Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MOBILTELEFONOK ! Megrendítő!!
  2015-11-30 17:16:09, hétfő
 
   
  MEGRENDITŐ !

Szeretném Nektek elmondani azt a megrendítő élményt, amelyben részem volt a napokban.

Az egyik súlyosan beteg családtagom betegsége miatt az utóbbi időben sajnos gyakrabban fordulok meg az egyik budapesti kórházban. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kórtermekben szokatlanul sok a fiatal. Megtudtam, hogy a kórházban, és szerte az országban nagyon sok a 20-25-30 éves fiatal- kapaszkodjatok meg- agydaganattal. Fiatalok agydaganattal! Kérdésemre, - mi az oka ennek?- egyértelmű választ kaptam: a mobiltelefonok.

Nyáron a fiam combján egy jókora vörös folt éktelenkedett. A bőrgyógyász messziről ránézett, írt is valami krémet, ami semmit nem használt. Mire rájöttem, hogy a fiam rendszeresen a nadrágja zsebében tartja az ,,okos telefonját", pont ott, ahol a sérülés látható, a vörös folt már a fél combját beterítette.

Normális dolog ez? Az utcán, a közlekedési járműveken minden második fiatal kezében ott a mobiltelefon, ész nélkül nyomogatják a gombokat, a fülükben pedig ott van az a kis vezetékes kütyü, amely folyamatos sugárzással bombázza az egészséges szervezetet. A kórházak meg tele vannak agy- és hallójárat daganatos 20- 30 éves fiatalokkal!

Miért nem vigyázunk a gyerekeinkre? Ennyire vakok vagyunk? Hol vannak az orvosok, akik felvilágosíthatnák a gyerekeket az elektromágneses- és mikrohullámú sugárzások egészségre káros hatásairól, a mobiltelefonok ész nélküli használatáról? És hol vannak a szülők, a nagyszülők, ennyire nem törődünk a gyerekeinkkel, az unokáinkkal? Nem Ők a legfontosabbak?

Felelőtlenül tesszük tönkre a jövő nemzedékét! Mi lesz velünk a gyerekeink nélkül, és mi lesz a világgal az egészséges, életerős fiatalság nélkül?

Szeretettel: Anna

Emberromboló az okostelefon
Digitális diéta kellene
Link

Egy szakember szerint ideje lenne visszafognunk az okostelefonjaink használatát.
Alexander Markowetz, a Bonni Egyetem Informatikai Intézetének adjunktusa a Menthal projekt keretében 200 000 okostelefon-tulajdonos szokásait vizsgálta meg. Eredményei szerint az okostelefonok használata mára egészségtelen méreteket öltött és a digitális világban az elhízás szinonimájává vált. Sokan folyton mobil készülékeiket nyomogatják vacsoránál és összejöveteleken is, elhanyagolják a családjukat és a munkájukat.
Link

"Eddig körülbelül 200 000 ember telepítette fel a telefonjára a Menthal nevű alkalmazást és körülbelül 50 000 személy használja is. Az első és legfontosabb megállapításunk az, hogy a projektben résztvevők egyáltalán nem telefonálnak. A telefonálási funkciók kínálta lehetőségekkel a felhasználók naponta átlagosan kevesebb, mint 10 percig éltek, ugyanakkor naponta körülbelül 3 órán át voltak használatban a készülékeik. Naponta 35 perc ment el a WhatsApp, 15 perc a Facebook, 3-4 perc pedig az Instagram használatára. A különböző játékok, például a Candy-Crush körülbelül 25 percig futottak, szintén sok időt töltöttek el az emberek a YouTube-videók megtekintésével és a hírek elolvasásával."

