Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tibeti horoszkóp
  2020-06-25 18:50:02, csütörtök
 
   
  A jóslások, a számmisztika és az asztrológia hihetetlen kombinációja a tibeti horoszkóp. A tibeti szerzetesek évszázadokkal ezelőtt összeállított előrejelzései klasszikus kérdésekre válaszolnak: kivel barátkozzunk, kitől kell félnünk, vagy, hogy mely jellemvonásainkra fordítsunk különös figyelmet... Keresd meg, melyik évben születtél és olvasd el, milyen lesz a jövőd!

A tündöklő sárkány
Születési év: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Az ezekben az években született emberek nagyon kétértelműek és ellentmondásosak. A jó emberekből bármikor szörnyekké válhatnak. Általában a felhők között lebegnek, álmodoznak, és fentről néznek le az emberekre. Nem veszik észre az élet nehézségeit, mert egyszerűen nem találkoznak velük, mivel minden problémát mások oldnak meg helyettük. Ezek az emberek gyerekesek, nagyon érzékenyek és kiszolgáltatottak. Nyitottak és társasági emberek, tele élettel és a gondtalan szórakozás utáni vággyal. Mindezek ellenére, jó lenne, ha nagyobb figyelmet fordítanának mások érzéseire és igényeire.

Kivel barátkozzon? - A Fekete Bivallyal
Kitől kell félniük? A Tűz őrétől
Szerencseszámaik: 3, 15, 27
Virágzásának hónapja: Február

A Kobra
Születési év: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

E jel alatt született emberek kitűnő szónokok, filozófusok és oktatók. Rávezethetnek bárkit a helyes útra. Szeretnek bölcs tanácsokat adni. Odaadóak és ugyanakkor kissé extravagánsak, mindig igyekeznek másoknak segíteni, ezért aztán néha megfeledkeznek saját magukról. Szerethetőek, az ellenkező nem számára mindig népszerűek. A kobráknak saját életükre is kellene gondolkodniuk, ezért igyekezzenek nem elmerülni mások szenvedéseibe.

Kivel barátkozzon? - A forró Nappal
Kitől kell félniük? A tündöklő sárkánytól
Szerencse számaik: 3, 15, 27
Virágzásának hónapja: Június

A Tűz őre
Születési év: 1942, 1954 , 1966, 1978, 1990, 2002

A Tűz őre - a ház védelmezője, aki fényt és örömöt hoz minden esetben. A tibeti horoszkóp szerint az ezen jel alatt szereplő emberek nagyon jó intuícióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy egyetértsenek a szív szavával. Mindig szívesen látják őket a baráti társaságok, ám ennek ellenére a Tűz őrei még mindig nem tudnak szabadulni a magány érzésétől. Az ilyen emberek rendkívül tisztességesek és becsületesek. A morál számukra szent dolog. Kicsit arrogánsak, zárkózottak, és konzervatívak. Nem ártana, ha egy kicsit nyitottabbak és megbocsátóbbak lennének.

Kivel barátkozzon? - A Szerzetessel
Kitől kell félniük? A tündöklő sárkánytól
Szerencse számaik: 4, 16, 28
Virágzásának hónapja: Január

A tiszta víz forrása
Születési év: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

A tiszta víz forrása - a nagylelkűség, a kedvesség és pozitív energia forrása. Az ebben a csillagjegyben született emberek nem tudják, mit jelent a kegyetlenség, az igazságtalanság és az önös érdek. Mindig jó híreket és pozitív érzelmeket hoznak, értékelik a barátságot, és elfogadhatatlan cselekedetnek tekintik az árulást. A tiszta víz forrása számára az a javaslat, hogy gyakrabban hallgasson a megérzéseire.

