Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet
  2015-11-28 15:11:59, szombat
 
 


Link

Forrás: Link
Istengyermek: Link

Milyen elragadó idő ez most. Itt a magasabb dimenziókban teljes idő beosztásban dolgozunk, hogy rendbe tegyünk mindent ami tőletek árad.
Mint egy jól összeszokott röplabda csapat: Ti "szervíroztok" mások meg próbálják ellenőrizni a labdát, de amikor átdobják, mi ugrunk és nyújtózkodunk, hogy elérjük és játékban tartsuk a győzelemig, hogy ezután együtt ünnepeljünk. Ez egy nagyon energikus oda- vissza játék a sötétekkel akik kipróbálnak minden szennyes trükköt amit az elmúlt századokban kitaláltak, amíg mi jó szándékkal játszunk, intelligensen és kóperációs energiában, ami messze túltesz az ő mesterkedésükön. Azonban mégis szükség van arra, hogy kijátsszák a sötétség minden fázisát, a földön, több okból kifolyólag:

A legfontosabb ok hogy dokumentálva legyen minden lépés és ellenlépés és minden gyalázatos akció, a sötétek oldaláról, hogy meglegyen az összes részlete örökítve ezeknek az utolsó átalakulási pillanatoknak hogy képesek legyünk megosztani ezeket az információkat azokkal, akik majd az elkövetkező Eonokban jönnek.
Ahogyan George Santanaya olyan nagyszerűen megállapította egyszer: ,, Azok akik nem tudnak visszaemlékezni a múltra kénytelenek lesznek megismételni. Ez a mi feladatunk galaktikus létezőké akik a galaxis szélein dolgozunk, hogy Új világokat teremtsünk és új módokat az ősi kérdésre. Éspedig a jó és rossz között mélyen és őszintén elgondolkodva a filozófiánkon, a cselekedeteinken és történelmünkön.

Ti láthatjátok , hogy a mi feljegyzéseink itt a magasabb dimenziókban a történelemről sokkal pontosabbak és teljesebbek, mint bármi amiről ti itt a földön tudtok, ahol a történelmet azok írták, akik megnyerték a háborúkat. Itt nincsenek olyan könyvek vagy más média források, ahol megtudhatnátok a földi emberiség eredetének igazi forrását, ahogy a sötétek átszűrték és végül átvették az irányítást a föld fejlődő civilizációja felett ebben a korban,ahol mindannyian részt veszünk az evolúcióban és a döntés, hogy részt veszünk ebben a mindent bele erőfeszítésben , hogy a drága Gayankat (Földanya) visszahozzuk a veszély és megsemmisülés mélységeiből.

Most azt mondhatom nektek , hogy az én szeretett Kethrynem és én hisszük, hogy a mi életünkben amikor Jézus és Mária Magdaléna voltunk a fordulópont kellett volna hogy legyen.
A felemelkedő energia amely megjelölte volna az energiaváltozást, amely beindította volna az új Aranykort. Az egész mennyei társaság hitt abban hogy ez a terv elvezet bennünket e fordulóponthoz. A tervben benne volt az összes Mester akit ismertek , és valamennyien közületek is, akik most ezt az üzenetet olvassátok. Most kezdtek emlékezni, hogy milyen szerepetek volt a játékban amikor fényt hoztatok a szent földek közösségeire. Szent földnek lett nevezve a hatalmas energiabeáramlás miatt amit mi összehoztunk, mi mindannyian, abban az időben. Szerencsétlenségünkre nem tudtuk elérni a fordulópontot mert ugyanakkor a sötétek erőszakkal beáramló serege átírta a mi akkori életünk történelmét. Mi most újraírjuk még egyszer, hogy győzedelmeskedjünk azzal amit egyszer elkezdtünk, a fény és szeretet oldalán.