"S van még egy kategória, ami minden más szolgáltatást tartalmazott, ide vehetjük a banki, a parkolási, a levelező- és a közlekedési szoftverek használatát. Alapvetően persze semmi rossz nincs abban, hogy az okostelefonunkat naponta 3 órán át használjuk, mindenki maga dönti el, hogy miként pazarolja el az idejét. Nem az okostelefon előtt eltöltött időtartam a lényeges, hanem sokkal érdekesebb, hogy naponta hányszor lépünk kapcsolatba az eszközzel: átlagosan 55 alkalommal kapcsoljuk be. Ez a szám annál magasabb, minél fiatalabb az illető. A projektben résztvevők körülbelül 12 százaléka naponta 96-szor kapcsolja be a készülékét és minden tizedik percben használja azt. Ez oda vezet, hogy az emberek nem tudnak összpontosítani egyéb dolgokra. Ugyan dolgozniuk kellene, de nem csinálnak gyakorlatilag semmit, mert még gyorsan megnézik az e-mailjeiket vagy még előtte elolvassák a legfrissebb Facebook-bejegyzéseket" - összegezte a tapasztalatait a szakember.
Link

Alexander Markowetz hozzátette, hogy ha valaki naponta 90-szer kapcsolja be majd ki a telefonját, akkor ezzel biztos nem hoz mindegyik esetben racionális döntést, ezek sokkal inkább reflexszerű dolgok. Nem lehet kijelenteni, hogy az okostelefonjaink butábbá tesznek minket, de az biztos, hogy a túlzott mértékű használat csökkenti az intellektuális produktivitásunkat.

hőkamerás felvétel mobiltelefonálás előtt és után
Link

A hosszú távú következményeket is figyelembe kell venni: nagyon szétszórttá válhatunk. Korábban ez a jelenség nem volt ennyire jelen az életünkben, televíziót például csak addig tudtunk nézni, amíg a tévé előtt ültünk, a mobilok megjelenésével viszont minden megváltozott.

Napjainkban a válásoknál a túlzott mértékű mobiltelefon-használat gyakrabban szerepel indokként, mint a hűtlenség. Felmérések alapján ma már minden negyedik ember féltékenyebb a partnere mobiljára, mint egy lehetséges szeretőjére, s legkésőbb innentől kezdve ez a jelenség egyáltalán nem vicces.

A Bonni Egyetem Informatikai Intézetének adjunktusa szerint a jelenség a munka világára is komoly hatással van, hiszen ne feledjük: a pénzünket a fejünkkel és nem mobilnyomogatással keressük meg. Ellenben a munkaidő utáni levelezés betiltását is elítéli, ugyanúgy, amikor azt mondja egy cég, hogy akkor dolgozhat a munkatársa amikor akar, ugyanis mindkét dolog kommunikációs káoszhoz vezet. Szerinte ehelyett fel kellene mérni a munkanap menetét: hány e-mailt ír valaki? Hány emberrel kommunikál és milyen gyakran szakítják félbe? Milyen gyakran és milyen hosszú ideig használja a mobilját, a laptopját és a táblagépét? Csak ezután lehetne kidolgozni egy tartós kommunikációs kultúrát és személyre szabott digitális diétát.

"A mobilgyártók kedvesek. Minden évben szeretnének nekünk egy új modellt eladni, lehetőleg minél drágábban, az viszont egyáltalán nem érdekli őket, hogy mennyi időt töltünk a készülékek használatával. A vállalatok számára az az egyetlen dolog a fontos, hogy jó tapasztalataink legyenek a termékeikkel és a következő évben is pénzt adjunk ki az új eszközökre. Viszont jelenleg számos rossz tapasztalatunk van: túlterheltek vagyunk, sokszor irracionálisan cselekszünk és olyan dolgokat csinálunk, amik boldogtalanná tesznek bennünket. Vásárlóként azt mondom: ha egy készülékkel rosszak a tapasztalataink, akkor ez a termék hibája. A következő telefongenerációnak gondoskodnia kellene a kognitív ellazításunkról, ennek kellene a központi funkciónak lennie.

Jelenleg teljesen rosszul mérjük fel a telefonhasználatunkat:túlbecsüljük a használat időtartamát és alábecsüljük a gyakoriságát. Meg kell tanulnunk megfontoltan használni a készülékeinket. Vagyis csak akkor kapcsoljuk be őket, ha valóban szükségünk van rájuk. Digitális diétára kell fognunk magunkat" - fejtette ki a kutató.

Ezt is tudnod kellene

WiFi és egyéb EMF eszközök hogyan okoznak biológiai ártalmat?

