Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ma milliók példaképei, szüleik annak idején lemondtak róluk
  2015-10-14 17:03:15, szerda
 
  -- Igen, bármilyen meglepő a legnagyobbak élete sem volt mindig egyszerű. Néhány örökbe fogadott ma már híresség élettörténetéből film is készülhetne, olyan abszurd.

Nekik csak megszületni volt nehéz! - hallhatjuk többször, amint egy híresség neve kerül szóba. Azonban a történet nem ennyire egyszerű. Persze vannak olyan sztárok, akikre tényleg ráhúzható ez a séma, azonban nem volt mindegyikük ilyen szerencsés.

A hírnévért mindenkinek meg kell küzdeni, egy jó hátszéllel rendelkező, kiegyensúlyozott családi közegben talán még ez is könnyebben megy, viszont ha ez nem adott, bizony komoly ellenszéllel találhatja magát szembe az ember. Nem is gondolnánk, de számos olyan híresség van, aki azáltal, hogy a szülei nem akarták vagy nem tudták felnevelni, hátránnyal indultak neki az életnek. Azonban hála a sorsnak vagy a szerencsének, olyan családba kerültek, akiknek köszönhetően nem kallódtak el gyermekként és egy 360 fokos fordulattal, milliók példaképeivé váltak.




Link
Jack Nicholson. Fotó: MTI/EPA

Jack Nicholson története szó szerint hollywoodi, hiszen sokáig maga sem tudott róla, hogy akit éveken át a nővérének hitt, az valójában a szülőanyja volt. A színész éppen betöltötte a 37-et, amikor a Time magazin egy forrásra hivatkozva felhívta Nicolsont a sztorival, aki akkor tagadta, hogy igaz volna ez az abszurd feltételezés. Jack végigtelefonálta a családot, akik közül másik nővére (valójában a nagynénje) volt egyedül olyan bátor, hogy bevallja a sztárnak, hogy nem kitaláció az újságíró felvetése. Az eset 1974-ben történt, ekkor már a színész anyja (valójában nagymamája) és nővére (szülőanyja) is halott volt.




Link
Melissa Gilbert. Fotó: Facebook

Ha azt mondjuk Lora Ingalls, mindenkinek a szeplős, fonott copfos kislány jut eszébe a Farm, ahol élünkből. Lorát Melissa Gilbert formálta meg a képernyőn, aki mindössze egy napos volt, mikor a szülei eldöntötték, hogy örökbe adják. A kislányt Paul Gilbert színész és neje, Barbara Gilbert vette magához, miután a vér szerinti édesanya anyagilag nem bírta volna a negyedik gyermekét is felnevelni.




Link
Jamie Foxx. Fotó: MTI/EPA

Jamie Foxx nem véletlenül pártolja az adoptálást, ő a téma nagy szószólója, erre pedig valóban nyomós oka van. A színész, Eric Marlon Bishop néven született Texasban, alig hét hónapos volt, mikor édesanyja, Louise elvált apjától. Jamie így került anyai nagyszüleihez, akik később örökbe is fogadták. Foxx soha nem szégyellte családja történetét, a médiában is nyíltan beszél róla, elmondása szerint jobb dolog nem is történhetett volna vele.




Link
Nicole Richie. Fotó: Rex Features

Kacifántos élettörténete van ám Nicole Richie-nek is, akinek vér szerinti édesapja egy ideig együtt zenélt Lionel Richie-vel. A szülők itt is financiális okoból egyeztek bele abba, hogy az énekes és felesége nevelje tovább a hároméves kislányt. Nicky valódi és örökbefogadó szülei barátok voltak, így nem volt kérdés, hogy a csemete jó kezekben lesz Lioneléknél. A reality műsorral híressé vált celeb kilenc éves volt, mikor az adoptálás befejeződött, így nagyon is tisztában volt vele kiskora óta, min is ment keresztül.




