Belépés
petofihsandor.blog.xfree.hu
A nemzetség, melybe Isten rendelt, földi életed vára, otthona. Hozzá láncol az Igazság. Ha eltéped e láncot, olybá leszel, mint a hulló falevél, melyet a szelek... Petőfi H Sándor
1990.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ősmagyar Táltos Egyház
  2009-07-15 18:49:28, szerda
 
   
  Az Ősmagyar Táltos Egyház egy Magyarországon hivatalosan bejegyzett egyház.

Alapítója: Kovács Magyar András.

Az egyház fő tevékenységei:

* Kovács Magyar András által összeállított gyógyítási rendszer terjesztése, gyógyító tevékenység folytatása.
* Kovács Magyar András történelmi ismeretei és a szent szellemek Kovács Magyar Andrásnak küldött üzenetei alapján Kovács Magyar András által összeállított történelmi és szellemtörténeti ismeretek terjesztése
* Szent (csodatévő) helyek gondozása, azok kiépítése, táltos gyógyító padok állítása és a helyek Kovács Magyar András iskolájának (Táltos Iskola) címerével történő megjelölése.

Az alapító életrajza :

Kovács Magyar András 1960-ban született, gyermekkorát Fényeslitkén, egy szabolcsi kis faluban töltötte. Az érettségit a miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskolában tette le, majd Pécsett a Pollack Mihály Műszaki főiskolán szerzett diplomát. A népi gyógyítással először piócákkal gyógyító nagymamáján keresztül találkozott. A műszaki diploma megszerzését követően a megyeházán dolgozott előadóként. Ekkor találkozott először a csontkovácsolással. Saját gerincbetegségén egy csontkovács segített. Megtanulta és maga is gyógyító tevékenységbe kezdett. Munkája közben újabb problémával kellett szembenéznie, tüdőbeszűrődést kapott, melynek hatására új utakat talált. Megismerkedett a földsugárzásokkal és a szellemgyógyászattal. Makkai Sándor, Magyarok Csillaga című könyvének olvasásakor jött rá arra, hogy ő valójában egy táltos. Ezek után tudásának átadására tanfolyamokat szervezett, melyek összességét Táltos Iskolának nevezte el. Az iskola hivatalos szervezeti háttere egyrészt az Ősmagyar Táltos Egyház, másrészt Energia Gyógyító Központ nevű Kft-je. A természetgyógyászattal kapcsolatos törvény hatálybalépése után rendelőt nyitott Budapesten, mely jelenleg is működik.

Kiegészítés: Életében, tanításában és gyógyításában nagy fordulatot jelentett, hogy elvált első feleségétől és feleségül vette Magyar Ildikót. Tanításainak tartalma ez után jelentősen megváltozott.


Az Ősmagyar Táltos Egyház tanításai:

Az Ősmagyar Táltos Egyház tartalmát egyetlen személy, Kovács Magyar András határozhatja csak meg.


Szellemtani és történelemmel kapcsolatos tanítások:

A táltos fogalma: gyógyító - tanító és a nemzettudat fenntartója. Táltosa csak a magyar nemzetnek van. Abban különbözik a sámántól és más szellemi gyógyítótól, hogy nem csak született képességei vannak, de tanult és intelligens, szellemi vezetője a magyarságnak. Jézus halála után ők őrizték Jézus valódi tanításait.