A 21-dik század gyógyíthatatlan betegsége.
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link

Minden egyes szavunkat rögzítik az okostelefonok
Link

Az Apple, a Microsoft és a Google is eltárol mindent, amit kimondunk, ha fut a telefon hangvezérlő programja.
Jó eséllyel mind az Apple, mind a Microsoft, mind pedig a Google rögzíti és két évig tárolja azokat a parancsokat, amelyeket az olyan okostelefonos hangvezérlő alkalmazásoknak adunk, mint a Siri, a Now vagy a Cortana. Ráadásul mindez a beleegyezésünkkel történik, ha elfogadtuk az általános szerződési és felhasználási feltételeket - írja aThe Telegraph.

Ismert, nemrég napvilágra került a hangvezérléssel is használható tévék kapcsán, hogy az ott eltárolt hibás parancsokat - tehát mondjuk egy a készülék előtt állva lefolytatott beszélgetést, amelyet a rendszer a hossz vagy szöveg miatt nem tud utasításként értelmezni - a szolgáltató továbbküldheti egy harmadik félnek értelmezés céljából. Ezek a felvételek általában nincsenek titkosítva, így a hekkerek kiváló célpontjaivá válhatnak.

A Samsung adatvédelmi szabályzatában figyelmeztet rá, hogy beszélgetéseinket elemzés céljából eljuttatják egy harmadik félnek, így ha a társalgás alkalmával személyes vagy kényes információk is elhangzanak, azok is az elküldött felvételek között lesznek.
Tényleg mindent felvesznek

A helyzet az okostelefonok esetében ennél is komolyabb problémákat vet fel. Az itt adott parancsok a tévékkel közöltekkel ellentétben olyan lényeges információkat is tartalmazhatnak, mint az aktuális tartózkodási helyünk, telefonkönyvünk, naptárbejegyzéseink, de akár pénzügyi adatokhoz is hozzáférhet így a hangfelismerő, és ezen ,,hibás parancsok" megosztása bárkivel különösen érzékeny kérdés.

Egy férfi, aki állítása szerint egy ilyen rögzített hangokat elemző cégnek, a Walk 'N' Talknak dolgozik - bár nincs bizonyíték arra, hogy ez a vállalat valóban létezne -, a Redditen osztotta meg tapasztalatait a nyilvánossággal. ,,Ha mondasz valamit a telefonodnak, az bizony rögzítve lesz, és piszok jó az esélye, hogy azt egy harmadik fél is hallani fogja" - írta. Személyes élményként hozzátette, hogy sokkal több szexuális töltetű szöveget hallott, mint amit el tudott volna képzelni.
De legalább nem tudják, hogy én mondtam

A Google elismerte, hogy a Now alkalmazásuk rögzíti a parancsokat a szövegfelismerés fejlesztése érdekében. Ugyanakkor a felhasználók is hozzáférhetnek saját hangfelvételeikhez, ha bejelentkezés után fiókjuk előzményeire navigálnak. Noha nincs lehetőség a rögzítés megakadályozására, azt a beállítások között elérhetjük, hogy hangfelvételeinket ,,lekapcsoljuk" fiókunkról.

A Microsoft Cortana nevű hangvezérlő alkalmazása kapcsán azt közölte, az olyan védett technológiákat alkalmaz, mint például egy szövegfeldolgozó, ami rögzíti és értelmezi a kimondott utasításokat. Az Apple pedig beismerte, hogy a Siri révén felvett hangmintákat két évig tárolja, azok elemzésével pedig a program fejlesztésén dolgoznak. A cég ugyanakkor azt is közölte, hogy ezeket a felvételeket a felhasználó személyazonosságától függetlenül, egy nyilvántartási számmal jelölik, majd hat hónap elteltével ezeket az azonosítókat is leválasztják a hangmintákról.

Arra a kérdésre viszont, hogy miképpen kezelik ezeket a felvételeket, a három vállalat közül egyik sem volt hajlandó válaszolni.
Link

Megbetegít az okostelefon
Link

Nem kell állandóan nyomkodni , vagy simogatni!

