Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az Áttörés közel van!
  2015-08-01 18:31:52, szombat
 
  Az Áttörés közel van! Alpha/Omega/Feedback/Omega/Trigger * COBRA: A kozmikus szeretet hulláma * A Cobra* Etheric Liberation Hungary elnevezésű zárt facebook csoport küldetésének és célkitűzéseinek leírása

Visszatértem!
Intenzív időszak után vagyunk és egy még intenzívebb időszak előtt állunk...
Kezdődjék hát! Hajrá Magyarok, Hajrá Emberiség!

Az Áttörés közel van!

Tartalom

1. Alpha/Omega/Feedback/Omega/Trigger ( Cobra* július 28-i bejegyzése )
2. COBRA*: A kozmikus szeretet hulláma / 2015. július 26.
3. A Cobra* Etheric Liberation Hungary elnevezésű zárt facebook csoport küldetésének és célkitűzéseinek leírása

* "A Cobra név az angol "COmpression BReAkthrough" - "végső áttörés" szavakból adódik..."

*****

A részletes szövegek

1. Alpha/Omega/Feedback/Omega/Trigger
Cobra július 28-i bejegyzése

... lehet úgy is fordítani hogy "kezdet és a vég...visszacsatolás egy olyan rendszerben,
ahol a vég egy új kezdete is... és a vég megerősítve, a parancs lefutott...."
Cobra Etheric Liberation Hungary / Közzétette: Steven Smaly

Hozzászólások a fb-oldalon:

Vagy a forrás megadta a jelet a végjátékra!? A lényeg, hogy mindenképpen jó, ha már ilyen nagy szavak szóba jönnek. smile hangulatjel Furcsa, hogy ez nem is kód, hanem szimplán 5 szó / jellel elválasztva. smile hangulatjel Vajon hány bejegyzés lesz még az Eseményig és milyen ütősek lesznek az utolsók majd előtte? grin hangulatjel És amikor már megtörtént, Cobra complete jöhet!

Jöhet az EVENT IN PROGRESS is! Event=Esemény....Az ESEMÉNY.

Mindenki tudja, h Ki mondta: Én vagyok az alfa és az omega. A Világügyelő Fiú, a Világ Világossága.. remélem, most már gyorsan itt leszünk az Esemény kiteljesedésénél..

Csodás lesz Zsolti minden, mert össze fog jönni a Fény Győzelme!

Így legyen!

Nem csodálom, hogy "egyesek" már ultimátumot is kaptak.

Jézus:"Én vagyok az Alfa és az Omega....a Kezdet és a Vég"!....Igen...jöjjön az Event! smile hangulatjel

Hát akkor lássuk a kezdetet ,a csodálatos fotonfényt !

Ajánlott honlap:GaiaPortal /Gaia Energy Messages Link

Na ez milyen szinkronban van a jelen eseményeinkkel , csodálatos ezt megélve, mert visszaigazolásként hat.....köszönet! 26.-án csatornázták.


2. COBRA: A kozmikus szeretet hulláma

Forrás: Link
Fordította: Link

2015. július 26.

Galaxisunk központjában létezik egy hatalmas dupla csillag, ami a Fény és az élet forrása a galaxis számára, a Galaktikus Istennő, a Pleroma, a Galaktikus Központi Nap. Szabályos ritmusban lélegzik és pulzál és minden egyes szívverés 26.000 év alatt megy végbe. Minden alkalommal, amikor a Galaktikus Szív megdobban, a Galaktikus Központ egy fizikai és nem-fizikai részecskékkel magasan feltöltött hullámot küld szerte a galaxisban. Ez a Galaktikus szívdobbanás magával sodorta a Föld tengelyének elmozdulását, hogy összehangolja a 26.000 éves ciklussal.

Ebben a pillanatban közeledünk egy galaktikus hullámhoz és ez fog kicsúcsosodni az Eseményben. A korábbi Galaktikus pulzálások meglehetősen intenzívek voltak, ahogy ezt Paul LaViolette is nagyon pontosan leírta. Ő és sok más ember is arra számítanak, hogy a jelenlegi Galaktikus hullám meglehetősen intenzív lesz.




Link




Link

A valóságban erős Fényerő jelenlét tapasztalható a Naprendszerünkön belül, hogy gondoskodjanak arról, hogy ez alkalommal a folyamat a lehető legharmonikusabban menjen végbe. Mégis nagy érzelmi intenzitás és némi tektonikus tevékenység lesz tapasztalható.

Viszont ennek a galaktikus pulzálásnak a fő aspektusa a kozmikus Szeretet hulláma lesz. Ez a Szeretetenergia az univerzális kozmikus valóság alapja és most eléri partjainkat. Ez az energia Galaktikus részekkel rendelkezik és a Cabal nem tudja megállítani, bármit is próbálnak tenni.




Link

Ez az energia teljesen el fogja törölni az elsődleges anomáliát és a Föld körül lévő plazma polip entitást, amit a gnosztikus tanításokban Yaladaboth-nak hívtak.

