Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyító ima
  2020-05-24 13:19:47, vasárnap
 
  Őseink még tudták, és alkalmazták is nap mint nap. Mi már nagyon el vagyunk távolodva a hittől, a bizalomtól, az imától, a reménykedéstől, és a spiritualitástól. Éljük hétköznapi életünk, rohanunk, dolgozunk, stresszelünk, és panaszkodunk.

Próbáljunk ki egy kicsit befele fordulni, imádkozni és reménykedni.

Vegyük észre, hogy életünk alakulásában mekkora szerepünk van, mert nem a külső dolgoktól, és a körülöttünk levő emberektől függ, hogy hogyan élünk.

1995-ben egy orvos szaklapban megjelenő cikk, mely szerint a betegeknek szinte receptként írták fel az imádkozást, igen nagy port kavart. Hogyan lehetne az imádság által meggyógyulni?

Gyógyszerekre, kezelésekre, és nem imádságra van szükség-fejezték ki felháborodásukat a szkeptikusok! Azonban az ima gyógyító ereje bizonyítottan nagyon hatásos!

Az imádkozás során lelassulunk, befele figyelünk, csökken a vérnyomásunk, a pulzusunk, kiegyensúlyozottabbak, tudatosak leszünk. Mentálisan hatalmába kerít a béke állapota, feledésbe múlnak a félelmeink, szorongásaink.

Egy kutatás során a legmeglepőbb eredmények a csoportos imádkozás során születtek. A San Francisco-i kórházba közel 400 szívbeteget utaltak be. Csoportokra osztották őket, az egyik csoportért hívő emberek imádkoztak, a másik csoportért pedig nem imádkozott senki. A kísérlet végén annál a csoportnál, akikért imádkoztak, lényeges javulás állt be.

Napjainkban Amerikában, és Európában számos úgynevezett imacsoport létezik, melyek kapcsolatba állnak a különböző egészségügyi intézményekkel is. Ezek az imádkozó emberek teljes szívvel, és lélekkel segítenek a betegségben szenvedő társaiknak, és sokszor igen nagy eredményeket érnek el.

Jézus, Te hordoztad a mi betegségeinket, és magadra vetted a mi fájdalmainkat. Te viselted a büntetésüket - ezért vagyunk mi megmentve. A Te sebeid által gyógyulunk meg.
Teljes bizalommal kérünk Téged: moss tisztára minket a Te drága Véreddel, és szabadíts meg hibáinktól, bűneinktől, vétkeinktől!
A keresztség vize alatt, amely a Te megnyitott Szívedből állandóan árad életünkre, kérünk Téged, újítsd meg és növeld Beléd vetett hitünket.
Teljes bizalommal térdelünk Eléd és kérünk, hogy gyógyítsd meg a megtört szíveket és tedd a kezedet a fájó sebekre; szabadíts meg minden bűnös ragaszkodástól, az alkoholizmustól, a szexuális megkötözöttségektől, minden démoni rabságból; szabadíts meg attól, hogy értelmetlennek lássam az életet, szabadíts meg attól a kényszertől, hogy másokat kritizáljak, és rosszat mondjak róluk. Szabadíts meg a hatalomvágytól és a gőgtől, a féltékenységtől és a bizalmatlanságtól.
Bocsáss meg azoknak, akik engem félrevezettek, akik befolyására testileg és lelkileg károkat szenvedtem, akik káros szenvedélyekre tanítottak és hamis célokat mutattak. Szabadíts meg a befolyásuktól.
Tedd a kezedet fájó sebeimre, hogy azok meggyógyuljanak. Nálad minden lehetséges. Te vagy az én megmentőm. Általad újra rátalálok az életre, megismerem az élet gazdagságát. Bocsáss meg mindenkinek, ahogyan én is meg akarok bocsátani azoknak, akik engem megsebeztek.
Bocsáss meg szüleimnek és testvéreimnek, barátaimnak, házastársamnak, elöljáróimnak és kollégáimnak. Ők maguk sem tudták, mit cselekszenek. Bocsáss meg nekik és adj nekik békét.
Gyógyítsd meg, Úr Jézus Krisztus, beteg testemet. Értünk viselt töviskoronád és szenvedéseid által gyógyítsd meg az agy, a gerincvelő és az idegek minden betegségét. Tedd rám kezedet, és gyógyíts meg isteni fényeddel és gyógyító erőddel minden daganatot, amely bennem növekedik. Add, hogy sejtjeim újra egészségesen működjenek, ahogyan azt az Isten kezdetben megadta.
Érintsd meg szememet, hogy megkapja és megőrizze a jó látást. Tedd ujjadat a fülemre és nyisd meg, hogy halljak - mindenek előtt Téged halljalak. Érintsd meg a nyelvemet, hogy feloldozd, és a szám Téged dicsőíthessen. Kezed és lábad sebeiért, amelyeket értem viseltél, gyógyítsd meg végtagjaimat, az ízületek, az izmos, az inak, a csontok és az ínszalagok minden betegségét.

Csak egy szót szólj, és béna tagjaim meggyógyulnak, és új erővel visznek engem.
Nyújtsd ki kezedet és érintsd meg bőröm beteg részeit. Tégy engem tisztává!
Ó, Jézusom, Te érettünk hagytad, hogy lándzsával megnyissák oldaladat, erre a sebedre kérlek, erősítsd meg szívemet, tisztítsd meg véremet, és gyógyítsd meg a beteg ereket.

