Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2015.07.17.-én
  2015-07-23 17:57:05, csütörtök
 
  2015. július 20.

2015.07.17.-én délelőtti órákba anyagba lépett egy ,,női" minőség, mely maga a Harmónia. Hogy mitől női? A színétől és a hangjától. Fehér, rózsaszín, narancs ezernyi árnyalata, csengő hangok, kis harangok zengése. Álmok kelnek életre, vágyak jelennek meg a szívben. Hogy mi iránt? Kinek kinek saját sorsa szerinti megváltó energiák azon a területen, mely az ő megoldó kulcsát hordozza.

Ez a minőség töréseket okoz. Összetörik minden, amivel akadályoztunk önmagunkat.

A mai naptól meg kell, hogy jelenjen egy belső bizonyosság és belső tudás és érzés (nem az agy és ego), a szív hangja kell, hogy éreztesse, mire is születtél meg ebben a sorsodban.

Csak az érzés, ,,nagy dolgokra születtem, és képes is vagyok rá". Egy belső erő, amely eddig kovácsolta önmagát sok sok nehézségen keresztül.

Vagy másképpen érezve, az éppen zajló érzelmi kihívások tengerében, ,, képes vagyok mindezt békében megoldani".

A héten belső vizsgák zajlanak. Próbák a mindennapokban, és egy belső vizsgálódás után döntések. Hitünkről, értékünkről, a merre továbbról.

A végeredmény: ,,Feljebb lépek sorsomban egy szintet. Saját erőmből és döntésemből."

Mert a 8. hónap meghozza a felsőbb szint energiáit, és addig rá kell lépni arra az útra, mely felfelé visz.

Vannak emberek, akiknél az élet-halál beavatás zajlik, ők utolsó életeiket élik.

A kérdés náluk az Elengedés, az Emlékezés, és a felsőbb erőben való Hit.

2015. július 12.

Minden az anyagi világban, megteremtetett valamire, okkal van jelen, az emberi elme döntésén múlik, hogy mire is használja. A világ jobbá tételére, amiért az emberi test életre hivatott, vagy a pusztításra, ítéletre, amely az élettér elpusztítására hivatott.

A mostani időszakra az emberi elmének el kellett döntenie, hogy melyik oldalt fogja erősíteni.

Az elmúlt hetek nagyon erősen felnagyították a negatív oldalt az emberi jellemben. Mindent a felszínre hoztak, ami sorsot gátló tényezőként van jelen. Ha mindennek az okát magunkban kerestük, akkor egyértelművé váltak a megoldások. Ha mások viselkedésében, akkor a történet súlyosbodott és tovább görgött.

A 7. hónap ez évben arra hivatott, hogy újra fogalmazzuk Önmagunkat, s helyünket a világunkban.

Pár támpont. Aki még mindig kívülállónak érzi magát, keresi önmagában az idegen, nem földi eredetű hová tartozást, ő elgondolkodhat azon, hogy talán nem a megfelelő szellemi családban keresi a hová tartozást. Az emberiségnek van egy olyan szellemi családja, akik már bejárták az anyagi megtapasztalás útját, és felemelkedtek a maguk erejéből. Aki emberi testben létezik, Ő feléjük tart, Ők a befogadó család, bárhonnan is szakadt ki a lelke, mikor elhagyta eredendő Otthonát.

A felemelkedett család egyértelműen meghagyta az utánuk érkezőknek a felemelkedés rendjét.

Jelenleg a kérdés az emberek felé, amit át kellene venni önmagunkban a lehető legnagyobb igazságon alapuló önfeltáráson átmenve:

Képes vagyok e ítélet nélkül olyan emberekkel összefogni, akikről elsőre úgy vélekedem, hogy nem az én szintem, vagy csak saját fajtámmal vagyok hajlandó keveredni?

Az emberiségnek tovább kell lépnie a kasztosodáson, a faji előítéleteken.