Kezdetben Kovács Magyar András nagyrészt a magyar alternatív őstörténeti kutatások eredményeiből állította össze tanait. Beszélt a magyarság szíriuszi eredetéről, mui, lemúriai, atlantiszi folytonosságon keresztüli sumer-maja-párthus-szkíta-hun származásáról. Központban a magyar szellemiség és lelkiség különlegessége, tisztasága, lelkiismeretessége, szeretet-központúsága állott. Eszméire erős hatást gyakoroltak Jézus tanításai, közöttük az Isten jóságának hangsúlyozása.
Isten csak jót teremtett és az ember célja ennek a jóságnak a megélése.
Hangsúlyozta az eredendő bűn kitalált voltát,
mellyel csupán a hatalmi rendszer akarta félelemben tartani az embereket,
így nyerve irányítást felettük.
Szintén kiemelkedő szerepe van eszmerendszerében a kereszténységnek,
mely szerinte Jézus korát megelőzően már elterjedt volt.
A kereszténység szimbóluma a kör és benne az egyenlőszárú kereszt,
mely ősi szimbólum.
Jelentése Isten, a teremtés és négy őseleme,
illetve az ötödik elem a mindent átható szeretet.
Az Istennel kötött ősi szövetség szimbóluma. Jézus maga is ennek a szeretetnek a hirdetésére, a szövetség megújítására érkezett a Földre. Szintén hangsúlyozta a nők szerepét az ősi vallásban. Az Isten egyaránt Istenatya és Istenanya.
Beszélt a magyarok ősi hitének szimbolikus voltáról.
Az Anyaisten jelentette az anyagot, az Atyaisten, az információ megtermékenyítő erejét.
Kettejük közös teremtménye a világ.
Ezért a magyarok ősi szentháromsága
az Atya, az Anya és a fiú, vagyis a teremtmény volt.
Jézussal kapcsolatban Badiny Jós Ferenc elméletét tanította, vagyis, hogy Jézus édesanyja révén párthus, tehát magyar származású. Ezeken kívül sok elterjedt ezoterikus ismeret is beépült Kovács, így az Ősmagyar Táltos Egyház eszmerendszerébe. Reinkarnáció, karma, test-lélek-szellem, asztrálsík, mentálsík, intuitív sík, energiatestek, csakrák, ego, őselemek (tűz, víz, föld, levegő), szellemlények, démonok, angyalok, elementálok, médiumitás, halottak fantomjai, stb.

Jézus eljövetelekor a vízzel történő keresztelést felváltotta a tűzzel való keresztelés.
Ezt Szent János mondatára alapozva állítja:
"Én még vízzel keresztelek, de eljő majd aki tűzzel és szentlélekkel keresztel."
Ennek a tűzkeresztségnek a gyakorlati megvalósítása a Táltos egyházban a tűzönjárás,
melyet eddig évente kétszer rendeztek meg.
Szentiván éjszakáján és a dombrádi táborukban.


Beszélgetések a szellemvilággal :
2004 környékétől kezdve Magyar Ildikó hatására nagy változáson esett át Kovács Magyar András eszmevilága. Magyar Ildikó bevezette a médiumitás világába és attól kezdve a szellemvilággal folytatott beszélgetések, a Magyar Ildikóval közösen kapott üzenetek formálják Kovács Magyar András előadásainak tartalmát, ezek kerültek a középpontba.

Ezek elsődleges mondanivalója:
26000 éve az Istenanya (Nagyboldogasszony) madár alakban lejött a földre majd egy gyönyörű fekete bőrű nővé változott. 21 év alatt szült 12 szent gyermeket, majd a legkisebb 18 éves korában az Istenatya is lejött a földre feketepárduc alakban. Férfivá változott és megáldotta a 12 szent gyermeket, majd visszavitte magával az Istenanyát. A 12 gyermek leszármazottai a magyarok. Az összes többi nemzetet teremtette az Isten, de a magyarok az Istenanya és az Isten szerelméből születtek. Ez a 12 gyermek többször született már le a földre. A túlvilágon azokon a neveiken nevezik őket, amelyen a legnagyobb tetteket hajtották végre a földön. A 12 szent: Jézus, Szűz Mária, Szent Mária Magdala, Attila, Szent Márton, Mátyás, Szent György, Szent Nándor, Szent Erzsébet, Szent Margit, Emese, Szent Anna. Közülük ketten élnek jelenleg a földön.

Így az egyház tanítása szerint jelenleg 21 nemzetcsalád él a földön, közülük egy a magyar szellemcsalád. Ők a 12 szent gyermek leszármazottai. Kovács Magyar András pálcája segítségével meg tudja mérni, hogy ki melyik szellemcsaládba tartozik és a magyar szellemcsalád tagjairól azt is, hogy kinek hányadik vonala. Vagyis, hogy első földi leszületésekor ki, melyik szent szellem utódaként, és hányadik generációs utódaként született le.