Gnosztikus mítoszokban tisztán állítják, hogy Yaladaboth a plazma sík ,,vastag felhőjében" rejtőzött. A Galaktikus Szeretet isteni jellegű energiája az archónok minden hamis tanítását el fogja oszlatni. Ahogy egyre közelebb kerülünk az eseményhez, az energiák még jobban ki fogják váltani az emberek elfojtott reakcióit. Ezért rendkívül fontos, hogy az emberek megtanuljanak konstruktívan vitatkozni és abbahagyják egymás támadását. Az alábbi cikkben instrukciókat találhatsz erre vonatkozóan.

American Kabuki ez még jobban leegyszerűsítette.




Link

Sokan arra számítanak, hogy a Galaktikus hullám szeptemberben vagy még az előtt fog minket elérni. Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, mivel a komplex hullámanalízis először az októberi-decemberi időkeretben mutat megnövekedett valószínűségi csúcsot. A komplex hullámanalízis az Ellenállási Mozgalom egy nagyon kifinomult számítógépes modellje, ami megjósolja a jövőbeli trendeket, melyeknek alapját a kozmikus ciklusok és a szabad akarat vektoranalízis képezik.

Fontos megérteni, hogy az Esemény a globális tudatosságunk és a Galaktikus Központ közötti aktív interakció és hogy a Galaktikus energiák az alapján érkeznek hozzánk, ahogy azokat képesek vagyunk befogadni. Ezért olyan fontos, hogy minél több ember felébredetté váljon, amilyen hamar lehetséges.

Az is jó, ha a meditációidban személyes kapcsolatot teremtesz a Galaktikus Központtal. Ha a rajtad keresztüláramló energiák túl erősek, kommunikálhatsz a Galaktikus Központtal, hogy tompítsa azokat. A Pleromával, a Galaktikus Központtal történő aktív kommunikációnk egy visszacsatolási kört alkot, ami beindítja az Eseményt a megfelelő időben.

Az Áttörés közel van!

Forrás: Link
Fordította: Link

********

3. A Cobra* Etheric Liberation Hungary elnevezésű
zárt facebook csoport küldetésének és célkitűzéseinek leírása


Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. - olvashattuk 2012-ben a Felemelkedés blogban. Az átalakulás folyamatos és egyre több ember lesz részese szerte a világon.
Ez az oldal a Cobra által közzétett hírek, interjúk, események továbbítására szolgál, hogy mindenki hozzájusson ezekhez az információkhoz és minden ehhez kapcsolódó, nemzetközi vonatkozású, Földünk egészét érintő hírekhez.
(Link)
Bolygónk felszabadításáért folytatott tevékenység mögött számos szervezet, földi és nem földi csoportok és fajok állnak. Sokan közülünk kapcsolatban állnak velük.
Az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement) fogja össze a több milliós flottát például, mely már a Naprendszerünkben állomásozik. Szóvivőjük a Cobra névre hallgató plejádi származású testvérünk, aki koordinálja az információáramlást és megfelelő időpontban hírekkel látja el a földi lakosságot, valamint több alkalommal kedvező energetikai viszonyok esetén egységbe szólítja a Föld népeit, nemtől, nyelvtől, vallástól, ideológiai nézettől függetlenül, hogy a pozitív energiák emelkedjenek és a földi lakosság lelki tudatszintje emelkedjen és a bolygó mihamarabb felszabaduljon az archónok által fenntartott karantén alól.
A felszabadítás során az emberiség 25000 éves "álmából" kell, hogy felébredjen önként felismerve a szeretet és a fény jelentőségét az egész Univerzumban minden létsíkon és dimenzióban.
A Cobra név az angol "COmpression BReAkthrough" - "végső áttörés" szavakból adódik, - talán így lehetne lefordítani azt a folyamatot, amely utal a Földünket körülvevő, különböző nem földi technikákkal és fajokkal fenntartott éteri karantén feloldásához. Ez a karantén egy energetikai anomália és már csak egyedül a Földünket veszi körül, hasonló nincs a világegyetemben.
Híreket és cikkeket csak az Adminok fognak közzétenni, ahogy Cobra weboldalán is. A fenti felszabadítás folyamatát leíró, azzal összefüggő történésekről, angol nyelvű cikkek lefordítását vagy megjelentetését kérő hozzászólásoknak, kéréseknek igyekszünk eleget tenni. Korábbi Cobra cikkek lefordítását is tervezzük, amely segíti a jelenlegi helyzet megértését és az információk áramlását.
Kérünk mindenkit, hogy az egó által vezetett energiákat kerüljük a hozzászólásainkban, mert elérkezett az az idő, amely mindezeket hivatott átalakítani és felemelni a földi civilizációt egy olyan szintre, amely az Univerzum többi részén már teljesen természetes mindenki számára. A felemelkedéshez a külső segítséget is meg fogjuk kapni, amennyiben a belső, "saját részünket" hozzátesszük és az Egységet megteremtjük. A bejegyzésekben található Cobra fordításokat fájl formában is megtalálhatjátok az oldalon a 'Fájl" menüpontra kattintva. A korábbiakat is feltöltjük és így könnyebben megtalálhatjátok azokat, illetve azok is, akik újonnan csatlakoznak a csoporthoz.