Link
Eric Clapton. Fotó: MTI/EPA

A Grammy-díjas gitáros és énekes Eric Clapton biográfiája is sokban hasonlít Jack Nicolsonéhoz, ugyanis őt is nagyszülei nevelték fel és ő sem tudta, hogy a nővére valójában az anyja. Ez a séma a 30-as és 40-es években igencsak gyakori volt, így nem is meglepő, hogy a 16 éves Patricia Molly Clapton szülei is emellett a terv mellett tették le a voksukat. A különbség a két sztár történetében, hogy Ericet hivatalosan sosem fogatták örökbe nagyszülei.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: élettörténetéből, kiegyensúlyozott, végigtelefonálta, élettörténete, nagyszüleihez, feltételezés, történhetett, szerencsének, történetében, köszönhetően, példaképeivé, legnagyobbak, ellenszéllel, befejeződött, örökbefogadó, nicolsonéhoz, mindenkinek, mindegyikük, biográfiája, gyermekként, megszületni, fordulattal, eldöntötték, financiális, hivatalosan, lioneléknél, készülhetne, véletlenül, szülőanyja, hivatkozva, betöltötte, nagyszülei, szerencsés, rendelkező, hátszéllel, könnyebben, legnagyobbak élete, híresség neve, hírnévért mindenkinek, sorsnak vagy, nővérének hitt, szülőanyja volt, színész éppen, forrásra hivatkozva, abszurd feltételezés, újságíró felvetése, eset 1974-ben, színész anyja, napos volt, szülei eldöntötték, kislányt Paul, negyedik gyermekét, Jack Nicholson, Melissa Gilbert, Lora Ingalls, Lorát Melissa Gilbert, Paul Gilbert, Barbara Gilbert, Jamie Foxx, Eric Marlon Bishop, Nicole Richie, Nicole Richie-nek, Lionel Richie-vel, Eric Clapton, Jack Nicolsonéhoz, Patricia Molly Clapton,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jázmin  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  képre írva  Vidámság  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szabó T. Anna - Pitypang  James Allen  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Robert Merle tollából  Spenót fasírttal  IGEN így  Alvó kislány  Martin Buber, A haszidim meséi  Robert Merle tollából  képre írva  Szép estét  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Alvó kislány  Baranyi Ferenc - N i n c s  Mit ünnepelnek a görögök márci...  "Ez egy csoda"  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  Az ókori görögök sebkezelésre ...  képre írva  Facebookon kaptam  Tanmese  Mindig lesz olyan  Paul Éluard - És egy mosoly  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Latinovits Zoltán tollából  Jó éjszakát  Egy párkányon  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töröld le  Ady Endre - Mindegy átka  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  jó reggelt  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Különleges  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Bársony székben  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Alvó cica  Pitypang szökőkút  Ady Endre - Mindegy átka  Egy barátság története  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Anyámról való emlékek  Csend  Ott van  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
legnagyobbak élete, híresség neve, hírnévért mindenkinek, sorsnak vagy, nővérének hitt, szülőanyja volt, színész éppen, forrásra hivatkozva, abszurd feltételezés, újságíró felvetése, eset 1974-ben, színész anyja, napos volt, szülei eldöntötték, kislányt Paul, negyedik gyermekét, téma nagy, ideig együtt, hároméves kislányt, reality műsorral, adoptálás befejeződött, nővére valójában, terv mellett, élettörténetéből, kiegyensúlyozott, végigtelefonálta, élettörténete, nagyszüleihez, feltételezés, történhetett, szerencsének, történetében, köszönhetően, példaképeivé, legnagyobbak, ellenszéllel, befejeződött, örökbefogadó, nicolsonéhoz, mindenkinek, mindegyikük, biográfiája, gyermekként, megszületni, fordulattal, eldöntötték, financiális, hivatalosan, lioneléknél, készülhetne, véletlenül, szülőanyja, hivatkozva, betöltötte, nagyszülei, szerencsés, rendelkező, hátszéllel, könnyebben, felnevelni, adoptálást, hátránnyal, hollywoodi, szégyellte, találhatja, kacifántos, nagymamája, gondolnánk, szószólója, hallhatjuk, történetét, kitaláció, keresztül, gyermekét, nővérének, adoptálás, született, édesanyja, valójában, anyagilag, tisztában, ráhúzható, különbség, sztorival, mindössze, hároméves, története, képernyőn, kallódtak, nicholson, nagynénje, nicolsont, bármilyen, elmondása, felvetése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1148
  • e Hét: 4583
  • e Hónap: 9321
  • e Év: 115465
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.