Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A virágpor gyógyhatásairól
  2020-12-11 21:12:40, péntek
 
 



A virágpor számtalan egészségügyi problémára jelenthet kiegészítő, segítő megoldást.

A virágpor nem gyógyszer, viszont egy hatékony szuperélelmiszer - talán a leghatékonyabb mind közül. Az összes betegség mögött általában valamilyen tápanyaghiány húzódik meg. A virágpor több mint 100 összetevőjével képes a hiányzó tápanyagokat pótolni a testünkben, így segítve elő a gyógyulást.

Általános egészség
A virágpor jelentősen megnöveli az oxigén mennyiségét az agyban és általában a sejtekben, ezáltal jobb egészségi és mentális állapotot eredményez.
A virágpor szabályozó tulajdonságai helyreállítják a szervezet egyensúlyát és az egyes funkciók összehangolt működését.
A virágpor rendkívül hatékony már kis dózisban is és hatásait hosszútávon kifejti.

Allergia ellen
A méhek nem ugyanazokat a pollen szemeket gyűjtik be, amelyekre az ember allergiás szokott lenni, hanem pont az ellenkező hatást kifejtőket. A méhek azokat a virágpor szemcséket gyűjtik be, amelyek képesek az allergiát okozó pollenekkel szemben szervezetünket ellenállóvá tenni.

Vegye azonban figyelembe, hogy sokfajta virágpor allergia létezik, ebből kifolyólag a pollen allergiás betegségektől szenvedők, a nyers virágpor fogyasztása előtt, végezzenek tesztet, azaz fogyasszanak el 1-2 szemcsét és várjanak néhány percet.

A hisztamin mennyiségének növekedése a szervezetben, áll az allergiás jelenségek többsége mögött. Egyes kutatók megállapították, hogy a virágporban lévő bizonyos fehérjék hisztamin blokkolóként hatnak. Léteznek esetek, amelyek során a virágpor fogyasztása, teljesen megszüntette a pollen allergiát.

Asztma és tüdő problémák esetén
Légúti bajoknál segítségünkre jöhet a virágpor kiegészítő táplálékként. Számos tüdő és légzőszervi betegség mögött allergia áll. A virágporban olyan fehérjék vannak, melyek egyes kutatók szerint képesek a hisztamin termelődését leállítani.
Súlyos asztma esetén a virágpor fogyasztását kis adagokkal kezdjük meg, illetve egyeztessünk orvosunkkal is.

Baktériumok ellen
A virágpor aktív antibiotikumokat tartalmaz, melyek elpusztítják a kórokozókat.
A virágpor bakteriosztatikus hatású, azaz megakadályozza a káros baktériumok növekedését, citofilaktikus és citotoxikus hatású. A virágpor sejtszintű védelmet ad a fertőzésekkel és a méreganyagokkal szemben.
Dr. Chauvia és Dr. Lenormand igazolta, hogy a virágpor tartalmaz egy penicillinhez hasonló antibiotikumot és képes megakadályozni egyes mikroorganizmusok terjedését, mint pl. a szalmonella.

Csontritkulás esetén
A virágporban lévő anyagok segítik a kálcium felszívódását. A virágpor tele van olyan anyagokkal, melyek mind a csontok méregtelenítését mind a csontok megerősítését elősegítik.

Cukorszint csökkentő
A virágpor közismerten enyhíti a cukorbetegség tüneteit. Az orvosok jó eredményeket értek el. Egy kísérlet során 2 héten keresztül napi 32 gramm nyers virágpor csökkentette a cukor mennyiségét a vizeletben, 1 literben 41,8 grammra redukálta.

Hajerősítés
A virágpor rengeteg olyan tápanyagot tartalmaz, amelyre hajunknak szüksége van. Alkalmazhatjuk a nyers virágport hajpakolásokban is, egyből a hajhagymákat erősítve.

Húgyutak és a Vese
A virágpor jó hatással van a húgyutakra és a vesére. Támogatja a vese működését.

