Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Krónikusfáradtság-szindróma kezelése
  2021-09-13 23:00:55, hétfő
 
  Krónikusfáradtság-szindróma kezelése természetesen: magnézium, cink, C-vitamin

Napjainkban sokan küzdenek az úgynevezett krónikusfáradtság-szindrómában. Ez egy nagyon komoly betegség, hiszen negatív hatással van a mindennapokra, a munkateljesítményre és még a magánéletre is. Mindenképpen orvosi kivizsgálás és terápia szükséges, hiszen ha hosszabb ideig tart ez az állapot, nagyon zavaró lehet és negatívan hat az egyén életére.

Mikor beszélünk krónikusfáradtság-szindrómáról? Abban az esetben, ha az extrém fáradtság legalább hat hónapig egyhuzamban tart és semmi különösebb oka nincs a kialakulásának. Ez az állapot akár évekig is eltarthat kezelés nélkül, ami tönkre is teheti az egyén életét, hiszen az állandó fáradtság miatt szinte semmire sem tud rendesen koncentrálni.

A krónikus fáradtság hátterében több ok is meghúzódhat. Kialakulásában szerepet játszhat valamilyen vírusfertőzés. Elképzelhető, hogy az illető nem is tudja, hogy valamilyen vírus megtámadta a szervezetét, ilyen lehet akár a Lyme-kór.

Krónikus fáradtságot okozhat a toxicitás is, például a nehézfémek vagy a penészgombák, de immunitással kapcsolatos problémák is okai lehetnek a betegség kialakulásának, sőt hormonális egyensúlyhiány is közre játszhat.

A krónikusfáradtság-szindrómában szenvedő embereknél gyakran kóros mértékben termel hormont a hipotalamusz, az agyalapi mirigy és a mellékvesék. De előfordulhat az is, hogy a sejtek nem termelnek elegendő energiát és ilyenkor szintén kialakulhat ez a kellemetlen állapot.

Milyen tünetei vannak a betegségnek? Előfordulhat ízületi és izomfájdalom, gyenge koncentráció, de akár memóriavesztés és a megnagyobbodott nyirokcsomók is jelentkezhetnek. A tünetek közé tartozik még a fejfájás, a hidegrázás, az éjszakai izzadás, az emésztési zavarok, mint az irritábilisbél-szindróma, az ingerlékenység, a hangulati ingadozások, illetve a szorongás és a depresszió.

A krónikusfáradtság-szindrómában a természetes módszerek alkalmazása is sokat segíthet. Például a teljes értékű ételek fogyasztása, de is hasznos lehet, ha mellőzzük a glutén-tartalmú ételeket, a tejterméket, a cukrot, nagyon fontos, hogy kerüljük a stimulánsokat, hogy ezzel is növeljük a szervezetünk energiaszintjét.

A különböző kiegészítők fogyasztása is hasznunkra lehet, akár a magnézium, amely szükséges az energiatermeléshez. A B-vitaminok a mellékvesét támogatják, míg a C-vitamin és a cink segít az energiatermelésben, de a mellékvesét is támogatják, illetve az immunitást is fokozzák.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: energiaszintjét, jelentkezhetnek, megnagyobbodott, memóriavesztés, egyensúlyhiány, ingerlékenység, kialakulásában, kialakulásának, irritábilisbél, mindennapokra, stimulánsokat, vírusfertőzés, természetesen, izomfájdalom, elképzelhető, nyirokcsomók, előfordulhat, koncentrálni, mindenképpen, penészgombák, szindrómában, hipotalamusz, immunitással, szindrómáról, koncentráció, szervezetünk, kiegészítők, magánéletre, kapcsolatos, tejterméket, meghúzódhat, fáradtságot, mellékvesét, úgynevezett, fogyasztása, szervezetét, nagyon komoly, egyén életére, extrém fáradtság, állapot akár, egyén életét, állandó fáradtság, krónikus fáradtság, nehézfémek vagy, betegség kialakulásának, agyalapi mirigy, kellemetlen állapot, megnagyobbodott nyirokcsomók, tünetek közé, éjszakai izzadás, emésztési zavarok, hangulati ingadozások,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péter: Harmonia c...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  különleges  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  40 felett  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Robin Wight pitypang szobra  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Egy barátság története  Jan Twardowski - Siessünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanmese  Szép estét kedves látogatóimna...  Megígért békesség  Jó éjszakát  ajándék, mellyel meglepem  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Andrássy Réka - A bolond Böske  Ady Endre - Mindegy átka  Jázmin  Az ember  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Ma van a magyar költészet napj...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Eduardo Sacheri gondolata  Isten hűségének mértéke  Eduardo Sacheri gondolata  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Reményik Sándor: Pierrot &...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Erdei gyöngyvirág  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Gebhardt Nóra versei II.  Önmaga ellenére  Csend  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Magyar költészet napja  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Mindent de mindent visszakap  Ady Endre - Mindegy átka  Van néhány kérdés, amin gondol...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Szép estét kedves látogatóimna...  Ma van a magyar költészet napj...  Tanmese  Mindent de mindent visszakap  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagyon komoly, egyén életére, extrém fáradtság, állapot akár, egyén életét, állandó fáradtság, krónikus fáradtság, nehézfémek vagy, betegség kialakulásának, agyalapi mirigy, kellemetlen állapot, megnagyobbodott nyirokcsomók, tünetek közé, éjszakai izzadás, emésztési zavarok, hangulati ingadozások, természetes módszerek, teljes értékű, glutén-tartalmú ételeket, szervezetünk energiaszintjét, különböző kiegészítők, mellékvesét támogatják, cink segít, energiaszintjét, jelentkezhetnek, megnagyobbodott, memóriavesztés, egyensúlyhiány, ingerlékenység, kialakulásában, kialakulásának, irritábilisbél, mindennapokra, stimulánsokat, vírusfertőzés, természetesen, izomfájdalom, elképzelhető, nyirokcsomók, előfordulhat, koncentrálni, mindenképpen, penészgombák, szindrómában, hipotalamusz, immunitással, szindrómáról, koncentráció, szervezetünk, kiegészítők, magánéletre, kapcsolatos, tejterméket, meghúzódhat, fáradtságot, mellékvesét, úgynevezett, fogyasztása, szervezetét, alkalmazása, napjainkban, kivizsgálás, ingadozások, egyhuzamban, betegségnek, kellemetlen, mellékvesék, természetes, kialakulhat, valamilyen, hátterében, immunitást, támogatják, hormonális, depresszió, különösebb, hidegrázás, nehézfémek, megtámadta, hasznunkra, embereknél, hangulati, szindróma, negatívan, fáradtság, módszerek, magnézium, emésztési, toxicitás, mértékben, termelnek, beszélünk, szükséges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 480
  • e Hét: 6836
  • e Hónap: 20585
  • e Év: 225286
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.