Azokra a lelkekre bízták a gyarló, ,,szűk látókörű" embereket, a fiatal lelkeket, akik nem ismerik még az agyagban élő közösségi szellem rendjét, azokra bízták, akik már közel állnak a felemelkedéshez. Ez azt jelenti, hogy olyan közösségbe helyezték őket, ahol Rendet kell tenniük úgy, hogy saját magukból békét árasztva, a cselekedeteikben példát mutatva élnek. Nem szónokolnak, hanem gondolataikban, szavaikban és cselekedeteikben pozitív példát mutatva élnek. Még akkor is képviselve a megértést, elfogadás és a béke rendjét, amikor senki nem támogatja őket. Ez az ő lelkük erejének, hitüknek a próbája, a felemelkedés előszobája. A körülöttük élőknek pedig bizonyosság, hogy sokkal több a világuk, mint amennyit ők hittek belőle, és ezzel rá tudnak lépni a keresés útjára.

Ez a hónap önmagunk újrafogalmazása, a múlt árnyai nélkül. Mindennek a célja, hogy az emberi tudat le tudjon szakadni egy olyan 5. dim. bázisról, amely szúk látókörű, hatalmi érdekeltségű létezési forma, bár kétségtelenül nagy erővel bír, mert sok emberi létező táplálja az indulataival, külvilágnak való megfelelési kényszereivel, a bázisról való leválásának félelmével. A bázis erősíti az emberi tudatban, ,,ha leválsz a mi családunkról, akkor egyedül maradsz, és nem fog tudni jól élni és kényelmesen" . ,,Ha kiválsz tőlünk, akkor senki és semmi leszel."

Saját tapasztalatból tudom, hogy a legjobb állapot, amikor megjelenik a ,,névtelen semmi". Leválnak emberek, leválik a múlt, az addig külvilág elvárása szerint felállított KÉP darabokra törik. Létrejön egy skizofrén állapot. Ha lélek elég erős, akkor a jobb agyféltekének a kapcsolati rendszere (ősök és az eredet) kezd előtérbe lépni, hogy a karmikus adósságok is a mindennapi játszmákban kirendeződjenek végre. A felemelkedés előtt álló emberi lelkek pedig az emberi szellemi család karmikus mintáit kezdi lejátszani. Az emberiség történelmének kiemelkedő alakjainak az utókorra hagyott mintáit játsszák újra és újra, hogy a beragadt lélekrészek is felemelkedjenek a szellemi családhoz. Ehhez alaposan átgondolva a mostani sorsot fel lehet fedezni, hogy melyik mintát kell tökéletesre játszani, és pozitív megéléssé emelni. Ha ezt sikerült kijátszani, akkor az emberi közös tudatban ez a kód felszabadul, és megoldások ezreit adja az emberi létezőknek.

Sokan haltak nehéz halált az anyagi világban, hogy megváltsák társaikat.

Az ember hajlamos azt hinni, hogy különb társainál, amikor ráébred, hogy világára nagyobb hatással van, mint a körülötte élők. Időbe telik, mire ráébred, hogy ,,kintről és fentről" le és beszólva nem tud pozitív példát mutatni. Csak benne élve a közösségben, egy lenni közülük.

Világunk Teremtője ugyanezt az utat járta be. Fentről és kintről nem látta gyermekei szenvedését. Önmaga nagyságától eltelve kiszakadt az Együttérzés energiáiból.

De az anyagi világba beragadt gyermekei erősek, és képesek voltak egy idő után kint és bent, fent és lent létezni egyszerre.

Amit most érdemes tenni. Végtelen mennyiségű jel érkezik minden pillanatban. Az elromlott, vagy nehezen működő gépek, amik az emberi test elektromágneses teréről adnak jelzést, mutatják egyértelműen, hogy hol a hiba. Az emberi test a legjobb jelző készülék, amit azonnal ,,meg kell szereltetni", mert ahol a testben hiba van, hogy a sorsban is hiba van.

A külvilág elvárásainak való megfelelést minimum szintre kell helyezni, nem kell már sem taps, sem kifütyülés másoktól, és a belső vágyat, törekvést kell előtérbe hozni, ami nem árt, ha béke és szeretet alapú. Ha indulatok jönnek elő, é s azok a múltban való sérülések eredményei, azt nem árt kiadni, kivezetni. Vagy végre kiüvöltjük magunkból, vagy olyan sportot végzünk, ahol a félelmünk végre feloldódhat. A sors megmutatja a megoldást, csak kövessük. A külvilág arra jó, hogy megmutassa saját magunk hibáit és erényeit, egy színpadot biztosít, hogy lejátsszuk saját szerepünk az Emberiség Színművében..

