Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti csillagüzenet
  2013-12-07 17:59:22, szombat
 
   
  Az ,,ünnepek havának", a varázslatos decembernek a csillagüzeneteit megtekintheti aa www.asztrozofia.hu -ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva! Ettől a héttől újra három gyógyító, és spirituális időintervallum segít minket az Úton! Erről bővebben a levelünk végén olvashat. Ezen a héten is írunk az álmok üzeneteiről, és természetesen megtesszük a következő lépést az ima praxisában is.

Előző levelünkben is felhívtuk a figyelmet az álmokban érkező üzenetek, szimbólumok értelmezésének a fontosságára, hiszen gyakorta ekkor érkezik meg a válasz az imában megszólított fensőbb lénytől. Most röviden áttekintjük az előttünk álló éjjelek égi üzeneteit, mert ezek ismerete segít az álomfejtésben. Az itt leírtak irányelvek, melyeket a saját képünkre kell formálni, hiszen mindannyiunknak más, és más jeleket küldenek az álmainkban, melyek az ég egyetemes szimbólumrendszeréből érkeznek.

December 8 - 9-re, tehát a vasárnapról hétfőre virradó éjjelen már a jövő képeit, lehetőségeit mutatják meg fensőbb segítőink az álmaink által. Ekkor úgynevezett ,,megoldó álmokban" részesülünk, s megmutatják azokat a ,,varázseszközeinket", melyekkel minőségileg tudunk emelkedni!

December 9 - 10-re virradó éjjelen a múltunkból, akár az előző inkarnációkból hozott feladatainkra világítanak rá az álmaink, de szerelmi kérdéseinkre is választ kapunk. Az alkotó művészek ihletet kapnak az álmok angyalaitól.

December 10 - 11-re virradó éjjelen a szabadsággal, a függetlenséggel, (káros szenvedélyekkel kapcsolatos függések is ide tartoznak!)és a fontos megbeszélni valóinkkal kapcsolatban kapunk jeleket az álmainkban.

December 11 - 12-re virradó éjjelen úgynevezett jósló álmok jönnek, ami azt jelenti, hogy a jövőnkkel kapcsolatban kapunk sugallatokat, útmutatást álmainkban. Ezen az éjjelen a sorsunkra vonatkozó bölcsességet, tanításokat is megkapjuk.

December 12 - 13-ra virradó éjjelen a lelkünk talán legmélyebb régiói mutatkoznak meg az álmainkban. Ezek kifejezetten spirituális tanításként, a belül lakozó felettes éntől érkeznek. Ma éjjel is kapunk útmutatást a jövőnkre vonatkozóan.

December 13 - 14-re virradó éjjelen, a pihenésen, a nyugalmon, és a feltöltődésen van a hangsúly. A testi regenerálódás ideje érkezik el ezen az éjjelen, így az álmaink üzenete is erre vonatkozik. Lefekvés előtt érdemes egy kis csésze nyugtató hatású teát, például fodormentát elkortyolgatni.

December 14 - 15-re virradó éjjelen az álmaink a teremtő erőinket ébresztik fel, s a biztonsággal, anyagiakkal összefüggésben kapunk segítő jeleket. Ez az éjszaka ugyanakkor a kapcsolati, és a szerelmi kérdéseinkre, hoz üzenetet.

És végül december 15 - 16-ra, tehát vasárnapról hétfőre virradó éjjelen újra a szabadságunkkal, függetlenségünkkel kapcsolatos dolgok kerülnek elő. Érdemes odafigyelni az álmainkban megjelenő ötletekre, gondolatokra is, mert ezek sorsunk emelkedését szolgálják!