Cobra Etheric Liberation Hungary
--
Üdvözlettel:

Szalay György Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: kiteljesedésénél, megtalálhatjátok, hozzászólásoknak, naprendszerünkön, világegyetemben, visszacsatolási, felemelkedéshez, célkitűzéseinek, kommunikálhatsz, keresztüláramló, szeretetenergia, megjelentetését, bejegyzésekben, gondoskodjanak, vektoranalízis, eseményeinkkel, meditációidban, kommunikációnk, információkhoz, hullámanalízis, visszacsatolás, felszabaduljon, hozzászólások, továbbítására, valószínűségi, történésekről, részecskékkel, megtanuljanak, összehangolja, kicsúcsosodni, tapasztalható, tudatosságunk, konstruktívan, felszabadítás, instrukciókat, megnövekedett, kozmikus szeretet, részletes szövegek, olyan rendszerben, parancs lefutott, forrás megadta, utolsók majd, csodálatos fotonfényt, hatalmas dupla, élet forrása, galaxis számára, pillanatban közeledünk, galaktikus hullámhoz, korábbi Galaktikus, jelenlegi Galaktikus, valóságban erős, galaktikus pulzálásnak, Cobra* Etheric Liberation Hungary, Hajrá Magyarok, Hajrá Emberiség, COmpression BReAkthrough, Cobra Etheric Liberation Hungary, Steven Smaly, EVENT IN PROGRESS, Világügyelő Fiú, Világ Világossága, Fény Győzelme, Gaia Energy Messages, Galaktikus Istennő, Galaktikus Központi Nap, Galaktikus Szív, Galaktikus Központ, Paul LaViolette, Galaktikus Szeretet, American Kabuki, Ellenállási Mozgalom, Galaktikus Központtal, Resistance Movement, Korábbi Cobra, Szalay György Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Sokszor  Facebookon kaptam  Virág lány  Szép álmokat!  Aki belekortyol  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Fényvarázslat  Az út  Esti kép  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  A víz abszolút súlya nem számí...  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az út  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Levél lány  Sonka vásár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Kinyílni egy beteg világban: v...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép álmokat!  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Búzavirág  Facebookon kaptam  Fényvarázslat  Fülpontok  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Kinyílni egy beteg világban: v...  Nem hazudnak  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  képre írva  Nagyhétfő:  A nagy természet  Boldogság  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  Alvó baby  képre írva  A nagy természet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nárciszok  Karinthy Frigyes: Almafa  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Nem látom őket  Virágvasárnap: az élet és a re...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 25  Sadhguru idézet  Isten . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Figyeld meg az "én"-t  Apu  A máj egészségének javítása te...  Manna OWell tollából  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Sok ember olyan,  Szimbólumok  Sir Andrew Lloyd Webber  Válaszok a halál után 
Bejegyzés Címkék
kozmikus szeretet, részletes szövegek, olyan rendszerben, parancs lefutott, forrás megadta, utolsók majd, csodálatos fotonfényt, hatalmas dupla, élet forrása, galaxis számára, pillanatban közeledünk, galaktikus hullámhoz, korábbi Galaktikus, jelenlegi Galaktikus, valóságban erős, galaktikus pulzálásnak, kozmikus Szeretet, univerzális kozmikus, energia Galaktikus, energia teljesen, elsődleges anomáliát, gnosztikus tanításokban, archónok minden, emberek elfojtott, emberek megtanuljanak, alábbi cikkben, komplex hullámanalízis, nagyon kifinomult, jövőbeli trendeket, kozmikus ciklusok, szabad akarat, globális tudatosságunk, alapján érkeznek, meditációidban személyes, rajtad keresztüláramló, visszacsatolási kört, megfelelő időben, magyar olvasóknak, átalakulás folyamatos, több milliós, földi lakosságot, pozitív energiák, földi lakosság, bolygó mihamarabb, archónok által, felszabadítás során, emberiség 25000, fény jelentőségét, egész Univerzumban, energetikai anomália, fenti felszabadítás, jelenlegi helyzet, információk áramlását, földi civilizációt, olyan szintre, külső segítséget, bejegyzésekben található, kiteljesedésénél, megtalálhatjátok, hozzászólásoknak, naprendszerünkön, világegyetemben, visszacsatolási, felemelkedéshez, célkitűzéseinek, kommunikálhatsz, keresztüláramló, szeretetenergia, megjelentetését, bejegyzésekben, gondoskodjanak, vektoranalízis, eseményeinkkel, meditációidban, kommunikációnk, információkhoz, hullámanalízis, visszacsatolás, felszabaduljon, hozzászólások, továbbítására, valószínűségi, történésekről, részecskékkel, megtanuljanak, összehangolja, kicsúcsosodni, tapasztalható, tudatosságunk, konstruktívan, felszabadítás, instrukciókat, megnövekedett, szeptemberben, valószínűsége, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 603
  • e Hét: 1869
  • e Hónap: 10755
  • e Év: 104460
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.