Idegrendszer erősítés
A virágpor csakúgy mint a méhpempő, nagy mennyiségben tartalmaz aceilkolint, ami az egész szervezet funkcionális képességeiben fontos és változatos szerepet játszik azáltal, hogy az adrenalin szekréció megnövekedését váltja ki. Az acetilkolin egyben az idegimpulzusok kémiai közvetítője, ami megmagyarázhatja, hogy a virágpor miért serkenti a mirigyes váladékok növekedését, miközben frissítőleg hat az egész idegrendszerre.

Immunrendszer erősítés
A nyers virágpor hatékonyan erősíti az immunrendszert. Immunerősítő hatását rendkívüli összetettségének köszönheti. Egyes kutatók állítják, hogy csak nyers virágpor és víz fogyasztásával az ember hónapokig képes jó egészségben elélni.

A virágpor több szinten támogatja az immunrendszert. Először is jótékonyan hat a bélflórára és a májra, tisztítja őket. A tisztítás eredménye az lesz, hogy a más élelmiszerekben lévő tápanyagok nagyobb mennyiségben fognak hasznosulni ezt követően a szervezetben.

A virágpor tele van antibakteriális, baktérium ellenes anyagokkal. Így a virágpor fokozza a kórokozókkal szembeni nagyobb ellenállásunkat.

Mivel a virágpor képes szervezetünket teljeskörűen ellátni a szükséges tápanyagokkal, a tökéletes választás azoknak akik hiányosan táplálkoznak, azaz nem viszik be nap mint nap a szervezetük számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Krónikus fáradtság
A krónikus fáradtság köztudottan tápanyaghiányos állapotok miatt alakul ki, az esetek 90%-ában. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy kevés van bizonyos vitaminokból, ásványi anyagokból vagy éppen nyomelemekből a szervezetünkben.
Mivel a nyers virágpor több mint 100 összetevőből áll, képes pótólni a hiányzó tápanyagokat. Ráadásul a virágporban természetes formában vannak jelen és olyan arányban, amelyben a testünk számára is ideálisak.

Magas és alacsony vérnyomás
A virágpor sikeresen használható a magas vérnyomás, az idegrendszeri zavarok és az endokrin mirigyek betegségei ellen. Vérnyomás stabilizáló hatása révén nemcsak magas, de alacsony vérnyomás ellen is ajánlott. Ezen túlmenően nyugtató és szedatív hatását káros mellékhatások nélkül fejti ki.

Öregedés ellen
A virágport már az ókorban is öregedés gátlónak tartották. A virágpor a legjobb minőségű aminosavakat tartalmazza. Az ember 22 aminosavból épül fel, ezek mind benne vannak a virágporban. Ráadásul benne van a virágporban az összes szervezetünk számára szükséges vitamin, ásványi anyag és nyomelem is.

A legtovább élő embereket, akik ráadásul igyen jó fizikai és szellemi kondícióban vannak, szerte a világon a méhészek között találjuk meg. Ha megfigyeljük a méhészeket Magyarországon, vagy bárhol a nagyvilágban, láthatjuk hogy korukhoz képest jóval fiatalabbnak látszanak, minden szempontból.
A méhészek rengeteg virágport és méhpempőt fogyasztanak életük során.