Jelenleg Kovács Magyar András előadásainak nagy részét a szent szellemektől kapott üzenetek alapján megállapított új "történelmi" ismeretek tolmácsolása teszi ki. Ezek a 12 szent különböző életeinek eseményei, cselekedeteik, tanításaik. Ezek valóság és igazságtartalmát nem lehet megkérdőjelezni, még akkor sem, ha mind a tudományos ismereteknek, mint a józan észnek ellentmondanak, mert a Szent Szellemek üzeneteit nem lehet kétségbe vonni.

Gyógyítással kapcsolatos egyházi tanítások:

Kovács Magyar András gyógyítási rendszerének két alapja van:


Első lépésben a betegségek okait kell megkeresni és

a kiváltó okok megszüntetése után lehet csak a gyógyítást megkezdeni.

Az embert egységes egésznek kell tekinteni, nem lehet a részeket külön gyógyítani.


Radiesztézia:

A betegségek legfőbb oka szerinte,
hogy az emberek káros földsugárzásokban tartózkodnak.
Két féle földsugárzást tekint károsnak,
a Hartmann-zónákat és a vízereket.
A többi földsugárzásnak nincs egészségkárosító hatása.

" Ezeket a sugárzásokat műszaki eszközökkel is ki lehet mérni,
nem csak az ember képes rá,de nagyon drága."

A mérési technikát,
melyet még Lajos Atyától tanult,
tanítja Kovács Magyar András a Táltos Iskola első két tanfolyami napján.
Maga a technika egyetlen óra alatt elsajátítható,
de eredményes alkalmazásához azonban sok gyakorlásra van szükség,
illetve arra, hogy az emberek rá tudjanak hangolódni.
A ráhangolódáshoz a szellemet kell tanítani,
ezért minden előadáson nagy hangsúlyt kapnak
a szellemi és magyar történelmi ismeretek.
Ezek nagy részét tanításainak első korszakában
főleg Magyar Adorján műveiből,
Papp Gábor és Szántai Lajos előadásaiból vette át.
Magyar Ildikóval kötött házassága óta egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak bennük a szellemvilággal folytatott személyes beszélgetésekből szerzett információk, valamint saját elképzelései.

Az ember a legtöbb időt egy helyben éjszaka illetve a munkahelyén tölti.
Ezért javasolja a fekhely és a munkahely földsugárzás mentes helyre való áthelyezését.
Kovács saját állítása szerint több százezer ember fekhelyét mérte ki és jegyezte fel a jellemző betegségeket. Így elkészített egy térképet a földsugárzások és a betegségek közötti összefüggésekről. Aki hosszú időn át káros földsugárzásban fekszik, az megbetegszik. Ha már a beteg kifeküdt a káros földsugárzásból akkor az auráját meg kell tisztítani a földsugárzások hatására rátapadt negatív energiáktól és fel kell tölteni pozitív energiákkal. Ennek technikáját szintén a Táltos Iskola I-II. tanfolyam tartalmazza. A hallgatók megtanulják az aura egyes rétegeit, a csakrákat és azok szerepét. A negatív energiák eltávolítását és a pozítiv energiák kicsatolását és átadását.

Szellemgyógyászat:

Emléksúly-levétel, időutazás, szellemtan:

Táltos masszázs, izomlazítási technikák:

Fehér Mágia:

Sorselemzés, tenyéranalízis:

Homeopátia:

Önismeret, emberi Kapcsolatok lelkisége:

Szellemelengedés:

Házszentelés :Szervezet tisztviselőinek rendfokozatai :


Néhány további tanításuk vázlatosan : 
 