Kétség nem fér hozzá, hogy az okostelefonok mindennapjaink részévé váltak, ezen élünk társas életet, ezzel tervezzük meg az útvonalainkat és ezen hallgatunk zenét is.
Link

Számos előnye mellett azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt sem, hogy a különféle modern eszközök - telefonok és tabletek - nem kevés egészségkárosító hatással is bírnak.
Link

A Nokia által nemrégiben készített felmérés szerint egy átlagos okostelefon felhasználó 16 órányi ébrenlét során nagyjából 150-szer ellenőrzi készülékét, ez pedig már számos mentális vagy egészségügyi probléma okozója lehet. Phil Reed, a Swansea Egyetem pszichológia professzora, aki régóta kutatja az internetfüggőség okait és következményeit, arra hívta fel a figyelmet tanulmányában, hogy azok, akik a telefonjukat előnyben részesítik a személyes kapcsolatokkal szemben, többnyire nehezen kontrollálják az indulataikat, könnyen felidegesíthetőek, és sokszor csak az nyugtatja meg őket, ha minden reakcióikra azonnali elismerést - like-okat, hozzászólásokat - kapnak.Az ilyen emberek könnyen elszigetelődhetnek és depresszióssá válhatnak. Ez azonban csak néhány a mobilok okozta károk közül, az alábbiakban további példákat olvashatunk ezekre.

Az angolszász nyelvterületen nomophobia-ként emlegetett állapot arra a helyzetre utal, amikor valakinél véletlenül nincs ott a telefonja, vagy lemerült az akkumulátora, netán a feltöltő kártyáján nincs elég pénz, vagy egyszerűen csak nem talál internetkapcsolatot. A legtöbb ember ilyen helyzetben szorongani kezd, feszültté válik és képtelen koncentrálni. A leginkább érintettek a 18 és 24 év közöttiek, akik közül 77 százalékuk képtelen egy percnél tovább meglenni a telefonja nélkül, a nők körében pedig 17 százalékkal nagyobb arányban fordul elő ez a jelenség, mint a férfiaknál.

Egy másik kóros jelenség az alvás közbeni sms-ezés, ami leginkább az elalvás utáni 1-2 órában fordul elő. Ilyenkor az illető nincs is tudatában annak, hogy üzenetet küldött valakinek, ami miatt egyrészt kínos helyzetbe kerülhet, másrészt a pihentető alvás híján agyi funkciói is károsodást szenvedhetnek. Dr. Josh Werber alvásszakértő szerint erre az egyetlen megoldás, ha száműzzük a telefont a hálószobából.A fantomrezgés szindróma arra utal, amikor valaki olyankor is úgy érzi, hogy a telefonja cseng vagy rezeg, amikor valójában nem. Ez a jelenség tízből egy telefonhasználót érint, 87 százalékuk hetente, 13 százalékuk naponta tapasztalja. Meg kell említeni a különféle cyber-betegségeket is, amit az okoz, hogy a felhasználó szeme és az egyensúlyrendszere által érzékelt mozgás között nincs összhang. Ilyenkor az agy azt hiszi, hogy az illető mozog, holott nem. Ez hányingert, szédülést és a szem túlzott megerőltetését okozhatja és leggyakrabban az Apple iOS 7 felhasználói körében fordul elő. A tünetek csökkenthetőek, ha változtatunk a telefon beállításain vagy néhány pillanatig felemeljük a tekintetünket a készülékről.

A telefon gyakori nyomogatása a kezünkre is károsan hathat, hiszen végig ugyanazt a motoros mozgást végezzük, ráadásul legtöbbet a hüvelykujjunkat használjuk, ehhez pedig olyan pózban tartjuk azt, ami nem természetes a számára. Mindez a csuklóízületeket is megterheli és gyulladást okozhat. A felhasználók 43 százaléka érzett már fájdalmat a hüvelykujjában, ezt elkerülni csak úgy lehet, ha pihentetjük a kezünket, nem tartjuk olyan szorosan a telefonunkat és csak finoman érintjük a képernyőt.

Telefon - és számítógép-használat közben a testtartásunkra sem ügyelünk, pedig a görnyedt póz nagy megterhelést jelent a gerinc számára, ami nyak-, fej- és vállfájást okozhat. Egy angliai felmérés szerint a 18 és 24 év közöttieknek 84 százaléka tapasztalt ilyen tüneteket az elmúlt év során, ők azok, akik átlagosan 8,83 órát töltenek egy nap képernyő előtt. Az okostelefonok a látásra sincsenek jó hatással, David Allamby szemész megállapítása szerint az 1997-es megjelenésük óta 35 százalékkal nőtt a rövidlátók aránya, és a következő tíz évben akár 50 százalékkal is nőhet azok száma, akiket érinteni fog ez a probléma. Normális esetben a rövidlátás a húszas évek elején megszűnik, ám az okostelefonok terjedése miatt mostanra már a 30-as, 40-es évekre is kihúzódik ez az állapot.