Kivel barátkozzon? - A Jade kővel
Kitől kell félniük? A bőr karkötőtől
Szerencse számaik: 5, 17, 29.
Virágzásának hónapja: Május

A Jade kő
Születési év: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Ezen csillagjegy szülöttei nem szeretik a tömegeket és a tömeges összejöveteleket. Nem tolerálják a személyes terük korlátozását és megsértését, inkább a csendet és a magányt részesítik előnyben. Mivel az életük nagyon aktív, ragyogó gondolkodásmóddal bírnak, és folyamatosan keresik az igazságot. A társadalomban hideg és csodálatos arisztokraták alakját képviselik. A tibeti horoszkóp azt tanácsolja az ezekben az években született emberek számára, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az őket körülvevő emberekre, tanuljanak meg rugalmasabbá és megértőbbé válni.

Kivel barátkozzon? - A fém Gonggal
Kitől kell félniük? A fekete bivalytól
Szerencse számaik: 6, 18, 30
Virágzásának hónapja: November

A fém Gong
Születési év: 1945, 1957,1969, 1981, 1993, 2005

E jel alatt született emberek, mint a lovagok, bátrak, igazak, nemesek és nagylelkűek. Nagyon önkritikusak és érzékenyek. Figyelmeztetnek az élet minden elkerülhetetlen alakulására, és megpróbálják mások elől elrejteni saját rossz tulajdonságaikat. Inkább valakiért vagy valamiért képesek élni. Ezek az emberek gyakran hajlamosak feladni a nagy ideálokért folytatott harcot, és szünetet tartva élvezni az itt és most zajló életet.

Kivel barátkozzon? - A Jade kővel
Kitől kell félniük? A fekete Teknőstől
Szerencse számaik: 7, 19, 31
Virágzásának hónapja: Szeptember

A fekete Teknős
Születési év: 1946, 1958, 1970 , 1982, 1994, 2006

Ezek az emberek ellenőrzésük alatt tartják saját sorsukat, kedvező feltételeket teremtve a terveik megvalósításához. Rendkívül szelídek és hűek. Nem szabad azonban elfelejteniük, hogy a körülöttük lévő emberek nem olyan gyönyörűek és jók, mint amilyennek látszanak.

Kivel barátkozzon? - A tüzes őrrel
Kitől kell félniük? A fém Gongtól
Szerencse számaik: 8, 20, 30
Virágzásának hónapja: Április

A bőr karkötő
Születési év: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Az ezekben az években született emberek élvezik a rejtélyt, érdekli őket az ismeretlenség. Az elszigeteltség és a komor gondolatok periódusát, általában az aktív életmód követi. Az egyedülléttől való félelem miatt, e jel alatt született emberek folyamatosan mozogásban vannak, és új barátokat keresnek. Don Juan csábító és merész álarca mögött gyakran a bizonytalanság rejtőzik. Az ezzel a jellel rendelkező emberek megvetik az agressziót és a konfliktusokat, de függetlenségük ellenére érzelmileg nagyon szorosan kötődnek a hozzuk közel állókhoz.

Kivel barátkozzon? - A Jade kővel
Kitől kell félniük? A tiszta víz forrásától
Szerencse számaik: 9, 24, 27
Virágzásának hónapja: Március

A fekete Bivaly
Születési év: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

A fekete Bivaly egyszerűen viselkedik, soha nem halad körkörösen, megpróbálva elkerülni a kellemetlen helyzeteket. E csillagjegy alatt született emberek - erősek és magabiztosak sérthetetlenségükben, és ez jelenti vonzerejüket. A tibeti horoszkóp azt javasolja ennek a jel képviselőinek, hogy ügyeljenek ellenségeikre, és ne becsüljék alá őket, mert adott esetben nagyon veszélyesek lehetnek.

Kivel barátkozzon? - A fényes Sárkánnyal
Kitől kell félniük? A Kobrától
Szerencse számaik: 10, 22, 29
Virágzásának hónapja: Július

Az Újhold

Születési év: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Az Újhold jele alatt álombeli emberek születettek, érzékenyek és szelídek, aktívak és szenvedélyesek. Az Újhold nagyon változó, szeszélyes és féltékeny, és sok problémát okozhat. E csillagjegy alatt születettek számára a jó tanács, hogy próbálják meg kordában tartani saját érzelmeiket és hangulati ingadozásaikat, mert akkor a velük való kommunikáció egyszerűbb és élvezetesebb lesz.

