Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bőrelváltozások természetes kezelése
  2020-12-03 22:08:34, csütörtök
 
  BŐRKINÖVÉS (apró bőrszínű lógóka)

A bőr felszínéből kiálló bőrdarabkák általában a nyakon, a mellkason, a felkaron, a szemhéjon jelentkeznek. Legtöbb esetben a bőr összedörzsölődésének az eredményei. Könnyen eltüntethetők, ha elkötik, levágják, lefagyasztják őket. Azonban a következő természetes módszerek is sokat segíthetnek:

Almaecet
Áztassunk egy vattapamacsot almaecetbe, majd csavarjuk ki, hogy a felesleget eltávolítsuk belőle. Fedjük le vele a bőrkinövést és hagyjuk rajta, ameddig csak lehetséges. Néhány nap múlva a bőrkinövés megfeketedik és magától leesik.

Teafa olaj
Áztassunk egy vattapamacsot vízbe, majd csepegtessünk rá teafa olajat. Tegyük a vattát a bőrre és kössük át. Egy hónapon át naponta kétszer-háromszor ismételjük ezt meg. Lehet, hogy időigényesebb, de ez a legbiztonságosabb módja a bőrkinövés szemhéjról való eltávolításának.

Ricinusolaj és szódabikarbóna
Ez a keverék rendkívül hatékony a bőrkinövés ellen. A belőlük készült pasztát kenjük a bőrre és kötéssel rögzítsük. A pasztát 48 órán át tárolhatjuk a hűtőben. Naponta 2-3 alkalommal végezzük el ezt a kezelést.

ÖREGSÉGI FOLTOK
Az öregségi foltok, az arcon, a kézen, kézfejen a leggyakoribbak. Bár kiváló okuk nem ismert, sok orvos szerint a napfény és a máj öregedése idézik elő őket. Ellenük ezek a legjobb természetes kezelési módszerek:

Citrom
A citrom kitűnő erre a célra, mivel természetes fehérítőként működik. Citromlébe áztassunk egy vattapamacsot és naponta kétszer dörzsöljük át vele a sötét foltot.

Aloe vera
Tegyünk friss aloe verát az öregségi foltra és hagyjuk rajta 30 percig. A legjobb, ha házilag ültetett, friss növényt használunk.

Hagyma
A hagyma levét vagy nagyon apróra vágott hagymát tegyünk a foltra. Hagyjuk rajta 10-15 percig, majd öblítsük le. Addig ismételjük ezt a kezelést, míg a folt el nem halványodik.

Torma
Keverjük össze ecettel és tegyük az öregségi foltra. Naponta használjuk és a sötét folt lassan el fog tűnni.

C-vitamin szérum
A kézzel készített, szerves, vegyszermentes C-vitamin szérum csodákat tud művelni a bőrrel. Helyileg aktív C-vitamint tartalmaz, és nagyon gyorsan eltünteti az öregségi foltokat. Emellett helyreállítja a károsodott bőrt is.

ELTÖMŐDÖTT PÓRUSOK KITISZTÍTÁSA
Az eltömődött pórusokat általában az olajos lerakódások okozzák, melyek egyenetlenné teszik a bőr felszínét. Annak ellenére, hogy ez nem egy komoly bőrbetegség, foglalkozni kell vele, mivel rontja a bőr állapotát és szépségét. Ráadásul, ha nem tisztítjuk ki a pórusokat, azok könnyedén elfertőződhetnek.

Cukros bőrradír
A radírozás nagyszerű módja a pórusok kitisztításának, ezáltal a bőr természetes fényét is visszanyerhetjük. Citromból és cukorból készítsünk pasztát, majd egy természetes anyagból készült törölközőt itassunk át vele és körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át az arcot. Ha végeztünk, mossuk le meleg vízzel.