Beszéltünk nektek a tanítókról akik majd jönni fognak, hogy tanítsanak benneteket az eredetetekről és a sok életetekről a Földön és a Galaxisotok elbűvölő történetéről, a naprendszeretekről és szeretett kék bolygótokról.
Ahogy az időben gyorsan haladtok affelé, amikor a galaktikus fivéreink és nővéreink landolása lehetséges lesz, mi itt vagyunk, hogy megkezdjük ezt a folyamatot, megadva nektek a kirakodós játék darabkáit, hogy felépítsétek azt amit tanultatok és segítünk nektek megnyitni a tudatosságotokat a nagy megvilágosodás felé, ami következik.

Nem volt lehetséges, hogy jobban felgyorsuljon az átalakulás ebben a korban, mert az összes életstruktúrát át kell építeni alakítani, hogy megelőzzük a káoszt és a fájdalmas szétszakadást a föld azon lakói számára aki nincsenek tudatában, a körülöttük történő nagy változásnak. Ti mindannyian éreztétek a felemelő energiákat, amit Istenanya és Istenatya küldtek felétek, nem így van?
Ez segít mindenkinek a tudattágításban , hogy elkezdjen másként gondolkodni abszolút mindenről, amit eddig tudtatok megújuló, bővülő elfogadással. Semmi amit eddig hittél, semmi sem fog megmaradni a régi struktúrájában, felépítésében.

Minden növekszik terjed és fényesedik mint a csodás Életfa virágzása amely a ti fejlődésetek, tapasztalataitok alakjára van

tervezve mint végzős vizsgázó galaktikus faj.

Ti a mi csodálatos fénycsaládunk vagytok!
A szívdobbanás az energia és a szerető figyelmesség elvezet minket az Új Aranykorba. A ti emberi testetek és a ti többdimenziós énetek amely egyesül velünk, emelkedik velünk minden dimenzióba, hogy átvigyük a csodálatos tervet amelyet nagy komolysággal ezer évekig vizualizáltunk.

Igen mi győzünk!


Erre gondoljatok Fivérek és Nővérek, mi győzünk, mert az univerzum leghatalmasabb ereje a szeretet!
Győzni fogunk szeretetünk erejével és nem az ellenfeleink módszerével.

Mi újra fogjuk kezdeni szeretettel a szellemünkben és az Atya és Anya Isten alakjában, formájában. Ez a mi időnk és a mi életünk a mi ajánlatunk és szeretetünk amely megalkot egy ,,Légőrvényt" - ahogy Istenatya nevezte. Magunk mögött hagyjuk a nélkülözésről alkotott gondolatainkat és emlékeinket. Győzni fogunk az Istenazonosságú akaratunkkal és a saját életerőnk tüzével összhangban mindenki és a mindenség szakrális életerejével. Túlmegyünk a nehéz terhekkel teli időn amelyben együtt éltünk , hogy végül a mi hatalmas Központi Napunk fénye felé haladjunk, Istenanya és Istenatya felé. Ők készen állnak minden lélek szeretetben való fogadására, nem törődve azzal milyen "távol" is voltak. Visszafogadnak mindannyiunkat a szeretet családjában, mely a mi igazi otthonunk.

Amit mi most tehetünk az az hogy, megnyitjuk a szíveinket, hogy hátrahagyjuk a méregfogunkat, haragunkat az elmúlt idők sérelmeit. Fontos, hogy kéz a kézben együtt haladjunk a fényben amit mi magunk teremtünk az együttlét örömében és szeretetben. Mi teremtjük, alakítjuk a világunkat drága Fivérek és Nővérek.
Engedjük meg magunknak, hogy a legcsodálatosabb, legfenségesebb világot teremtsük meg amit csak el lehet képzelni.

Veletek vagyok szeretetben az Új élet vízióját ajánlva.

Én a ti Szanandátok (Krisztus) vagyok.

Csatornázta: Dr. Kethryn E. May, November 22. 2015.

Fordította társunk Vass István.
Köszönjük István, áldott, áldott, áldott légy.

Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: energiaváltozást, tapasztalataitok, tudatosságotokat, legcsodálatosabb, energiabeáramlás, cselekedeteinken, tudattágításban, visszaemlékezni, istenazonosságú, mesterkedésükön, történelmünkön, életstruktúrát, struktúrájában, gondolatainkat, megvilágosodás, feljegyzéseink, leghatalmasabb, visszafogadnak, mindannyiunkat, megtudhatnátok, vizualizáltunk, erőfeszítésben, megállapította, legfenségesebb, fordulóponthoz, többdimenziós, szétszakadást, fénycsaládunk, felépítésében, eredetetekről, pillanatoknak, információkat, történelemről, civilizációja, megsemmisülés, elgondolkodva, magasabb dimenziókban, nagyon energikus, sötétekkel akik, elmúlt századokban, sötétség minden, sötétek oldaláról, összes részlete, utolsó átalakulási, információkat azokkal, múltra kénytelenek, galaxis szélein, történelemről sokkal, földön tudtok, történelmet azok, földi emberiség, föld fejlődő, Ahogyan George Santanaya, Mária Magdaléna, Anya Isten, Központi Napunk, Kethryn, Vass István, Köszönjük István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hazára minden embernek szükség...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép napot kívánok  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Esti kép  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Soha ne kedvezz...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png csokor  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Akik bántanak téged  Julian Brass gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Popper Péter szavai  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png csokor  Próbálj meg ...  Esti kép  Sokan azt tartják  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Png kutya  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Rátalálsz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Mindig jusson idő nevetni  Őrizkednünk kell...  Akik bántanak téged  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A kételkedés kezelése  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Fehér virág  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magasabb dimenziókban, nagyon energikus, sötétekkel akik, elmúlt századokban, sötétség minden, sötétek oldaláról, összes részlete, utolsó átalakulási, információkat azokkal, múltra kénytelenek, galaxis szélein, történelemről sokkal, földön tudtok, történelmet azok, földi emberiség, föld fejlődő, mindent bele, drága Gayankat, fordulópont kellett, felemelkedő energia, egész mennyei, terv elvezet, tervben benne, összes Mester, üzenetet olvassátok, játékban amikor, szent földek, hatalmas energiabeáramlás, fordulópontot mert, tanítókról akik, galaktikus fivéreink, kirakodós játék, nagy megvilágosodás, átalakulás ebben, összes életstruktúrát, fájdalmas szétszakadást, föld azon, körülöttük történő, felemelő energiákat, régi struktúrájában, csodás Életfa, szerető figyelmesség, csodálatos tervet, univerzum leghatalmasabb, ellenfeleink módszerével, nélkülözésről alkotott, saját életerőnk, nehéz terhekkel, szeretet családjában, elmúlt idők, kézben együtt, fényben amit, együttlét örömében, világunkat drága, energiaváltozást, tapasztalataitok, tudatosságotokat, legcsodálatosabb, energiabeáramlás, cselekedeteinken, tudattágításban, visszaemlékezni, istenazonosságú, mesterkedésükön, történelmünkön, életstruktúrát, struktúrájában, gondolatainkat, megvilágosodás, feljegyzéseink, leghatalmasabb, visszafogadnak, mindannyiunkat, megtudhatnátok, vizualizáltunk, erőfeszítésben, megállapította, legfenségesebb, fordulóponthoz, többdimenziós, szétszakadást, fénycsaládunk, felépítésében, eredetetekről, pillanatoknak, információkat, történelemről, civilizációja, megsemmisülés, elgondolkodva, filozófiánkon, fordulópontot, intelligensen, felgyorsuljon, nyújtózkodunk, szellemünkben, nélkülözésről, méregfogunkat, felépítsétek, akaratunkkal, bolygótokról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1530
  • e Hét: 4966
  • e Hónap: 15980
  • e Év: 122124
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.