Kivel barátkozzon? - A fényes Sárkánnyal
Kitől kell félniük? A Jade kőtől
Szerencse számaik: 11, 23, 31
Virágzásának hónapja: Augusztus

A Perzselő Nap
Születési év: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Ennek a jelnek a szülöttei tele vannak életerővel és optimizmussal. Ők valódi barátok és segítők, akikre bármilyen helyzetben támaszkodhatunk. Legtöbbjük attól tart, hogy elveszíti szabadságát. Csodálatos sebességgel oldják meg a nehéz helyzeteket, ugyanakkor nyugodtak és vidámak. Ha nem akarják elveszíteni az élet ízét, néha egy kis gonoszságot megengedhetnek maguknak

Kivel barátkozzon? - A bőr karkötővel
Kitől kell félniük? A tűz őrétől
Szerencse számaik: 12, 24, 26.
Virágzásának hónapja: Október

A Szerzetes
Születési év: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

E jel alatt született emberek tudják, hogyan lehet elérni céljaikat. Vidámak és társasági emberek, élénk fantáziával és különös szeretettel a viták és az érvelések iránt. A szerzetesek értékelik az emberekben a kedvességet, nyitottságot, őszinteséget, a kommunikáció könnyedségét. A szerelemben odaadóak és megbízhatóak, képtelenek párjukat elárulni. A konfliktusok elkerülése érdekében a szerzeteseknek toleránsabbaknak kell lenniük másokkal szemben, és meg kell érteniük, hogy nem mindenki lehet olyan bölcs, mint ők.

