Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bőrproblémákra
  2022-07-10 21:53:39, vasárnap
 
  Ez a cikk inkább reklám de tényleg hatásos a bőrproblémák kezelésére (CzI)

Az arcon megjelenő ráncok, elszíneződések, pattanások és egyéb bőrhibák a szervezetben kialakult ásványisó-hiányállapotot is jelezhetik. A hazai fejlesztésű és gyártású Schüssler Natur CosMEDics termékek a Schüssler ásványi sók erejét natúr és minősített hatóanyagokkal kombinálva szállnak szembe a bőrproblémákkal!
Schüssler ásványi sók: a bőr ,,tanítói"

A Schüssler natúrkozmetikumaiban a természetes összetevők mellett Schüssler ásványi sók is megtalálhatók, így használatukkal nem csak a tüneteket kezelheted, hanem a problémák valódi okát szüntetheted meg.

Dr. Wilhelm Schüssler a terápiás rendszerében 12 ásványi sót határozott meg, amelyek közül kilencet krém formájában is használhatsz: hetet önmagában, kettőt pedig kétkomponensű arcápolóként. A hagyományos kozmetikumokkal szemben a Schüssler termékek nagy előnye, hogy szöveti szinten táplálnak, és azt nyújthatják a bőrnek, amire szüksége van. Natúrkozmetikumaink a bennük lévő Schüssler-sók hatásmechanizmusának köszönhetően a bőr ,,tanítóiként" hosszú távon képesek visszaállítani a bőr egészséges működési folyamatait.

Együtt még erősebbek!
Ahhoz, hogy összeállíthasd a hozzád leginkább passzoló termékeink palettáját, fontos feltérképezned, milyen árulkodó jelek figyelhetők meg az arcodon! Ha szeretnéd a lehető legpontosabban felmérni a helyzetet, természetes fénynél, smink nélkül vizsgáld az arcod, és elsősorban fényléseket, ráncokat, redőket, valamint elszíneződéseket keress!

Ha több Schüssler natúrkozmetikum használata is indokolt, a legjobb, ha ,,csapatban dolgoztatod" őket, mivel egymás hatását kiegészítve még hatékonyabbak lehetnek! Rendszeres használatával minden Schüssler termék megmutatják a bőrödnek, hogy hogyan tudja tulajdonképpen a saját erejéből rendezni a kialakult hiányállapotokat.

A természet erejével
Natúrkozmetikumainkban a Schüssler ásványi sókat válogatott, natúr hatóanyagokat társítjuk, hogy termékeink formulái a lehető leghatékonyabbak, mégis gyengédek legyenek. Olyan jól ismert és már bizonyított bio alapanyagokkal dolgozunk, mint például a sheavaj, az argánolaj, a jojobaolaj és a bio hamamelisz víz, de a legújabb, high-tech fejlesztésű natúr összetevőket is gyakran használjuk. Ilyen például az EPS Seafill® tengerialga-kivonat, a SynColl és az Argirelox peptidek vagy az Akosky-Kiss elnevezésű hatóanyag (bioaktív görögszéna-kivonat).

Bőrszépítés tetőtől talpig
A fentiekből kiindulva nem meglepő, hogy termékskálánk elsősorban az arcbőrre fókuszál, natúr arckrémeink mellett számos egyedülálló natúrkozmetikumunk segíti a mindennapi hatékony és célzott bőrápolást. Age Protection és Age Protection Intense termékcsaládunk innovatív formulákkal és szuperhatékony anti-aging összetevőkkel veszi fel a harcot a ráncokkal, a bőröregedés jeleivel. Minden bőrtípusra és a legtöbb bőrproblémára nyújtunk természetes megoldást funkcionális arcszérumjainkkal - Mattító, Hialuron, C-vitaminos, Retinol -, amelyek célzottan ápolják az arcbőrt, annak aktuális igényei szerint.

Mindemellett palettánkon natúr testápolók, kézkrémek, ajakápolók, fogkrémek, szilárd samponok és babakozmetikumok is megtalálhatók - ezekkel válik teljessé a napi szépségápolási rutin!

Mottónk: Sókkal szebb vagy!