Most jött el az idő, hogy levessük az színdarabban játszott jelmezt és álarcot, kilépjünk a szerepből, és hazatérjünk az Otthonunkba, hogy végre önmagunk lehessünk.

Császár-Kosztich Évi
Tündérkert: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: cselekedeteikben, felemelkedéshez, kirendeződjenek, felemelkedjenek, elektromágneses, újrafogalmazása, megteremtetett, felnagyították, tapasztalatból, gondolataikban, elpusztítására, megtapasztalás, elgondolkodhat, mindennapokban, viselkedésében, előítéleteken, kasztosodáson, agyféltekének, történelmének, felemelkedett, kétségtelenül, kényszereivel, akadályoztunk, felemelkedtek, emberiségnek, indulataival, súlyosbodott, színdarabban, családunkról, kívülállónak, egyértelműen, érdekeltségű, felemelkedés, önfeltáráson, egyértelművé, elvárásainak, minőség töréseket, belső bizonyosság, szív hangja, éppen zajló, héten belső, belső vizsgálódás, merre továbbról, felsőbb szint, élet-halál beavatás, kérdés náluk, felsőbb erőben, anyagi világban, emberi elme, világ jobbá, emberi test, élettér elpusztítására, Világunk Teremtője, Emberiség Színművében, Császár-Kosztich Évi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 13  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Előfordul, hogy  Jó nap volt  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  James Allen  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Önmaga ellenére  Az ókori görögök sebkezelésre ...  József Attila – Keresek ...  Paul David Tripp Április 12  Alvó kislány  Facebookon kaptam  IGEN így  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cicák  képre írva  Ott van  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Latinovits Zoltán tollából  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Pitypang szökőkút  Megígért békesség  Paul David Tripp Április 15  A pitypang legendája  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  József Attila – Keresek ...  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos gondolata  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Robin Wight pitypang szobra  Bársony székben  Latinovits Zoltán tollából  Otthon  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Esterházy Péter: Harmonia c...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  A pitypang legendája  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Csend  Horváth Szilvia tollából  Egyszerű  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Jó éjszakát  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  "Ez egy csoda"  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Sorsunk miatt...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 14  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jó éjszakát  Különleges  Emlékezz  A pitypang legendája  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Isten hűségének mértéke  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció... 
Bejegyzés Címkék
minőség töréseket, belső bizonyosság, szív hangja, éppen zajló, héten belső, belső vizsgálódás, merre továbbról, felsőbb szint, élet-halál beavatás, kérdés náluk, felsőbb erőben, anyagi világban, emberi elme, világ jobbá, emberi test, élettér elpusztítására, mostani időszakra, emberi elmének, elmúlt hetek, negatív oldalt, emberi jellemben, felszínre hoztak, okát magunkban, történet súlyosbodott, megfelelő szellemi, hová tartozást, olyan szellemi, anyagi megtapasztalás, maguk erejéből, befogadó család, felemelkedett család, utánuk érkezőknek, felemelkedés rendjét, emberek felé, lehető legnagyobb, emberiségnek tovább, faji előítéleteken, lelkekre bízták, fiatal lelkeket, cselekedeteikben példát, béke rendjét, felemelkedés előszobája, körülöttük élőknek, keresés útjára, hónap önmagunk, múlt árnyai, emberi tudat, bázisról való, bázis erősíti, emberi tudatban, legjobb állapot, addig külvilág, skizofrén állapot, jobb agyféltekének, kapcsolati rendszere, karmikus adósságok, mindennapi játszmákban, felemelkedés előtt, emberi szellemi, emberiség történelmének, utókorra hagyott, beragadt lélekrészek, szellemi családhoz, mostani sorsot, emberi közös, emberi létezőknek, ember hajlamos, körülötte élők, lenni közülük, utat járta, anyagi világba, legjobb jelző, testben hiba, külvilág elvárásainak, belső vágyat, múltban való, félelmünk végre, sors megmutatja, külvilág arra, színpadot biztosít, színdarabban játszott, cselekedeteikben, felemelkedéshez, kirendeződjenek, felemelkedjenek, elektromágneses, újrafogalmazása, megteremtetett, felnagyították, tapasztalatból, gondolataikban, elpusztítására, megtapasztalás, elgondolkodhat, mindennapokban, viselkedésében, előítéleteken, kasztosodáson, agyféltekének, történelmének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 2471
  • e Hónap: 7209
  • e Év: 113353
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.