Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Természetes antibiotikum a grapefruit mag kivonat
  2020-10-14 23:59:41, szerda
 
   
 



A grapefruit egyre inkább divatos gyümölcs, egyre többen bizonyosodnak meg hatékony egészségmegőrző hatásáról, de tudjuk-e, hogy többek között segít a szív- és érrendszeri betegségek elkerülésében és fokozza az anyagcserét is.

A grapefruit a citrusfajták közé tartozik, fogyasztása világviszonylatban a citrom és a narancs után a harmadik helyen áll.

A grapefruit mag kivonat a gyümölcs magjából kinyert folyadék, melynek erős antibakteriális és antimikrobiális hatása van, külsőleg és belsőleg szervezetünk és környezetünk fertőtlenítésére egyaránt használhatjuk.

A grapefruit mag kivonatát néhány évtizede kezdték szélesebb körben alkalmazni paraziták, vírusok, baktériumok, gombák által okozott külső és belső fertőzések kezelésére. A grapefruitmag-kivonat természetes méregtelenítő hatású, erősíti és támogatja az immunrendszert, és már kis mennyiségben is nagyon hatásos.

A grapefruit magja ásványokat, vitaminokat, aminosavakat, bioflavonoidokat, rostokat tartalmaz, valamint nagy mennyiségben megtalálható benne a C- és az E vitamin.

Képes semlegesíteni a szabadgyököket, antioxidáns tulajdonsága által elpusztítja a kórokozók citoplazmájának membránját. Klinikai vizsgálatok 800 féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba, és bizonyos paraziták ellen való védekezésben találták eredményesnek.

Észak-amerikai klinikákon sikeresen alkalmazzák kórházi fertőzések kivédésére. A hagyományos tisztítószerekbe grapefruit mag kivonatot csepegtetnek, így tisztítják az ágyneműt, a padlót, valamint az orvosi műszereket.

A grapefruit mag fertőtlenítő és csíraölő hatásának köszönhetően szerepet játszhat a csecsemőápolásban, valamint a különböző bőrsérülések kezelésében. Kiváló fertőtlenítő, mely tulajdonságát otthon is lehet alkalmazni.

Az egyik legfontosabb hatása, hogy mozgósítja az immunrendszert. Emellett olyan pektinek is megtalálhatók benne, melyek csökkentik a koleszterinszintet.

A grapefruit mag másik legfontosabb felhasználási módja, az immunrendszer védelme és erősítése a krónikus immunproblémákkal szemben, mint az AIDS és a candidiázis.

Nagyon fontos tulajdonsága a grapefruit magnak, hogy segít a vér-, és a testnedvek lúgosításában. A mikroorganizmusoknak, gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak az oxigéndús, lúgos környezet nem kedvez, ilyen körülmények között nem képesek élni. Ugyan a citrom, a lime és a grapefruit savasító gyümölcsök, ennek ellenére bizonyított, hogy amikor bekerülnek a test anyagcsere folyamatába, valójában lúgos hatást fejtenek ki.

A grapefruit mag gyógyhatásai:

A grapefruit mag gyógyhatásait igen széles körben fejti ki.
Alkalmazható:
- emésztési problémákra,
- gyomor-bél rendellenességekre,
- hasmenésre,
- ételmérgezésre,
- paraziták, baktériumok, vírusok és gombák által okozott fertőzésekre,
- candidiázisra,
- influenza vírus ellen,
- különféle szájfertőzésekre,
- foglepedék, fogíny problémák kezelésére,
- köhögésre,
- megfázásra,
- torokfájásra,
- fülgyulladásra,
- orrmelléküreg gyulladás gyógyítására,
- különböző sérülésekre, mint a vágás vagy seb,
- szemölcsökre,
- kiütésre,
- viszketésre,
- korpára,
- herpeszre,
- fejtetűre,
- bárányhimlőre,
- kicserepesedett ajkakra.

Eredményes csontritkulás kezelésében is, mivel minimálisra csökkenti a csontveszteséget azáltal, hogy semlegesíti a szabadgyököket.

A grapefruit mag gyógyító hatású a pattanások, lábujjak közötti gombás fertőzések, körömgomba fertőzés és különféle bőrproblémák esetében is.

Hüvelyi fertőzések kezelése során is rendkívül hatásosnak bizonyult.

A grapefruit mag kivonatot összehasonlították antibiotikumokkal és többféle gomba elleni szerrel is. Ugyanolyan hatásosnak bizonyult, mint a már bevált szerek, de mivel nincs mellékhatása, alternatíva lehet az antibiotikumokkal szemben. A grapefruit mag kivonat alkotóelemei egyedülállók: anélkül hatásos, hogy legyengítené a szervezetet. Használata áttörést jelenthet a krónikus parazita-fertőzésben és gombás fertőzésekben szenvedő betegek számára. A grapefruit mag kivonatát ráadásul a gyógyszerérzékenységben szenvedők is jobban tolerálják.

