Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hajszárító egyéb funkciói
  2021-01-23 22:55:22, szombat
 
  7 zseniális hajszárítós trükk: nincs többé gyűrött zuhanyfüggöny és szoros cipő
A hajszárító nemcsak a vizes haj megszárítására jó, hanem több trükkre is alkalmazható.

Azóta, hogy 1890-ben egy francia hajszalon működtetője, Alexander Godefroy feltalálta a hajszárítót, nagyon sokat változott az eszköz, úgy méretében, mint kinézetében, elérhetőségében, minőségében és árában is.

Az interneten izgalmas ötletek egész sorával találkozni, melyeknek jó hasznát lehet venni a háztartásban. A következőkhöz csupán be kell kapcsolni, mint hajszárítás közben, és éppen olyan távol tartani a kezelt tárgytól, mint ahogyan a hajtól is szokás.

Cipőtágítás - nagyon szomorú, amikor egy szép, új cipőről kiderül, mégsem kényelmes. Ha csak annyi a gond, hogy itt-ott szorít, akkor nem megoldhatatlan a probléma. Néhányszor egymás után fel kell melegíteni a lábbeli érintett részét, majd belebújni, és hagyni, hogy a lábon hűljön ki. A cipő végül a lábhoz idomulhat. Ez a módszer bőr- és műbőr cipőkkel egyaránt beválhat, de különösen a bőrcipők esetében lehet hatásos.

Zuhanyfüggöny- és abroszsimítás - a gyári hajtogatás nyomai a legszebb zuhanyfüggöny látványát is elrontják, és az sem túl szép, ha a felterített műanyag abroszon látszanak az élek. Bármelyikről is legyen szó, a hajszárító megoldja: csak az asztalra kell teríteni az anyagot, a vonalak mentén felmelegíteni, és tenyérrel átsimítani azt.

Viasz felszedése - a hangulatos gyertyagyújtás után előfordul, hogy az ember viaszcseppet fedez fel az asztalon. Kapargatás helyett érdemesebb hajszárító segítségével felolvasztani azt, majd egyszerűen felitatni egy papírtörlővel.

Matrica leszedése - nagyon bosszantó, amikor a gyártók makacsul ragadó, leszedhetetlen, csúnya nyomot hagyó matricát ragasztanak a termékeikre. A hajszárító segíthet ezeknek az eltávolításban: egy-két perces felmelegítés után minden erőfeszítés nélkül lehúzhatók a felületről.

Zsírkrétanyomok eltávolítása - ha a kicsik összevissza firkálták a bútorokat, a falat vagy a csempézett felületeket, akkor érdemes egy kicsit megfújatni a csíkokat. Egykettőre felolvadnak, és könnyűszerrel le lehet törölni őket.

Fürdőszobatükör párátlanítása - zavaró, ha az ember nem látja magát a tükörben zuhanyzás után, de ha a hajszárítóval kissé ráfúj, már el is illan róla a pára. Kellő óvatossággal, folyó és kieresztett víztől távol kell tartani a gépet.

Rágógumi-eltávolítás - nagy pech, ha az ember rágóba lép, de ha be is ragad a cipőtalp redői közé, a hajszárító segíthet eltávolítani. Fel kell forrósítani, majd hurkapálcika és faspatula segítségével könnyen leszedegethető. A művelet előtt érdemes vizes ruhával áttörölni a talpat, hogy az utca pora ne szálljon szerteszét a ráfújt levegőtől.
Forrás Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Címkék: elérhetőségében, fürdőszobatükör, zsírkrétanyomok, leszedhetetlen, megoldhatatlan, gyertyagyújtás, megszárítására, eltávolításban, leszedegethető, felolvasztani, felmelegíteni, párátlanítása, papírtörlővel, könnyűszerrel, következőkhöz, zuhanyfüggöny, hajszárítóval, abroszsimítás, viaszcseppet, bármelyikről, hurkapálcika, háztartásban, segítségével, eltávolítása, eltávolítani, felmelegítés, óvatossággal, alkalmazható, minőségében, összevissza, erőfeszítés, hajszárítás, kinézetében, cipőtágítás, felterített, hajszárítós, hajszárító nemcsak, francia hajszalon, interneten izgalmas, következőkhöz csupán, kezelt tárgytól, lábbeli érintett, lábon hűljön, cipő végül, lábhoz idomulhat, módszer bőr-, bőrcipők esetében, gyári hajtogatás, legszebb zuhanyfüggöny, felterített műanyag, hajszárító megoldja, asztalra kell, Alexander Godefroy,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
különleges  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 14  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Ismeretlen: Ikarusz monda  Sík Sándor - Ha jő a perc  ajándék, mellyel meglepem  Anyámról való emlékek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Különleges  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hamvas Béla  Szeretem ujjad karcsuságait,  Esterházy Péterre emlékezünk  Mindig lesz olyan  Baranyi Ferenc - N i n c s  Borzasztó  Azért kaptad  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép álmokat!  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  IGEN így  Hamvas Béla  különleges  Márai Sándor tollából  Spenót fasírttal  Egy gondolat  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 15  képre írva  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Sík Sándor - Ha jő a perc  Magamnak  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Martin Buber, A haszidim meséi  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Krisztina b...  IGEN így  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Baranyi Ferenc - N i n c s  Andrássy Réka - A bolond Böske  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Walter Chrysler mondta  jó reggelt  Nagy és kis csodák 
Bejegyzés Címkék
hajszárító nemcsak, francia hajszalon, interneten izgalmas, következőkhöz csupán, kezelt tárgytól, lábbeli érintett, lábon hűljön, cipő végül, lábhoz idomulhat, módszer bőr-, bőrcipők esetében, gyári hajtogatás, legszebb zuhanyfüggöny, felterített műanyag, hajszárító megoldja, asztalra kell, vonalak mentén, hangulatos gyertyagyújtás, ember viaszcseppet, gyártók makacsul, hajszárító segíthet, kicsik összevissza, falat vagy, csempézett felületeket, kicsit megfújatni, tükörben zuhanyzás, hajszárítóval kissé, ember rágóba, cipőtalp redői, művelet előtt, utca pora, ráfújt levegőtől, elérhetőségében, fürdőszobatükör, zsírkrétanyomok, leszedhetetlen, megoldhatatlan, gyertyagyújtás, megszárítására, eltávolításban, leszedegethető, felolvasztani, felmelegíteni, párátlanítása, papírtörlővel, könnyűszerrel, következőkhöz, zuhanyfüggöny, hajszárítóval, abroszsimítás, viaszcseppet, bármelyikről, hurkapálcika, háztartásban, segítségével, eltávolítása, eltávolítani, felmelegítés, óvatossággal, alkalmazható, minőségében, összevissza, erőfeszítés, hajszárítás, kinézetében, cipőtágítás, felterített, hajszárítós, termékeikre, ragasztanak, kieresztett, működtetője, eltávolítás, felolvadnak, felületeket, forrósítani, hajszárítót, érdemesebb, hajszárító, szerteszét, feltalálta, egyszerűen, átsimítani, néhányszor, hajtogatás, felszedése, hangulatos, kapargatás, melegíteni, találkozni, egykettőre, megfújatni, csempézett, lehúzhatók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2231
  • e Hét: 16599
  • e Hónap: 30348
  • e Év: 235049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.