Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A citromos víz 20 hatása, ha üres gyomorra issza
  2020-08-01 18:38:22, szombat
 
 



A citromos víz 20 egyedülálló jótékony hatása, ha üres gyomorra issza

1. Löketet ad az immunrendszernek
A C-vitamin segít az immunrendszer szuper erősségének fenntartásába és a citrom tele van C-vitaminnal!A citromos víz fogyasztásával megelőzheti a megfázást és az influenzát, mialatt proaktívan támogatja immunrendszerét, hogy az a legjobbat nyújthassa.

2. Feltölt energiával
Kutatások bizonyítják, hogy a citromos víz jobban élénkít, mint a kávé, ami a fantasztikus antioxidáns tartalmának és lúgosító tulajdonságának köszönhető. Beinditja az egész szervezetét, egyetlen sejtet sem hagyva lanyhán, vagy fáradtan a nap kezdetén.

3. Kimossa a méreganyagokat
Kutatás kimutatta, hogy a citromos víz utánozza a nyál és az emésztőnedvek viselkedését, amivel előcsalogatja a méreganyagokat. Emiatt a víz azt kitudja mosni a szervezetből, méregtelenítve az egész testet.

4. Segíti az emésztést
A citromos víz felpörgeti az anyagcserét, löketet ad az emésztőnedvek termelődésének és segít a szabályozásukban is. Emellett tartalmaz élelmi rostokat, ami segít abban, hogy ön már a nap legelején is a toppon lehessen.

5. Egyensúlyban tartja a vércukor szintet
Az utolsó dolog amire az ember reggelente vágyik, az a leesett vércukorszint és a citromos víz megelőzheti ezt. Tartalmaz rostokat, gyengéd szénhidrátokat és káliumot is ezzel egyensúlyban tartva a vércukorszintet, emiatt remek ital a cukorbetegek számára is.

6. Csökkenti a koleszterin szintet
Az élelmi rost segít kimosni a szervezetből az LDL (rossz) koleszterint, a citromos víz pedig ehhez megfelelő adagot biztosít a rostokból. Emellett tartalmaz citromsavat és erőteljes antioxidánsokat, amik bizonyítottan segítik csökkenteni a koleszterin szintet.

7. Enyhíti az izmok feszültségét
A mangézium elengedhetetlen ásványi anyag a krónikus fáradtság, az izomgörcsöt és a stressz megelőzésében és a citromos víz éppen megfelelő mennyiségű magnéziumot tartalmaz. Emellett bizonyítottan segíti az izmokat az edzés vagy feszültség után formába hozni.

8. Erősíti a fogakat és a csontozatot
A citromos víz tartalmaz kálciumot, ami nagyon fontos annak érdekében, hogy a fogak és a csontok erősek maradjanak. Emellett tartalmaz antibakteriális anyagokat, amik segíthetnek a szájban található baktériumok megsemmisítésében, ezáltal fehérebb fogakat és jobb lehelletet biztosítva önnek.

9. Tartalmaz fehérjét
Habár csak nagyon kis mennyiségben, a citromos víz azért tartalmaz az elengedhetetlen izomépítő és formáló aminosavakból. Ha erősebb és formásabb izmokat szeretne, akkor a citromos vízben mindent megtalál.

10. Alacsony kalóriatartalmú ital
Ízletes és frissítő és ezek mellett a citromlé csak 20 kalóriát tartalmaz poharanként. A folyadékban található kalóriák csökkentésével segíthet szervezetének elveszíteni a lerakódott súlyt és egészségesen hidratálva maradni.

11. Ösztönzi a fogyást
Mindegy, hogy vizet, zsírt, vagy salakanyagot szeretne veszíteni, a citromos víz mindenképp segít majd ebben. Tartalmaz rostot, vizet és citromos savat, amik együttműködnek annak érdekében, hogy a test lebontsa a zsírokat, kiengedje a méreganyagokat, növelje a bélműködést és kevesebb súlyt mutasson a mérlegen.