7 komment , kategória:  ...Vallások,Egyházak,Szekták..  
Címkék: összefüggésekről, kereszténységnek, egészségkárosító, igazságtartalmát, eszmerendszerébe, szellemtörténeti, tűzkeresztségnek, gerincbetegségén, beszélgetésekből, szellemelengedés, földsugárzásból, szellemcsaládba, szellemvilággal, tisztviselőinek, földsugárzásban, tüdőbeszűrődést, megtermékenyítő, ráhangolódáshoz, földsugárzásnak, megkérdőjelezni, leszületésekor, szentháromsága, leszármazottai, ellentmondanak, alkalmazásához, megismerkedett, különlegessége, földsugárzások, hatálybalépése, tenyéranalízis, magyarországon, folytonosságon, tanfolyamokat, eredményeiből, megszüntetése, tevékenységei, szent szellemek, helyek Kovács, alapító életrajza, miskolci Bláthy, népi gyógyítással, műszaki diploma, megyeházán dolgozott, csontkovács segített, iskola hivatalos, táltos fogalma, nemzettudat fenntartója, magyar nemzetnek, magyar alternatív, magyarság szíriuszi, magyar szellemiség, ember célja, Ősmagyar Táltos Egyház, Kovács Magyar András, Kovács Magyar Andrásnak, Táltos Iskola, Bláthy Ottó Szakközépiskolában, Pollack Mihály Műszaki, Makkai Sándor, Magyarok Csillaga, Táltos Iskolának, Energia Gyógyító Központ, Magyar Ildikót, Kezdetben Kovács Magyar András, Jelentése Isten, Badiny Jós Ferenc, Szent János, Magyar Ildikó, Magyar Ildikóval, Szűz Mária, Szent Mária Magdala, Szent Márton, Szent György, Szent Nándor, Szent Erzsébet, Szent Margit, Szent Anna, Jelenleg Kovács Magyar András, Szent Szellemek, Lajos Atyától, Magyar Adorján, Papp Gábor, Szántai Lajos, Táltos Iskola I-II, Fehér Mágia,
Betti (#1)   2009-07-17 16:24:22
Ez mind szép, de azt se felejtsük el, hogy ki is az a Magyar Ildikó.
Az újságok eddig három jogerős ítéletéről számoltak be.
A legismertebb, amikor Benkő Péter élettársaként, közös vállalkozásukban több mint 650 millió áfát igényelt vissza hamis számlák alapján. Büntetett előéletűként 6 és fél év letöltetendő börtönre ítélték de nem vonult be, több mint egy év után a fejvadász kommandó kapta el.
Kovács szerint ez az asszony a 12 magyar szent közül Mária Magdala reinkarnációja. Szent gyógyító helyeken tartott táltos gyógyító napon kézrátéttel gyógyított, áldást oszt, gyertyát szentel. Az egész táltos egyház a pénzről szól és a hiszékeny emberek átveréséről. Bocsi, ha ez kiábrándító!
David (#2)   2009-07-22 15:51:59
Jaja, és az icike picike mind megette - ugye Betti?
Egeszsegedre! Pont az ilyen hiszekeny embereket zabaltatjak meg az altalad felsorolt fenti dumával, mint te vagy. Jól dolgozik a media. Gondolom mar az osszes mosoport is kiprobaltad, amit reklamoznak es persze az osszes szennylap az olvasmanyod. Jot csamcsogsz a sok rosszindulatu ember agyszulemenyein. Na, nekem meg ez kiabrandito Bettike!
Betti (#3)   2009-09-26 19:58:55
Szerintem meg jól dolgozik Kovács meg az eszetlen csapata, hogy te is megetted a hülyeségeiket.
Te sem tudsz márt hajtogatni, mint a Kovácstól hallott hazugságokat. Nincsenek saját érveid, csak Kovács mndatait ismételgeted, mint egy papgáj.
De, hogy adjak egy esély javaslom olvass el néhány cikket innen:
www.taltos.eoldal.hu.
Itt megcáfolhatatlan tények vannak.
Csak, hogy tudd, nem a médiákból ismerem az ügyeit, magam olvastam az ítélethirdetését, ami nyilvános volt.
Tételesen fel volt benne sorolva, hogy milyen számlákat, milyen móson hamisított. De ha írsz, részletesen megírom, hogy kit, milyen módon rángatot bele, milyen más csalásai voltak. (betti.joo@citromail.hu)
Ismerek olyan embereket, akiket meglopott.
Tudom, hogy Kovács mindenkinek azt terjeszti, hogy csak a gonosz erők akarják befeketíteni a szent Mária Magdala reinkarnációját, de ez pont olyan néphülyítés, mint a többi süket dumája. Aki beveszi, annak elszedi minden pénzét és amikor már nem tudja többet használni, elkzavarja.
Fényküldött (#4)   2010-11-07 15:08:45
Emberek!