Fontos tehát, hogy az álmainkat lejegyezzük egy naplóba. Lefekvés előtt kérjük meg a tudatunkat, és/vagy a ,,felettes énünket", hogy a fontos álmokból ébredjünk fel, hogy le tudjuk írni azokat, (a diktafonba mondás is jó!) illetve ébredés után is őrizhessük meg az álmaink emlékezetét.
Az előttünk álló hét éjjeleire leírt üzenetek irányadó jellegűek, érdemes őket összevetni az álmainkkal, s lassan, lépésről - lépésre megfejteni azokat. Tehát semmiképp se tekintsük a fent leírtakat álmoskönyvnek! Minél mélyebbre hatolunk az álmaink szövetébe, annál közelebb kerülünk a magasabb világokhoz, az Isten megértéséhez, s annál varázslatosabb lesz számunkra az a belső szertartás, amit imának nevezünk, s idővel beavatássá nemesedik.

Még egy gondolat az álomfejtéshez, ami az imától függetlenül is fontos lehet. Az álmaink szimbolikája teljesen egyéni. A spirituális tudatosodás útján járó ember számára ezért fontos a belső, egyéni, erre az inkarnációra vonatkozó szimbólumrendszerének a megértése. Ehhez azonban figyelni kell a hétköznapi eseményeinket is! Érdemes a hétköznapi történéseinkről, élményeinkről is naplót vezetni.
Szerintem az a legoptimálisabb, ha az álomnaplónk, és a ,,nappali naplónk" ugyanaz. Ez utóbbiba azokat az eseményeket írjuk le, amelyek valamiért megszólítanak, megérintenek minket. Azokat az eseményeket, amelyek számunkra nem érdekesek, (pl. egy szokásos bevásárlás) ne írjuk le.
Az álmainkra sokszor visszarezonálnak a hétköznapi eseményeink, de gyakorta az álmaink rezonálnak a hétköznapi eseményeinkre. Ezért fontos tudni!
Egy álom hatóköre +/- 7 nap!
Tehát, ha én például 10-én éjjel egy ,,üzenő álomban" részesülök, akkor az a 3- 17-ig terjedő két hét bármelyik napjára vonatkozhat! Csak akkor tudom pontosan meghatározni, hogy melyik nap, melyik eseményére vonatkozik az álmom, ha a naplómba lejegyzem az eseményeimet, így bármikor át tudom tekinteni azokat. Így a külső világ, és a belső világ történései együtt jelennek meg, s könnyedén észrevehetővé válnak az összefüggések. Az összefüggések felismerésével, tudatosításával értjük meg a saját szimbólumrendszerünket.
E két világ együttes vizsgálata pedig azért is fontos, mert az ,,isteni jelzések" nem csak az álomban, az imában, és a meditációban, hanem a profánnak tűnő, hétköznapi eseményekben, dolgokban is benne rejtőznek.

Csodás felismeréseket kívánunk, de most térjünk át az IMA szertartásának következő fejezetéhez!

Az elmúlt héten felismertük azt, hogy melyik az a testtartás, ami számunkra a legmegfelelőbb az imához. Lassan, lépésről - lépésre haladva mi is kezdjük el az ima csodálatos szertartását. Válasszunk ki egy olyan időpontot, amikor csönd van körülöttünk. Ha tehetjük, ez legyen valamelyik ,,gyógyító, és spirituális időintervallum."
Gyújtsunk gyertyát.
Figyeljünk a légzésünkre, hagyjuk, ahogyan magától, természetes módon megnyugszik, lecsillapodik.
Figyeljünk befelé...
Önvalónk mélyére...
Engedjük, hogy csend legyen bennünk is...
Csend, az önvalónk mélyén...

Ekkor már érezhető a közelsége, az Ő közelsége...
Egy Találkozás veszi kezdetét...
Találkozás, egy időkön túli ismerőssel, a Fény Belső Birodalmában...
Mi is, amikor már hosszú idő után végre újra találkozunk a kedvessel, sokszor meg sem tudunk szólalni, csak csönd van. Most ugyanez a csönd jelenik meg.
Csend, együtt...
Szavakkal még nem szólítottuk meg, de ez már az ima.
Maradjunk ebben a csendben, s ekkor bevillannak képek, régi emlékek, hangulatok, fények, sokszor nem is tudni, hogy melyik korból valók...

