Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MAGOKNAK és Érintetteknek
  2015-07-28 15:46:04, kedd
 
  2015. július 22.

MAGOKNAK és Érintetteknek [elsődlegesen a 'YO'-ságból Jelenlévőknek]

I.

Fontos, értse akinek dolga van vele

'Most' [nagyjából az elmúlt 24 - 48 órában (természetesen az előkészítése már korábban megindult)]
a FÖLDANYA-MAGA és
a FÖLD-MAGA ÖNNÖN MAGJAI
valamint a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL a FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Megnyitott-és-Megtartott [jelenleg nem Lezárásban lévő] Élet-Útban Jelenlévők
egy KÜLÖNLEGES [egyes érintettségeiben NAGYON Különleges] IGAZODÁSBAN Nyilvánultak meg.

Az IGAZODÁS bizonyos mértékben érintette mindazokat is, akik az 'EMBER' Megnyilvánulását [a FÖLDÖN-Jelenlétükben] Törvényesen Megtartják.
Ugyanez igaz a 'MADÁR' jellegben Megnyilvánulókra is. [a 'MADÁR'-ság nem azonos a 'madarak' élet-formájával.]

Az 'EMBER' és 'MADÁR' Megnyilvánulás 'YO'-ságból eredőségéről korábbi lejegyzésekben:
20130630 - A YO-ság CSALÁDJÁBAN és egyúttal a VILÁGBAN (elérhető ITT)
Emberség és Lélek-megnyilvánulás (elérhető ITT)]

'IGAZODÁS'-ként jelölöm ezt a Törvényes Változást, azonban [a FÖLD-MAGA 'Világ' Megnyilvánulására figyelemmel] egyes részeiben ez a Változás 'RENDEZŐ' jellegű Megnyilvánulás is volt /VAN [azaz közvetlenül érintett egyes kiáradásokat és áramlásokat].

A 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL FÖLDÖN [Törvényesen] Jelenlévőknek az IGAZODÁSOKBAN való Megnyilvánulás ma még 'könnyebb / természetesebb' [hiszen maga az 'Igazodás' mint Megnyilvánulás a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Nyilvánult meg 'eredendően']. Mivel ez a Változás közvetlenül érintette a 'YO'-ságból eredőket, ezért Nyilvánult meg ,,elsődlegesen / jellemzően" 'IGAZODÁS JELLEGBEN' ez a most érintett Törvényes Változás.

Jelenlegi megértésem szerint e TÖRVÉNYES IGAZODÁSRA elsődlegesen [vagy jellemzően] egy a ,,YO" TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Megnyilvánult ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁS" adott okot [valószínűleg egy újonnan megformált 'MEGHATÁROZÓHOZ' volt szükséges így a FÖLDNEK-MAGÁNAK is IGAZODNIA]. Lehetséges, hogy ez a 'YO'-ságban Megnyilvánult ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁS" egy a VILÁGGAL való ÚJ EGYETÉRTÉSHEZ is kapcsolódhat.

A FÖLD-MAGA ezen IGAZODÁSA természetesen a 'VILÁG' IGAZODÁSÁT is jelentette a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁNAK [ezen legutóbbi] TÖRVÉNYES VÁLTOZÁSAIHOZ.

Jelenlegi megértésem szerint a FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Jelenlévő 'YO'-ságbeliek (is) egy ,,egyénre igazított" ,,NAGYON Különleges" HARMONIÁBAN fogadták önnön Törvényes lényükbe az IGAZODÁSHOZ kapcsolódó MEGERŐSÍTÉST.
Ez azt jelenti, hogy minden egyes érintett létező az önnön lényéhez egyedileg igazodó 'harmoniában' (!) 'Megerősítést' 'kapott', ezáltal ez a Törvényes Lényéhez 'teljességesen' Igazodó Megerősítés tőle 'elszakíthatatlan / elvehetetlen', önnön lényéről leválaszthatatlan.
Jelenlegi megértésem szerint a 'YO'-ságból FÖLDÖN Jelenlévők önnön lényükben Megnyilvánult IGAZODÁSAIKBAN (1) nem csupán a 'YO'-ságban Megnyilvánult 'általános' ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁSBAN" nyilvánultak meg, hanem (2) a 'YO'-ságon belüli kisebb / közvetlenebb 'családjukra' jellemző szükséges ,,Alap-Igazodásokban" is.

