Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megbízhatóság-megbízhatatlanság
  2023-01-25 14:54:49, szerda
 
  A megbízhatatlan emberek leggyakoribb szokásai: légy óvatos, ha ezeket tapasztalod
Bizonyos szokások hamar leleplezik a megbízhatatlan embereket.
Ha odafigyelsz rájuk, nagyon hamar felismerheted az ilyen embereket.

A megbízhatóság igen fontos tulajdonság, nem csupán a szoros, őszinte emberi kapcsolatok kialakulásához nélkülözhetetlen, hanem a munkahelyeken, illetve a karrierépítés során is.

Sokáig nehéz megmondani valakiről, hogy bízhatnak-e benne mások, ez általában csak jóval később derül ki. Vannak azonban olyan kezdeti jelek, melyekre érdemes odafigyelni. A következő szokások már az ismerkedés korai szakaszában leleplezik a megbízhatatlan embereket.

Nem tisztelik a határokat
Fontos figyelmeztető jel, ha valaki nem hajlandó tisztelni a másik határait, korlátait. Amica Graber párkapcsolati szakértő szerint a megbízhatatlan személyekre jellemző, hogy túl közel állnak másokhoz, betolakodnak az intim szférájukba, nem fogadnak el nemet válaszként a kéréseikre, vagy épp piszkálják őket, és nem hagyják abba akkor sem, ha valaki rájuk szól. Gyakran így tesztelik, meddig mehetnek el, illetve hogy mennyire befolyásolható az illető.

Erős, merev szemkontaktust tartanak
Szintén jellemző, hogy intenzív, már-már szokatlannak vagy kellemetlennek ható szemkontaktust tartanak. Patti Wood testbeszédszakértő szerint ennek az illető felmérése, tesztelése a célja, de az is előfordulhat, hogy a manipuláció. Ilyenkor érdemes elfordulni, és megfigyelni, mi történik: ha a másik ezután zavartnak, feszültnek tűnik, a legjobb, ha óvatos vagy a közelében, és nem bízol meg benne túlságosan.

Túl gyorsan nyílnak meg
Dr. Laura Dabney pszichoterapeuta arra is felhívta a figyelmet, hogy szintén intő jel, ha valaki túl hamar nyílik meg, és már az ismerkedés igen korai szakaszaiban intim, személyes információkat árul el magáról. Ez ugyanis a szakértő szerint azt jelzi, hogy nem ismeri, nem tiszteli a határokat, és könnyen elveszíti az irányítást önmaga és tettei felett.

Másokat hibáztatnak
Már a kezdeti beszélgetések során felfigyelhet náluk arra az ember, hogy ha problémás ügyek kerülnek szóba, szinte sosem vállalják a felelősséget vagy azt, hogy ők hibáztak, hanem mindent másokra fognak. Rengetegszer áldozatként mutatják be magukat, és együttérzést erőltetnek ki beszélgetőpartnerükből.

Uralják a beszélgetéseket
A megbízhatatlan emberek gyakran lehengerlőek, bőbeszédűek, szeretnek történeteket mesélni, és imádják, ha ők kerülnek reflektorfénybe. Igyekeznek elérni, hogy felkeltsék és fenntartsák beszélgetőpartnerük figyelmét, és az sem ritka, hogy szinte egyáltalán nem hagyják megszólalni a másikat. Sokszor igazi energiavámpírok, akikkel a kommunikáció nem felüdülés, hanem fárasztó program.