Vérkeringés és az erek
A virágpor egy rendkívüli jó rutin forrás. A rutin növeli az érfalak rugalmasságát. A nyers virágpor tele van lizinnel, mely növeli a vörös vérsejtek számát, segít a hemoglobin képződésben.
Ezen túlmenően a virágpor csökkenti a koleszterin szintet és jótékony hatással van a hajlszálerekre
is.
Forrás : Link
A linken további értékes és jó információ olvasható ( CzI)
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: méregtelenítését, szuperélelmiszer, összetettségének, megmagyarázhatja, antibiotikumokat, megállapították, méreganyagokkal, élelmiszerekben, ellenállásunkat, tápanyaghiányos, hajpakolásokban, szervezetünkben, antibakteriális, szervezetünket, helyreállítják, magyarországon, citofilaktikus, idegrendszerre, alkalmazhatjuk, idegimpulzusok, megnövekedését, immunrendszert, megakadályozni, megakadályozza, összetevőjével, antibiotikumot, fogyasztásával, hajlszálerekre, leghatékonyabb, nyomelemekből, csontritkulás, gyakorlatilag, felszívódását, penicillinhez, fertőzésekkel, mennyiségének, virágpor számtalan, hatékony szuperélelmiszer, leghatékonyabb mind, összes betegség, virágpor több, hiányzó tápanyagokat, virágpor jelentősen, oxigén mennyiségét, virágpor szabályozó, szervezet egyensúlyát, egyes funkciók, virágpor rendkívül, pollen szemeket, ember allergiás, ellenkező hatást, méhek azokat,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul Éluard - És egy mosoly  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Isten hűségének mértéke  képre írva  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  különleges  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Azért kaptad  A pitypang legendája  Csend  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Nem kell hozzá fürdőruhás  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Egyszerű  Baranyi Ferenc - N i n c s  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Walter Chrysler mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  jó reggelt  Paul David Tripp Április 15  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Krisztina b...  Isten hűségének mértéke  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Előfordul, hogy  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Mindig lesz olyan  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Tanmese  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség 
Bejegyzés Címkék
virágpor számtalan, hatékony szuperélelmiszer, leghatékonyabb mind, összes betegség, virágpor több, hiányzó tápanyagokat, virágpor jelentősen, oxigén mennyiségét, virágpor szabályozó, szervezet egyensúlyát, egyes funkciók, virágpor rendkívül, pollen szemeket, ember allergiás, ellenkező hatást, méhek azokat, virágpor szemcséket, allergiát okozó, pollen allergiás, nyers virágpor, hisztamin mennyiségének, allergiás jelenségek, virágporban lévő, virágpor fogyasztása, pollen allergiát, virágpor kiegészítő, virágporban olyan, hisztamin termelődését, virágpor fogyasztását, virágpor aktív, virágpor bakteriosztatikus, káros baktériumok, virágpor sejtszintű, méreganyagokkal szemben, virágpor tartalmaz, penicillinhez hasonló, kálcium felszívódását, virágpor tele, csontok méregtelenítését, csontok megerősítését, virágpor közismerten, cukorbetegség tüneteit, kísérlet során, cukor mennyiségét, virágpor rengeteg, nyers virágport, hajhagymákat erősítve, vese működését, virágpor csakúgy, egész szervezet, adrenalin szekréció, acetilkolin egyben, idegimpulzusok kémiai, virágpor miért, mirigyes váladékok, egész idegrendszerre, ember hónapokig, tisztítás eredménye, virágpor fokozza, kórokozókkal szembeni, virágpor képes, szükséges tápanyagokkal, tökéletes választás, szervezetük számára, krónikus fáradtság, esetek 90%-ában, virágporban természetes, testünk számára, virágpor sikeresen, magas vérnyomás, idegrendszeri zavarok, endokrin mirigyek, legjobb minőségű, összes szervezetünk, méhészek között, méhészeket Magyarországon, méhészek rengeteg, rutin növeli, érfalak rugalmasságát, vörös vérsejtek, hemoglobin képződésben, virágpor csökkenti, koleszterin szintet, linken további, méregtelenítését, szuperélelmiszer, összetettségének, megmagyarázhatja, antibiotikumokat, megállapították, méreganyagokkal, élelmiszerekben, ellenállásunkat, tápanyaghiányos, hajpakolásokban, szervezetünkben, antibakteriális, szervezetünket, helyreállítják, magyarországon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 875
  • e Hét: 15243
  • e Hónap: 28992
  • e Év: 233693
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.