A szemnél maradva, még egy komoly gondot okozhatnak ezek a készüléket, és ez a szemszárazság. Amikor valaki a képernyőre összpontosít, harmadával csökken a pislogásai száma, ennek következtében a szem kiszáradhat és komoly károsodást is szenvedhet. Reed professzor szerint a fenti következményeket elkerülhetjük, ha betartunk néhány szabályt. Elalvás előtt ne ellenőrizzük Facebook-oldalunkat és email-jeinket, ne vigyük magunkkal napközben a töltőnket, hogy ezzel is korlátozzuk a telefonhasználatunkat, munkába menet inkább olvassunk, kirándulásokon és nyaralásokon fényképezőgépet használjunk, hogy ne érezzünk kényszert arra, hogy azonnal megosszuk másokkal is az élményt, válasszunk valamilyen sportot, amiben örömünket leljük, továbbá töltsünk minél több időt a barátainkkal és családtagjainkkal.
 
 
0 komment , kategória:  Életmód  
Címkék: csuklóízületeket, okostelefonjaink, mobiltelefonálás, következményeket, okostelefonunkat, szövegfeldolgozó, internetfüggőség, összejöveteleken, telefonhasználót, szövegfelismerés, egészségkárosító, alkalmazásoknak, telefonkönyvünk, következményeit, megállapításunk, tartalmazhatnak, hüvelykujjunkat, hangvezérléssel, nyilvánossággal, hozzászólásokat, ellazításunkról, tapasztalataink, fényképezőgépet, testtartásunkra, összpontosítani, elektromágneses, megtekintésével, gyógyíthatatlan, szabályzatában, nyilvántartási, hozzáférhetnek, mindennapjaink, lehetőségekkel, tapasztalatait, mobiltelefonok, technológiákat, megrendítő élményt, egyik súlyosan, utóbbi időben, egyik budapesti, kórtermekben szokatlanul, országban nagyon, 20-25-30 éves, fiam combján, jókora vörös, bőrgyógyász messziről, fiam rendszeresen, nadrágja zsebében, sérülés látható, vörös folt, közlekedési járműveken, fülükben pedig, Szeretném Nektek, Alexander Markowetz, Bonni Egyetem Informatikai Intézetének, Microsoft Cortana, Phil Reed, Swansea Egyetem, Josh Werber, David Allamby,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.07. 22:09 Koronavírus - Záhonyi polgármester: folyamatosan érkeznek a hazafelé tartó ...
04.07. 22:08 Krónika 13. rész (területfejlesztés, napirend után)
04.07. 22:05 Nem folytatódik az olasz kosárlabda-bajnokság
04.07. 22:04 Koronavírus - Trump felmentette a Pentagon belső ellenőrzésének vezetőjét
04.07. 22:04 Koronvírus - Az amerikai elnök az Egészségügyi Világszervezetet bírálja
04.07. 22:04 Ifj. Lomnici Zoltán: külső támadás érte a forintot
04.07. 22:04 Koronavírus - AM-államtitkár: az idén is biztosított a magyar emberek élelm...
04.07. 22:04 Koronavírus - ITM-államtitkár: a kormány segítséget ad, hogy a vállalkozáso...
04.07. 22:03 Koronavírus - Inforádió - Palkovics: az akcióterv végrehajtása közös ügyünk
04.07. 21:53 Koronavírus - Tízezer fölött a halottak száma Franciaországban, lassult, de...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kislány nyuszikkal  Png rózsa  Felfújom  Új terv de csak jövőre  Png virág  Lehulott a Jézus vére  Szavazok  Alvó cica  530 éve  Tavaszi kép  Nő sárkányt ereget  Világvége  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bízz az Úrban, mert karja megs...  Ferenc pápa: A szegényekhez va...  Moson Megyei Életrajzi Lexikon  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Baby rózsákkal  Ló és a kutyabari  Mai harmónia kártyám  Mindenkinek van egy küldetése ...  Petis Járvány megszűnése  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Húsvéthétfőre, Locsolásra Igyu...  Húsvéthétfőre, Locsolásra Igyu...  Facebookon kaptam  Minden a javunkra van  Ha látnád kimennél??????  02. Nagyheti-húsvéti szereplők...  Az Emmauszi tanítványok  Jó reggelt  De la Salle Szent János áldozó...  Facebookon kaptam  Tamkó Sirató Károly: Bíztató  8. Hittanóra: Szentek közösség...  