12. Okosabbá teszi önt
A citromos víz rendkívüli C-vitamin és vas tartalma segíti az agy működését azzal, hogy gazdagon ellátja oxigénnel és hidratálja is. A vas ösztönzi az oxigén szállítást az agyba, amivel önt éberebbé teheti, a memóriáját pedig fitten tarthatja.

13. Felgyorsítja az anyagcserét
A citrom gazdag B6 vitamin forrás, ami lehetővé teszi a test számára, hogy az elfogyasztott ételt gyorsabban és hatékonyabban váltsa át energiává és növelje az anyagcserét. Az egészségesebb anyagcsere, egészségesebb és karcsúbb és elevenebb testhez vezet.

14. Kiegyensúlyozza a folyadék szinteket a szervezetben
A kálium és a magnézium a citromlében együttes erővel dolgoznak azon, hogy eltávolítsák a felgyülemlett folyadékot és egyensúlyozzák a folyadék szintet a szervezetben. Emellett tartalmaz citromsavat is, ami segít a méreganyagok mielőbbi eltávolításában a szervezetből, amik szintén okozhatnak vízmegkötést.

15. Segít a sebesülések gyorsabb gyógyulásában
Az aszkorbin sav egy erőteljes és hatékony seb gyógyítóként funkcionál, emellett pedig enyhülést ad a test gyulladással küzdő területeinek.

16. Tisztítja a bőrt
Az erőteljes antioxidánsok amik megtalálhatóak a citromos vízben segítenek kimosni azokat a méreganyagokat, amik az aknékat, az ekcémát és a pikkelysömört okozzák. Emellett nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ami növeli a kollagén termelést és kiegyensúlyozza a bőr állagát, ezzel biztosítva a jól hidratált, egészséges és fiatal bőrt.

17. Csillapítja a torokfájást
A meleg citromos víz remekül enyhíti a torokfájást, emellett segít feloldani a váladékot, megsemmisíteni a baktériumokat és elősegíteni a felgyógyulást a magas C-vitamin tartalmának és a lúgosító erejének köszönhetően.

18. Lúgosítja és hidratálja az egész testet
Bár sok ízletes ital hidratálja a testet, de emellett viszont savas környezetet generálnak, ami a szervezetet kimerülten hagyja tele baktériumokkal és zsírral. A citromos víz ennek az ellenkezőjét teszi, hidratálja a szervezetet tiszta vízzel és lúgosítja az egész testet, ami a testet egészséges állapotban tartja, azután is, hogy már elmúlt a szomjúsága.

19. Segít megelőzni a rákot
Az erőteljes antioxidánsok és a bioflavonoidok a citromos vízben segítenek csökkenteni a sejtek oxidációját amit a szabad gyökök általi károsodásnak köszönhető. A lúgos környezet, amit a citromos víz teremt elő segít a későbbiekben kimosni a károsult sejteket, megelőzve a rák vagy szívbetegségek kialakulását.

