnyei
  2020-04-02 20:57:16, csütörtök
 
 


Az egészségtudatos fogyasztók körében egyre népszerűbb a tengeri só, ugyanis ezek az emberek rájöttek, hogy a tengeri só tele van értékes anyagokkal, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet fenntartásához. Segít a testsúlycsökkenésben, lúgosítja a szervezetet és még az immunrendszer működésére is pozitív hatást gyakorol.

Az asztali só feldolgozott formában kerül a boltok polcaira. Egyes hozzáértők szerint tele van mérgező anyagokkal és gyakorlatilag az összes benne lévő tápanyag megsemmisül. A tengeri só megőrzi a vizet és olyan egészségügyi problémák esetén lehet a segítségünkre, mint a cukorbetegség, a köszvény, az elhízás, a magas vérnyomás és a pajzsmirigy-rendellenességek.

Miért olyan egészséges tehát a tengeri só? Segít helyreállítani az elektrolit egyensúlyát. Ez kimondottan jó a rendszeresen sportolók számára. Segít a sejtek belsejében és azokon kívül megtartani a víztartalmat. A tengeri só olyan ásványi anyagok tartalmaz, mint kálium, kalcium, nátrium, magnézium, vas, réz és cink.

Elősegíti a kiegyensúlyozott, lúgos környezetet fenntartani a szervezetben. Jelentősen képes lecsökkenteni az izomgörcsök kockázatát. Hiába eszünk egészséges táplálékokat, ha az azokban lévő tápanyagot képtelen a szervezetünk megfelelően felhasználni. A tengeri só segíthet a tápanyagok megfelelő felszívódásában.

A tengeri só erősíti a csontstruktúrát, javítja az általános emésztési funkciót és csökkenti az emelkedett vérnyomásértéket.

Javítja a keringést és az immunrendszer működését. A tengeri sós vízzel való öblögetés és gargalizálás segít enyhíteni a szájsebeket, a vérzést, a fekélyeket és a torokfájdalmat is csillapítani tudja.

A tengeri só bizonyítottan nagyon előnyös a rheumatoid arthristisben szenvedő betegek terápiájában, hiszen a tengeri só gyulladáscsökkentő hatássalis rendelkezik.

A tenger só a bőr számára is nagyon előnyös. Nem véletlenül szerepel annyi kozmetikai termékben. Javítja a bőrszövet állapotát, javítja a perifériás keringést és elősegíti a bőr megújulását. Azoknak is nagyon előnyös a sóterápia, akik alacsony vérnyomástól szenvednek, illetve akiknek a rossz vérkeringésük, mivel a tengeri só elősegíti az egészséges keringést.

A tengeri só segíti a kiegyensúlyozott vércukorszint fenntartását. Hatékony a szervezet számára, ugyanis csökkenti a szervezet inzulin gyógyszer iránti függőségét, és segít a cukorszint szabályozásában.

A tengeri sónak nyugtató hatása is van, elősegíti a nyugtató, pihentető alvást és a testet is nagyszerűen hidratálja.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: vérnyomásértéket, kiegyensúlyozott, rendellenességek, felszívódásában, csontstruktúrát, egészségtudatos, szabályozásában, fenntartásához, torokfájdalmat, helyreállítani, cukorbetegség, lecsökkenteni, vércukorszint, segítségünkre, immunrendszer, bizonyítottan, arthristisben, vérkeringésük, gyakorlatilag, egészségügyi, feldolgozott, szervezetben, vérnyomástól, gargalizálás, csillapítani, szervezetünk, táplálékokat, víztartalmat, fenntartását, terápiájában, rendszeresen, felhasználni, megfelelően, megsemmisül, fenntartani, megújulását, egészségtudatos fogyasztók, emberek rájöttek, egészséges szervezet, immunrendszer működésére, boltok polcaira, összes benne, magas vérnyomás, elektrolit egyensúlyát, rendszeresen sportolók, sejtek belsejében, izomgörcsök kockázatát, azokban lévő, szervezetünk megfelelően, tápanyagok megfelelő, általános emésztési, emelkedett vérnyomásértéket,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szeretem ujjad karcsuságait,  Ady Endre - Mindegy átka  Erdei gyöngyvirág  Csend  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  A sorsod  Tanácsok egy pszichológustól  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Robert Merle tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  Alvó cicák  Pitypang szökőkút  Egyszerű  Egy párkányon  Esterházy Péterre emlékezünk  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Nevelőszülőkhöz adták,  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Segíts neki dicsérni Téged  A sorsod  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Nagy és kis csodák  Azért kaptad  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  A sorsod  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  jó reggelt  Egy tavasz  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Alvó cicák  Magamnak  Spenót fasírttal  Emlékezz  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Jánosházy György: Fogd a kezem  Otthon  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  A pitypang legendája  Segíts neki dicsérni Téged  Egyszerű  Szép estét kedves látogatóimn...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Az ember  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ott van  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Ott van  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Hogyan válunk hűségesekké?  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ott van  Alvó cica  Megígért békesség  Eduardo Sacheri gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  IGEN így  Egyszerű 
Bejegyzés Címkék
egészségtudatos fogyasztók, emberek rájöttek, egészséges szervezet, immunrendszer működésére, boltok polcaira, összes benne, magas vérnyomás, elektrolit egyensúlyát, rendszeresen sportolók, sejtek belsejében, izomgörcsök kockázatát, azokban lévő, szervezetünk megfelelően, tápanyagok megfelelő, általános emésztési, emelkedett vérnyomásértéket, immunrendszer működését, rheumatoid arthristisben, bőrszövet állapotát, perifériás keringést, rossz vérkeringésük, egészséges keringést, kiegyensúlyozott vércukorszint, szervezet számára, szervezet inzulin, cukorszint szabályozásában, tengeri sónak, vérnyomásértéket, kiegyensúlyozott, rendellenességek, felszívódásában, csontstruktúrát, egészségtudatos, szabályozásában, fenntartásához, torokfájdalmat, helyreállítani, cukorbetegség, lecsökkenteni, vércukorszint, segítségünkre, immunrendszer, bizonyítottan, arthristisben, vérkeringésük, gyakorlatilag, egészségügyi, feldolgozott, szervezetben, vérnyomástól, gargalizálás, csillapítani, szervezetünk, táplálékokat, víztartalmat, fenntartását, terápiájában, rendszeresen, felhasználni, megfelelően, megsemmisül, fenntartani, megújulását, szervezetet, rendelkezik, szájsebeket, környezetet, izomgörcsök, nagyszerűen, kimondottan, egyensúlyát, pajzsmirigy, belsejében, elektrolit, véletlenül, hatássalis, emelkedett, fekélyeket, tápanyagok, anyagokkal, jelentősen, egészséges, kockázatát, tápanyagot, megtartani, rheumatoid, népszerűbb, kozmetikai, függőségét, cukorszint, működésére, hidratálja, fogyasztók, szenvednek, hozzáértők, perifériás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 16 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 525 db bejegyzés
Összes: 49318 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2019
  • e Hét: 4002
  • e Hónap: 17751
  • e Év: 222452
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.