Nemcsak a TV, a Rádió, a Különböző médiaszolgáltatók, az újságok, hanem a mindenfajta leírt, papírra vettett, könyvbe foglalt dokumentációk is lehetnek hamisak, ill. voltaképpen az igazságot is hordozhatják.
Emese álma (#5)   2011-05-06 13:38:25
Sziasztok!!!
Figyelem Nem csak 2 szent van leszületve.
Itt Vagyok Én is és biztosan vann párom is akit úgyérzem megtaláltam.
Engem jól kihasznált kovács andrás, míg bent volt magdala a sitten.
De legalább tudom , hogy mint ő nem leszem Isten őrizz!
Úgyhogy sokat ne várjatok tőlle!
Kizárt a táltos egyházból ! Messze van ő JÉZUSTÓl!
Tudjátok nem Vagyok nyalógép!!!
Máttás Jön !!!!Hamarosan :-)))
József 70 (#6)   2012-11-22 10:52:49
Felkeresném a szellemi iskoláját Kovács úrnak,de nem tudom őket megadott telefonszámokon elérni.Örülnék,ha valaki tudna segíteni!Előre is köszönöm.
Schaibli Ferenc (#7)   2016-01-05 12:24:02
Üdvözlet mindenkinek.
Én egy 33 éves magyar srác vagyok . Hitemet a ROVÁSból nyerem minden nap. Hiszen nincs még egy oly nép a földön kinek ennyire fentmaradt volna az ősi kultúrája. Mindenkit tiszta szívből buzdítok a rovástanulásra. Nagyon szép minden vallás, hiszen az utunkat nézvén vezet minket (életút, karma stb....) Táltosaink sosem rendeltek maguk alá senkit......Ő maguk szálnak alánk, hogy segítsék felemelkedésünket (rakamazi turul) Én csak beleolvastam a tanításokba és azonnal kirázott a hideg. A legnagyobb tisztelettel csak annyit kérnék, hogy vessük le az indulatot magunkról és nézzünk tiszta szívvel. Ha ezt megteszitek már látni fogjátok tisztán, magatoktól, hogy nincs szükség hasonló egyházakra hiszen a tudás velünk született. Elnézést ha megbántottam valamely testvéremet ,nem volt cél. Tisztelettel, Szeretettel S. Ferenc . Email:schfec@gmail.com
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.21. 23:12 Magyar állampolgár lett az amerikai Andrew Brunson tiszteletes
02.21. 22:52 Venezuelai válság - Az Egyesült Államokba akkreditált tizenegy venezuelai d...
02.21. 21:52 Női röplabda Extraliga - Jászberényben nyert az éllovas Vasas
02.21. 21:52 Jégkorong Erste Liga - Tízgólos meccset nyert a Debrecen
02.21. 21:51 Budapesti női tenisztorna - Nyolc között a címvédő
02.21. 21:42 Novák Katalin: a kanadai konzervatívok számára modell a magyar családpoliti...
02.21. 21:42 Iohannis kinevezte a szociáldemokraták miniszterjelöltjeit
02.21. 21:32 Brexit - Külkereskedelmi miniszter: nem készül el időben a szabadkereskedel...
02.21. 21:11 Pozsonyban és több szlovákiai városban is tüntetéseket tartottak a meggyilk...
02.21. 20:52 Továbbra is Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke
Tudjátok ?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot  Amíg kicsiny gyermek vagy...  Ráérsz ? ? ?  Egy angyal  Jó reggelt , szép napot  Vajling  Facebookon kaptam  Sünik  ooOoo  Amíg kicsiny gyermek vagy...  Facebookon kaptam  Féligazság  Facebookon kaptam  Png nő  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Vajling  Jó reggelt , szép napot  Aranyosi Ervin: Cicarádió  Szép napot  Fájdalom  Kellemes új hetet  ooOoo  Táncoljatok! Salsa  Szép napot  Hóvirág  Talál-e még hitet Jézus, ha e...  Jó estét, szép álmokat  Szép napot  Szép napot  Kellemes új hetet  xD  Kellemes új hetet  Az ember nyomorúságának megfon...  