20. Csökkenti a gyulladást
A krónikus gyulladás a szervezetben többféle betegséghez is vezethet, de a citromos víz a tökéletes ellenszer, telis tele káliummal,magnéziummal, rostokkal és antioxidánsokkal, amik segítenek csökkenteni bármilyen duzzanatot a szervezetben. Emellett segít felszámolni a húgysavat, ezzel megelőzve a fájó izületeket és csontokat, és az idült izületi gyulladás tüneteit.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: szabályozásukban, antioxidánsokkal, immunrendszernek, elengedhetetlen, kiegyensúlyozza, antioxidánsokat, kalóriatartalmú, tulajdonságának, antibakteriális, eltávolításában, vércukorszintet, immunrendszerét, csökkentésével, szívbetegségek, megsemmisíteni, méreganyagokat, szénhidrátokat, egyensúlyozzák, fogyasztásával, megtalálhatóak, méregtelenítve, termelődésének, együttműködnek, bioflavonoidok, baktériumokkal, szervezetének, pikkelysömört, előcsalogatja, emésztőnedvek, vércukorszint, antioxidánsok, bizonyítottan, megelőzésében, felgyógyulást, baktériumokat, aminosavakból, immunrendszer szuper, citrom tele, fantasztikus antioxidáns, egész szervezetét, emésztőnedvek viselkedését, egész testet, emésztőnedvek termelődésének, toppon lehessen, vércukor szintet, utolsó dolog, ember reggelente, cukorbetegek számára, koleszterin szintet, élelmi rost, izmok feszültségét, mangézium elengedhetetlen,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szent-Györgyi Albert gondolata  Nemzeti  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem kell ide békemenet  Jó éjszakát  Egyet értesz?  Kakaós piskóta  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Őri István - Dal az életről  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Magyarország ilyen hely.  Üdvözöllek az oldalamon  Szép estét  Nagy László - Szerelem emléke  Mély, puha álom - sárga féltés  Nem kellett volna!  Szép estét kedves látogatóimna...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  A gyomorrontás tojással is kez...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Szép álmokat!  Rejtő Jenő versei  Szép estét kedves látogatóimna...  Isteni zsebkendők  Házi botox  Rejtő Jenő versei  Isten áldja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Március  Paul David Tripp Március 17  Por  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Isten áldja  Mi a különbség  Esti kép  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Imádkozás Krisztus értelméért  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Jóga férfiaknak  Talpra vándor  Az ünnepről  Szeretettel  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Atyám !  Fújjad márciusi szél . . .  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Rejtő Jenő versei  Fújjad márciusi szél . . .  Aranyosi Ervin: Március 15. a ... 
Bejegyzés Címkék
immunrendszer szuper, citrom tele, fantasztikus antioxidáns, egész szervezetét, emésztőnedvek viselkedését, egész testet, emésztőnedvek termelődésének, toppon lehessen, vércukor szintet, utolsó dolog, ember reggelente, cukorbetegek számára, koleszterin szintet, élelmi rost, izmok feszültségét, mangézium elengedhetetlen, krónikus fáradtság, stressz megelőzésében, edzés vagy, csontok erősek, szájban található, elengedhetetlen izomépítő, citromos vízben, citromlé csak, folyadékban található, lerakódott súlyt, test lebontsa, oxigén szállítást, memóriáját pedig, citrom gazdag, test számára, elfogyasztott ételt, egészségesebb anyagcsere, folyadék szinteket, citromlében együttes, felgyülemlett folyadékot, folyadék szintet, méreganyagok mielőbbi, sebesülések gyorsabb, test gyulladással, erőteljes antioxidánsok, pikkelysömört okozzák, kollagén termelést, meleg citromos, magas C-vitamin, lúgosító erejének, szervezetet kimerülten, ellenkezőjét teszi, szervezetet tiszta, testet egészséges, sejtek oxidációját, szabad gyökök, lúgos környezet, későbbiekben kimosni, károsult sejteket, krónikus gyulladás, szervezetben többféle, tökéletes ellenszer, fájó izületeket, idült izületi, szabályozásukban, antioxidánsokkal, immunrendszernek, elengedhetetlen, kiegyensúlyozza, antioxidánsokat, kalóriatartalmú, tulajdonságának, antibakteriális, eltávolításában, vércukorszintet, immunrendszerét, csökkentésével, szívbetegségek, megsemmisíteni, méreganyagokat, szénhidrátokat, egyensúlyozzák, fogyasztásával, megtalálhatóak, méregtelenítve, termelődésének, együttműködnek, bioflavonoidok, baktériumokkal, szervezetének, pikkelysömört, előcsalogatja, emésztőnedvek, vércukorszint, antioxidánsok, bizonyítottan, megelőzésében, felgyógyulást, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 293
  • e Hét: 1256
  • e Hónap: 14247
  • e Év: 190122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.