Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Legjobb zsírégető táplálékok
  2020-11-16 21:42:52, hétfő
 
  Szerencsére több lehetőségünk is van arra, hogy zsírt égessünk, melynek köszönhetően sikeresebb lehet a fogyókúránk. Önmagában sem a rendszeres edzés, sem pedig az egészséges táplálkozás nem elegendő ahhoz, hogy lefogyjunk, viszont a kettő kombinációval nagyobb eredményt érhetünk el. A cikkben bemutatunk néhány zsírégető ételt, melyek segíthetnek a gyors és eredményes fogyásban.

A fahéjról sokan csak azt tudják, hogy szabályozza a vércukorszintet. Ám ez a fűszer ennél sokkal többet is tud, hiszen nagyon jól felpörgeti az anyagcserét. Ennek a pozitív hatásának köszönhetően a zsírégetést is támogatja, így mindenképpen érdemes beiktatni a fogyókúrás étrendünkbe.

Amennyiben szereti a csípős ízeket, úgy a chili fogyasztása nagyon előnyös lehet, ha zsírégetés a célja. A chili paprika ugyanis kapszaicint tartalmaz, amely nemcsak a kalóriaégetésben, hanem a fogyásban és a zsírégetésben is hatásos lehet.

Citrusos gyümölcsök közül az egyik legjobb zsírégető a kesernyés ízvilággal rendelkező grapefruit. Számtalan előnye van az egészségünkre nézve, hiszen erős immunitást biztosít, csökkenti a stresszt, de még az anyagcserét is felgyorsítja, így ha fogyni szeretne, mindenképpen fogyassza rendszeresen.

Ha szeretné, hogy gyorsabb legyen az anyagcseréje, akkor igyon rendszeresen zöld teát. Ez a tea egyaránt finom hidegen és melegen is, magas antioxidáns tartalma pedig hozzájárul az eredményes fogyókúrához.

Fogyni úgy is tudunk, ha rostban gazdag táplálékokat eszünk rendszeresen. A legalkalmasabbak erre a célra a zöldségek és a gyümölcsök. A banán, az alma, a narancs például sok rostot tartalmaz.

A bogyós gyümölcsök is a segítségünkre lehetnek a zsírégetésben. Ebbe a csoportba tartozik többek között az áfonya, a ribizli, az eper vagy éppen a málna. Indíthatjuk a napunkat egy remek turmixitallal, de a reggeli zabpelyhet is megbolondíthatjuk egy maréknyi friss bogyós gyümölccsel.

Sokan nem kedvelik sem az ízét, sem pedig az illatát, pedig nagyon hasznos lehet az almaecet, ha éppen fogyókúrázunk és zsírt akarunk égetni. Igyon meg minden étkezés előtt két deciliter vizet, melyben egy evőkanálnyi almaecetet kevert el. Néhány hét múlva már szemmel látható lesz az eredmény.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Címkék: kalóriaégetésben, legalkalmasabbak, vércukorszintet, turmixitallal, fogyókúrázunk, egészségünkre, kombinációval, zsírégetésben, segítségünkre, rendszeresen, köszönhetően, fogyókúrához, anyagcseréje, felgyorsítja, mindenképpen, táplálékokat, lehetőségünk, anyagcserét, segíthetnek, evőkanálnyi, étrendünkbe, zsírégetést, kapszaicint, fogyasztása, szerencsére, szabályozza, gyümölccsel, táplálkozás, fogyókúránk, antioxidáns, indíthatjuk, almaecetet, fogyókúrás, gyümölcsök, zabpelyhet, felpörgeti, rendszeres edzés, egészséges táplálkozás, kettő kombinációval, cikkben bemutatunk, fahéjról sokan, fűszer ennél, pozitív hatásának, fogyókúrás étrendünkbe, csípős ízeket, chili fogyasztása, chili paprika, egyik legjobb, kesernyés ízvilággal, egészségünkre nézve, eredményes fogyókúrához, legalkalmasabbak erre,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Tavaszi kép  Nem tudhatod  Rátalálsz  Még csak most kezdődik a nap  A sors  Nem méltó hozzád  Mai harmónia kártyám  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png virág  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon különös  Png virág  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Fekete-erdő desszert  Irgalom és ítélet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét  Egy bizonyos határt  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Esti kép  Png cica  Szép álmokat!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  A Megváltó szolgálatában  Egy hatékony szolga  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png telefon  Png férfi  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Szép estét  Png virág  Albert Einsteinről  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy lelki imádság  Adakozás  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
rendszeres edzés, egészséges táplálkozás, kettő kombinációval, cikkben bemutatunk, fahéjról sokan, fűszer ennél, pozitív hatásának, fogyókúrás étrendünkbe, csípős ízeket, chili fogyasztása, chili paprika, egyik legjobb, kesernyés ízvilággal, egészségünkre nézve, eredményes fogyókúrához, legalkalmasabbak erre, narancs például, bogyós gyümölcsök, segítségünkre lehetnek, csoportba tartozik, eper vagy, remek turmixitallal, reggeli zabpelyhet, maréknyi friss, evőkanálnyi almaecetet, kalóriaégetésben, legalkalmasabbak, vércukorszintet, turmixitallal, fogyókúrázunk, egészségünkre, kombinációval, zsírégetésben, segítségünkre, rendszeresen, köszönhetően, fogyókúrához, anyagcseréje, felgyorsítja, mindenképpen, táplálékokat, lehetőségünk, anyagcserét, segíthetnek, evőkanálnyi, étrendünkbe, zsírégetést, kapszaicint, fogyasztása, szerencsére, szabályozza, gyümölccsel, táplálkozás, fogyókúránk, antioxidáns, indíthatjuk, almaecetet, fogyókúrás, gyümölcsök, zabpelyhet, felpörgeti, amennyiben, rendelkező, grapefruit, immunitást, ízvilággal, sikeresebb, hozzájárul, zsírégetés, eredményes, lefogyjunk, rendszeres, egészséges, bemutatunk, csoportba, önmagában, számtalan, támogatja, eredményt, hatásának, zsírégető, tartalmaz, zöldségek, fogyásban, kesernyés, beiktatni, deciliter, fogyassza, csökkenti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7100
  • e Hét: 15882
  • e Hónap: 47368
  • e Év: 252069
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.