Az ima elhozza az emlékezést, s ez az Isten köszöntése felénk.
Ekkor már mi is megszólalhatunk, köszönthetjük Őt. Sokan eleinte eddig akarnak ,,csak" eljutni az imában, mert az ilyenkor előjövő érzés egyszerre ismerős, és szokatlan, s ezt fel kell tudni dolgozni. Pár napig, vagy akár pár hétig mi is csak eddig az állapotig jussunk el.
Ennek az idő-minőségnek az érzékelését tegyük magunkban teljessé. Hasonlatos ez ahhoz, mint amikor a művész a darab egy fontos részét kigyakorolja a hangszerén. Először a technikát, majd a hangulatot, az érzést csiszolja tökéletessé. Most, az imádság kapujában mi is tegyük magunkban tökéletessé az eddigieket.

Végül eljön az a pillanat, amikor megérezzük, hogy letelt az imának szentelt időnk. Ekkor a saját szavainkkal elköszönünk Tőle, majd fokozatosan a külső világra irányítjuk a figyelmünket, s végül lassan eloltjuk a gyertyát egy gyertyakoppintóval, vagy gyűszűvel úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Földre Napszentültekor.

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013. december 9 - december 15-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a délelőtti órákban, 6.45 - 10.00 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet felé fordulva.)

A másik fantasztikus lehetőségeket rejtő időszak 11.10 - 14.10 óra között van ezen a héten. Ebben az időben forduljunk dél felé!
A harmadik gyógyító időintervallum kelet felé fordulva érzékelhető a legjobban 16.10 - 19.00 óra között.

Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hónap legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu -n!