Túl sokat tudnak
Még épphogy csak ott dolgozik az új kolléga, de már egyik munkatársa személyes életéről beszélget másokkal?
Olyan információkat tud, amit mások nem, vagy csak sokkal később tudtak meg?
Ha ezt tapasztalja valaki, érdemes óvatosnak lenni az illetővel. A megbízhatatlan emberek könnyen átlépik a határokat, beférkőznek mások bizalmába, és nem tartják magukban azokat a személyes részleteket, amik a beszélgetések során a tudomásukra jutottak.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: pszichoterapeuta, nélkülözhetetlen, reflektorfénybe, energiavámpírok, beszélgetéseket, megbízhatatlan, kialakulásához, szemkontaktust, befolyásolható, kellemetlennek, figyelmeztető, megbízhatóság, információkat, beszélgetések, karrierépítés, munkahelyeken, párkapcsolati, felismerheted, kommunikáció, együttérzést, felelősséget, felfigyelhet, lehengerlőek, betolakodnak, történeteket, előfordulhat, szokatlannak, szakaszaiban, rengetegszer, leggyakoribb, tapasztalod, fenntartsák, tapasztalja, szférájukba, tulajdonság, megszólalni, megbízhatatlan emberek, megbízhatatlan embereket, ilyen embereket, megbízhatóság igen, karrierépítés során, következő szokások, ismerkedés korai, másik határait, megbízhatatlan személyekre, intim szférájukba, illető felmérése, másik ezután, ismerkedés igen, szakértő szerint, irányítást önmaga, kezdeti beszélgetések, Amica Graber, Patti Wood, Laura Dabney,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Levél lány  A nagyhét eseményei  Ha nyitott vagy  Isten . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Víz Világnapja.  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nárcisz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  képre írva  Fényvarázslat  Esti kép  Csak egy életed van....  Virágvasárnap a húsvét előtti  Karinthy Frigyes: Almafa  képre írva  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szimbólumok  A jó lelkek  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Az angyali üdvözlet  Csak egy életed van....  Az angyali üdvözlet  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Esti kép  Kezdjük annak a megértésével,....  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Könyvek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ködvirágok  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 25  képre írva  Karinthy Frigyes: Almafa  képre írva  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Nárcisz  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  képre írva  Szép álmokat!  Szeretettel !  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  képre írva  Nagyhétfő:  Reményik Sándor: Itt most virá...  A jó kedv a világon  Könyvek  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szimbólumok  Boldog virágvasárnapot minden...  Nárcisz  Nagy Feró megmondta?  Tedd őt foglyul, Uram  képre írva  képre írva  Nárcisz  Havazás  képre írva  képre írva  Sonka vásár  Reményik Sándor: Itt most virá...  Alvó baby  Havasi gyopár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  képre írva  Várnai Zseni - Éveim 
Bejegyzés Címkék
megbízhatatlan emberek, megbízhatatlan embereket, ilyen embereket, megbízhatóság igen, karrierépítés során, következő szokások, ismerkedés korai, másik határait, megbízhatatlan személyekre, intim szférájukba, illető felmérése, másik ezután, ismerkedés igen, szakértő szerint, irányítást önmaga, kezdeti beszélgetések, felelősséget vagy, személyes részleteket, beszélgetések során, tudomásukra jutottak, pszichoterapeuta, nélkülözhetetlen, reflektorfénybe, energiavámpírok, beszélgetéseket, megbízhatatlan, kialakulásához, szemkontaktust, befolyásolható, kellemetlennek, figyelmeztető, megbízhatóság, információkat, beszélgetések, karrierépítés, munkahelyeken, párkapcsolati, felismerheted, kommunikáció, együttérzést, felelősséget, felfigyelhet, lehengerlőek, betolakodnak, történeteket, előfordulhat, szokatlannak, szakaszaiban, rengetegszer, leggyakoribb, tapasztalod, fenntartsák, tapasztalja, szférájukba, tulajdonság, megszólalni, részleteket, hibáztatnak, áldozatként, manipuláció, odafigyelsz, tudomásukra, odafigyelni, szakaszában, beférkőznek, megfigyelni, bőbeszédűek, kapcsolatok, személyekre, leleplezik, igyekeznek, ismerkedés, felkeltsék, munkatársa, tesztelése, erőltetnek, túlságosan, feszültnek, elfordulni, egyáltalán, megmondani, válaszként, kéréseikre, irányítást, piszkálják, tisztelni, határokat, figyelmet, közelében, zavartnak, tesztelik, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 8 db bejegyzés
e hónap: 135 db bejegyzés
e év: 470 db bejegyzés
Összes: 49264 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1663
  • e Hét: 5241
  • e Hónap: 25103
  • e Év: 200978
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.