Hattyúk  Megkértem Istent  Kellemes új hetet  Változnak az évszakok  Fájdalom nélkül nincs szerelem...  ooOoo  A csend jó barátod...............  Derűs - szép jó reggelt kíváno...  Facebookon kaptam  Fájdalom  Hattyúk  Móricz Zsigmond körtér anno  Jó reggelt , szép napot  Astoria hotel  Változnak az évszakok  Szíves üdvözlet  Hazugság  Egy sárga rózsa  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harmincéves a Magyar Máltai Sz...  Png nő  ooOoo  Fájdalom  ooOoo  Hazugság  Png kislány  Természetes agyserkentők  Sünik  Útravaló – 2019. február...  Fájdalom  Jó reggelt , szép napot  Pitbull  Vajling  Fogalmad sincs róla  Ez jó is lesz, hogy felizgulja...  Ami igaz, ami helyes  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  ooOoo  Kellemes új hetet  Az ember nyomorúságának megfon...  Fájdalom nélkül nincs szerelem...  Józanok legyetek, vigyázzatok!  Változnak az évszakok  A szónak ereje van...............  Az ember nyomorúságának megfon...  Sátán  Hétvégi kirándulás - vitorláss...  Facebookon kaptam  Egyet se...  Karácsony  Boldog Névnapot Nővéremnek! De...  Fájdalom  Hazugság  Kassák Lajos: Tavaszi reményke...  Png kislány  Szép napot  Rózsás szívben piros rózsa  6. évközi hét hétfő 02.18  Két nap szabi  Magnéziumforrások  Rózsa a kézben  Szép napot  ooOoo  Uzsonna  Uzsonna 
Bejegyzés Címkék
szent szellemek, helyek Kovács, alapító életrajza, miskolci Bláthy, népi gyógyítással, műszaki diploma, megyeházán dolgozott, csontkovács segített, iskola hivatalos, táltos fogalma, nemzettudat fenntartója, magyar nemzetnek, magyar alternatív, magyarság szíriuszi, magyar szellemiség, ember célja, hatalmi rendszer, kereszténység szimbóluma, egyenlőszárú kereszt, ötödik elem, mindent átható, szövetség megújítására, információ megtermékenyítő, teremtmény volt, vízzel történő, tűzzel való, gyakorlati megvalósítása, dombrádi táborukban, médiumitás világába, szellemvilággal folytatott, földre majd, gyönyörű fekete, földre feketepárduc, összes többi, túlvilágon azokon, neveiken nevezik, legnagyobb tetteket, egyház tanítása, magyar szellemcsalád, szent szellemektől, tudományos ismereteknek, józan észnek, betegségek okait, kiváltó okok, gyógyítást megkezdeni, embert egységes, részeket külön, betegségek legfőbb, emberek káros, többi földsugárzásnak, sugárzásokat műszaki, ember képes, mérési technikát, technika egyetlen, szellemet kell, legtöbb időt, helyben éjszaka, munkahelyén tölti, munkahely földsugárzás, jellemző betegségeket, betegségek közötti, beteg kifeküdt, káros földsugárzásból, földsugárzások hatására, hallgatók megtanulják, aura egyes, negatív energiák, pozítiv energiák, összefüggésekről, kereszténységnek, egészségkárosító, igazságtartalmát, eszmerendszerébe, szellemtörténeti, tűzkeresztségnek, gerincbetegségén, beszélgetésekből, szellemelengedés, földsugárzásból, szellemcsaládba, szellemvilággal, tisztviselőinek, földsugárzásban, tüdőbeszűrődést, megtermékenyítő, ráhangolódáshoz, földsugárzásnak, megkérdőjelezni, leszületésekor, szentháromsága, leszármazottai, ellentmondanak, alkalmazásához, megismerkedett, különlegessége, földsugárzások, hatálybalépése, tenyéranalízis, , ,
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 4035 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 561
  • e Hónap: 1968
  • e Év: 4626
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.