Minden nap, minden pillanat csillag - bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: megtapasztalását, összefüggéseinek, időintervallumok, csillagüzeneteit, visszarezonálnak, időintervallumai, tudatosításával, függetlenséggel, napszentültekor, gyakorlatainkat, szabadságunkkal, eredményesebben, legoptimálisabb, megszólalhatunk, kisfilmjeinkkel, mindannyiunknak, történéseinkről, szenvedélyekkel, legmegfelelőbb, legjelentősebb, időintervallum, értelmezésének, konstellációja, konstellációit, felismerésével, összefüggésben, varázslatosabb, szertartásának, egybecsengések, működtethetőek, felismeréseket, hírleveleinkre, elkortyolgatni, inkarnációkból, észrevehetővé, természetesen, varázslatos decembernek, csillagüzeneteit megtekintheti, héttől újra, levelünk végén, álmok üzeneteiről, következő lépést, álmokban érkező, imában megszólított, előttünk álló, saját képünkre, vasárnapról hétfőre, jövő képeit, álmaink által, előző inkarnációkból, alkotó művészek, álmok angyalaitól, Fény Belső Birodalmában…, Földre Napszentültekor, KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, Csillag Tv, Paksi Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.23. 08:51 Szijjártó: Indonézia és Magyarország ötszázmillió dolláros közös befektetés...
01.23. 08:51 Eljárás indul a budaörsi szemészeti szakrendelő engedélyének ügyében
01.23. 08:51 BÉT - Iránykereséssel indulhat a kereskedés az elemző szerint
01.23. 08:51 Szakértő: a bölcsek tanácsa nem fogja megoldani a Fidesz és a néppárt ügyét
01.23. 08:41 Australian Open - Fucsovics Márton visszalépett a párostól
01.23. 08:21 Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
01.23. 08:11 Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére
01.23. 07:40 Zenés tárlatvezetés és kézműves programok a Népi Iparművészeti Múzeumban
01.23. 07:10 Folytatódik a Müpa kritikaíró pályázata
01.23. 07:05 Trump részt vesz az abortuszellenes meneten
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Téli kép  Szalagos fánk recept  Ismételgesd...  Placido Domingo  Naplemente  Keringő  Facebookon kaptam  Ajándék lónak...  Betty Boop  2. évközi hét szerda 01.22  Betty Boop  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Szeretet és hit  Rubens: Vénusz a tükör előtt 1...  Png nő  Betty Boop  Facebookon kaptam Krisztina...  Zsoltárének  Posertube  Köszöntelek oldalamon  Piros liliomok  Aranyosi Ervin: Teremtés a hét...  Levendula csokor  Png rózsa  Naplemente  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  Facebookon kaptam  Keringő  Ismételgesd...  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Png virág  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Nők rózsával  Szèp estét kedves látogat...  Tízpontos  Placido Domingo  Szèp estét  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Csillag esik, föld reng  Posertube  Csillag esik, föld reng  Ismételgesd...  Nők szemüvegben  Példa és szó  Önvádolás  Délutáni pihi  Fehér rózsák  Kellemes napot kívánok!  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Sexy nők  Facebookon kaptam  Szép francia kép  Győztesek útján  Szent Margit búcsú Veszprémben...  "10 vitamin " A legfontosabb ...  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Szép francia kép  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Erényes cselekedetek  Hibázunk  Facebookon kaptam  Havas rózsa  Könyvek, mondjátok el nekem  Új imaház  Isten parancsa  Elképesztően bájos családi por...  Png rózsa  Naplemente  Nők szemüvegben  Posertube  Valami fény kéne  Keringő  Facebookon kaptam  Test  Facebookon kaptam  Png rózsa  Facebookon kaptam Krisztina...  Kutyus masnival  Kellemes kávézást  Rózsa csokor csendélet  Facebookon kaptam  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Győztesek útján  Szeretet  A szemet szemért elv csak oda ...  Könyvek, mondjátok el nekem  Png nő  Facebookon kaptam  Elképesztően bájos családi por...  Új imaház  Facebookon kaptam  Részeges cicák  Az ember a tűz mellé huzódik. 
Bejegyzés Címkék
varázslatos decembernek, csillagüzeneteit megtekintheti, héttől újra, levelünk végén, álmok üzeneteiről, következő lépést, álmokban érkező, imában megszólított, előttünk álló, saját képünkre, vasárnapról hétfőre, jövő képeit, álmaink által, előző inkarnációkból, alkotó művészek, álmok angyalaitól, fontos megbeszélni, jövőnkkel kapcsolatban, sorsunkra vonatkozó, lelkünk talán, belül lakozó, jövőnkre vonatkozóan, testi regenerálódás, álmaink üzenete, teremtő erőinket, éjszaka ugyanakkor, szerelmi kérdéseinkre, álmainkban megjelenő, álmainkat lejegyezzük, fontos álmokból, diktafonba mondás, álmaink emlékezetét, fent leírtakat, álmaink szövetébe, magasabb világokhoz, imától függetlenül, álmaink szimbolikája, spirituális tudatosodás, inkarnációra vonatkozó, hétköznapi eseményeinket, hétköznapi történéseinkről, eseményeket írjuk, szokásos bevásárlás, álmainkra sokszor, hétköznapi eseményeink, álmaink rezonálnak, hétköznapi eseményeinkre, álom hatóköre, naplómba lejegyzem, külső világ, belső világ, összefüggések felismerésével, profánnak tűnő, elmúlt héten, olyan időpontot, önvalónk mélyén&#8230, időkön túli, csönd jelenik, ilyenkor előjövő, állapotig jussunk, érzékelését tegyük, fontos részét, érzést csiszolja, imádság kapujában, imának szentelt, saját szavainkkal, külső világra, csillagos égbolt, öngyógyító módszerek, délelőtti órákban, spirituális gyakorlatainkat, gyógyítás ideje, beteg társunk, másik fantasztikus, időben forduljunk, harmadik gyógyító, hónap legjelentősebb, azokban rejtőző, számítógép monitorjára, naptárunkba lejegyezni, napokhoz tartozó, filmben elhangzott, egybecsengések felismerésével, belső kozmikus, külső kozmosz, megtapasztalását, összefüggéseinek, időintervallumok, csillagüzeneteit, visszarezonálnak, időintervallumai, tudatosításával, függetlenséggel, napszentültekor, gyakorlatainkat, szabadságunkkal, eredményesebben, legoptimálisabb, megszólalhatunk, kisfilmjeinkkel, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 916
  • e Hét: 7925
  • e Hónap: 25296
  • e Év: 25296
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.