Add, hogy az a víz, ami a Te oldaladból folyt ki, megújítson engem, és áldássá váljon számomra. Gyógyítsd meg a veséket, a hólyagot, a nemi szerveket, a mirigyeket és a hormonokat.
Gyógyítsd meg a gyomor és a bélrendszer, a máj és az epe betegségeit.
Neked Uram, epét kínáltak italul. Vedd el hát keserűségemet, és ajándékozz meg az Irántad való teljes bizalommal.
Ó, Jézusom, érettünk ecetet ittál, vedd el gyengeségemet és tölts el új erővel. Erősítsd meg immunrendszeremet és az ellenálló képességemet. Óvj meg minden fertőzéstől.
Ó, Jézusom, halálodra és feltámadásodra kérlek, ajándékozz meg a benned való új élettel. Gyógyítsd meg a légutakat és a tüdőmet, és töltsd el a Szentlélek leheletével, hogy szüntelenül dicsőíthesselek Téged.
Tanítványaiddal ezt üzented Keresztelő Szent Jánosnak: a vakok látnak, a sánták járnak, a leprások megtisztulnak, a halottak föltámadnak, a szegényeknek pedig hirdetik az Evangéliumot.
Ezért kérlek Téged, tégy engem is jellé, hogy a világ higgyen, és Rád találjon és dicsőíthesse az Istent.
Ámen.
(Ez a szinte csodálatos hatású gyógyító ima Ausztriából származik.)
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: spiritualitástól, felháborodásukat, tanítványaiddal, dicsőíthesselek, féltékenységtől, alkoholizmustól, meggyógyuljanak, hatalomvágytól, ragaszkodástól, reménykedéstől, házastársamnak, szenvedélyekre, intézményekkel, értelmetlennek, feltámadásodra, betegségeinket, gyengeségemet, bizonyítottan, meggyógyulnak, szorongásaink, testvéreimnek, megtisztulnak, dicsőíthessen, elöljáróimnak, félrevezettek, keserűségemet, befolyásuktól, fájdalmainkat, gyógyszerekre, büntetésüket, alakulásában, végtagjaimat, szenvedéseid, képességemet, evangéliumot, vérnyomásunk, kicsit befele, külső dolgoktól, körülöttünk levő, orvos szaklapban, betegeknek szinte, imádság által, imádkozás során, béke állapota, kutatás során, legmeglepőbb eredmények, csoportos imádkozás, egyik csoportért, másik csoportért, kísérlet végén, különböző egészségügyi, imádkozó emberek, Napjainkban Amerikában, Jézus Krisztus, Neked Uram, Keresztelő Szent Jánosnak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  különleges  Az ember  Jánosházy György: Fogd a kezem  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Otthon  Vannak emberek  Jó éjszakát  Sorsunk miatt...  képre írva  Jó nap volt  Szívek  Esterházy Péterre emlékezünk  Vidámság  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jánosházy György: Fogd a kezem  39 ígéret  József Attila - Kopogtatás nél...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Alvó kislány  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Vito Giaquinto gondolata  Szép estét kedves látogatóimn...  39 ígéret  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Mindig lesz olyan  Borzasztó  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Bársony székben  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Paul David Tripp Április 15  Előfordul, hogy  Töröld le  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul Éluard - És egy mosoly  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré... 
Bejegyzés Címkék
kicsit befele, külső dolgoktól, körülöttünk levő, orvos szaklapban, betegeknek szinte, imádság által, imádkozás során, béke állapota, kutatás során, legmeglepőbb eredmények, csoportos imádkozás, egyik csoportért, másik csoportért, kísérlet végén, különböző egészségügyi, imádkozó emberek, betegségben szenvedő, büntetésüket &#8211, keresztség vize, megtört szíveket, fájó sebekre, kezedet fájó, élet gazdagságát, idegek minden, szám Téged, ínszalagok minden, szót szólj, sebedre kérlek, beteg ereket, nemi szerveket, ellenálló képességemet, benned való, vakok látnak, sánták járnak, leprások megtisztulnak, halottak föltámadnak, szegényeknek pedig, világ higgyen, szinte csodálatos, spiritualitástól, felháborodásukat, tanítványaiddal, dicsőíthesselek, féltékenységtől, alkoholizmustól, meggyógyuljanak, hatalomvágytól, ragaszkodástól, reménykedéstől, házastársamnak, szenvedélyekre, intézményekkel, értelmetlennek, feltámadásodra, betegségeinket, gyengeségemet, bizonyítottan, meggyógyulnak, szorongásaink, testvéreimnek, megtisztulnak, dicsőíthessen, elöljáróimnak, félrevezettek, keserűségemet, befolyásuktól, fájdalmainkat, gyógyszerekre, büntetésüket, alakulásában, végtagjaimat, szenvedéseid, képességemet, evangéliumot, vérnyomásunk, cselekszenek, szegényeknek, töviskoronád, meggyógyulni, szkeptikusok, dicsőíthesse, egészségügyi, panaszkodunk, eredményeket, stresszelünk, kollégáimnak, legmeglepőbb, egészségesen, barátaimnak, leheletével, kezelésekre, betegségben, lelassulunk, betegségeit, bélrendszer, szüntelenül, föltámadnak, úgynevezett, alkalmazták, szívbeteget, megsebeztek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 14 db bejegyzés
e hónap: 43 db bejegyzés
e év: 524 db bejegyzés
Összes: 49318 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1710
  • e Hét: 3693
  • e Hónap: 17442
  • e Év: 222143
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.