II.


A FÖLDBEN-MAGÁBAN a 'szükségtelen' ,,nem értelmezett".

Ami 'szükségtelen' az ,,nincs benne a harmoniában", ezáltal NINCS ['teljességes'] TÖRVÉNYES MEGTARTÁSA.

Jelenleg kiemelkedően fontos a 'szükségtelenségektől' való tudatos távol-maradás [azaz a Jelenlét és Törvényes önErők Biztos Megtartása ('összpontosítása') a Törvényes (így közvetlenül kiteljesítő / boldogságos) Teremtő-Megnyilvánulások számára].

Amíg a FÖLD Természetes [= Törvényes] Áramlásai 'akadályozottak / sérültek' voltak az előző [már TÖRVÉNYESEN LEZÁRULT] Teremtési Szakaszban, a Természetes Igazodások 'nehezebbek' voltak, és korlátozottak voltak a Törvényes RENDEZŐ jellegű 'javító utak / lehetőségek' Megnyilvánításai is. Részben ez volt az oka annak, hogy a fontosabb Lezárásaikat megélőknek és/vagy a fontosabb IGAZODÁSOK alkalmával a létezőknek sokszor 'személyesen fel kellett keresniük korábbi életük egyes helyszíneit és teremtő-társait' [ténylegesen is el kellett utazniuk egyes (akár távoli) helyekre, személyesen is találkozniuk kellett (például a megbocsátás jellegű feloldásokért) korábbi családtagjaikkal stb].
Többször érintettem korábbi lejegyzésekben, hogy ma már [immár (azaz most-és-az-elkövetkezőkben] a Lezárásaikat megélőknek és/vagy egyéb módon IGAZODÓKNAK nem szükséges feltétlenül bejárni a korábbi lakhelyeiket [vagy egyéb 'szent helyeket'], és nem szükségesek minden esetben a személyes találkozások sem a korábbi társakkal.

Ez részben (1) a FÖLDRE-MAGÁRA jellemző TISZTELET Megnyilvánulásából is ered [illetve a TISZTELETBEN-MAGÁBAN Megnyilvánuló 'ÖNZETLENSÉG' és 'SZABAD-ÁLDOZAT' természetéből, erről egy írás ELÉRHETŐ ITT], (2) másfelől a FÖLD-MAGA önnön 'Világ' (!) jellegéből eredően egyre több módon [egyre több kiterjedésben] képes az 'áramlások' [akár egyes 'kiáradások'] ,,hibáinak kijavítására" [azaz a közvetlenül RENDEZŐ Megnyilvánulásokra].

Fontos:

'Most' [ahogy mindig] fontos a 'szív vezetésével' és így az 'értelemmel' [akár ezekre fokozottan figyelve!] megélni a Jelenlétet.

Fontos, hogy ne ,,régi próféciákat" és/vagy mások ,,általános útmutatásait / tanácsait" ,,használja" ,,vezetőként" a létező, hanem önnön belső [természetes] vezetését figyelje és kövesse.

Ez azt is jelenti, hogy SZÜKSÉGTELEN [és így veszélyes (!)] 'mechanikusan követni' (1) akár mások irányítását (különösképpen a 'befolyásolást'), (2) akár a ,,korábbi megszokásokat".
Szükségtelen ,,régi dolgok lezárásában" olyankor ,,eljárni", amikor az adott dolog már a szükséges mértékben [akár RENDEZÉS útján] lezárásra és elengedésre került a létező lényében.
Szükségtelen pusztán ,,az évkört követve" újra és újra mintegy ,,eljátszani" bizonyos ,,folyamatokat" vagy változásokat.

Miért 'veszélyes' [most!] például utazásra indulni azért, hogy egyes ,,régi dolgokra újra ránézzen" valaki, vagy hogy [szükségtelenül] 'találkozzon' régi helyekkel vagy régi társakkal?

