Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Almaecet és a fogyókúra
  2021-01-02 12:54:44, szombat
 
 



Az almaecet nagyon hatékony lehet betegség vagy kellemetlen szájszag esetén, de akkor is számíthatunk a munkájára, amikor súlyfelesleggel küzdünk és mindenképpen szeretnénk elérni az ideális formánkat.

Az almaecet lehet az egyik legjobb barátunk a fogyókúra során, és még attól sem kell tartanunk, hogy komoly mellékhatásai lesznek, mint egyes csodaszereknek, amelyek gyors fogyást ígérnek. Az almaecet nem ígér ilyen csodákat, mivel hosszú hetekre és hónapokra van szükség ahhoz, hogy kevesebbet mutasson alattunk a mérleg, viszont nagyon sok pozitív hatása van a szervezetünkre nézve.

A fogyókúra akkor jó, ha hetente csak egy-két kilogrammtól szabadulunk meg. Az almaecet is ezt a biztos, egyenletes fogyást ígéri, persze az is lényeges, hogy mellette rendszeresen mozogjunk, tornázzunk.

A vércukorszint ingadozása gyakran meggátolja, hogy sikeres legyen a fogyókúránk. Az almaecet azonban nagyon jól szabályozza ezt az értéket, így segíti, támogatja a fogyásunkat. Emellett a zsírégetésben is aktív szerepet tölt be. A rendszeres almaecet fogyasztása kicsit felpörgeti az anyagcserét és hozzájárul a jó emésztéshez is, ez a két tényező pedig fontos kulcsa a fogyás beindulásának.

Az almacetet soha ne önmagában fogyassza, hanem egy pohárnyi vízben elkeverve. Az étkezés előtt elfogyasztott almaecetes víz abban is segít, hogy csökkenti az étvágyat és eltelít, így kevesebbet fogunk az étkezések során enni.

A szervezetünkben vannak olyan gének, melyek miatt a zsírsejtek elraktározódnak, elsősorban a hasi részen, ezért alakul ki úgynevezett úszógumi. Az almaecet azonban csökkenti ezeknek a géneknek az aktivitását. Ennek köszönhetően a zsírsejtek nem rakódnak el, így a hasi zsírpárnák kialakulásának is kisebb lesz az esélye.

Az almaecettel azért is könnyebb a fogyás, mivel elősegíti a szervezet méregtelenítését, márpedig a toxikus anyagok gyakran gátjai az eredményes fogyásnak.

Az almaecettel kapcsolatban sok kutatás zajlott. Egy alkalommal elhízott embereket vontak be a vizsgálatba, akiket 3 csoportra osztottak. Az egyik társaság tagjai minden egyes étkezés előtt 30 ml, a másik 15 ml almaecetet kapott vízzel elkeverve, míg a harmadik csoportnak csupán placebót adtak. Három hónap elteltével megállapították, hogy azok a személyek fogytak legtöbbet, akik naponta 30 ml almaecetet ittak minden étkezés előtt, a placebo csoportba került emberek súlycsökkenése viszont elenyészőnek bizonyult.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Címkék: méregtelenítését, elraktározódnak, súlyfelesleggel, szervezetünkben, megállapították, csodaszereknek, kialakulásának, súlycsökkenése, szervezetünkre, mellékhatásai, zsírégetésben, elfogyasztott, vércukorszint, beindulásának, rendszeresen, elenyészőnek, mindenképpen, kilogrammtól, köszönhetően, számíthatunk, kapcsolatban, fogyásunkat, fogyasztása, almaecettel, emésztéshez, vizsgálatba, szabadulunk, aktivitását, fogyókúránk, szabályozza, anyagcserét, úgynevezett, kellemetlen, rendszeres, kevesebbet, elteltével, almaecet nagyon, ideális formánkat, almaecet lehet, egyik legjobb, fogyókúra során, szervezetünkre nézve, fogyókúra akkor, vércukorszint ingadozása, almaecet azonban, rendszeres almaecet, fogyás beindulásának, almacetet soha, pohárnyi vízben, étkezés előtt, étkezések során, szervezetünkben vannak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Adakozás  Akik bántanak téged  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Kerüld el az evangélium örömén...  A jó emberek mindig szépek mar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Albert Einsteinről  Az igazi szeretetért rendszeri...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Garai Gábor - Takarítás  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hazára minden embernek szükség...  Csak a fogyatkozás látható  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Hazára minden embernek szükség...  Németh László tollából  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Minden harmadik...  Hazára minden embernek szükség...  Png cica  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Adakozás  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Lóhere  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Makszim Gorkij gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Hazára minden embernek szükség...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Reggel van  Akarat  Reggel van  Az engedelmesség miért nem vál...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Sokan azt tartják  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
almaecet nagyon, ideális formánkat, almaecet lehet, egyik legjobb, fogyókúra során, szervezetünkre nézve, fogyókúra akkor, vércukorszint ingadozása, almaecet azonban, rendszeres almaecet, fogyás beindulásának, almacetet soha, pohárnyi vízben, étkezés előtt, étkezések során, szervezetünkben vannak, zsírsejtek elraktározódnak, hasi részen, hasi zsírpárnák, almaecettel azért, szervezet méregtelenítését, toxikus anyagok, eredményes fogyásnak, almaecettel kapcsolatban, alkalommal elhízott, egyik társaság, harmadik csoportnak, személyek fogytak, placebo csoportba, méregtelenítését, elraktározódnak, súlyfelesleggel, szervezetünkben, megállapították, csodaszereknek, kialakulásának, súlycsökkenése, szervezetünkre, mellékhatásai, zsírégetésben, elfogyasztott, vércukorszint, beindulásának, rendszeresen, elenyészőnek, mindenképpen, kilogrammtól, köszönhetően, számíthatunk, kapcsolatban, fogyásunkat, fogyasztása, almaecettel, emésztéshez, vizsgálatba, szabadulunk, aktivitását, fogyókúránk, szabályozza, anyagcserét, úgynevezett, kellemetlen, rendszeres, kevesebbet, elteltével, felpörgeti, elsősorban, zsírsejtek, hozzájárul, almaecetet, alkalommal, egyenletes, szeretnénk, tornázzunk, eredményes, meggátolja, ingadozása, almaecetes, csoportnak, zsírpárnák, támogatja, osztottak, szervezet, bizonyult, formánkat, csökkenti, fogyókúra, fogyassza, önmagában, mozogjunk, fogyásnak, tartanunk, almacetet, csoportba, elkeverve, étkezések, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5948
  • e Hét: 14730
  • e Hónap: 46216
  • e Év: 250917
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.