Gőzölés
Kétségkívül az egyik leghatékonyabb módszer. Először mossuk meg arcunkat, majd hajoljunk egy forró vízzel teli gőzölgő edény fölé, vagy kamilla virágból főzött tea fölé. Takarjuk le a fejünket egy lepedővel, hogy a gőz ne szökhessen ki. Maradjunk így 10-15 percig. Ezután mossuk le az arcunkat meleg vízzel, és almaecettel töröljük át a bőrünket, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsuk.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: elfertőződhetnek, visszanyerhetjük, kitisztításának, eltávolításának, vegyszermentes, leggyakoribbak, szódabikarbóna, leghatékonyabb, csepegtessünk, vattapamacsot, időigényesebb, helyreállítja, eltüntethetők, lefagyasztják, szennyeződést, mozdulatokkal, eltávolítsuk, fehérítőként, jelentkeznek, kitisztítása, egyenetlenné, megfeketedik, természetes, bőrdarabkák, kétségkívül, felszínéből, bőrkinövést, ricinusolaj, almaecettel, tárolhatjuk, segíthetnek, bőrbetegség, lerakódások, halványodik, foglalkozni, eltömődött, szemhéjon jelentkeznek, következő természetes, vattapamacsot almaecetbe, felesleget eltávolítsuk, bőrkinövés megfeketedik, vattapamacsot vízbe, legbiztonságosabb módja, bőrkinövés szemhéjról, keverék rendkívül, bőrkinövés ellen, belőlük készült, öregségi foltok, legjobb természetes, citrom kitűnő, sötét foltot, öregségi foltra, ÖREGSÉGI FOLTOK, ELTÖMŐDÖTT PÓRUSOK KITISZTÍTÁSA,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png férfi  Minden harmadik...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Nem számIt  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png telefon  Tavaszi kép  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Idő  Nem számIt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem méltó hozzád  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png virág  Png lepke  Esti kép  Albert Einstein gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Akarat  Png rózsa csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png virág  Albert Einsteinről  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Irgalom és ítélet  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mi lenne ha  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 19  Png kislány  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Adakozás  Paul David Tripp Április 19  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Png cica  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png nő  Akik bántanak téged  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Idő  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  A jó emberek mindig szépek mar...  Csak a fogyatkozás látható 
Bejegyzés Címkék
szemhéjon jelentkeznek, következő természetes, vattapamacsot almaecetbe, felesleget eltávolítsuk, bőrkinövés megfeketedik, vattapamacsot vízbe, legbiztonságosabb módja, bőrkinövés szemhéjról, keverék rendkívül, bőrkinövés ellen, belőlük készült, öregségi foltok, legjobb természetes, citrom kitűnő, sötét foltot, öregségi foltra, hagyma levét, sötét folt, kézzel készített, öregségi foltokat, károsodott bőrt, eltömődött pórusokat, olajos lerakódások, komoly bőrbetegség, radírozás nagyszerű, pórusok kitisztításának, természetes anyagból, egyik leghatékonyabb, forró vízzel, arcunkat meleg, maradék szennyeződést, elfertőződhetnek, visszanyerhetjük, kitisztításának, eltávolításának, vegyszermentes, leggyakoribbak, szódabikarbóna, leghatékonyabb, csepegtessünk, vattapamacsot, időigényesebb, helyreállítja, eltüntethetők, lefagyasztják, szennyeződést, mozdulatokkal, eltávolítsuk, fehérítőként, jelentkeznek, kitisztítása, egyenetlenné, megfeketedik, természetes, bőrdarabkák, kétségkívül, felszínéből, bőrkinövést, ricinusolaj, almaecettel, tárolhatjuk, segíthetnek, bőrbetegség, lerakódások, halványodik, foglalkozni, eltömődött, bőrkinövés, szemhéjról, ismételjük, tisztítjuk, készítsünk, szökhessen, károsodott, használjuk, citromlébe, dörzsöljük, törölközőt, alkalommal, lehetséges, használunk, felesleget, almaecetbe, eredményei, végeztünk, módszerek, készített, eltünteti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2318
  • e Hét: 7163
  • e Hónap: 38649
  • e Év: 243350
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.