Ahogy a Schüssler Natur CosMEDiscs márka alapítója, Soós Adrienn mondja: ,,Őszintén hiszünk természetes alapanyagaink erejében és a holisztikus szemléletű szépségápolás hatékonyságában!" Elkötelezettek vagyunk termékeink natúr összetétele, a válogatott, sem a bőrt sem a környezetet nem károsító összetevők, valamint a környezetbarát csomagolások iránt.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Címkék: elszíneződéseket, leghatékonyabbak, hiányállapotokat, babakozmetikumok, kozmetikumokkal, termékcsaládunk, bőrproblémákkal, natúrkozmetikum, hatékonyságában, hiányállapotot, feltérképezned, környezetbarát, legpontosabban, alapanyagokkal, elkötelezettek, tulajdonképpen, szépségápolási, összeállíthasd, visszaállítani, szuperhatékony, hatóanyagokkal, használatukkal, elszíneződések, megtalálhatók, hatékonyabbak, kétkomponensű, használatával, szépségápolás, bőrproblémára, hatóanyagokat, termékskálánk, alapanyagaink, összetevőkkel, köszönhetően, rendszerében, használhatsz, cikk inkább, bőrproblémák kezelésére, arcon megjelenő, szervezetben kialakult, hazai fejlesztésű, természetes összetevők, tüneteket kezelheted, problémák valódi, terápiás rendszerében, hagyományos kozmetikumokkal, bennük lévő, hozzád leginkább, lehető legpontosabban, saját erejéből, kialakult hiányállapotokat, természet erejével, Schüssler Natur CosMEDics, Wilhelm Schüssler, Protection Intense, Schüssler Natur CosMEDiscs, Soós Adrienn,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  Alázat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Hogy lehet megtartani  Sose bánj semmit  Sose bánj semmit  Fehér virág  Png virág  képre írva  Akarat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Reggel van  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Erdőn  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 19  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png fotel  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó cicák  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Tanuld meg ezt a versemet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Erdőn  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Png virág  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  képre írva  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Julian Brass gondolata 
Bejegyzés Címkék
cikk inkább, bőrproblémák kezelésére, arcon megjelenő, szervezetben kialakult, hazai fejlesztésű, természetes összetevők, tüneteket kezelheted, problémák valódi, terápiás rendszerében, hagyományos kozmetikumokkal, bennük lévő, hozzád leginkább, lehető legpontosabban, saját erejéből, kialakult hiányállapotokat, természet erejével, lehető leghatékonyabbak, fentiekből kiindulva, arcbőrre fókuszál, mindennapi hatékony, bőröregedés jeleivel, legtöbb bőrproblémára, napi szépségápolási, holisztikus szemléletű, környezetbarát csomagolások, elszíneződéseket, leghatékonyabbak, hiányállapotokat, babakozmetikumok, kozmetikumokkal, termékcsaládunk, bőrproblémákkal, natúrkozmetikum, hatékonyságában, hiányállapotot, feltérképezned, környezetbarát, legpontosabban, alapanyagokkal, elkötelezettek, tulajdonképpen, szépségápolási, összeállíthasd, visszaállítani, szuperhatékony, hatóanyagokkal, használatukkal, elszíneződések, megtalálhatók, hatékonyabbak, kétkomponensű, használatával, szépségápolás, bőrproblémára, hatóanyagokat, termékskálánk, alapanyagaink, összetevőkkel, köszönhetően, rendszerében, használhatsz, arcápolóként, szüntetheted, összetevőket, bőrproblémák, funkcionális, csomagolások, mindemellett, szervezetben, nyújthatják, arckrémeink, egyedülálló, hagyományos, palettánkon, természetes, bőröregedés, tanítóiként, formulákkal, bőrszépítés, fényléseket, bizonyított, holisztikus, megmutatják, fejlesztésű, összetétele, folyamatait, tengerialga, figyelhetők, kiegészítve, dolgoztatod, környezetet, válogatott, szemléletű, összetevők, pattanások, használata, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3628
  • e Hét: 12410
  • e Hónap: 43896
  • e Év: 248597
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.