Kivel barátkozzon? - A Tűz őrével
Kitől kell félniük? A tiszta víz forrásától
Szerencse számaik: 11, 23, 28
Virágzásának hónapja: December
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Tibet  
Címkék: szerencseszámaik, toleránsabbaknak, megvalósításához, összejöveteleket, tulajdonságaikat, ellentmondásosak, igazságtalanság, elfogadhatatlan, támaszkodhatunk, elkerülhetetlen, figyelmeztetnek, konfliktusokat, csillagjegyben, szerzeteseknek, megbocsátóbbak, tisztességesek, megengedhetnek, megfeledkeznek, elszigeteltség, függetlenségük, ingadozásaikat, szenvedélyesek, bizonytalanság, cselekedetnek, évszázadokkal, rávezethetnek, ismeretlenség, társadalomban, extravagánsak, előrejelzései, képviselőinek, összeállított, gondolkodniuk, konzervatívak, elfelejteniük, egyetértsenek, asztrológia hihetetlen, tibeti horoszkóp, tibeti szerzetesek, tündöklő sárkány, években született, felhők között, élet nehézségeit, emberek gyerekesek, gondtalan szórakozás, helyes útra, kobráknak saját, forró Nappal, tündöklő sárkánytól, szív szavával, baráti társaságok, magány érzésétől, Fekete Bivallyal, Perzselő Nap,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Szinva völgy, Molnár-szikla  Aludj jól  Boldog Névnapot!  Szép napot és hetet kívánok!  Halász Judit - Nehéz okosan sz...  Málnás  A Karma tanítása  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ne azt nézd  Volt egy régi világ  Facebookon kaptam  Ibolyák  É(r)vek, képek és más varázsla...  Tanúi lehettünk annak,  Nadányi Zoltán: Így látlak  Kislány kutyával  Nárciszok-tulipánok  Mai harmónia kártyám  Szamár  Kék virágözön  A természet szépsége......  Szép estét kedves látogatóimna...  A lélek álmodása  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  A Karma tanítása  Jó reggelt kívánok  Ribizli  Ebéd, kávé, pihenés  Aludj jól  Motivácios üzenet !  Az árnyék  Hóvirágok  Az almaecet ezernyi arca és ha...  Téli este  Volt egy régi világ  Spurgeon - Január 25  Alekszandr Iszajevics Szolzsen...  A Karma tanítása  Jó éjszakát  Spurgeon - Január 25  Facebookon kaptam Krisztinától  Téli este  Salátaboglárka  A bajnok szavai  Ne azt nézd  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Út vége  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ábrándozás  Facebookon kaptam  Az Isten mindent lát . . .  Mai harmónia kártyám  Méz és fahéj  Út vége  Ha el tudnánk adni  Spurgeon - Január 25  Szép estét kedves látogatóimna...  Színes tulipánok  Tegyük fel  Facebookon kaptam  Esti kép  Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon...  Facebookon kaptam  Ő ad erőt  Szép estét kedves látogatóimna...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Annuska bará...  Facebookon kaptam  Mikor vagy önmagad?  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Bizonyos fajta  Nemes Nagy Ágnes: Elmélkedve  Idézet  A régi ház  Facebookon kaptam  Parujr Szevak: A szerelem  Kellemes napot kívánok  Parujr Szevak: A szerelem  Nyugodjék békében, Isten nyugo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az almaecet ezernyi arca és ha...  Tulipánok és nefelejcsek  Minden embernek kell, legyen e...  A lélek álmodása  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szinva völgy, Molnár-szikla  Facebookon kaptam  Datolya  Békés estét kívánok Mindenkine...  Facebookon kaptam  Téli este  Áldott legyen  Én nem vagyok se pótlék, se vi...  Ő ad erőt  Röhögő hóbagoly 
Bejegyzés Címkék
asztrológia hihetetlen, tibeti horoszkóp, tibeti szerzetesek, tündöklő sárkány, években született, felhők között, élet nehézségeit, emberek gyerekesek, gondtalan szórakozás, helyes útra, kobráknak saját, forró Nappal, tündöklő sárkánytól, szív szavával, baráti társaságok, magány érzésétől, ilyen emberek, morál számukra, kicsit nyitottabbak, csillagjegyben született, önös érdek, tömeges összejöveteleket, személyes terük, magányt részesítik, életük nagyon, társadalomban hideg, őket körülvevő, fekete bivalytól, élet minden, emberek gyakran, nagy ideálokért, fekete Teknőstől, fekete Teknős, emberek ellenőrzésük, terveik megvalósításához, körülöttük lévő, tüzes őrrel, komor gondolatok, aktív életmód, egyedülléttől való, bizonytalanság rejtőzik, jellel rendelkező, hozzuk közel, fekete Bivaly, kellemetlen helyzeteket, fényes Sárkánnyal, velük való, szülöttei tele, nehéz helyzeteket, élet ízét, érvelések iránt, szerzetesek értékelik, kommunikáció könnyedségét, szerelemben odaadóak, konfliktusok elkerülése, szerzeteseknek toleránsabbaknak, szerencseszámaik, toleránsabbaknak, megvalósításához, összejöveteleket, tulajdonságaikat, ellentmondásosak, igazságtalanság, elfogadhatatlan, támaszkodhatunk, elkerülhetetlen, figyelmeztetnek, konfliktusokat, csillagjegyben, szerzeteseknek, megbocsátóbbak, tisztességesek, megengedhetnek, megfeledkeznek, elszigeteltség, függetlenségük, ingadozásaikat, szenvedélyesek, bizonytalanság, cselekedetnek, évszázadokkal, rávezethetnek, ismeretlenség, társadalomban, extravagánsak, előrejelzései, képviselőinek, összeállított, gondolkodniuk, konzervatívak, elfelejteniük, egyetértsenek, ellenségeikre, optimizmussal, egyedülléttől, arisztokraták, szenvedéseibe, folyamatosan, élvezetesebb, kommunikáció, fordítanának, , ,
2021.12 2022. Január 2022.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 80 db bejegyzés
Összes: 43648 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3021
  • e Hét: 10198
  • e Hónap: 71245
  • e Év: 71245
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.