Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pattanástérkép
  2020-08-01 21:59:50, szombat
 
 



Időnként mindenkin bukkannak fel erre-arra pattanások. Ha gyakran jelentkeznek egy bizonyos helyen, akkor nem árt felkeresni egy szakembert, mivel ezek valamelyik szerv megbetegedésére is utalhatnak.
Íme a betegségek, pattanás alapján!

1. pont: hormonok
az áll és a nyak közötti részen jelentkező pattanások a túlzott stressz, mellékvese problémák, túlzott édességfogyasztás, vagy valamilyen hormonális elváltozás következtében is kialakulhatnak.

2-3. pont: nagyfokú stressz
a váll területén jelentkező pattanások a túl sok stressz következtében alakulhatnak ki. Ilyenkor az immunrendszer is sokkal jobban le van gyengülve. Vegyük le a lábunk a gázpedálról, lélegezzünk mélyeket, és élvezzük az életet. Szórakozzunk, pihenjünk.

4. pont: gyomor
ha túl sok gyorséttermi ételt fogyasztunk, nem megfelelő, rendszertelen a táplálkozásunk, akkor a mellkasi részen pattanások alakulhatnak ki. Próbáljunk egészségesebben táplálkozni.

5-6. pont: vitaminhiány
valamilyen vitamin hiányát jelzik az itt kialakult pattanások. Együnk több zöldséget, és gyümölcsöt, ne bízzunk teljes egészében a táplálék-kiegészítőkben, hiszen ezek nem pótolják a természet adta lehetőségeket.

7. pont: cukor probléma
a szervezet nem tudja megfelelően feldolgozni a cukrot, de az is lehet, hogy túl sok édes dolgot fogyasztunk. Mellőzzük egy darabig a kenyeret és a cukrot.

8. pont: higiéniai, szexuális úton terjedő betegségek
ezzel a problémával érdemes minél hamarabb orvoshoz fordulni

9-10. allergia vagy bőrprobléma:
a csípő és comb táján jelentkező pattanások valamilyen allergiát, leginkább tisztítószerekre való érzékenységet jeleznek.

11-12. emésztőrendszer vagy idegrendszer:
ezen a területen jelentkezhetnek akkor pattanások, ha túl magas kalóriatartalmú élelmiszereket fogyasztunk, vagy sokat idegeskedünk, alvásproblémákkal küzdünk.

13-14. pont, emésztőrendszer:
azt jelzi, hogy valami baj van az emésztéssel, ezért ajánlott áttérni egy egészségesebb életmódra
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: tisztítószerekre, kalóriatartalmú, emésztőrendszer, megbetegedésére, jelentkezhetnek, egészségesebben, élelmiszereket, kialakulhatnak, kiegészítőkben, táplálkozásunk, rendszertelen, lehetőségeket, érzékenységet, immunrendszer, következtében, egészségesebb, idegeskedünk, alakulhatnak, vitaminhiány, szórakozzunk, gyorséttermi, idegrendszer, jelentkeznek, bőrprobléma, megfelelően, emésztéssel, feldolgozni, fogyasztunk, problémával, gázpedálról, táplálkozni, lélegezzünk, hormonális, próbáljunk, pattanások, elváltozás, bizonyos helyen, nyak közötti, túlzott stressz, váll területén, mellkasi részen, természet adta, problémával érdemes, területen jelentkezhetnek, egészségesebb életmódra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ez a miénk!  Nagy László - Szerelem emléke  Esti kép  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Benned is ezerféle szín van  Üdvözöllek az oldalamon  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva Március 15 -re emlé...  A nemzet csak akkor...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A szív és a cselekvés egységes...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Mi a különbség  Alvó cica  Gősi Vali - Tükre lennék...  Könnyáztatta asszonysorsok  Ez a miénk!  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Őri István - Dal az életről  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Paul David Tripp Március 17  Benned is ezerféle szín van  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Benned is ezerféle szín van  Vágy, élet és sugár  Paul David Tripp Március 15  1848. március 15-én  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Szép estét kedves látogatóimna...  Márciusi eső  Talpra vándor  Csendes éjszakán  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  A Mindenható Istenben bízva  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Mélységes szomorúsággal  Sajnos ezt elBalogozták  Jóga férfiaknak  Dóró Sándor: Ma  Jó éjszakát  Nem mindegy  Az agyat és a csontokat is erő...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Az agyat és a csontokat is erő...  Síró nő  Nem kell ide békemenet  Paul David Tripp Március 17  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Keresd azt a valakit,...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nemzeti  Jóga férfiaknak  Szent Pio atya!  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Könnyáztatta asszonysorsok  Boldog ünnepeket kívánok minde...  A halolaj és a hal még a migré...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Müller Péter tollából 
Bejegyzés Címkék
bizonyos helyen, nyak közötti, túlzott stressz, váll területén, mellkasi részen, természet adta, problémával érdemes, területen jelentkezhetnek, egészségesebb életmódra, tisztítószerekre, kalóriatartalmú, emésztőrendszer, megbetegedésére, jelentkezhetnek, egészségesebben, élelmiszereket, kialakulhatnak, kiegészítőkben, táplálkozásunk, rendszertelen, lehetőségeket, érzékenységet, immunrendszer, következtében, egészségesebb, idegeskedünk, alakulhatnak, vitaminhiány, szórakozzunk, gyorséttermi, idegrendszer, jelentkeznek, bőrprobléma, megfelelően, emésztéssel, feldolgozni, fogyasztunk, problémával, gázpedálról, táplálkozni, lélegezzünk, hormonális, próbáljunk, pattanások, elváltozás, betegségek, jelentkező, valamilyen, gyümölcsöt, szakembert, utalhatnak, valamelyik, mellékvese, felkeresni, megfelelő, mindenkin, egészében, bukkannak, leginkább, természet, életmódra, pihenjünk, kialakult, területen, zöldséget, allergiát, gyengülve, higiéniai, területén, mellőzzük, problémák, szexuális, szervezet, pattanás, jeleznek, orvoshoz, időnként, mellkasi, fordulni, hamarabb, nagyfokú, kenyeret, táplálék, ajánlott, ilyenkor, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 361
  • e Hét: 1324
  • e Hónap: 14315
  • e Év: 190190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.