Azért veszélyes ,,régi" [lezárt és elengedett, Befejezett (!)] ,,feladattal" ,,dolgozni" [akár ilyennel utazgatni],
mert az ilyen ,,régi / lezárt" dolgokban MA MÁR NINCS TÖRVÉNYES MEGTARTÁS / MEGTARTOTTSÁG.

Szükségtelen [így 'veszélyes / veszélyeztető'] akár 'figyelmet', akár más 'yavakat' [például 'pénzt, időt'] ,,beleölni" ,,szükségtelen körökbe / játszmákba".

A FÖLD-Világában jelenleg [részben még az ÖNELLENŐRZÉSEK részeként] a Lelkek / létezők Különleges [akár NAGYON (!) Különleges] 'segítségeket' [Megerősítéseket][belső vezetést] is kapnak ahhoz, hogy a mostani [nagy változásokkal járó, és ezért akár néha elbizonytalanító] Teremtő Pillanatokban ,,szükségtelenségekbe ne sodródjanak".

Ha valaki eltervez(ett) egy utazást [akár tudatosan, akár tudattalanul] valamilyen ,,régi / szükségtelen indíttatásból" [például 'befolyásolás' vagy 'régi eskü / fogadalom' stb], azt most [szükség szerint] a TÖRVÉNYES FÖLD-ERŐK közvetlen módon 'segítik' a ,,Jelenlét helyes / harmonikus" megtartásában --- vagyis abban, hogy ha megéli az utazást, akkor az [immár az újonnan megnyitott teremtő útjához igazodóan] számára megfelelő 'örömet, épülést' eredményezzen közvetlenül.


*****

Fontos: ha a FÖLD-Világában lehetséges / immár Megnyilvánulhat az, hogy az ÖnLényegükben-és-ÖnValójukban [elsődleges eredőjükben] 'YO'-ságosak önnön lényükben Megnyilvánulhasson a közvetlenül a 'YO'-ságot érintő Törvényes 'alap-igazodás' anélkül, hogy ezért Megnyilvánult-lényükkel teljességesen haza kellene térniük a 'YO'-ságba, akkor értelemszerűen a FÖLD-MAGA Természetes Létezői számára önnön Igazodásaik legtöbbje a FÖLDÖN 'bárhol' Megnyilvánulhat, nem szükséges ezekhez 'egyes / adott' 'helyekhez' vagy 'személyekhez' [a régi módon] 'elutazniuk'.

A FÖLD-Világában a 'YO'-ságbeli elsődleges eredővel rendelkező Természetes Létezők azért Nyilvánulhattak meg eddig is / és azért Nyilvánulhatnak meg most is az ilyen Különleges [TÖRVÉNYES!] IGAZODÁSOKBAN, mert a FÖLD-MAGA habár 'Világi-Teremtő' [Világi ÚTON VAN], ['MEGHATÁROZÓIBAN', így] ÖnLényegében-és-ÖnValójában-EGYBEN-'YO' is [erről bővebben egy összefoglaló lejegyzésben - elérhető ITT].