Grapefruitmag-kivonat alkalmazása esetén azonban tudnunk kell, hogy hatóanyagokat tartalmazhat, melyek kölcsönhatásba léphetnek bizonyos gyógyszerekkel, elsősorban a vérhígítókkal. Amennyiben gyógyszert szedünk, a grapefruitmagból készült termékek használatáról kérjük ki orvos vagy gyógyszerész véleményét!
 
 
0 komment , kategória:  Natúr antibiotikumok   
Címkék: grapefruitmagból, bioflavonoidokat, csontveszteséget, tisztítószerekbe, szájfertőzésekre, fertőtlenítésére, egészségmegőrző, antimikrobiális, antibakteriális, citoplazmájának, kicserepesedett, baktériumoknak, immunrendszert, gyógyszerekkel, szabadgyököket, kölcsönhatásba, ételmérgezésre, fülgyulladásra, gyógyhatásait, lúgosításában, eredményesnek, megtalálhatók, felhasználási, immunrendszer, méregtelenítő, használatáról, hatóanyagokat, csontritkulás, elkerülésében, vérhígítókkal, fertőzésekben, használhatjuk, bárányhimlőre, tulajdonságát, semlegesíteni, bizonyosodnak, grapefruit egyre, citrusfajták közé, narancs után, harmadik helyen, gyümölcs magjából, grapefruit magja, kórokozók citoplazmájának, hagyományos tisztítószerekbe, orvosi műszereket, különböző bőrsérülések, egyik legfontosabb, immunrendszer védelme, krónikus immunproblémákkal, grapefruit magnak, testnedvek lúgosításában, grapefruit savasító,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy lelki imádság  Png csokor  Lóhere  Éretlen vers  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mi lenne ha  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png kutya  Mai harmónia kártyám  Hiányzik  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szívem  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png csokor  Éretlen vers  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Csak a fogyatkozás látható  Hiányzik  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A kételkedés kezelése  Png telefon  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A jó emberek mindig szépek mar...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mai harmónia kártyám  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png lepke  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Soha ne kedvezz...  Lóhere  Bounty krémes  Ágai Ágnes – Csendélet  Fekete István - Akác  Nem számIt  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  Adakozás  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Png telefon  Esti kép  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Nagyon különös 
Bejegyzés Címkék
grapefruit egyre, citrusfajták közé, narancs után, harmadik helyen, gyümölcs magjából, grapefruit magja, kórokozók citoplazmájának, hagyományos tisztítószerekbe, orvosi műszereket, különböző bőrsérülések, egyik legfontosabb, immunrendszer védelme, krónikus immunproblémákkal, grapefruit magnak, testnedvek lúgosításában, grapefruit savasító, test anyagcsere, vágás vagy, csontveszteséget azáltal, antibiotikumokkal szemben, grapefruitmagból készült, grapefruitmagból, bioflavonoidokat, csontveszteséget, tisztítószerekbe, szájfertőzésekre, fertőtlenítésére, egészségmegőrző, antimikrobiális, antibakteriális, citoplazmájának, kicserepesedett, baktériumoknak, immunrendszert, gyógyszerekkel, szabadgyököket, kölcsönhatásba, ételmérgezésre, fülgyulladásra, gyógyhatásait, lúgosításában, eredményesnek, megtalálhatók, felhasználási, immunrendszer, méregtelenítő, használatáról, hatóanyagokat, csontritkulás, elkerülésében, vérhígítókkal, fertőzésekben, használhatjuk, bárányhimlőre, tulajdonságát, semlegesíteni, bizonyosodnak, candidiázisra, orrmelléküreg, grapefruitmag, megtalálható, aminosavakat, mennyiségben, csepegtetnek, tulajdonsága, védekezésben, gyógyhatásai, bőrproblémák, szemölcsökre, gyógyítására, mellékhatása, alkotóelemei, tartalmazhat, legyengítené, egyedülállók, torokfájásra, fertőzésekre, fertőtlenítő, bőrsérülések, köszönhetően, legfontosabb, gyógyszerész, alkalmazható, citrusfajták, környezetünk, szervezetünk, vitaminokat, elpusztítja, körülmények, természetes, vizsgálatok, alternatíva, fertőzésben, hagyományos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4411
  • e Hét: 13193
  • e Hónap: 44679
  • e Év: 249380
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.