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Felfénylő vilá...  Ferenc pápa: Nagyhéten család...  Kutyus és a kistigris  Facebookon kaptam  Petis Járvány megszűnése  Alvó cica  Húsvét  Miért jó Istennel kapcsolatba ...  Facebookon kaptam  Jézus élete  Szívetek legyen vidám . . .  Isten békessége  Aranyosi Ervin: Zene a hangsze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan vegyünk részt online sz...  Vízcseppes rózsa  Vízcseppes rózsa  Az Emmauszi tanítványok  Szèp estét kedves látogat...  Santa Marta Mass, Pope Francis...  Te győzöl Uram! – Keresz...  Png virág  Világvége  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kislány nyuszikkal  Facebookon kaptam  Ingyenes lesz a közterületi pa...  100 éves a magyar gyász  Jó reggelt  Nyugalmas Húsvétvárást mindenk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  8. Hittanóra: Szentek közösség...  Ingyenes lesz a közterületi pa...  Vízcseppes rózsa  Medve és farkasbari  Pio atya mélyen és feltétlenül...  Isten békessége  Facebookon kaptam  Döntsünk a szeretet mellett!  Kellemes délutáni pihenést  Virágok kosárban  Hogyan vegyünk részt online sz...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Két kutya beszélget  744 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Koronavírus  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Húsvéti tojások  Jézus élete  Kellemes kávézást!  Húsvéti csokor  Imádság  Kellemes délutánt  Húsvét  Kellemes délutánt 
Bejegyzés Címkék
megrendítő élményt, egyik súlyosan, utóbbi időben, egyik budapesti, kórtermekben szokatlanul, országban nagyon, 20-25-30 éves, fiam combján, jókora vörös, bőrgyógyász messziről, fiam rendszeresen, nadrágja zsebében, sérülés látható, vörös folt, közlekedési járműveken, fülükben pedig, egészséges szervezetet, jövő nemzedékét, gyerekeink nélkül, szakember szerint, okostelefonjaink használatát, okostelefonok használata, digitális világban, elhízás szinonimájává, projektben résztvevők, telefonálási funkciók, felhasználók naponta, különböző játékok, hírek elolvasásával, közlekedési szoftverek, okostelefonunkat naponta, okostelefon előtt, szám annál, e-mailjeiket vagy, okostelefonjaink butábbá, túlzott mértékű, hosszú távú, tévé előtt, mobilok megjelenésével, partnere mobiljára, lehetséges szeretőjére, jelenség egyáltalán, munka világára, munkaidő utáni, munkatársa amikor, munkanap menetét, tartós kommunikációs, mobilgyártók kedvesek, viszont egyáltalán, készülékek használatával, vállalatok számára, következő évben, készülékkel rosszak, termék hibája, kognitív ellazításunkról, központi funkciónak, használat időtartamát, 21-dik század, telefon hangvezérlő, olyan okostelefonos, beleegyezésünkkel történik, általános szerződési, hossz vagy, szolgáltató továbbküldheti, harmadik félnek, felvételek általában, hekkerek kiváló, társalgás alkalmával, elküldött felvételek, okostelefonok esetében, tévékkel közöltekkel, aktuális tartózkodási, ilyen rögzített, vállalat valóban, bizony rögzítve, szövegfelismerés fejlesztése, rögzítés megakadályozására, beállítások között, olyan védett, kimondott utasításokat, program fejlesztésén, nyilvántartási számmal, kérdésre viszont, három vállalat, okostelefonok mindennapjaink, különféle modern, átlagos okostelefon, internetfüggőség okait, figyelmet tanulmányában, telefonjukat előnyben, személyes kapcsolatokkal, ilyen emberek, mobilok okozta, alábbiakban további, angolszász nyelvterületen, helyzetre utal, feltöltő kártyáján, legtöbb ember, leginkább érintettek, percnél tovább, telefonja nélkül, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1546
  • e Hónap: 4643
  • e Év: 92266
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.