OmMÁÁTRé~KJ

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: megnyilvánulókra, megnyilvánulások, megnyilvánulását, elszakíthatatlan, megnyilvánításai, elbizonytalanító, családtagjaikkal, érintettségeiben, megnyilvánulhat, megerősítéseket, összpontosítása, nyilvánulhattak, meghatározóiban, elkövetkezőkben, nyilvánulhatnak, lejegyzésekben, megnyilvánulás, igazodásaikban, akadályozottak, értelemszerűen, önellenőrzések, természetesebb, meghatározóhoz, szükségtelenül, teljességesen, jelenlévőknek, megnyilvánuló, pillanatokban, önlényegükben, feloldásokért, eredményezzen, igazodásokban, indíttatásból, jelenlétükben, megnyilvánult, változásokkal, most érintett, újonnan megformált, önnön lényéhez, fontosabb Lezárásaikat, fontosabb IGAZODÁSOK, létezőknek sokszor, megbocsátás jellegű, korábbi lakhelyeiket, személyes találkozások, korábbi társakkal, írás ELÉRHETŐ, közvetlenül RENDEZŐ, adott dolog, szükséges mértékben, létező lényében, évkört követve”, FÖLD-MAGA ÖNNÖN MAGJAI, TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL, FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Megnyitott-és-Megtartott, Élet-Útban Jelenlévők, NAGYON Különleges, IGAZODÁSBAN Nyilvánultak, Törvényesen Megtartják, YO-ság CSALÁDJÁBAN, Törvényes Változást, TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL FÖLDÖN, TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Nyilvánult, IGAZODÁS JELLEGBEN’, Törvényes Változás, TÖRVÉNYES IGAZODÁSRA, TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Megnyilvánult, TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁS”, TEREMTÉSI IRÁNYÁNAK, TÖRVÉNYES VÁLTOZÁSAIHOZ, FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Jelenlévő, NAGYON Különleges”, Törvényes Lényéhez, Igazodó Megerősítés, FÖLDÖN Jelenlévők, Megnyilvánult IGAZODÁSAIKBAN, TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁSBAN”, TÖRVÉNYES MEGTARTÁSA, Biztos Megtartása, FÖLD Természetes, TÖRVÉNYESEN LEZÁRULT, Teremtési Szakaszban, Természetes Igazodások, Törvényes RENDEZŐ, TISZTELET Megnyilvánulásából, TISZTELETBEN-MAGÁBAN Megnyilvánuló, ELÉRHETŐ ITT, RENDEZŐ Megnyilvánulásokra, NINCS TÖRVÉNYES MEGTARTÁS, Teremtő Pillanatokban, TÖRVÉNYES FÖLD-ERŐK, FÖLD-MAGA Természetes Létezői, Természetes Létezők, Világi ÚTON VAN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Kövesd a cowboyt!  Lóhere  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Adakozás  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png kutya  Akik bántanak téged  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Tavaszi kép  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png csokor  Png nő  A boldog családok mind hasonló...  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Esti kép  Reménység és erő Krisztustól e...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Nagyi telefonál  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Neked tudnod kell  Png cica  Akarat  Png telefon  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Albert Einsteinről  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  képre írva  Png csokor  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Minden harmadik...  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Erdőn  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Neked tudnod kell  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gonosz démon-álarc  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó éjszakát  Png nő  George Byron - Ahogy itt jár -...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Idő  Png virág  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
most érintett, újonnan megformált, önnön lényéhez, fontosabb Lezárásaikat, fontosabb IGAZODÁSOK, létezőknek sokszor, megbocsátás jellegű, korábbi lakhelyeiket, személyes találkozások, korábbi társakkal, írás ELÉRHETŐ, közvetlenül RENDEZŐ, adott dolog, szükséges mértékben, létező lényében, évkört követve&#8221, ilyen &#8222, újonnan megnyitott, régi módon, ilyen Különleges, összefoglaló lejegyzésben, megnyilvánulókra, megnyilvánulások, megnyilvánulását, elszakíthatatlan, megnyilvánításai, elbizonytalanító, családtagjaikkal, érintettségeiben, megnyilvánulhat, megerősítéseket, összpontosítása, nyilvánulhattak, meghatározóiban, elkövetkezőkben, nyilvánulhatnak, lejegyzésekben, megnyilvánulás, igazodásaikban, akadályozottak, értelemszerűen, önellenőrzések, természetesebb, meghatározóhoz, szükségtelenül, teljességesen, jelenlévőknek, megnyilvánuló, pillanatokban, önlényegükben, feloldásokért, eredményezzen, igazodásokban, indíttatásból, jelenlétükben, megnyilvánult, változásokkal, természetéből, megtartásában, egyetértéshez, változásaihoz, korlátozottak, természetesen, különösképpen, megtartottság, kiterjedésben, veszélyeztető, érintetteknek, befolyásolást, megszokásokat, közvetlenebb, mechanikusan, szükségtelen, eredőségéről, lezárásaikat, kapcsolódhat, lakhelyeiket, befolyásolás, segítségeket, kijavítására, megerősítést, tiszteletben, kiáradásokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 848
  • e Hét: 4284
  • e Hónap: 15298
  • e Év: 121442
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.